Once סוף עונה שלישית

Shiri from the block

Active member
הממ
נראה לי שהם די ידעו שתיהיה להם עונה רביעית.
אני בטוחה שמדברים על זה עוד לפני ההכרזות בחודש מאי.

ואהבתי מה שכתבת על סוואן קווין
זה כל כך נכון!! ולא רק לגבי אמה ורג'ינה, זה מזכיר לי גם 2 דמויות בנות בהיפים והאמיצים שרבו על אותו גבר אז בסופו של דבר כבר חשבתי לעצמי למה הן לא זורקות אותו וששתיהן יהיו ביחד וזהו??
זה היה יכול להיות לוהט

לגבי הסדרה הזאת עם התיאוריית זוגות שלי זה לא יעבוד, כי פה הם הולכים לפי הזיווג של הדמויות מסרטי דיסני.
לכן אני די בטוחה שהם לעולם לא יפרידו את בל וראמפל כי הוא כביכול "החיה" וזה מה שמדכא אותי.
ואת סנואו וצ'ארמינג הם הבהירו שהם לא יפרידו לעולם, וזה בסדר מבחינתי. לא צריך לפגוע בכל זוג.

אבל דווקא בגלל שאמה ורג'ינה הן דמויות שלא היה להן נסיך, זה דמויות שאפשר להתפרע איתם.

בכל אופן התיאוריה שלי לגבי רג'ינה ורובין שדיברנו על זה לפני כמה פרקים, זה שהייתה לי תחושה שהזירוז של המערכת יחסים ביניהם זה בכוונה כדי שלרג'ינה יהיו כמה רגעים של אושר עד שיהרסו לה את זה ויפרידו אותם.
כמובן שאז אני כבר ידעתי שמריאן הייתה על הסט מה שעוד יותר גרם לי לחשוב שהתיאוריה שלי נכונה.

ומזה לרעים אין הפי אנדינג? בנתיים גם הוק (שהתחיל כרע) וגם ראמפל זכו לפחות בנתיים בהפי אנדינג שלהם.
רג'ינה תזכה בהפי אנדינג שלה בסוף עונה 4 כשהיא תיהיה עם אמה

Rachel47

New member
חחח "כשהיא תהיה עם אמה"

תכלס נשמע הגיוני שעשו את זה כזה מהר בשביל רגעי אושר מעטים
אבל! יש עוד אספקט!
מה שמניע את רג'ינה זה הכעס, נקמה..כל אלה
אז נתנו לה אהבה ולקחו אותה בצורה שהופס, יש לה טרגט חדשה!
רג'ינה המקסימה והטובה הייתה חמודה ומושלמת...אבל הגיע הזמן לאיוול שוב...
אז יכול להיות שהם אמרו "טוב ניתן לה גם כמה רגעי אושר לבכות עליהם" אבל לדעתי זה היה יותר בקטע של ליצור לה את התחושת דכאון ונקם מחדש..

Shiri from the block

Active member
נו בדיוק
ומי ירגיע אותה? מי יניע אותה מדרכי הרוע שלה?
אמה!

אמה היא ה savior אז שתציל גם את רג'ינה מעצמה

ראית פרוזן 5 פעמים?! תתביישי לך

אני לא מדברת אם מי שלא ראה את הסרט לפחות 20 פעם ברצף (עדיף לפחות פעמיים ביום), שומע את הפסקול בנסיעות שהילדים במסגרות, מעמיד פנים שהוא אנה/אלסה (עם עדיפות ברורה לאלסה) ומזמר את לט אי גו תוך כדי בישול/רכיבה על אופנים/שינה

למרות שלא אהבתי שהחזירו את מרי-אן, אני מסכימה מאוד לגבי מה שרג'ינה אמרה לאמה. אמה לא חשבה על התוצאות של ההתנהגות שלה, כולם אומרים לה את זה בלי סוף, ועדיין אמה חמומת מוח ועקשנית. אני מקווה שרג'ינה למדה את הלקח מההתנהלות מול סנאו, ולא תצא בגלוי נגד אמה, אבל בהחלט חושבת שיש מקום לכעס והרבה חיכוכים בעונה הבאה.

ולא כתבת כלום על בל ורמפל.....

Rachel47

New member

20 פעם
פחחח...! תנסי 40

שירים בזמן...הכל...

כולל צילום של ביצוע שיכור ללט איט גו שישאר בסוד ביני לבין מי שהיה שם באותו רגע...

כתבתי לפחות

לא נעים לי להודות, אבל ראינו את פרוזן לפחות 100 פעם בבית. פעם בקולנוע, פעמיים בבית הספר, אצל סבתות, כל החברים באו אלינו לראות.......
הסרט יצא בנובמבר, אז תעשי את החשבון....
היינו גם בשתי מסיבות יומהולדת פרוזן, יש לנו את הסט של הבובות, ושבוע הבא הפיג'מות יגיעו בדואר..... ככה זה שיש בת 6 ובת 4 בבית.....
בנתיים הוצאתי את הסרט לחופשה עד הודעה חדשה.... אבל בבית הספר ובגן עדיין שומעים את הפסקול

Rachel47

New member
ואוו

למה אין לי ילדים וזה לא לגיטימי שאני אראה את הסרטים 70 פעם ביום כמו כשהייתי קטנה?!
ואקנה את כל המרצ'נדייז!!
ואעשה יומולדת עם נושא!!!!!
אני בדיוק בגיל שזה מקסים אך מגוחך |משלבת ידיים ברוגז|

Shiri from the block

Active member
פרוזן של היום זה כמו מלך האריות פעם את מלך האריות ראיתי כל יום פעם ביום ולפעמים גם פעמיים ביום במשך שנה את הסרט הזה בוידיאו בבית... ההורים שלי השתגעו עלי חח
ולפני שהתחילה האובססיה שלי למלך האריות, אז לפני זה היה את היפה והחיה שאני זוכרת שהייתי חוזרת כל יום מהבית ספר וישר שמה את הסרט הזה בוידיאו..

