דעות.
אירוע חלש שכולו בנוי על המיין איבנט , לא אשמת הUFC פייבר-קרוז היה צריך להיות פה וקרה מה שקרה.
מאיה-קים-מאיה מעצבן רצח , למה כל קרב הוא לא מתאבד על הטייקדאון. זכור לי קרבות שלו שהוא סתם עומד ומקבל מכות 3 סיבובים. אני רוצה לראות אותו אגרסיבי ככה כל קרב. ומענין לראות אותו נגד קוס , פיץ וכל המתאבקים של המחלקה. לדעתי הוא בהחלט יכול לתת ריצה במחלקה הזו.
קוטה-לי- שני לוחמים בינונים , כל הכבוד ללי על הניצחון הראשון באוקטגון. עכשיו כמו שצחי אמר , תפנה מקום לדור החדש.
קוטה היה בינוני , איטי ולא טוב מספיק כרגיל.
פורסט-טיטו- לדעתי גריפין ניצח שני סיבובים לאחד, מה לעשות אי אפשר לעמוד כמו אידיוט כל הקרב ולשחרר מכה אחת לעומת 15 ולנצח את הקרב. טיטו נראה מיושן , עייף ולא קשור לענף. לג׳נד אמיתי , אבל טוב שפרש היה מבאס לראות את זה.
פורסט לא התקדם אפילו קצת , עדיין מוזר ועדיין לא מסוגל ליצר כוח במכות שלו. כנראה האלוף הכי חלש אי פעם במחלקה הזו.
מיין איבנט- וואו , סונן יצא בזוי כל כל. הוא פשוט וויתר ברגע שלא הלך לו , הוא לא אמור להיות הכי חזק מנטלית במחלקה? ככה הוא טען , טרול ושקרן הוא תמיד היה. סיבוב ראשון טוב שלו , אבל הוא לא עשה התחלה של דמג׳ עלה למאונט ולא עשה שם כלום. אבל סיבוב יפה! לא האמנתי שהוא יוריד את אנדרסון שוב. ואז הגיע הסיבוב השני , וסילבה מנע 2 טייקדאונים ושלח פצצה לפרצוף של סונן ומאז סונן היה מבולבל והתחיל לעשות שטויות , עם הספינינג בק פיסט המוזר הזה שאנדרסון התכופף 40 שנה לפני. וזה היה הסוף חברים , 15 דקות התהילה הכי לא מוצדקות בהיסטוריה של הביזנס נגמרו. תודה , תודה שלא נצטרך לשמוע את הטמבל הזה יותר.
אנדרסון היה אנדרסון גם שלא הלך , שבריר שנייה וזה נגמר , 3 קרבות ברצף שנגמרים בסיבוב השני , לג׳נד.
אבל אם תשאלו אותי בעוד כמה שנים מי המייקל ג׳ורדן של הufc ,אני חושב שזה יהיה ג׳ון ג׳ונס.
איזה כיף שאנחנו יכולים לראות את שניהם , במקום להתבכיין ולהיות הייטרים. תגידו תודה , שאתם יכולים לראות את שני התותחים האלה בשיאם.
בקשר לסילבה , ראשד , למבורד , מוניוז כולם יהיו מבחן קשה וראוי , אבל כדי לנצח את אנדרסון , אתה צריך להיות במאה אחוז בפול פורס 5 סיבובים שלמים. אני לא חושב שאף אחד מהם מסוגל לזה.