עד עצם פרק 3X11

Macphista

New member
עד עצם פרק 3X11

שרשור לפרק 11 בעד עצם היום הזה
כל השרשור הוא ספויילר אחד גדול עד שידור הפרק ביום חמישי ביס
ראו הוזהרתם!

Macphista

New member
הולי הל!

וואו!
מאיפה להתחיל?
ה- undoing של רמפל נעשה. הוא מת. טוב מאוד.
יהיה מעניין לדעת מה עובר על בל וביי בשנה שהם נמצאים ביער המכושף בלי רמפל ואז לראות איך יחזירו אותו.
הפיה הכחולה חזרה לחיים, מן הסתם גם הוא יחזור.
מי יודע, אולי ההיעלמות הזו שלו לא הרגה אותו אלא רק החזירה אותו להיות פחדן הכפר העלוב אי שם ביער המכושף והם נפגשו מיד כשחזרו לשם.

אז הפיה הכחולה חזרה לחיים- היא לא חסרה לי אבל באמת לא הפתיע אותי כשחזרה. האם זה אומר שגם גרג מנדל עכשיו חי איפשהו בנוורלנד?

אה, הייתי קצת בחורתית ודמעתי משהו מהרגע שרמפל מת ועד שאמה והנרי נסעו להם בחיפושית וכל השאר נשאבו לעשן הסגול.

אני חושבת שחתכו סצנות כי בתמונות מאחורי הקלעים היו עוד דברים בסצנה ההיא שם ברחוב עם פן והחבורה.

מה עוד יש לי להגיד?
אה, לפני שכל סוגדי רג'ינה יגידו- אוי מסכנה היא שוב צריכה להקריב הכי הרבה- בולשיט. רמפל הקריב את החיים שלו. וההקרבה של רג'ינה היא הקרבה כללית. כולם נלקחו חזרה ליער המכושף. גם סנואו וצ'רמינג נאלצו שוב להיפרד מאמה. הוק וניל נפרדו מאמה. כולם בבלגן. אז אפשר לוותר על קריאות ה"אוי איזה מסכנה רג'ינה היא תמיד הקורבן". יפה מצידה שנתנה לאמה ולהנרי זכרונות טובים, אבל נראה לי שזה חלק מהקללה. מעין צ'קליסט שאם לא מכסים את כולה הקללה לא תופעל כמו הזכרונות שנתנה לשאר האנשים שהביאה אותם לכאן. אז נתנה להם זכרונות טובים, יופי- היא עשתה את זה בשביל הנרי, לא בשביל הטוב הכללי.

עדיין קצת מזועזעת שרמפל חתך לעצמו את היד כדי לצאת מהצמיד ההוא
הוא שולט

אה, ולא נזכיר בכלל כמה בל הייתה מיותרת הפרק. לפאקינג גראני וגראמפי היו תפקידים יותר חשובים משלה!

מממ והיה נחמד שהיו פלשבקים מכל מיני מקומות ואירועים שונים. החשיבות שלהם לא הייתה אדירה (הוק וטינק בנוורלנד? לא נתנו לנו שם שום מידע חשוב). בהתחלה פחדתי שזה עוד פרק עם פלשבקים של הצ'רמינגס כי זה התחיל איתם, אבל הפלשבקים הקטנים של כולם לא תרמו יותר מדי לעלילה אבל איכשהו השלימו אותה.

העניין עם פיטר פן לא נסגר בצורה מושלמת לדעתי. כשהוא היה אבא לבייבי רמפל לא ראינו שהוא שונא את הבן שלו כמו שפיטר אמר. ראינו סתם אבא דביל שלא מסתדר. אבל לא הורגשה שנאה. המעבר בין קולין לפיטר פן הייתה לא חלקה ולא שלמה.

בטח יהיו לי עוד מחשבות בהמשך.
אני פשוט בשוק כרגע שעד אמצע מרץ לא יהיה פרק!

Shiri from the block

Active member
ישר לצאת על מעריצי רג'ינה?

תראי שלא כתבתי שום דבר על ההקרבה שלה בכלל...
וחוץ מזה זה מעין סגירת מעגל שהיא צריכה לשלם על הקללה שהיא יצרה...

אני גם דמעתי בקטע עם העשן הסגול, היה ממש עצוב בכלל כל הפרק הזה!
שלא נדבר על זה שראמפל נעלם לו ככה באוויר!!

ראמפל לא חתך לעצמו את היד עד כמה שאני הבנתי.. נראה לי שהוא וויתר על זה ופשוט זימן את הצל שלו במקום.. לא צריך קסם בשביל זה. או שלא ראיתי נכון לא יודעת.. זכור לי שהיה לו 2 ידיים.

