UFC 148: סונן סילבה 2, אלוף נגד אלוף

באסטר1

New member
דעות

אירוע מצווין

גריפין-אורטיז
סיבוב ראשון הטייקדאון והשליטה של אורטיז אבל העמידה של גריפין
בסיבוב הזה לדעתי מיד אחרי הטייקדאון אורטיז כבר איבד 80% מהאוויר שלו
סיבוב לדעתי של פורסט כי בכל זאת ה30 שניות בקרקע לא מספיקות

סיבוב שני גריפין שולט כרגיל בעמידה אבל נוקדאון של אורטיז
שוב נוקדאון לא מספיק אבל אפשר היה לסמן פה תיקו לדעתי.

סיבוב שלישי קרקע של אורטיז עוד נוקדאון ועדין שליטה בעמידה של גריפין
אורטיז סחף את עצמו על אדי אוויר כבר
לדעתי סיבוב של אורטיז כי הוא עשה קצת יותר.
חבל שנתנו את הקרב לגריפין ועוד פה אחד.

אורטיז לוחם מצווין אבל הוא מעולם לא היה טכני בעמידה , תמיד היה לו את הכוח.
הוא מתאבק טוב שאוהב לתת את הGNP מהגארד , הספורט התקדם הוא לא הצליח.
הפציעות הרבות שהקשו עליו , עשה בשכל שפרש ונהנהתי מהקרב האחרון דווקא יחסית לקודמיו.

מיין איבנט
אנדרסון סילבה הוכיח למה הוא P4P מספר 1
הוכיח שהוא לא בנאדם זבל למרות האגו
חבל רק שעצרו את הקרב מוקדם מידי לדעתי , אבל סילבה העדיף לחסל אותו בכל פינה העיקר שהקרב לא ילך שהוא על גבו.
קרב טוב סיבוב לכל צד קצת לא מסופק מהקרב אבל נראה בערב בHD עם חברים אולי אז הקרב יראה יותר טוב :)

PersonaNonGrata

New member
אירוע בינוני לדעתי...

הקרב של מאיה וקים נגמר מהר מדי ובצורה מעפנית...
הקרב של קוטה ולי היה קצת משעמם...
הקרב של טיטו ופורסט היה כרגיל בינוני...
לגבי הקרב של סונן וסילבה:
אני כלכך שמחתי לראות בשידור החוזר שהברכייה של אנדרסון לא היתה לפנים של סונן אלא לגוף...ככה לסונן ולכל שונאי סילבה אין דרך לתרץ את הפסד...בתכלס זה מאוד פשוט:
כל עוד הקרב על הקרקע סונן יכול לנצח את סילבה.כל עוד הקרב בעמידה סונן הוא מטרה נייחת ואין לו שום סיכוי...אנדרסון כנראה עבד קשה מתמיד על TDD וזה השתלם לו והכריע את הקרב...

AmitNHB

New member
מעדיף לשרשר. אנחנו צריכים כל הודעה בשביל

להרשים את ה powers that be...

PersonaNonGrata

New member
אירוע בינוני לדעתי...

הקרב של מאיה וקים נגמר מהר מדי ובצורה מעפנית...
הקרב של קוטה ולי היה קצת משעמם...
הקרב של טיטו ופורסט היה כרגיל בינוני...
לגבי הקרב של סונן וסילבה:
אני כלכך שמחתי לראות בשידור החוזר שהברכייה של אנדרסון לא היתה לפנים של סונן אלא לגוף...ככה לסונן ולכל שונאי סילבה אין דרך לתרץ את הפסד...בתכלס זה מאוד פשוט:
כל עוד הקרב על הקרקע סונן יכול לנצח את סילבה.כל עוד הקרב בעמידה סונן הוא מטרה נייחת ואין לו שום סיכוי...אנדרסון כנראה עבד קשה מתמיד על TDD וזה השתלם לו והכריע את הקרב...

