Once סוף עונה שלישית

Macphista

New member
Once סוף עונה שלישית

שרשור מיועד לפרקים 21 ו- 22 בעד עצם היום הזה.

צפייה מהנה!

Macphista

New member
עדיין לא ראיתי, אבל

כבר נחשפתי לתמונות מהפרק ו... אומג!
יו, אני לא יודעת אם אספיק לראות היום

holly fuck

אמה חזרה בזמן.... שינתה את פגישת הוריה.... היא בספר.... מריאן חזרה...... רג'ינה כועסת....... בלה בלה בלה

אלסה?!?! אלסה??!?!? אאלסה?!?!??! היא אפילו לא דמות אמיתית, זה סרט שמבוסס קלות על הסיפור הנפלא של הנס כריסטיאן אנדרסון מלכת הקרח..... אם כל אהבתי הרבה לסרט הנפלא, אני לא יודעת כמה אני מרוצה מההתפתחות....... זו דמות ממש חדשה, נכון שהיא פופלרית ומעניינת, אפשר לעשות ממנה מטעמים אבל היא דמות בת חצי שנה, אין לה עומק, היא רק מבוססת על דמות מסיפור, וכל העיניין שהם רוכבים על ההצלחה של הסרט...... לא יודעת.... ובכלל, מלכת השלג הייתה מרושעת, לא אישה מעונה ומקסימה כמו אלסה...

טוב, נרגעתי, בערך.....

פרק טוב, לא יותר מזה. אמה חזרה בזמן עם הוק, ואחרי הרפתקה קטנה היא הבינה שSB זה הבית שהיא רוצה להיות בו.
סוף סוף הצלחתי להתחבר להוק, כלומר קיליאן ג'ונס. יש הבדל בין שתי הדמויות, הוק הוא הפיראט השמרנטי, וקיליאן הוא הלב, וסוף סוף רואים יותר את קילאין מאשר את הוק. פעם ראשונה שאני רואה שיש כימיה בין השחקנים, ובין הדמויות שזה יותר חשוב כמובן. עד הפרק הנוכחי לא ראיתי אפשרות לרומן בין קילאין לאמה, ועכשיו אני חושבת שהם מתאימים.
והכל בזכות אמה, שסוף סוף הורידה את כל המסכות. קצת יותר מידי דמעות בפרק, מצד שני, היא נלחמה כלכך הרבה שנים בעבר שלה, ואז באגדות ובטייטל שהיא קיבלה עוד לפני לידתה "המצילה" היא קיבלה את הגורל ואת המציאות, כנראה שזה כואב ומרגש, אלו ניראות לי סיבות מצויינות למרר בבכי.
ההרפתקאה שלהם בFTL לא מרגשת בכלל, למרות שהיה נחמד לראות אותה בבגדים תקופתיים. מאוד לא אהבתי את הסיפור החדש שתפרו לסנאו וצ'רמינג למרות שאהבתי כל רגע של זוגיות דביקה ומהממת על המסך.

אהבתי את האינטרקציה של סנאו והמלכה הרעה, שהיא אמרה לה שבתור ילדה היא לא למדה את הלקח החשוב ביותר ממש עצרתי את נשמתי וחשבתי מה אני לא מלמדת את בנותיי. לכל מעשה יש תוצאה (או אחריות), זה באמת אחד הדברים היותר חשובים שמלמדים ילדים... מצד שני מספיק דיברנו על השטות הזו שרג'ינה האשימה ילדה קטנה שהיא הרסה לה את החיים...
אבל אח"כ שהיא שרג'ינה אמרה את זה לאמה, הרגשתי שזה הרבה יותר מדוייק. הוק גם הזהיר אותה, אבל אמה היא אמה, והיא לייבת להקשימב לעצמה ולא לחשוב על התוצאות של שינוי החיים.
בהחלט הייתי עצובה שגילו את הזהות האמיתית של האסירה המיסתורית, אני לא מרוצה בכלל שהחזירו את מריאן. מאוד אהבתי את השידוך של רובין ורג'ינה ואני מקווה מאוד שימצאו דרך להפטר ממריאן בעונה הבאה.
מה שמסקרן זה העובדה שרגי'נה ורובין מצאו אחד את השניה..... סה"כ רג'ינה היא זו שהרגה את אשתו בFTL בחיים הקודמים..... רובין לא ידע את זה?!? לא ממש הגיוני שהוא יתאהב באשה שהרגה את אשתו... מצד שני כל הפרק על קורה הציערה וליאופלד מסביר בצורה מאוד צולעת שזה אפשרי כל הגילוי עריות הזה.....

