BB1430 - ה ג מ ר

לפי דעתי, דן כבר נתפס כבן אדם לא אמין במיוחד, והוא היה כ"כ עמוק בבלגן, שהיה חייב ללכת על הקיצוניות.
ואם הוא לא היה מוכר את זה, בכל מה שהיה צריך, הוא לא היה מצליח לגרום לאנשים ללכת איתו.
חוץ מזה, שלפעמים הם פשוט שאלו אותו "אתה נשבע?". מה הוא היה אמור להגיד? לא?

אתה אומר שהשבועה עצמה היא הבעייתית, ולא עצם הבגידה?
כי אני חושב שגם אם היה משמיט את השבועה ומצליח לשכנע "לכרות ברית" בלי השבועות האלו, באמת שזה לא היה משנה. המושבעים היו ממורמרים באותה צורה על הבגידה, אולי פחות מזועזעים מזה ש"הוא נשבע",
אבל לא חושב שזה באמת היה משנה.

הודתי שאם הייתי מושבע, לא בטוח שהייתי מצביע לו. אני רוצה להגיד שכן, אבל אני לא יודע.
ובאמת, זה הכל תלוי במושבעים ונגד מי הוא מתמודד. היו מקרים של מושבעים שהצליחו להתעלם מהדברים האלה והצביעו לפי משחק.

ודבר אחרון, צריך להגיד שהוא לא נשבע על ה-כ-ל... וגם, לא מההתחלה. רק מאז שהוא התחיל "לחיות על הקצה".
הרבה אנשים שהם מועמדים ויודעים שיודחו יגידו הכל בשבילו להינצל.

ProzaC4387

New member
אם היינו עושים את הדיון הזה

לפני הגמר הייתי ממשיך לזרום איתך.
אנחנו אחרי ודן הפסיד. 6-1. השנאה מהפעולות שעשה הייתה כל כך גדולה שלא יכלו להסתכל על הדברים היפים שעשה בעונה.
הוא עשה פעולות גדולות מדי כדי להפסיד בגמר.
בריטני, גברת להצביע בעד השחקן הכי טוב הצביעה לאיאן, וקשה לי להאמין בגלל שהוא חבר קרוב שלה. הצביעה לו כי הוא עשה אסטרטגית דברים במשחק ולא פגע באנשים.
היחידה שאמרה שזה שערורייה שדן לא לקח? ג'אנל. שצחקו עליה בתוכנית שאין לה רגשות.

אז הביקורת שלכם על היא המין האנושי שחושב מהלב ולא מהראש. זה סבבה. אבל כל עונה זה ככה. זה לא שדן גילה משהו חדש שלא קרה בעבר.

Boran

New member

1. מה נסגר עם הנאומים האלו? הנאום של דן היה כל כך לקקני מדי. מה הקטע של להחניף לכל מושבע באופן אישי? שקוף מדי. הוא היה צריך לשחק הרבה יותר על הקלף שהוא נכנס לבית עם המטרה הכי גדולה על הגב - החל מהשבוע הראשון כולם רצו להעיף את השחקנים שלו כדי שדן יעוף מהבית - לכן קארה עפה, ולכן כמעט דניאל עפה. ועל אחת כמה וכמה אחרי הריסט. זה הקלף הכי גדול שהוא היה צריך לשחק עליו, ואולי אז גם הוא היה יכול להגיד שזה לא הותיר לו ברירה אלא להשיג את אמונם של אנשים, בדרך זו או אחרת. אולי זה מה שהיה קונה לו עוד קולות.
הנאום של איאן? נאום של ילד קטן. ההתרברבות שהוא הקים את הקוואק פאק היתה מטופשת מאוד, והוא נכשל בלהגיד מה כן היו המהלכים החזקים שלו. הקלף שלו היה צריך להיות המשחק הכפול שלו בין שתי הבריתות ומיצוב עצמו בעמדה של כוח (גם הברית של הרנגייד החדשה עם דן). למרות שגם זה - די קטן ומחוויר לעומת המשחק שדן היה צריך לשחק.
לא ברורים לי כל הנימוקים של "ניצחתי תחרויות כשהייתי צריך". כאילו שבד"כ אתה לא מתאמץ, אבל אמרת "עכשיו אני צריך", אז התאמצת וניצחת. יאללה, היה לך מזל. אני לא חושב שזכיה ביותר תחרויות זה שיקול, אפילו לא מזערי, במי שמגיע לו לנצח.