חחחח ככה אני הרגשתי עם היפה והחיה ואלאדין

עד שוואנס הרסו לי את בל.....
מעניין אם אני אצליח את הבנות לשכנע לראות איתי הסרט היום. הן מאוד אוהבות שאני שרה ומדלקמת את הסרטים של דיסני

Shiri from the block

Active member
איזה סרט? את אלאדין ראיתי בסלון בבית שבוע שעבר עם אחותי ואח שלי ואישתו וכולנו נהנו מהסרט כאילו זה לפני 20 שנה
היה כיף!

את היפה והחיה ומלך האריות אני רואה קבוע לפחות פעם בחצי שנה או שנה.. לא יכולה בלי שני הסרטים האלה!

Rachel47

New member
אני גם ככה עם מלך האריות ואלאדין

הלכת לראות את מלך האריות כשהוא היה בתלת מימד?

Shiri from the block

Active member
בארוררררר!!! כאילו דהההה!! עזבי שראיתי את זה בתלת מימד.
כמה חודשים לפני זה בסינימטק בירושלים בחרו להקרין את הסרט הזה סתם בשביל הכיף בשבת בצהריים בשביל הילדים חחח
זה היה כמובן בעברית אבל לא נורא.
ואני ואחותי התרגשנוווווו ושרנו ע םהשיריםםם וכל כך נהנינו!!
ואני זוכרת שההורים הוציאו הילדים שלהם מהקולנוע בשיר של סקאר כי זה הפחיד אותם והם התחילו לבכות

ואז כשהודיעו שזה יצא בתלת מימד
!!!
איך אהבתי כשכל בית הקולנוע התחיל לשיר את האקונה מטטה והיה שקט דממה בקטע שמופסה מת... אין אין. זה היה חוויה מדהימה.
גם היפה והחיה יצא בתלת מימד אבל לא הביאו את זה לארץ.. אפילו התקשרתי עד לאחראיים על ההפצות של הסרטים ושאלתי אותם למה והם אמרו שלדעתם לא יהיה ביקוש

אבל מצד שני זה שימח אותי שכן חשבו שלמלך האריות יהיה ביקוש
אז לפחות זה חחח

Rachel47

New member
הדממה כשמופסה מת!!!!!!

זו הייתה אחת החוויות העוצמתיות שחוויתי!
בחיי
הרי כולם היו שם בדיוק בגילי
כולם ידעו את השירים בעל פה
לא הייתה שאלה

ואז הוא נפל
וכל האולם
כולם! עצרו את הנשימה ביחד כזה
לא יודעת להסביר
זה היה אינטנסיבי לחלוטין!!

Rachel47

New member
מה פעם ביום?

לא היה לך את הקטע שאת רואה את הקלטת, ניגשת לוידאו (פאק..וידאו..נוסטלגיה) מריצה אחורה ורואה שוב? וחוזר חלילה עד שיורד הערב וצריך ללכת לישון או משהו?
היו לנו תקופות שלמות של סרטים מסויימים שלא היו יוצאים מהמכשיר..
הכי חזקות היו כמובן מלך האריות
ומולאן

Shiri from the block

Active member
ההורים שלי לא אהבו שעשיתי את זה
ואז הייתה לנו רק טלויזיה אחת בסלון אז הייתי מוגבלת בזמן לצערי חח
אבל אל תדאגי, מלך האריות זה בערך הסרט שראיתי הכי הרבה בחיים שלי.. אחרי זה זה בטח שר הטבעות..

ראיתי מולאן רק פעם אחת בחיים שלי מלפני 20 שנה :X

Rachel47

New member

תראי שוב!

אני משוגעת על מולאן
כבר כשהייתי קטנה אהבתי שהיא באד אס...

Shiri from the block

Active member
אז אני לא אהבתי... כמו שתמיד העדפתי את גבריאל על פני זינה

עד שגדלתי ו... עכשיו אני כבר לא בטוחה...

Rachel47

New member

מטאפורה מעניינת
אז אני כאילו הכי הייתי סבבה עם נסיכות..והכל טוב ויפה
ואיך אפשר לא לאהוב את יסמין? יש לה טיגריס!
וכל זה
אבל כשמולאן יצא
ואו
היא הייתה אלוהית בעיניי...
אני עדין מאוד ילדת דיסני ומאוד יאי נסיכות
אבל דווקא לאלה שפותחות את הפה ועושות בלאגן ומפילות בושה על סין יש לי פינה חמה בלב

בגלל זה נורא התחברתי דווקא לאנה בפרוזן..כי היא קרייזי מפגרת ומבולבלת ועושה קולות וקמה עם שיער מבולגן ורוק וחוזרת לישון
ובערך הרבה מאוד דברים שיותר קל להזדהות איתם
אלסה מושלמת..אבל אנטאצ'אבל (מסיבות ברורות)
ואני רואה את עצמי כבחורה די נגישה..כמו אנה..מפגרת כזאת..

למעלה