הנסיך ניל?!? באמת?! כבר כמה ימים אני חושבת איזה שם נתנו לו, וחייבת לציין שלא אהבתי את השם למרות החשיבות ובלה בלה בלה.....
אמה והוק.... בלה בלה בלה.....
החתונה של רמפל ובל. אלוהים אדירים מה הלבישו לה? נעליים מדהימות, בגד סבבה אבל כובע של שנות ה20?!? מה קרה לקשת בשיער? פרחים? טיארה?! והטכס המיותר והמעפן שלהם ליד הבאר.... מיותר ומטופש.

היה נחמד לראות את רובי. כל השאר לא היו עם נוכחות בכלל

סה"כ פרק בינוני מאוד, עם רגעים מוצלחים, רק חבל שהם היו מועטים כלכך.

pink lemon

New member
פריקם מעולים

ראיתי על הבוקר ישר. שעה וחצי בסהכ

אז פרוזן? אלסה? זו לא דמות שיצאה בדצמבר למסכים? לא יודעת, נראה לי קצת הזו להביא אותה פתאום... רוצים לרכב על ההצלחה? אבל סבבה יהיה מעניין. העיקר הם בסטוריברוק

אהבתי את כלה חוויות בFTL, קצת לקח אותי לעונה ראשונה... פרינסס ליאה
לשניה אחת נבהלתי שרמפל ישאיר את אמה שם..

בסהכ היה נחמד, העונה היתה סבבה. החלק הראשון של נברלנד מזעזע, החלק השני משתפר.
עוד פעם רג'ינה אומללה.? חסר לכותבים

Rachel47

New member
אומייגאד אומייגאד אומייגאד!!!!!!!!!!!

אומיגאדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד!!!!!!!!!!!!!!!!!

ואו כמה דברים יש לי להגיד על הפרק הזה פאק!!

קודם כל כדי שיהיה מצחיק אני מוסיפה תמונה של איך שהפנים שלי נראות כבר רבע שעה מאז שהפרק נגמר!!!!!
אני מקפצת פה
תכלס לא ברור אם זה הולך להיות בקטע טוב או רע
אית'ר ווי אני מתרגשת!!!!
ווהווווווווווווווו!!!!!

טוב מההתחלה
אהבתי שכולם הבינו שזה הפורטל ואסור להתקרב
שיגע אותי שאמה צריכה ללכת ולדחוף את האף שלה ישר למקום שנראה שמשהו רציני הולך שם וממתי הדברים האלה מסתיימים טוב נו באמת?
כל הטיים טראוול זה ממש כאב ראש אחד גדול

מאוד אהבתי את זה שהפרק הזה הייתה קריצה אחת גדולה לעונה הראשונה
בעיקר לפרקים הראשונים אבל לא רק
זה היה ממש כיף להזכר ואני אוהבת שעושים את זה
אני בדרך כלל ממש אוהבת פרקי פלאשבקים וכאן זה עוד היה לגיטימי כי- טיים טראוול!!

