עד עצם פרק 3X11

Macphista

New member
מוכר

אני חושבת שהתאבססתי יותר במהלך הקיץ בפגרה בין עונה 2 לעונה 3 מאשר התאבססתי אי פעם בקשר לאיזשהי סדרה.
והיא בכלל לא הייתה משודרת אז!
אשכרה קבעתי לעצמי דד ליין שעד שהסדרה חוזרת מפגרה אני מגישה את התזה כי ידעתי ברגע שהיא תחזור יכולת הריכוז שלי תרד פלאים.
ואכן הגשתי את התזה לפני שהסדרה חזרה מפגרה... אבל הפרקים הראשונים היו כאלה מבאסים שרמת האובססיה שלי ירדה.

OohLaLa

New member
חחחחחח

אוף זה הרגיש לי ממש כמו סוף עונה מאשר אמצע עונה

Macphista

New member
נכון! גם שמתי לב לזה!
מש"ש

דר. וויל, הוק ורובין הוד מופיעים בסצנה הזו.

אני תוהה אם הפרומו הוא פרומו לא רק לפרק 12 אלא מכליל גם קטעים מפרקים שיגיעו אח"כ, וגם כאלו שהיו קודם (הרי יש שם כמה סצנות ישנות כמו איחוד רמבל מפרק 10).

OohLaLa

New member
זה כזה כמו

השמיניה
שלכולם לקחו את הזכרונות חחחחחחח איזה ישן זה.
וצ'אק, בנוגע לשרה...
אוף אוף אוף.

האמת שכן גם אני חשבתי מענין אם זה לכל הפרקים כי הם אוהיבם למתוח את זה.. לפחות 3 הפרקים הראשונים.
אני ממש שמחה שמתחיל צ'אפטר חדש וכל הענין של נברלנד נגמר.
אבל עכשיו זה רוטינה שחוזרת כזה.. הוק בתפקיד של אוגוסט.
אז כולם זוכרים אותם ואמה והנרי לא זוכרים

הייתם לוקחים את הספררררררררר הדבילי הזההההההההה
.
אה סגרו קצת פינה שמרימרגרטמשהו מצאה אותו בחדר.. בסדר אז יאלה תמצאו את המחבר

Shiri from the block

Active member
לדעתי
בנוגע לספר.. זה תוצר שנוצר בעקבות הקללה, ולא באמת יש לזה סופר.
זה היה כלי כדי לגרום לשבירת הקללה.. הרי אם MM לא הייתה מוצאת את הספר, היא לא הייתה מביאה להנרי, הנרי לא היה מבין שהם דמויות מהספר, הוא לא היה מוצא את אמה, הקללה לא הייתה נשברת.

יוווו אמן הוק בתפקיד של אוגוסט זה אומר שגם ממנו ניפטר

ואז ניל הוא הבא בתור,
ואז אמה תיהיה פנויה להיות עם רג'ינה

OohLaLa

New member
אבל רג'ינה לא תהיה
|סםוילר|

יהיה לה את הוד
רובין הוד
.

Shiri from the block

Active member
היא תיהיה, אל תדאגי. סמכי עלי
אני אעשה שיקוי שיעלים את כללל הגברים מהסדרה

Macphista

New member
זהו, עניין הספר ממשיך להטריד

איך הוא הגיע לסנואו? מי כתב אותו?
זה עדיין לא נענה!

אולי כל הקללה והשבירה שלה ופיטרפן וכל הבלגן הזה וזריעת הספר כדי שהנרי ידע ואמה תזכר ובלה בלה בלה היו בשביל מישהו אחר?
אולי המרשעת החדשה קשורה לספר?
אולי היא כועסת שהפיה הכחולה גירשה אותה ובעצם הכל היה כדי להתנקם בפיה הכחולה וכל סיפור הצ'רמינג ורמפל ורג'ינה היה רק נזק סביבתי ועכשיו היא תחזור ותתעלל בהם כמו שצריך?

פם פם פם

OohLaLa

New member
בדיוק

פם פם פם
חחחח ענק.

האמת אולי יש מעבר לזה והם כלי משחק היו, אבל לא נראה לי שזה משוה גדול. נראלי פשוט היא השתלטה על הפיירי טייל לנד כי הם לא היו שמה. כאילו מאז קורה היא השולטת..
אבל אני מה זה שונאת שמעלימים זכרונות לאנשים זה קורה במלא סדרות וזה מבאס תחת

יסמין@

New member
כן!