2. מבחינת המנצח - אתחיל ואומר שלא קורה הרבה בריאליטי שיש פיינל 2 ששניהם ראויים ביותר. אני שמח שפה זה היה המצב. רק חבל שאיאן ניצח ולא דן, ובמיוחד בהפרש כזה. כמו שאמרתי על הפרק שעבר, דן הוא שחקן של אנדרדוג. הוא שחקן גדול בזכות מהלכים כמו הלוויה, שהוא עושה מעמדת אנדרדוג עם הגב לקיר. דן הוא לא שחקן אלגנטי מעמדה של כוח, מסתבר. ללא ספק הוא הפסיד בגלל יותר מדי סכינים בגב. הדבר הראשון שחשבתי עליו, כמו שכבר כתבו פה, שזה הפסד של הישרדות. כמו טווילה או ראסל (יותר טווילה, לדן היה משחק חברתי הרבה יותר טוב מראסל).

3. ההצבעות של המושבעים לא ברורות לי כ"כ. הייתי משוכנע שג'ן, בריטני וג'ו יצביעו לדן. במיוחד ג'ן ובריטני. יפה אבל שד"ר וויל צדק בחיזוי שלו.

4. פרייסלס: כשג'ולי אמרה שג'אנל מכירה את המשחק הכי טוב כי שיחקה 3 פעמים בעבר - אבל גם בוגי, והוא אפילו גם ניצח, ועוד באולסטאר (שזו עונה שבה הוא ניצח את ג'אנל, אגב). הפרצוף של בוגי היה פרייסלס, וראו גם שג'אנל דוקא רוצה לפרגן לו את הקטע הזה, אבל לא כ"כ היתה לה האפשרות (או הזמן).

5. מהעונה הזו לאולסטאר - פרנק, וויל ואיאן. וויל למרות שעף מוקדם - שחקן מאוד חכם, כמו שכבר אמרתי, ויש לו פוטנציאל ענק (זמן הדחה הוא לא תמיד קריטריון לאיכות של שחקן. לראיה, בעונה שחילקו אותם לקבוצות של תיכון, אחד השחקנים שכמעט החזירו היה סטיבן, שעף ראשון (!) בעונה 10)

עונה מעולה למרות שוד של ניצחון (ועם זאת - זה היה די צפוי מרגע ההדחה של שיין), מחכה לעונה 15.

ואגב - רק אני שמתי לב כבר באמצע העונה ששיין ממש דומה לכריסטיאן בייל?

Boran

New member
תיקון

בנוגע לבחור מעונה 10 - יש מצב שזה היה בריאן, לא סטיבן. אני תמיד מתבלבל בין שחקנים עם השמות האלה

יותר הגיוני

בדיוק ראיתי קצת מגמר עונה 10 כדי להיזכר, וחשבתי לעצמי שצריכים לתת לו הזדמנות נוספת.
הוא היה פספוס שעף ראשון. נראה עם פוטנציאל.

B R A Y E R

New member
מנהל

מאוכזב קשות. מאז הגמר של עונה 20 לא התאכזבתי ככה.
דן היחידי שהגיע לו לנצח בעונה הזו, הוא הינדס את העונה ועשה מהלכים שאפשר ללמד אותם במכללות לפסיכולוגיה.
איאן המקק הזה לא היה צריך לנצח, לרוב לא היה לו מושג מה קורה בכלל. הנאום שלו היה פתטי וההתנהלות הכללית שלו בגמר עם הקולות שעשה כדי להפריע לדן בנאום או השאלות ששאל את דן בקול רם כדי לעצבן - גרמו לי לרצות לקחת לשם טיסה כדי לתת לו סטירה.
איאן הזה הוא פלוץ שמזמן לא יצא לי לראות. כולו הצגה אחת גדולה ואני לא מאמין לכלום מההצגות שלו. ממש הגרסא החנונית של קותי!
והמתמודדת שהרסה את העונה - בריטני. ממורמרת מתוסכלת מחייה, שתעוף הביתה ושלא תחזור יותר לאח הגדול. לא צריך את הבדיחות של הפוסטמה הזו, הן הפסיקו מרגע זה להצחיק אותי.

בקיצור אני מאוכזב ברמות שאין לי מצב רוח לראות יותר האח הגדול, ואני בשלבים מתקדמים של עונה 8 המצויינת.