הצחיק אותי לחשוב על הסיוט שהיה להם לצלם את כל העניינים עם סנואו

איכשהו בקטעים שכן ראו את הפנים שלה חוץ מהעובדה שהן היו שמנות הרבה יותר ממה שהיה בעונה הראשונה (אני עושה מרתון עכשיו אז אני אפילו ממש זוכרת את ההבדלים) הם הצליחו לצלם את זה ככה שלא נראה שהגוף שלה ענק

הסיפור עם זה שמשנים פרט די גדול והכל הולך לעזאזל היה נהדר ומובן
אבל זה שהם הצליחו להחזיר את הכל למסלול
וול..מוזר מעט..
למרות שאם מתייחסים לזה כסייד אפקט של העובדה שזה טרו לאב..שוין..זה כן היה חמוד לראות וכן היה כיף לחוות את זה מנקודת המבט של אמה

אני קצת שמחה שאמה זכתה להיות נסיכה וזה באמת היה מתבקש כדי לתת לה ממש הרגשה של בית
השמלה של הנשף הייתה חמודה אבל אני מרגישה שאפשר היה לעשות יותר
לא עם הצבע..הצבע היה מושלם..אבל..היא הייתה פשוטה יחסית..איפה כל הנצנצים של הנסיכות?!

הוק היה דווקא ממש מקסים בפרק הזה ונהניתי ממנו ממש
ההוק הישן הצחיק אותי וזה היה קצת אינאפרופרייט אבל שיהיה...נסלח לו כי הוא חתיך..

איוול קווין!!! פול און איוול קווין!!!!!!! זה שימח אותי ממש כי יכולתי להנות מהרוע הטהור שלה בלי להרגיש רע על זה שהתגעגעתי אליו (כי זה העבר ועכשיו היא לא ככה אבל איזה מושלמת היא כשהיא כן..וגם כשהיא לא..
)

הסצינה שהיא ורובין אוכלים ארוחת ערב ומדברים!!
מקסימים!!
זה היה ממש חמוד שהיא סיפרה לו שהיא יודעת שהם נועדו והוא ממש התרגש והיא גם התרגשה ויאיי!!!

למרות שבשנייה שהוא העלה את אשתו הייתה לי הרגשה שעצם זה שהפורטל נפתח אומר שהקשר הזה יילך לעזאזל

אין שום סיבה להזכיר אותה בפרק טיים טראוול אם לא יהיה איזה טוויסט שקשור אליה..מזל שעברו שעתיים בערך מהרגע שזה נאמר עד שאמה חזרה להווה..

מה שכן..חשבתי שפשוט כשיפתחו את הפורטל כל אחד יקפוץ וינסה להשיג מה שהוא רוצה
נניח- רובין את אשתו
רג'ינה את דניאל
ראמפל את ניל/בלפייר
אפילו רובי ופיטר הזה (לא הייתי זוכרת את השם עצמו אם לא הייתי רואה את הפרק אתמול)

ואיכשהו כולם ממש החזיקו את עצמם ולא ניסו ללכת למצוא את ההפי אנדינג שהם איבדו בדרך
זה היה מאוד בוגר מצידם...כל כך לא פריטייל לייק

ובגלל שכל כך נהניתי בפרק לגמרי שכחתי מהעניין של אשתו של רובין..
גם כל פעם שאמה דיברה איתה בכלא היא דיברה על ההורים שלה..לא על זה שהיא נשואה עם ילד..או שאולי היא אמרה משפחה?
לא יודעת
קיצר הם הצליחו להוריד אותי מהעקבות האלה..שזה יפה.. למרות שאם כן הייתי אומרת לעצמי לזכור את העניין הזה עם האשה זה לא היה כזה מפתיע..האמת שזה גם לא הפתיע כמו שהיה לי עצוב

ראמפל, הדארק וואן אני מתכוונת, היה ממש סבבה בפרק הזה...באמת...אפילו נהניתי כשהוא הופיע...

אה לילד קוראים ניל!! זה היה ממש מקסים!