ok6

New member
אירוע חלש לפי דעתי(זהירות ספוילרים)

בקשר למיין איבנט- ברכות לסילבה על ההגנה ה10 על התואר, ניצחון מוצדק וראוי.
לא הבנתי מה סונן חשב לעצמו עם הספינינג בק פיסט (כנראה שהוא היה מאוד מתוסכל) והוא שילם על זה ביוקר.
מעניין מי יהיה הקונטנדר הבא, מקווה שלומבארד כי אני לא רואה לוחם אחר במחלקה הזאת שיכול לנצח את סילבה.
(גם לומבארד לדעתי יכול לאכול מסילבה קש עם כל עניין הריץ' אבל לפחות הוא לוחם יותר שלם).
מקווה שהיואפסי ישכילו להחתים את מוסאסי אני חושב שיש לו מה להציע מול אנדרסון.

izr

New member
LHW נכון, אבל איך אפשר לאמר על מאזן 32-3 כושל

מוסאסי סובל כנראה מניהול כושל, דבר שמונע ממנו להגיע ל-UFC ולממש את הפוטנציאל שלו אבל מכאן עד כושל. הוא אכן התקשה נגד קינג מו וכנאה זה יקרה גם נגד מתאבקים אחרים, אבל קרב מול סילבה יכול להיות מעניין לשנייהם עמידה טובה (אנדר גדול במקרה של סילבה) וBJJ כנל.

זקס11

New member
רק חבל שרוב הנצחונות הם מול שקים

כמיטב המסורת של M1, הוא השיג את רוב הנצחונות על לוחמים לא ראויים. הוא הפסיד למו, והשיג תיקו מול ג'ארדין. ג'ארדין הגיע לקרב בהתראה של שבוע בלי להתאמן כמעט, ועדיין מוסאסי לא הצליח להכריע את הקרב.

בקרב עמידה, רוב לוחמי הטופ 10 ב UFC ינצחו אותו (במחלקת ה LHW).

22wings

New member
קארד ואירוע חלשים עד המיין אבנט

אני מסייג כי ראיתי רק ארבעה קרבות כולם במיין קארד. על הקרב של אורטיז וגריפין דילגתי כי זה היה ברור מראש שאין שם כלום. הקרבות של מקנדזי ומאיה היו מוזרים משהו כמו שאמרו...
המיין אבנט... לא האמנתי בסונן ושום דבר שהוא אמר לפני הקרב לא עשה עלי רושם, היה לי ברור שזה בשביל למשוך PPV וסילבה גם שיתף פעולה בעניין. אבל בעצם אולי סונן כן הצליח
כי בהחלט היה מותח. אהבתי שהם לא בזבזו זמן ומיד פתחו בטירוף, סילבה מנסה לפגוע וסונן להוריד. סונן ניצח ולרגע חשבתי שהנה הוא הולך לעשות את זה - היה בהחלט מותח והקהל בטירוף!
אבל למרות שהיו לו 5 דקות הוא לא עשה כלום אפילו כשהיה בפול מאונט. סיבוב שני הוא פתח כמו הראשון בהסתערות וכשזה לא הלך הוא פשוט המשיך להתפרע כמו שור על סטרואידים בפסטיבל
ריצת המונים בספרד. זה הוביל למכה סיבובית (wtf?) שיכולה להתחרות באחד הריקודים של לסנר באוקטגון. סילבה באותו זמן פחות או יותר התחיל לרקוד כמו מול גריפין, וכשסילבה רוקד... איטס גיים אובר...

fatnoam

Active member
ניתוח קצר מיין איבנט

בסיבוב הראשון סונן עשה את שלו. היו לו 40 שניות במאונט שהוא היה צריך לנצל טוב יותר, חבל שהוא לא עשה זאת. זה בעצם הפסיד לו את הקרב.
בסיבוב השני סילבה הצליח למנוע א ה-TD והם הגיעו לקלינץ'. סונן, לא טוב להיות בקלינץ' עם לוחם המואי טאי הטוב בספורט. גם מזה סונן יצא די בזול והגיע לעוד נסיון TD, קצת פחות משכנע שאנדרסון מנע בקלות.