אורישקי

New member

דווקא על בריטני אתה מוציא את תסכולך? היא דווקא אמרה שלדן מגיע לנצח וגם לאיאן אבל לאיאן היא יותר התחברה. ההצבעה שלה לאיאן אולי הכי מובנת.
תוציא את התסכולים על ג'ו וג'ן המפגרים. ג'ן שכל הגמר דיברה בעד דן ובסוף השתפנה ועל אחת כמה וכמה ג'ו המפגר ששונא את דן בלי סיבהץ

NP16

New member
וזה בטח לא קשור לעונות אחרות.

אולי רק להמנע מעונות שמסתיימות דומה, אבל לא אעשה ספוילר.

B R A Y E R

New member
מנהל

בטח שאני עצבני על בריטני,
לאיאן לא מגיע בכלל לנצח. כאמור, חוץ מלנצח כמה משימות שמנעו את ההדחה שלו, הוא לא שווה כלום.
איאן היה מובל ולא מוביל, הוא לא באמת יזם כלום ואף אחד לא באמת לקחת אותו ברצינות.
להגיד שלשניהם מגיע במידה שווה זה הופך אותך או לטיפש או לשקרן. אני יוצא מנקודת הנחה שבריטני ממש לא טיפשה.
היא התחברה לאיאן? בולשיט. הם היו ברית כולה שבועיים ולפני זה הם לא דיברו בכלל, ובפעם הראשונה שהם דיברו בעקבות הברית בריטני אמרה את זה בוידוי שלה אפילו.
אני כועס דווקא על בריטני מאשר על ג׳ו וג׳ן כי היא האולסטארית היחידה במושבעים, ומאולסטארית אני מצפה לראות הצבעה יותר שקולה והגיונית לשחקן האמיתי של העונה. והיא יודעת טוב מאוד שזה דן, היא מיום 1 הפרמננטי ממנו והוא בגמר.
מה גם, שאני מאמין שיש כמה מושבעים שהושפעו מההצבעה שלה בסופו של דבר.

אורישקי

New member

הם כן היו חברים קרובים, העריכה לא הראתה את זה אבל הם היו מאד קרובים.

Double U

New member

אתה עצבני על בריטני עוד כשהיא התעלמה מווילי האפס, ולא משנה מה היא עשתה אחרי זה ביקרת כל פעולה שלה!
"מאמין שיש כמה מושבעים שהושפעו מההצבעה שלה" - אין לשאר המושבעים דעה משל עצמם? בריטני הצביעה איאן אז כולם גם שמו איאן? שטויות.
כל אחד הצביע מסיבתו שלו (מרמור/הערכה) וזאת בטח לא אשמתה של בריטני שדן הפסיד. היא גם היחידה שלא התמרמרה ופירגנה לשניהם מכל הלב. לא סתם היא רצתה לראות את שניהם בגמר, כי זה אומר מבחינתה שאחד מהשחקנים שהיא הכי מעריכה ינצח.
תתעצבן על פרנק, שיין וג'ו, לא עליה!

אמנם נאום מושבעים יכול לקנות את שאר המושבעים (אריק סמואה
), אבל זה היה ממש זה. חוץ מזה שהיא הייתה הכי קרובה לאיאן עוד מההדחה של ג'אנל.

ואגב, הגמר הזה היה הרגע בראשון בריאליטי מאז משימת הזכייה של שי וגיא במירוץ הישראלי, שהייתי זקוק לשקית הקאה אחר כך.

NP16

New member

אני לא מאמין!~!! כתבתי הודעה ענקית וזה מחק לי שיט.!!!!
ננסה שוב כמה שיותר מהר,האכזבה היא פשוט נוראית נוראית בייחוד שאני באמת לא ראיתי את זה בא..רק ברגע שאמרו שג'ן מצביעה איאן רק אז הבנתי והתרגזתי! מאיפה זה בא שג'ן מצביעה איאן?!
לפני פרק הגמר גם חששתי שדן יפסיד ,בעיקר לדניאל דווקא ,
אבל אז בפרק הגמר דיברו עליו ג'ן ובריטני דברים כלכך נכונים וטובים ואשלי הנהנה ,הכל היה נראה יפה!! ובפרק הגמר הוא שיחק מושלם שהוא גרם לאיאן ודניאל להסתכסך ככה ולוותר לו. הבן אדם הוא אגדה.
אז התרגשתי ושמחתי כל כך שהם אמרו שדניאל משחקת את המשחק של דן כי חשבתי שהן חברות של דניאל וייתנו לה את הזכייה,אז שמחתי שדן הולך לנצח וזהו , לא הפריע לי שאיאן מנצח כי חשבתי שכל הבנות יצביעו לדן ואפילו לפני הגמר קיוויתי ממש שזה ייקרה כי לא רציתי שדן ידיח את דניאל ולא שיתמודד מולה.
בדיעבד כנראה היה מנצח מולה.
.