אוקיי
החתונה
אני בשוק שזה קרה עכשיו..כאילו כל כך מהר..וגם כל כך בשקט בלי כל העיירה..
אני בשוק שראמפל כן התחמק בסוף על אף הקלטת..זה עצבן אותי
אבל אז החתונה..הייתה מה זה חמודה
לא שאני תומכת אני עדיין כועסת
אז אני יכולה לכעוס עכשי ועל חיי הנישואין שיהיו להם
ובכל זאת הטקס עצמו היה מקסים
הדברים שהיא אמרה לו..על אף שהם לא מדוייקים כי הוא שקרן..היו ממש מקסימים..ולפחות כשהיא אמרה מה שהיא רואה בו היא אמרה את האמת..חבל שזה מבוסס על שקרים

וגם הוא אמר לה שהוא לא מצליח להבין איך היא מצליחה לאהוב אותו מתחת לכל ה"ביסטיות"..זה היה חמוד בתכלס...כמשפט יפה ורומנטי..
וזה ששילבו עם זה את הקטעים של סנואו צ'ארמינג, הוק אמה ורג'ינה רובין
היה ממש חמוד

בסצינה שרג'ינה ורובין נכנסים לגראני'ז...ומתנשקים! חשבתי שאני מתה מרוב מתיקות!!!

הייתי צריכה לדעת שזה טו גוד טו בי טרו..זה הכי קולנוע/טלוויזיה 101- אם הכל מושלם משהו נוראי עומד לקרות

כשהיא הציגה להם את הבחורה וזו הייתה אישתו תפסתי את הפנים ואשכרה צעקתי בקול "No! no no no no no no What have you DONE??!?"

רג'ינה מסכנה שלי

נשבר לי הלב!!!!

איזה פרצוף מסכן היה לה

אבל בלי ספק הקטע האחרון היה אדיר!!!!!!!!!!
לא הבנתי מה הקטע שזה יצא מתוך..מנורה? חשבתי שזה ג'יני למרות שאין מצב..סידני היה הג'יני
בכל מקרה מה אכפת לי מאיזה כלי זה יצא?!
ניסיתי להבין מה הם רוצים
ואז זה נוצרה דמות ואמרתי "אוקיי..שמלה..זו בחורה"
כשהראו את השמלה התכלת..זה כבר היה חשוד
עדיין לא חשבתי שילכו על דמות כה חדשה יחסית
איזה כיףףףףףףףףףף
אלסהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

וזה למה אני נראית ככה

pink lemon

New member
אהבתי ! |ספוילר

גם את הפרצוף, וגם את הכתיבה.
מסכימה איתך בכל מילה

Rachel47

New member
אהה ועוד משהו קטן ומפגר

היה AskLana שבוע שעבר בטוויטר ואחד האנשים שאל משהו בסגנון "אם נזכה לראות רויאל בובס/איוול בובס"..לא זוכרת איך הוא ניסח את זה אבל זה היה מצחיק
בעיקר כי באמת אחד הדברים שממש שמים לב אליו בשמלות של המלכה זה המחשופים המוגזמים (והתעלומה כמה פוש אפ יש שם...סורי...מוכרת חזיות...לא יכולה להפסיק לתהות לגבי דברים כאלה...העבודה הזאת הרסה לי את החיים)
בכל מקרה היא ענתה "have I ever let you down?"
ואז ראיתי את הפרק..ו..וואלה...מחשופים בינוניים ומטה..
נוט קול

Macphista

New member
עכשיו אני מבינה

למה אדם ואדי אמרו כל הזמן שסוף העונה תתן לצופים את מה שהם רצו אבל לא ידעו שהם רצו.
לראות את אמה חווה את היער המכושף כמו האחרים, לחוות את הקשר שלה לכולם ולהיסטוריה הכללית, ובעצם להפוך לבת משפחה או חברת קהילה אמיתית.
נחמד מאוד.

כמובן שהנסיכה ליאה והנסיך צ'ארלס היו תוספות מושלמות.
באופן כללי נהנתי מהרפתקאות ליאה וצ'ארלס ביער המכושף. אני חושבת שרמפל היה מושלם שם והיה מעניין לראות את אמה חווה אותו כמו שהאחרים הכירו אותו בעבר.
בכלל רמפל היה מושלם הפרק. הסצנה האחרונה שהוא תופס את אמה הייתה מצויינת והשנייה האחרונה שהוא שואל את עצמו מה אני לעזאזל עושה פה הייתה נפלאה.
מר. גולד לעומת זאת הפך לטרחן בלתי נסבל.
איפה איפה איפה מר גולד הסקסי מאדר פאקר של העונה הראשונה? ואפילו חלק מהשנייה?
לא, משהו רע עבר על גולד, או על התסריטאים שכותבים את גולד, וזה פשוט... רע.

