עד עצם פרק 3X11

הלדין

New member
טכנית, יש ארבע.

בספר, המכשפה הטובה שמקבלת את פני דורות'י איננה גלינדה אלא עמיתתה מהדרום. מצד שני, הם הולכים על פי גירסת דיסני כך שמדובר במכשפה טובה אחת. לי דווקא הדמות של הקוסם יותר מעניינת - איך מישהו חסר כוחות גרם לארבע מכשפות רבות עוצמה לחשוב שיש לו כוחות אדירים באמצעות פירוטכניקה בלבד? הוא גם ממחיש יותר טוב מד"ר פרנקנשטיין את הקונספט של מדע חזק יותר מקסם.

זו סדרה מאוד ארוכה של ספרים

14 ספרים, לנו בבית יש 7 ספרים בנתיים, אני חושבת שבנתיים זה מספיק.
דרך אגב, למי שזוכר, פעם בטלוויזיה החינוכית הייתה סדרה מצויירת שמבוססת על הקוסם מארץ עוץ, ורבות מההרפתאות בסדרה המצויירת לקוחות מהספרים.

Macphista

New member
מגניב

מעולם לא ידעתי שיש כזאת סדרה...

אני חושבת שלחלוטין פספסתי ספרות ילדים. לא ברור.

תקראי קצת על הספרים

היא אולי מיועדת לילדים, אבל בין השורות יש המון ביקורות על הפולטיקה האמריקנית של תחילת המאה ה20.

ודרך אגב, אם לא ראית את הסרט על הקוסם שיצא באפריל השנה, אני מאוד ממליצה עליו (עם מילה קוניס)

יסמין@

New member
רפונזל

נכלאה ע"י המכשפה שלקחה אותה מהוריה וכלאה אותה במגדל גבוה.

shirush3

New member
יוווווווווווו
מש"ש

עכשיו כשהראש שלי עובד.... אהעאהעאהעאהאעהאעאהע אהעאהעאהעאהאעאהעאעהא
ארץ עווווווווווווווווווווווווווווווווץ!!!!! וויקד!!!!!!!! אעעעעעעעעעעעע OMG!!!!!!!
אני לא מאמינה שרק עכשיו עשיתי את הקישור לארץ עוץ

יכול להיות שהם העתיקו חלק מהדברים של סטורי חזרה לאגדות?

Shiri from the block

Active member
למי שראה אבודים.. יש לי שאלה
הקטע שרואים את אמה מחזיקה את התינוק ביחד ואז דוחה אותו... ואז לאחר שרג'ינה ביטלה את הקללה פתאום רואים את אמה מקבלת את הנרי בזרועות פתוחות, מאודדד מזכיר לי את הקטע בעונה השישית שכביכול חשבנו שהם מעולם לא התרסקו עם המטוס והוא נחת בסידני כצפוי (או שזה היה לוס אנג'לס? לא זוכרת כבר)
עכשיו זה מדאיג אותי כי באבודים הקטע הזה לא הסתיים טוב

ומעניין בעצם מזה אומר.... האם יש מקבילות? או שזה פשוט מראה באמת מה היה קורה אם לא היה את הקללה והכל?

Shiri from the block

Active member
כי - החלק שהם היו במטוס ולא התרסקו כביכול לא היה אמיתי בכלל ובעצם זה היה רק ההשלמה של כולם על דברים שהם עשו כדי שהם יוכלו להמשיך הלאה.. הרי ראינו אותם בסוף אחרי שכולם מתו ונפגשו בכנסייה הזאת, אז כל מה שקרה אחרי נחיתת המטוס לא באמת קרה במציאות.
במציאות הם עדיין היו על האי..

OohLaLa

New member
לא ראיתי לוסט בחיים

אני מקווה שזה יגמר אחרת מאיך שזה נגמר בלוסט...

Macphista

New member
אבל ברור שמי שקראה את זה זו אני

שעכשיו רואה לוסט לראשונה ועדיין נמצאת בעונה הראשונה...

למעלה