הוא אפילו לא הפסיד ממרמור או אנשים שנפגעו, כי את זה אפשר להבין!
הוא הפסיד מPURE טיפשות? אפשר להאמין לזה?
הרי ג'ן ובריטני לא היו ממורמרות נראה שפירגנו לו.
ג'ו ואשלי אין להם סיבה להתמרמר.
רק שיין ופרנק אני הבנתי..
זה פשוט טיפשי!? אולי הפריע להם שדן זכה בעבר?
אני חייב לשמוע ראיון איתם.
ואם לא מספיק שהעונה נגמרה בטעם כזה רע,(ובאמת הייתה עונה מצויינת ובטופ 3-4 של כל העונות), גם פרנק הדוחה הזו זוכה בחביב הקהל .
זה קצת יותר מובן אם לאיאן או דן אסור לזכות, (שזה טיפשי! תחזירו את הכסף לאנשים שהצביעו להם..),אבל לא ברור למה שיעקוף את בריטני. כל כך לא מגיע לו
.אהבתי שבריטני אמרה לו "כולם טעו שלא הלכו איתך והיו יכולים להגיע רחוק איתך."
דניאל שוב עם פה פעור
היא אמיתית?

דירוג עונה:
1.דן
-------פער רציני---
2.בריטני
3.שיין- שיחק די טוב ויכל לזכות.
4.איאן-היה פחות מודע מהשלושה מעליו ומשחק חברתי פחות טוב.
5.דניאל
---פער -כי רק אותם אני אוהב-
6.בוגי - כי רוב העונה שיחק טוב ונכון בעיקר בתור מאמן. 2 שחקנים שלו בעצם זכו -חביב הקהל והזוכה .
7.ג'ן-אני מופתע מהמקום שאני נותן לה, פשוט אין ברירות.
8.אשלי
9. וויל- דווקא לא חושב שהוא פספוס, פשוט שיחק יותר טוב מ:
10.ג'אנל- לקראת הסוף חירבנה את המשחק שלה אבל עדיין לא גרמה לי לשנוא אותה .
11.ג'וג'ו -די כנל לג'אנל

12.קארה- לא מכיר אותה אבל לא שונא אותה.
13.ג'ודי- ^^.
---מפה אני שונא את המתמודדים למרות שמודה שמגיע להם יותר
--
14.ג'ו
15.פרנק
16..מי השחקן?!?! נראה לי שאין. כי ההפקה בוחרת להתעלם ממנו אז גם אני

בדירוג עונות, זה או מקום 3 אחרי האולס ו10, או רביעי אחרי עונה 3.
לא החלטתי :)

Double U

New member
לייק גדול לכל התגובה שלך!

יותר התאכזבתי כשפרנק זכה בחביב הקהל מאשר שאיאן ניצח. אין מצב שזה קרה. בטח חוץ מהפיינל 2 גם המאמנים הוצאו מהתחרות בגלל שהם גם ככה מקבלים כסף על זה שהם מגיעים לתוכנית...בקיצור הצבעת חרטא. או שאמריקה מטומטמת!!! הוא אפילו לא קיבל עריכה טובה!
ג'ן לא הייתה ממורמרת, אבל הבנתי שהיא הצביעה לאיאן "כי דן כבר זכה" שלא יודע אם זה מעצבן יותר או פחות מהצבעת מרמור.
ג'ו התמרמר, אבל בלי שום סיבה. לא ראיתי שום סיבה שהוא יעדיף את איאן על פני דן.
וחייבים להחזיר את דניאל לעוד עונה, רק כדי שנזכה לראות שוב את הפה הפעור שלה

במקום להחזיר אותה

אפשר לקחת את אלייזה
לביג בראדר. בכלל בא לי שבכל הריאליטי יהיו אולסטארים של מתמודדים מתוכניות אחרות.

למעלה