ובכן- חתונת רמבל.
מאוד קיוויתי שהם לא יתחתנו עד אחרי שיסדירו בניהם את עניין השקרים, הרמאות ו... כל הדברים שמייצגים את גולד.
אבל בל... כזאת... בל (אני די בטוחה שקראתי לפני כמה שבועות ראיון עם אדם ואדי שאמרו שבפרקים האחרונים נראה את אמילי עושה עבודה מדהימה עם בל, הא?)
לא ציפיתי שתהיה להם חתונה גדולה עם מלא מוזמנים. היה נחמד אם רובי הייתה שם, הן היו חברות קרובות.
בכלל, הבטיחו splashy wedding, איפה הספלאשי?
בכל מקרה היה נחמד אם היו עוד כמה נוכחים בחתונה. אבל זה לא באמת מפתיע שטיפוס כמו גולד לא ירצה את כל הצ'רמינגיאדה באזור. ובל... נו... אם לבעלה לא אכפת מה היא רוצה אז... למה שהיא תדאג להזמין אנשים לחתונה שלה?
מלבד אבא שלה כמובן בתפקיד חשוב כניצב.
אוף, לא מגיע לה, הגיעה לה חתונה רשמית כמו לכל השאר.
חתונה מעצבנת. בהתחלה חשבתי שהם בבית קברות עד שקלטתי שהמבנה בטון ההוא זה הבאר. למה להתחתן שם?! מקום בעל חשיבות היסטורית בו פיטר פן הרג את פיליקס? שם הנרי כמעט התאבד? שם לאמה ואוגוסט היה דייט מים? רמפל החזיר את הקסם?
מקום חתונה גרוע. היה עדיף כבר בבית קברות.
הטקסט שהם אמרו אחד לשני היה טרחני כמו שתי הדמויות.
לא, אין מילים, אני כל כך מאוכזבת מרמבל בעונה הזאת.
טוב, די לגבי רמבל.

רג'ינה-רובין-מריאן
מ ע נ י י ן
מעניין לאן יקחו את זה בעונה הבאה.
האם תפתח חזית חדשה בין אמה לרג'ינה בגלל זה? או שרג'ינה תתבגר ותתגבר ותמצא מישהו אחר?
קשה לי לראות את רובין עוזב את מריאן לטובת רג'ינה.
אני כן יכולה לראות את רובין משאיר את רג'ינה כמאהבת וכך רק מגביר את כעסה.
או ש... מממ... זה יהיה כמו בעונה הראשונה- כשדייוויד ומרי מרגרט התאהבו כשהוא עוד היה נשוי לקת'רין ואיכשהו הכל הסתדר.
אוווו רובין ורג'ינה יהיו הצ'רמינגס החדשים.
שוין.

אמה והוק
מושי מושלמים!
אין לי סימפטיה גדולה להוק, והרבה הרבה פחות מזה לאמה, אבל די, הם חמודים ביחד.
שניהם היו מרכז העונה הזו, ביחד ובנפרד וזה די נחמד לראות שבסופו של דבר הם כן ביחד.

הנסיך ניל- שם גרוע. וזה עושה מזל רע לקרוא לתינוק על שם אדם שמת בנסיבות לא טבעיות.
הפנים של גולד כשהם אמרו שקוראים לילד ניל... טרחן. טרחן עם מאפרת גרועה. לא, אין, הרסו לי את גולד. מזעזע.

מה עוד? מה עוד?
שמתם לב שאורורה הייתה אצל גראניז? ועוד בתלבושת נסיכה?! לא יכלו למצוא לה בגדי סטוריברוק?
רובי חמודה, התגעגעתי אליה עד מאוד.