הפלאשבקים נועדו בשביל לסגור קצוות אבל עיצבן אותי שהיה פלאשבק לכל אחד ולרג'ינה לא היה

למרות שגם לראמפל לא היה... מה נסגר עם התסריטאים המעצבנים האלה? תמיד מקפחים אותם.

Macphista

New member

חשבתי שהוא חתך לעצמו את היד- ולא הראו לנו את זה ויזואלית כי וואלה, כבר ראינו את עניין הרגל... ואז הוריד את הצמיד ההוא ואז עם קסם החזיר לעצמו את היד.
אבל אולי לא, אז למה הוא הרים את החרב ההיא והסתכל על היד שלו ככה? הנחתי שזה מה שהוא חושב לעשות ושזה מה שעשה בסופו של דבר כשפשוט הופיע מול פיטר מיידית.
אם לא היה לו קסם היה לוקח לו זמן לדדות אליו עם מקל ההליכה.
איך היה קורא לצל שלו בלי קסם?
כן, ככל שאני חושבת על זה יותר נראה לי שהוא חתך לעצמו את היד, הוריד את הצמיד, החזיר את היד עם קסם, עשה פוף ונעמד ליד פיטר.

היה פלאשבק לראמפל ובל- כשהוא הדליק נר ביומולדת של ביילפייר ובל שאלה אותו על זה.

היו כמה פאקים עכשיו כשחושבים על זה:
1. בפלשבק של הצ'רמינגס- סנואו עם בטן קטנה של תחילת הריון כבר יודעת שיש לה בת, מדברים "עליה" ועל החדר שלה ומה שהם רוצים עבורה. למרות שבפרק הראשון של העונה הראשונה סנואו עם בטן של לפני לידה וצ'רמינג מגיעים לכלא של רמפל לדבר איתו ואז הוא שואל איך קוראים לה וצ'רמינג אומר שזה בן ומופתע שסנואו יודעת שזו בת.
2. בפלאשבק של רמבל- בל ראתה את הצעיף של ביילפייר. הוא היה על השולחן ליד הנר שרמפל הדליק ובגלל הצעיף ידעה על מה מדובר. אבל בעונה 2 רמפל הראה לה את הצעיף בחנות שלו וזה לכאורה הייתה הפעם הראשונה שראתה אותו.

Shiri from the block

Active member
יש להם בעיה רצינית עם המשכיות.. הם צריכים ללמוד כמה דברים מאיך פגשתי את אמא בקטעים האלה.

shirush3

New member

ממש קשה לי להאמין שרמפל מת

מה תמיד אמרו על הסכין שלו? אף פעם לא אמרו מה קורה אם הוא הורג עם הסכין שוב, לא? יכול להיות שהוא הפסיק להיות הדראק וואן?
בקיצור, הוא לא מת
אין מצב!

Shiri from the block

Active member
איזה פרקקק אמאאאאאאאא
ואו ואו ואו!!
התעוררתי במיוחד ב-4 בבוקר בשביל להוריד את זה ולצפות בזה ישר
במקום לראות לייב עם כל הפרסומות המעצבנות שלהם..

קיצר, זאת הוכחה שלמרות שיודעים כמה ספוילרים עדיין יוצאים מופתעים מהפרקים האלה!
בלו פיירי חיה??
חח העיקר הרבה אנשים שמחו שהיא מתה, עכשיו בטח יתבאסו

טינקרבל
אני רק אוהבת אותה מפרק לפרק! איזה חמודה היא

טוב בואו נגיע לקטעים הרציניים... ראמפל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא מה קרה לו?????

אני לא באמת חושבת שהוא מת, אבל נשמע שלא נראה אותו עד עונה רביעית

וואי וואי בטח מעריצי רמבל מזה מעוצבנים.. כל פעם שמחזירים אותם יחד מפרידים ביניהם! אבל ת'כלס רוברט אמר שאם גולד ובל יתחתנו אז תסתיים הסדרה ויש בזה משהו..
למרות שאני בטוחה שהוא לא מת עדיין זאת הייתה סצינה ממש עצובה

אפילו אם הוא נעלם רק לפרק 1 או 2 הוא יהיה חסר
ומעריצים מסוגלים עכשיו לא לצפות בסדרה עד שהוא יחזור אז אני מקווה שאדם ואדי לקחו בחשבון שהרייטינג שלהם הולך לרדת מרגע זה....
ממש מהפך מה שהלך בפרק!!

ורג'ינה צריכה להיפרד מהדבר שהיא אוהבת הכי הרבה אומג

להיפרד מהנרי

ואיך היא כזה "אני רעה, ורעים לא מקבלים סוף שמח" והנרי "את לא רעה, את אמא שלי" אוווווווווווווו!!!!! איזו סצינה מרגשת ויפה ביניהם

ואו והשנה אחרי והוק חזר לאמה ואמר לה שההורים שלה בסכנה WTF
והיא לא זוכרת כלוםםםםםםםם יווו!!!
מעניין למה אבל הם נתקעים על הוק כל הזמן, זה באמת מרגיז אותי

איזה מישהי עשתה טבלה של כל הזמן מסך של הדמויות בעונה 3, והוק היה מקום 1!! ואחר כך אמה ואחר כך סנואו. שזה בכלל מעצבן. זה צריך להיות ראמפל ורג'ינה במקומות הראשונים.

