עד עצם פרק 3X11

OohLaLa

New member
אני גם לא מתכוונת לראות לוסט

אז זה בסדר,
רציתי לראות רק לאיזה כיוון את מתכוונת שהסדרה יכולה ללכת

לאנה ענתה על השאלה הזאת למעשה בטויטר... היא אמרה שזה הזכרון שרג'ינה הטמינה באמה אחרי שהקללה התחילה... יענו זה לא באמת קרה אבל זה מה שאמה כביכול זוכרת בעקבות הקללה...

יסמין@

New member
בקשר למקבילות בין 2 הסדרות

יש המון מקבילות. אחת מהן הייתה בסוף הפרק הנוכחי: אמה עומדת ומטגנת חביתה וברקע שיר עליז. זה ממש מזכיר את הפתיחה לעונה ה-2 (השלישית?) ב"אבודים" - שם הראו את חיי היום יום של גבר ורק אחר כך התברר מה כל זה אומר. ובגדול, סטוריברוק דומה במידה מסוימת לאי עצמו, וכל עניין אובדן הזיכרון ועוד יותר מזה הזיכרונות הטובים המושתלים - לעונה האחרונה ב"אבודים" ועוד ועוד.

Shiri from the block

Active member
עוד משהו שאיכזב אותי
שפשוט הרגו את פליקס ככה. חשבתי שתיהיה קצת יותר התעמקות בדמות שלו ולמה הוא כזה נאמן לפיטר... היה יכול להיות מעניין במקום כל המיליון פלאשבקים של סנואו וצ'רמינג כל שניה

אוף. מבאס.
ואני מאוד אתגעגע לפיטר פן
הוא היה מניאק אבל מניאק רשע ומגניב

Macphista

New member
לא ממש אכזב אותי

אם נתחיל להתעמק בכל דמות שמופיעה על המסך לא נתקדם בכלל בעלילה.
ופיליקס היה דמות שטוחה לחלוטין, אם אין לפיליקס תרומה לעתיד אני לא רואה סיבה להתעמק בעבר שלו.
ולגבי פיטר פן- כן, הוא היה רשע חביב ביותר. אבל צריך לדעת מתי לשים נקודה ולסגור קו עלילה.
אני חושבת שזה בהחלט הספיק.
אם היו משאירים אותו זה סתם היה גרירה ומחזור.
פיטר היה טוב ופרש בשיא.
כמו שצריך.

shirush3

New member
תארתי לעצמי שזה יקרה

משעשע אותי לחשוב שפליקס היה הדבר הכי חשוב בשביל פן

ומגיע לו האמת

אני מקווה שימצאו דרך להחזיר אותו

(את פיטר פן, לא פליקס).
הוא דמות ממש מעולה, מגיע לו גם לקום לתחייה.

OohLaLa

New member
אמאאאאאאאאאאא

אוקי.
אמא אמא אמא.
איזה פרק.
די.
בי.
ואי.
אמא.
אמא.

אז ככה, בקיצור.
20 דקות ראשונות היו משעממות.

אבל אחכ?
אמא
אמא
אמא
אמא!

כמה בכיתיי.
היה מרגש.
רג'ינה ויתרה על הכל.
עכשיו הנרי ואמה לא זוכרים.
הוק אצלה בדלת.

אמאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
מה אני אעשה עד מרץ.

Macphista

New member
אז יש כאן עוד דימיון לבאפי

כשממלאים את הזכרונות של אמה והנרי כאילו היו ביחד מהיום שנולד זה כמו שדון מגיעה לבאפי וממלאים לכולם את הזכרונות שלבאפי הייתה אחות כל הזמן עד שמגלים מי היא באמת.

אוף, ראיתי את הקטע שרמפל מת שוב ובכיתי שוב.

אגב הסצנה שהוא מתפתל על הרצפה- משום מה גרמה לי לחשוב על גבריאל ביירן ההורס שגם התחיל לצמוח באזור הבטן בגיל 50+.
לדעתי זה לא פוגם בסקס אפיל של גבריאל כי באופן כללי הוא בחור גדול, אבל רוברט בחור קטן ונמוך...

Macphista

New member
בטוח
מש"ש

1. הסדרה לא תתקיים בלעדיו.
2. הוא חתום על חוזה לחמש עונות.
3. אדם ואדי רואיינו על רמבל ואמרו שבחצי השני של העונה הם יהיו באותו העולם.

פם פם

Shiri from the block

Active member
חח את הורגת אותי עם הפם פם פם הזה
אני רוצה את רמפלוןןןןןןןןןן
שלא יעיזו להעלים אותו מעל ל-2 פרקים, זה לא מקובל

ועכשיו זה זמן מצויין בשבילך לעשות סיפור ראש חדש

Macphista

New member
פם פם פם!

אהההה יש לי רעיון מעולה!
דוקטור ראש שומע שאחיו נהרג/נעלם ומסיע את דסטיני (ספינת החלל שלו) ליער המכושף, בונה שער סטרגייט כזה ומעביר את כל ענייני המדע שלו לשם ומברר עם כולם מה קרה.
הוא נכנס לטירה של רמפלוני וביחד עם בל וניל הם יוצרים לא כישוף אלא מדע! כי ראש הוא הרי דוקטור ל... משהו... פיזיקה? משהו...
אז גם דוקטור ווייל מגיע וביחד ארבעתם יוצרים מכונת זמן!
ראש נכנס לתוך מכונת הזמן (שנראית ממש כמו תא טלפון באנגליה... אהמ אהמ...) מגיע בדיוק לשניות בו רמפל תקע את הפגיון באבא שלו וממש כשהם מסיימים לרקוד/להתמזמז* האור הבוהק סביבם נדלק. זה בעצם אור שהקרין ראש ממכונת הזמן. ממש ברגע שהאור הבוהק נדלק, ראש יוצא מתא הטלפון הבלתי נראה, מושך את רמפל לתוכו וקולין מת לבד וגופו הופך לאפר ונעלם באוויר כך שכל מי שהסתכל עליהם לא ראה כלום.
רמפל וראש נוסעים עם מכונת הזמן/מקום חזרה ליער המכושף ולטירה השחורה, הם יוצאים מתא הטלפון ורמבל מתאחדים!

וראש מסתכל עליהם במבט של I AM THE MAN
ראש רולז

*אני עדיין מחכה לתמונות והגיפים של רמפל וקולין מתמזמזים, זו הייתה סצנה מאוד פתוחה לפרשנות... כשרמפל דיבר לא היו יותר משלושה סמטימטרים בין הראשים שלהם ואם הוא לא היה אבא שלו הוא עוד היה מדביק לו נשיקה רטובה ועסיסית במקום הנשיקה על הלחי.
ולמה הוא נישק אותו על הלחי בכלל?
חלאה שכזה.

shirush3

New member
בהחלט דומה

זה אומר שכשאמה והנרי יגלו על הכל הם יגלו שהם לא באמת היו ביחד כל השנים האלה

למעלה