מממ... טוב, לגבי הסיום- אני לא מתרגשת מפרוזן.
לא ראיתי את הסרט ואני לא מתרגשת כמו שלא התרגשתי מכל דמות רגעית/עונתית שמגיעה לעשות בלגן וללכת.
הרי המיקוד צריך להיות הדמויות המרכזיות בסדרה- וזה מה שהיה טוב בשני הפרקים האחרונים. המיקוד היה בדמויות המוכרות, שהתחילו איתנו מהעונה הראשונה (רובם) ולא איזה זלינה/פיטרפן שהוחדרו רק כדי לעשות קצת שמח וללכת.
אני לא אוהבת את זה. אפילו בעונה השנייה לא חטאו לסדרה בצורה כזו. שם גם המשיכו עם קווי עלילה של דמויות ותיקות- קורה למשל, והרחיבו אותם וקישרו אותם. כל עניין הדמויות שבאות לחצי עונה פה ולחצי עונה שם ושואבות מלא זמן מסך מהדמויות האהובות לא משמח אותי.

קיצור, בטח אראה שוב את זה מחר ואהרהר שוב.

לא ראית פרוזן?!?!

הייתה באמת שמועה שיש אדם אחד על פני כדור הארץ שלא ראה את הסרט

זה באמת סרט טוב, עשוי טוב מאוד, הפסקול כמובן מדהים. באופן אישי אני לא אוהבת דמויות מטופשות על המסך ולכן האישיות שנתנו לאיש שלג מיותרת ואפילו גרעה מהסרט. אבל הדמויות של הנסיכות החדשות אנה ואלסה חזקות מאוד, והמסר של הסרט מצויין ומזכיר לי סרטים טובים אחרים של דיסני דוגמאת מולאן ומלך האריות, בה אין נסיך שמציל נסיכה, אלא דמויות חזקות שמגלות את עצמן. ממליצה לראות את הסרט (ואם את רוצה העתק, רק תגידי, אצלנו בבית כבר אסור לראות אותו, אחרי עשרות פעמים, אבל כמובן שיש את הסרט (ועוד כל מיני אביזרים נלווים......)

אני מסכימה איתך לגבי בל ורמפל.
ועוד יותר מסכימה לגבי עיניין אלסה. אני לא אוהבת את הרכיבה על הפרסום של פרוזן, מרגיש מאוד לא נוח. בכתבה שקראתי אתמול בערב היוצרים אמרו שלכולם יש ילדים והם מאוד התלהבו מפרוזן, אבל אני תוהה אם לא הכתיבו להם מלמעלה תנאים מסויימים לסדרה, כמו שהם חייבים לשלב דמויות מסויימות, במיוחד את מכונת הכסף המושמנת החדשה....
יש מספיק דמויות משנה שאפשר להתעמק בהם, אורורה, מולאן, רובי, ד"ר הופר. התחילו יפה את הסדרה בעונה הראשונה ואפילו השנייה עם הדמויות האלו, וחבל שלא מתעמקים בהם או לפחות נותנים להם יותר נפח בעלילה....

Rachel47

New member
דווקא אני אהבתי

את אולאף
קודם כל תפקידו היחיד היה להיות אתנחתא קומית ואני חושבת שבזה הוא הצליח
די נו..זה מקסים שאיש שלג רוצה לדעת מה זה קיץ

הסרט הזה הוא מאוד אינטנסיבי וחזק וחייבת להיות דמות כזו, שמשחררת את הלחץ
ויש את זה בכל סרט של דיסני
אז בעיניי הוא דווקא היה אחד היותר מוצלחים
יותר מפסקל בtangled למשל..