ואז הגיע הרגע של הקרב, אנדרסון שחרר ג'אב שפגע לסונן ישר בלסת והימם אותו. לא יודע איך רוגן פספס את זה, אבל מהרגע הזה, אנדרסון הוריד ידיים וקיבל את הביטחון שלו, סונן עבר למצב זברה פצועה. למרות שסונן היה OVERWHELMED הוא המשיך לתקוף כי הוא ידע שאם יפתח מרחק בינהם הוא יקבל בעיטת סטיבן סיגל לתוך הראש, אז הוא התקרב, קיבל עוד איזה אחת, ואז הגיב מתוך תסכול או עצבים בספינינג בק פיסט הזה שהפיל אותו, משם הדרך ל-TKO היתה קצרה.

יצא לא כל כך קצר.

אני עכשיו אחפש את הפוסט פרס קונפרנס נראה איך סונן יתרץ את זה.

AmitNHB

New member
הוא לא צריך לתרץ את ההפסד. הם 1-1 ועכשיו נשאר

רק הראבר מאטץ'

fatnoam

Active member
ייפגשו שוב ברסלמניה 30?

צחוקים ASIDE, אחרי צפייה במסיבת העיתונאים סונן היה נראה מאוד מאוכזב מן הסתם, אבל לא נראה לי שהוא יפרוש או משהו כזה.

אנדרסון מצידו היה מאוד רגוע ושליו, וכאילו הוא היה מאוד מבסוט שהוא נתן לסונן תשובה בזירה, ולא בזיוני שכל.

סונן אגב מאוד החמיא לאוהדים הברזילאים שממש מעודדים את האיש שלהם ושורקים בוז ללוחם שמולו ואמר שהלוואי שהאוהדים מצפון אמריקה היו מתנהגים ככה גם, ובכלליות כל מה שהוא אמר - אפשר היה לקרוא בין השורות שהוא סתם הגזים בכל הדברים שאמר על אנדרסון וברזיל, והוא די התנצל על זה בדרכו שלו. ניכר שהוא לא באמת התכוון לדברים האלה, והוא סתם ניסה לחלחל מתחת לעור של סילבה.

ועוד משהו -
שאלו את סונן על זה שאנדרסון תפס לו במכנסיים ומנע ממנו להתחמק מהאגרופים, אז סונן ענה "מה אתם רוצים, זה קרב, הוא תפס לי אני תפסתי לו הוא תפס לי ואני אתפוס למישהו אחר". יצא אחלה גבר.

טוב המסקנה שלי מהקרב

היא שסילבה צריך להיזהר ממוניוז ווידמן
הקרב הראשון לא היה פוקס וזה יקרה בכל קרב שמתאבק על ילחם נגד סילבה
מהי הבעיה של המתאבקים?
מרווח טעויות? תשובה-אפס!!!
פאקינג טעות אחת והקרב נגמר זה ההבדל בין סילבה לשאר המחלקה לסילבה מספיקה טעות
(לעמוד איתו שנייה יותר ממה שצריך גם נחשב לטעות)

מרקו בי

New member
אתה צודק

סונן אמנם מתאבק תותח ולקח את סילבה בקלות לקרקע, בניגוד לסונן, ווידמן ומוניוז יודעים מה עושים בקרקע כדי לסיים קרב.

childressman

New member
יאללה לומבארד מוניוז או ויידמן

לכל אחד מהם יש סטייל שיעשה בעיות לאנדרסון.. חבל שמדביקים סונן לקיר הוא נלחץ ומשחרר איגרופים כמו לסנר.