עניין הספר לא ברור: מי כתב/ה ולמה?
לא קיבלנו תשובות על כללל השאלות שנוגעות לאימוץ של הנרי ולשאלה אם רמפל זכר או לא זכר מי הוא (למשל, איך הגיע הנרי לרמפל, למה הוא הביא אותו לרג'ינה, האם זכר בלה בלה בלה בלה)

shirush3

New member
יכול להיות שעכשיו

הם ימצאו ספר אגדות חדש על עלילות סטוריברוק?

אולי נשיקת אמת מרג'י תחזיר לאמה את הזיכרון?

OohLaLa

New member
משש

אומאג.
עכשיו ראיתי תאוריה, בקשר לדורתי.
אני לא מכירה את הסיפור של אוז וכל אלה אבל לפי מה שהבנתי לקרובי משפחה שלה קראו הנרי ואמה. aunti em uncle henry

JUST SAYIN

Macphista

New member
אההה?
מש"ש

אז דורותי היא האחיינית של הנרי/אמה?
אמה בת יחידה.

אנחנו יודעים שיש לנו רעה חדשה- המכשפה מהמערב
ושיש לנו עוד דמות אגדות חדשה- ריפונזל

אנחנו יודעים שהמכשפה מהמערב לא הולכת לבד, גלינדה (המכשפה הטובה) צריכה להיות באזור שלה ולפעול נגדה.
אנחנו יודעים שגלינדה היא בלונדינית (ככה לפחות תמיד מתוארת). האם אמה היא גלינדה ועדיין לא יודעת את זה?
האם לא רק שהיא המושיעה של הקללה של רג'ינה היא גם היחידה שיכולה להילחם ולעצור את המכשפה מהמערב?

אני לא מכירה את האגדה של ריפונזל, מי כלא אותה במגדל? האם אבא רע או מכשפה רעה ולמה?

אולי הנרי ואמה יחברו לדורותי איפשהם נמצאים ויקחו אותה איתם לסטוריברוק/יער מכושף?
אולי ריפונזל היא גם דורותי?

כל כך הרבה אוליים...

OohLaLa

New member
זה משהו כל השאלות האלה

אולי לא בקשר דם אבל אולי הם יהיו קשורים לדורת'י...
אני ממש לא מכירה את אוז ואני יודעת שיש איזה שביל של אבנים לקוסם רק

ושדורתי הפילה בית על איזה מכשפה חחחחחחחחחחח זו לא היא?
זהו בזה מסתכם הידע.

יכול במאת להיות שאמה היחידה שיכולה לעצור אותה והיא לא יודעת עדיין..

רפונזל אמא שלה כלאה אותה אבל פה גם המכשפה הזו יכלה לכלוא אותה כי הם אוהבים לערבב...

די למה מרץ למה למה למה

Shiri from the block

Active member
לא
מש"ש יש לי פה ידיד גיי בעבודה הוא הסביר לי שיש 3 מכשפות באוז-
אחת המכשפה שעליה נופל הבית של דורותי, והשניה זאת אחותה שעצבנית על דורותי בגלל שהיא מאשימה אותה במוות של אחותה ואז היא יוצאת במסע נקמה אליה..
והשלישית זאת גלינדה המכשפה הטובה..

Macphista

New member
כמובן
מש"ש

אלפבה/עוד שמות חלופיים היא המכשפה הירוקה/המכשפה הרעה מהמערב
נסה/עוד שמות חלופיים היא המכשפה הרעה מהמזרח
גלינדה היא המכשפה הטובה

מעניין שהם מפרסמים את זה כ- wicked אז אם זה יהיה לפי הספר/מחזמר וויקד גלינדה ואלפבה חברות ילדות ודורותי ילדה מעצבנת ומטופשת שהורידה את הנעליים מהגווייה של נסה אחרי שנפל עליה בית ולכן אלפבה רצתה את הנעליים בחזרה כי מה הילדה הזו לקחה את הנעליים של אחותה שהיא נתנה לה במתנה כדי שתוכל ללכת (הייתה נכה).
קיצור, וויקד זה אחלה מחזמר. תראו!

המ, אני תוהה אם גלינדה יכולה להיות בסדרה הזו הפיה הכחולה- המכשפה הטובה שגירשה אותה מהממלכה.
מעניין.

shirush3

New member
מש"ש

יכול להיות שנקבל עוד רעה מורכבת? אולי היא תהיה ממש רעה ואז יתנו את הצדדים היותר טובים שלה בפלאשבקים ושטויות כאלה?
כמו שעשו עם רג'י

אני ממש רוצה לראות וויקד

למעלה