נעשו המון השוואות בין פרוזן לטנגלד

באופן אישי, אני יותר אוהבת את טאנגלד, גם מאוד אוהבת את הפסקול ומעדיפה אותו על פרוזן (חוץ מ לט איט גן האלמותי, אולי השיר הכי מוצלח מסרט של דיסני), למרות שאני יותר מתחברת לסיפור של פרוזן.
הדמות של אלסה לא ממש חזקה, היא פשוט דומיננטית ויפיפה, אולי הכי יפה.... . פעם ראשונה שראיתי את הסרט עם הבנות, אני ועוד אימהות צקצקנו בלשון וקראנו למסך בחלק הראשון בו ההורים מחדירים באלסה פחד....
הנה עוד דרך להתסכל על הסרט.... הורים שלא יודעים להיות הורים, הפרידו בין אחיות, הרסו את הביטחון העצמי ואת החיים של הבכורה שלהם, ובסוף הבנות נאלצות לצאת למסע לגילוי עצמי כדי להתגבר על עוולות ההורים שלהם.... מסבתר שאני גם לא היחידה שחושבת ככה, בין המון קבוצות הורים ואימהות שאני מכירה, היו אינספור דיונים על המסרים של הסרט.

https://www.youtube.com/watch?v=4ThvBNZdGcQ

לגבי אולאף, אנחתא קומית חייבים, אבל יצא להם אנחתא מטופשת. נכון שהרעיון נחמד מאוד, איש שלג שאוהב חיבוקים חמים ורוצה לחיות בקיץ, אבל גם הקול המעצבן והילדותי שלו, גם שורות המחץ שלו, הכל יותר מידי.... בכל סרט דיסני יש את הדמות שהיא אנחתא קומית וחשובה לעלילה, מקסימוס בטאנגלד, אבו באלדין, לומייר ביפה וחיה, הדרקון במולאן, התנין בנסיך צפרדע...... לכולם יש ערך חשוב לסרט, הם משעשעים ותורמים לעלילה, לא סתם נמצאים שם כדי שהקהל יצחק. בסרט חזק כמו פרוזן, זה מיותר וגורע....לדעתי כמובן....

Rachel47

New member
גם אני חשבתי ככה

שההורים מאוד טעו שם
ואני בנאדם מאוד רגשן אז כל השיר של בילד א סנואו מן היה לי מאוד קשה. בכיתי בו כשראיתי את הסרט גם בקטע שהן קטנות שאנה פשוט לא מבינה למה לוקחים לה את אחותה וגם כשהן גדולות וכל מה שהיא צריכה זה שאחותה תפתח לה את הדלת
וכן, זה די באשמת ההורים שם האמת..ואני אומרת את זה בתור אחת שלא ראתה את הסרט כאמא
אני חושבת שבטחון עצמי של ילד זה דבר כל כך שברירי ומלכתחילה לאלסה חולקו קלפים די גרועים בקטע הזה, עצם העובדה שהיא הרגה את אחותה, ליטרלי. אולי הרעיון הטוב ביותר הוא לא להעמק ולדבר כל הזמן רק על הבעיה
מצד שני..קטונתי..אני לא במקום של לתת עצות הוריות..
איך שקראתי את ההודעה רציתי לשים לך את איך זה היה אמור להסתיים
הקדמת אותי..

מקסימוס בטאנגלד הוא המקבילה של סוון בפרוזן
יכול להיות שכאן הם עשו את זה "מטופש מידי" לדעתך. אבל דווקא כל מי שדיברתי איתו על זה כן מסכים שאולאך היה חשוב ונהדר ופשוט מקסים, בסופו של דבר הוא כן זכור ולא נעלם ברקע והרבה מאוד אוהבים אותו
בויפרינד מכל השירים הכי אהב את השיר שלו..לי היו עוד שירים לפניו כמובן ובתור מכורה לפסקולי סרטים (לא רק דיסני) ברור שלי זה היה מאוד חשוב אבל כן השיר שלו עומד בין הראשונים במצעד השירים של פרוזן בעיניי.
הוא היה מקסים וילדותי בדיוק כמו שמצופה מהדמות הזו להיות. כל הסרט עצמו הוא די בוגר, כמעט לא לילדים קטנים ממש..אבל הוא כן לילדים..

עיבדו את הסיפור של מלכת השלג בצורה נפלאה

והמסר שלו נפלא, אהבת אחיות ולא אהבת גבר.....
כל ההורים שאני מכירה, והתגובות של הורים ברשת לסרט ולמסר שלו הייתה מדהימה, כי אחים זה דבר מדהים. הבנות שלי היו מרותקות למסך....

למעלה