ואם כבר לסנר... מתאבק עולה למאונט על שחקן BJJ??? לא ראיתי דבר כזה מעולם. דמיינו לכם את לסנר עולה מאונט על ורדום. גם בחלום הכי גרוע שלי זה לא קורה. מסקנה: הBJJ של אנדרסון נחמד במקרה הטוב וזו הנק' הכי חלשה שלו. גראונד אנד פאונד של לומבארד או ג'ונס והראש של סילבה כבר לא היה נשאר שלם.

udi102

New member
ראיתי את הקרב רק עכשיו ואני חייב לומר

שזה ביזיון ,שופט אפס ,מה זה החרא הזה שסילבה תופס לו את המכנס ,נותן אגרופים והשופט לא אומר כלום ,פשוט בדיחה ,סונן פירק את סילבה כל הקרב ,גם בעמידה סילבה לא עשה כלום ,סטרייקר מחונן ?! חח סונן פשוט התגונן והשופט עצר את הקרב ,הוא רציני ?! פאקינג בדיחה ,ממתי שופט עוצר קרב כשהלוחם השני מתגונן כמו שצריך ? סונן גבר ולא מתבכיין ,הוא יודע שהוא עשה טעות עם הספינינג באק פיסט ושהוא לא שלט בעצמו ,הברכיה של סילבה הלכה לראש ורק אז ירדה למטה .... סילבה הוכיח שוב שהוא אוברייטד ,כל מתאבק טוב כמו סונן ויש כאלה לפחות 3 בMW שיש להם משחק קרקע יותר טוב יכניעו את סילבה .

סונן היה חסר סבלנות אני לא מבין אותו

fatnoam

Active member
סילבה תפס את סונן בג'אב מאוד משמעותי

בסיבוב השני, אחרי שנפתח הקלינץ'.

הג'אב הזה ערער את סונן לחלוטין, ומצד שני בנה לסילבה את הביטחון, שלפתע הוריד ידיים והתחיל להיות סילבה האמיתי והמסוכן.

העצירה היתה טובה. לשים ידיים על הראש שתי דקות לסיום הסיבוב ולחכות שהזמן ייגמר, זה לא נחשב להתגונן.

התפיסה במכנסיים - שאלו את סונן על זה במסיבת העיתונאים לאחר הקרב והוא אמר שזה קורה, ועכשיו תפסו לו, ופעם הבאה הוא יתפוס למישהו אחר. הוא טוען שלא בגלל זה הוא הפסיד את הקרב.

הברכיה היתה 100% חוקית.

אודי, הרבה תירוצים, אבל אין להם אחיזה במציאות. אין לי מה לומר לך אם אתה חושב שבגלל התפיסה במכנסיים סילבה ניצח, זה פשוט לא נכון.

וסונן לא ממש פירק את סילבה. נתן סיבוב ראשון טוב, אבל מסתבר ללא מכות משמעותיות (ראית את הפרצוף של סילבה אחרי הקרב? כאילו הוא יצא ממכון יופי), ועם כל הכבוד, אחרי שהוא עלה למאונט היו לו 40 שניות לסיים והוא לא עשה איתן כלום. הוא לקח את הסיבוב הראשון 10-9 רגיל. שלט, היה דומיננטי, והלך לישון בסיבוב השני.

סונן מתאבק על וזה הכל

אבל הקרב הזה מבשר רעות לסילבה 40 שניות הוא היה תחת מאונט
אני רק מדמיין מה היה יכול לקרות אם זה מוניוז ווידמן או gsp
זה יכול להיות רע מאוד בשבילו שהטוענים לכתר יהיו ויידמן או מוניוז
הוא חייב להתאמן דחוף בהיאבקות כי זה סימן מבשר רעות לעכביש

blackcoldtiger

New member
הברכייה לא היתה חוקית בכלל

היא היתה מכוונת לפנים ונחתה לגוף, אם סונן היא שומר על הגוף הוא היה חוטף את הברכייה לפנים

למעלה