Once סוף עונה שלישית

Shiri from the block

Active member
שתיהן חמודות! אני לא אוהבת דמויות לפי מי שאני בהכרח מתחברת אליה..
אני אישית מעדיפה את אלסה על פני אנה..
אלסה יותר חתיכה וכוסית, וזה שהיא אנטאצ'בל זה הרבה יותר מושך חחח

Rachel47

New member
אהה כן רגע

יש הבדל בין לאהוב דמות לבין להתחבר אליה כמובן
אז אם אני הייתי צריכה להיות מישהי בסרט הזה ככל הנראה הייתי אנה
במי אני מאוהבת? אלסה ברור!
אנטאצ'בל זה לגמרי הרבה יותר סקסי ומושך

אני מאוד אוהבת את שתיהן ואני חושבת שעם שתיהן עשו עבודה מצויינת בתור נסיכת דיסני
שתיהן ראויות לתואר

יש משהו באנה שאני אוהבת גם בגלל הסיפור רקע
בהתחלה היא תוכננה להיות הרבה יותר נסיכתית ואחרי עבודה אינטנסיבית והרבה מאוד דעות מהשחקנית (קירסטן בל חיים שלי) היא הפכה להיות בגרסא הזו (שמאוד מזכירה את קירסטן עצמה)

Shiri from the block

Active member
כן רק אחר כך נזכרתי שלא כתבתי עליהם
כי הם כבר לא מעניינים אותי וכל כך שונאת את הזיווג הזה ובכלל אני מודה שאמילי דה ראבין משחקת את בל בצורה נוראית ביותר שלא איכפת לי יותר ממנה או מגולד ביחד. מעדיפה את גולד/ראמפל לבד הוא הרבה יותר מגניב ויותר עצמו ויותר מועיל.
בכל אופן הייתה חתונה משעממת ולא מעניינת בעליל וכל מה שבל אמרה לרמאפל הכל מבוסס על שקר ואני ממש מקווה שמתישהו יפרידו ביניהם כי אין שום סיבה הגיונית לגרום להם להישאר ביחד.

ויחסית לכל מי שנמצא מסביבי אני היחידה שראיתי את פרוזן 5 פעמים חח אחרים ראו אולי פעם פעמיים ואהבו אבל בזה זה הסתיים חח
למרות שאני די מתגעגעת ובא לי לראות את זה שוב

Rachel47

New member
כל פעם שאנחנו יושבים לאכול

החבר'ה פה ומדברים על לראות סרט אני אומרת "פרוזן?"
בחלק מהפעמים אפילו זורמים איתי..
ככה זה הגיע ללראות פרוזן שיכורים

Shiri from the block

Active member
חחחחחחח אולי נעשה מפגש פורום עם הקרנה של הסרט הזה וזהו

וככה מק תראה אותו!!

Ptsd26

New member
o.m.g

הי חדשה אבל לא לתוכנית... אני פשוט בשוק עם פה פתוח איזה פרק מדהים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
וואו!!!!!!!!!!!!!!!
אין לי מילים אני פשוט בשוק!!!!!
גאון מי שהמציא את זה!!!! והם חייבים לדיסני אחוזים.. להביא את הנסיכה מפרוזן?!?!?!?!?!?!? גאוני!!!!!!!!!!!!!
פשוט מדהים!!!!
אבל למה הפכו שוב את רגינה לרעה???? למה???? עד שהיא הייתה שמחה???!!! כל כך אהבתי אותה ככה ומגיע לה!!!! באמת מגיע לה להיות מאושרת!!!! זה לא פייר! כאילו היא חייבת לסבול כל הזמן :(
אני בכיתי כשאמרו את השם של התינוק!!!! וואו!!!
והחתונה של גולד ובל!!!! בכיתי שוב!!! מדהים!!!!!!

ABC שייכים לדיסני

אז הם לא חייבים להם כלום, אולי רק להכניס את כל הדמויות, ולהשאר די נאמנים לסרטים......

Rachel47

New member
רק שתדעו

שבמקרה בלי להתכוון אלסה נכנסה למצגת סמינריון שלי בדיוק היום וזה הרגיש מאוד מתאים לסיטואציה

Macphista

New member
ראיתי שוב
בעיות ומחשבות

דבר ראשון- בל ראתה את אמה והוק בטירה של רמפל. זה היה לפני שרמפל שינה את ההופעה שלהם. היא ראתה אותם, דיברה איתם, חושבת שרמפל סיפר להם עליה.
בל גם יכולה לשאול את רמפל עליהם אח"כ- הרי הזיכרון של רמפל נמחק, לא שלה. היא זוכרת אותם, הוא לא, משהו פישי קורה פה.... השלכות?

גם סמי ראה את אמה.

שני אנשים שראו את אמה (והוק) וזכרונם לא נמחק. סמי פחות קריטי אבל אם התסריטאים היו חושבים עד הסוף ואם בל הייתה דמות אמיתית היו חייבות להיות השלכות להיכרות שלה עם אמה והוק.

מה הסמכות של הצרצר לחתן את רמבל? הם מתחתנים בסטוריברוק, אין שם איזה סמכות אמיתית לעריכת טקסי נישואין? אין טפסים או משהו?

ציר זמן- רג'ינה ראתה את רובין הוד לפני שהוא פגש את מריאן.
ז"א שהיא לא ההזדמנות השנייה שלו, היא הראשונה שלו. הם הסול מייטס אחד של השנייה.
אני צופה שבעונה הבאה הוא יעזוב את מריאן עבור רג'ינה.

האם אורורה תשאר בסטוריברוק?

אני לא יכולה שלא לחשוב על כך שעכשיו לא אמורה להיות מניעה לתושבי סטוריברוק לעזוב את העיירה.
אין קללה, אין קופים מעופפים, אין שום דבר.
האם בעונה הבאה אנשים יטיילו החוצה ויעברו למקומות אחרים?

Shiri from the block

Active member
למה ש
רובין יעזוב אישה שהוא היה נשוי לה ויש לו ילד איתה כבר הרבה שנים בשביל אישה שהוא מכיר בקושי חצי שנה?

Macphista

New member
למה גברים באופן כללי עוזבים נשים ומשפחות?

כי הם "מתאהבים"/מוצאים משהו שהם חושבים שהוא מעניין/טוב יותר.

למה דייוויד עזב את קת'רין עבור מרי מרגרט? הוא זכר שהוא נשוי לקת'רין, זכר את כל החיים שלהם, הם ניסו להביא ילד...
עזב אותה עבור בחורונת עם פטיש לשחרור יונים.

same same

Rachel47

New member

אני הכי רוצה שמה שאת צופה יתרחש ושהוא יהיה עם רג'ינה
מבחינת טיים ליין את צודקת לגמרי
מצד שני קשה לי להשתחרר מהמחשבה שכל סיפור האהבה הזה בא כדי לדחוף את רג'ינה מעבר לקצה לכיוון איוול
ואז זה נועד בשביל זה
אז לא יתנו להם להיות יחד
כי אז אין מניע תכלס
והיא גם מאושרת אז אין סיבה להיות איוול...

למעלה