UFC 148: סונן סילבה 2, אלוף נגד אלוף

fatnoam

Active member
אני מת על GSP

ואני חושב שכלוחם הוא יותר מגוון מסילבה. כש-GSP פוגש סטרייקר, הוא מציג האבקות עילאית, כשהוא פוגש מתאבק, הוא פשוט עומד ומתעלל בו כל הקרב.

אבל, וזה אבל גדול

סילבה סיים את כל הקרבות שלו (למעט מאיה אם אני לא טועה). GSP לא סיים את רוב הקרבות שלו. ופה בעצם קבור הכלב. כנראה ש-GSP ספורטאי ואתלט הרבה יותר טוב, אבל בשום פנים ואופן הוא לא לוחם גדול כמו סילבה.

דיעות מיין איבנט כל השאר בינוני

אני כל כך שמח שהקריקטורה הזו שנקראת צ'ייל סונן תאלץ לשתוק מעכשיו. באמת, אחרי הזמנה של סילבה לברביקיו בבית של סילבה וסונן עומד שם מבוייש כמו ילד בן שש שקילל את המחנכת שלו.....

סיבוב ראשיון אדיר של סילבה, חוץ מההתנפלות עם האגרופים בתחילת הסיבוב. הגנה פשוט גאונית, הידיים תמיד במקום הנכון, גם במאונט. חטף אולי 5-6 אגרופים משמעותיים ולא בזבז כמעט אף טיפת אנרגיה. חזר לפינה שלו בריצה כמו ריצת בוקר. סחתיין על הג'ו ג'יטסו של סונן

סיבוב שני פתיחה הרבה יותר חכמה מצד סילבה, זז מצד לצד, מטעה, סונן לא יודע לאן להתנפל עם ה POWER DOUBLE LED שלו, סילבה נצמד לגדר ומנסה להוריד את סונן לקרקע( פחחח.. ). TDD קלאסי, פשוט, עם מינימום מאמץ (אמרתי לכם שזה לא כזה קשה למנוע הורדות לקרקע)מתרחק מהגדר וסונן מתחיל לחטוף קרוסים לאף. פה נשבר סונן

אבל סילבה עושה עוד טעות: הוא בועט בסונן בעיטה נמוכה וסונן מתנפל עליו ולא מצליח להוריד אותו. וזהו. נגמרו לסונן הקלפים, בטח גם האוויר..מתחיל לעשות שטויות כמו ספינינג פיסט וסילבה קולט אותו ממרחקים ונותן לו פשוט ליפול. אחר כך מתחילה התעללות בחסר ישע: סילבה מחזיק את הגרון של סונן ובוחר איפה להשחיל אגרוף.

אם סונן היה מצליח להוריד שוב, סונן היה גומר בסיבוב השלישי.

סילבה קר כמו קרח לאורך כל הקרב. הוא מחפש את הטעות הקטנה וכמו צלף גומר את הקרב עם כמה יריות קטנות. הבנאדם הזה פשוט מדהים!

הייתי אומר שהקרב מאד דומה לקרב נגד דן הנדרסון: סיבוב ראשון על הקרקע בלי יותר מידי נזק וסיבוב שני קר רוח ושקול, מסיים עם סטרייקינג מדוייק או הכנעה, כבר לא משנה. קודם כל מהממים את הקרבן בעמידה ומסיימים על הקרקע.

yomichae24

New member
כמו שאמרת הוא הורד כי הוא הסתער ולא שמר

מרחק. סונן לא עשה לו כלום. בשני הוא כבר פתח כמו שהיה צריך לפתוח את הראשון.

cat food

New member
דעות

טוב, האירוע היה בינוני עד חלש חוץ מהקרב המרכזי.

אנדרסון הוכיח את מה שרוב הפורום פה ידע וחשב. סונן לא ברמה הזאת ואנדרסון נלחם בעבר בלוחמים מסוכנים יותר. כשסונן בלי סמים כנראה שככה הדברים נראים, אבל האמת שדווקא לא הייתי רוצה לראות אותו פורש, אפשר לעשות איתו מאצ'אפים מעניינים עדיין.
ולכל האוכלי כובעים למינהם בתאבון שיהיה :)
סילבה הלוחם הגדול בכל הזמנים וזה פשוט משהו שלא ניתן לערער עליו.

עכשיו באשר ליריב הבא. המנצח בין ווידמן למוניוז (אפילו אם זה ווידמן) הינו יותר מראוי (וגם יותר ראוי מסונן). מוניוז המשופר הוא בהחלט אתגר טוב לאנדרסון, רק צריך לזכור שמוניוז ניצח בקרב מאוד צמוד את מאיה. לדעתי ווידמן כבר היום מהווה סכנה לאנדרסון, הוא באמת כישרון טבעי גדול.
לומבארד אם יינצח את טים בוטש גם בתמונה מן הסתם.
עכשיו באשר לראשד, אני רוצה להגיד שזה ממש מאכזב ורדוד איך שהוא מתנהג. לבקש טייטל שוט מיידי זו בדיחה. זה יהיה מבורך ורצוי אם הוא יירד מחלקה, אבל לא מגיעות לו שום הנחות, שיינצח קודם איזה קונטנדר או שניים במידלווייט ואז יתחיל לדבר. בנתיים יש לו ברזומה הרחוק תיקו מול ביספינג בקרב LHW.

אמן ואמן. אני באטרף עד סוף השבוע מהקרב

הזה.

לגבי אבנס, לא ממש מסכים איתך. הבנאדם שרד 5 סיבובים עם ג'ונס ונתן קרב לא רע יחסית להפרשי הגודל שלו. הוא ללא ספק בטופ של ה LHW ואותי מעניין הקרב הזה יותר מכל מי שהזכירו פה ב MW.

ולגבי התמונה ששמת, אני יודע שזה בהומור...

אבל אם הגיים פלן של סילבה היה להפסיד את הסיבוב הראשון בכוונה כדי להוציא את האדרנלין הראשוני מסונן, זה הגיים פלן הכי גאוני ששמעתי..

למעלה