אניווי, נראה שהולך להיות מעניין

אני צריכה לראות את הפרק שוב כי לראות אותו ב-5 בבוקר זה לא אידיאלי חח

יווווווווווווווו ראמפלללללללללללללללללל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

shirush3

New member

למה שהסדרה תסתיים אם רמבל יתחתנו?

ומז"א את לא חושבת שנראה אותו עד עונה 4? יש שמועות ברשת/מש"שים?
לדעתי הוא לא יהיה כל 3X12 ואז יראו אותו ב5 שניות בסוף או ב3X13

כשאני חושבת על זה... יש פלאשבקים של שנה שלמה להראות לנו

לאאאא אני מרגישה כמו בעונה הראשונה! ממש ממש ממש בא לי לדעת מה קרה שם בשנה הזאת

OohLaLa

New member
הכי כיף שיש להם מה להראות עכשיו

ולא ממחזרים בפעם האלף את רגינה מנסה להרוג את סנאו סנאו בורחת

Shiri from the block

Active member
רוברט הסביר את זה כי אם רמבל יהיו שמחים אז בעצם כבר אין מה לעשות איתם יותר ואז זה כאילו תוקע את העלילה... זה מה שאני הבנתי ממה שהוא אמר בראיון לפחות..
שכאילו זה כבר יהיה שמח מידי אז מה נשאר לעשות?

ולגבי רמפל- אני באמת לא יודעת כלום, אבל מתמונות שראיתי לא זכור לי שראיתי אותו, אבל באמת שאני לא זוכרת ולא יצא לי להסתכל בהם כמה זמן אז יש מצב גדול שאני טועה, אל תקחי אותי במילה (לשום כיוון).

Macphista

New member
פרומו לפרק 12
מש"ש

טוב, אז ה- wicked witch of the west מגיעה.
מעניין אם יקראו לה אלפבה

יופי, חיכינו כבר כמה זמן לארץ עוץ והנה זה מגיע.
מעניין אם המכשפה תהיה רעה כמו בהקוסם מארץ עוץ או שתהיה טובה אך דחויה חברתית ובלתי מובנת כמו בספר/מחזמר וויקד.

http://www.youtube.com/watch?v=HJnFsWW_J6Y
עכשיו הפרומו הזה עושה לי בלגן.
הקללה הייתה אמורה לשלוח אותם ליער המכושף, אז למה יש סצנות של כולם גם בעולם הזה?
אני מבולבלת...

OohLaLa

New member
קצת קראתי תאוריה בדקה וחצי

אז ככה.
הזמן בין זה שהוק דפק לאמה על הדלת לבין הקללה היה שנה...
נראה לי המכשפה הירוקה הזו עשתה קללה והביאה את כולם לסטוריברוק והפלאשבקים יהיו פשוט מה עבר עליהם בשנה הזו ביער המכושף.
יכול להיות הוק הגיע דרך סטוריברוק או משהו כזה..
רג'ינה יכולה להיות בטים סנואו וצ'ארמינג ופשוט זאתי הרעה החדשה

Shiri from the block

Active member
רגע
למה שהמכשפה הירוקה תעשה קללה שתביא אותם לסטוריברוק בכלל?
אהבתי את הרעיון של פלאשבקים מהשנה ביער המכושף! הלוואי וזה יקרה ככה... הבנתי שהחצי השני של העונה יהיה בין היער המכושף לסטוריברוק אז יש בזה הגיון..

OohLaLa

New member
אז זה מה שנגלה

בטוח יש לה את הסיבות שלה
וגם רואים את סנואו עם רגינה ברצפה אז יכול להיות באמת היא הרעה..
וגם רואים שיקוי.
אז אני מהמרת שהיא תעשה קללה חדשה, תביא את כולם לסטוריברוק, הוק איכשהו הצליח לברוח יביא אותה הפעם לשמה, והיא תצטרך לשבור מחדש...
אז כן הפלאשבקים יהיו מהשנה שעברה עליהם

סופסוף לא פלאשבקים האיוול קוין מנסה להרוג את סנואו וצ'ארמינגגגג.

מה אני אעשה עד מרץץץץץץץץץץץץץ

OohLaLa

New member
אני רואה מלאנתלפים סדרות

אף סדרה לא מרגישה לי כמו וואנס.
נגיד נקמה עכשיו תגמר זה מעניין לי את הזרת

ממש נשאבתי לתוך וואנס

למעלה