שרשור UFC 155

depresia

New member
שאלה דחופה, באיזה שעה בדיוק מתחיל קרב האליפות

אני כנראה מזמין בשעות הקרובות את ה-UFC 155 ב-pay per view ורואה בשידור ישיר דרך האנטרנט(אין לי את חבילת הספורט).

אני משלם בעיקר בשביל הקרב המרכזי...לא שיש לי התנגדות לראות גם את שאר הקרבות, אבל יש לי יום ארוך מחר ויכול להיות שאני אחליט לוותר ולתת לעצמי עוד שעה שעתיים של שינה, את הקרב של דוס סנטוס וולסקז אין מצב שאני מפספס!
יש לי מישהו מושג מה השעה המדוייקת שבה הקרב הזה אמור להתחיל?
או שאין שעה שקבועה מראש?
ואם אין שעה קבועה מראש, בטח יש טווח זמן שבו הקרב אמור להתחיל, אם יש למישהו מושג מה טווח הזמן(הכמה שיותר מדוייק) שבו דוס סנטוס וולסקס מתחיל שיגיד בבקשה.

תודה מראש.

זקס11

New member
בערך ב 7 בבוקר

המיין איבנט מתחיל ב 5 בבוקר. לפי חישוב של שני קרבות לשעה, הקרב המרכזי מתוזמן ל 7.
בכל מקרה, אם תקום ב 6:30 תראה את הקרב המרכזי בוודאות.

מרקו בי

New member
עד עכשיו קורפל עושה עבודה טובה

רוב הזמן הוא לא מדבר הרבה, רק בין סיבובים, לפני ואחרי הקרבות. וגם אז מדבר די לעניין.

FrecCo

Active member
וואו!

קיין ולסקז- סרט מלחמה... אני הימרתי שקיין לא יצליח להחזיק את דוס סנטוס על הקרקע ותיארתי לעצמי שבגלל זה יפסיד. צדקתי, הוא לא הצליח להשאי ר אותו על הקרקע, דוס סנטוס קם וקם וקם ולא הפסיק לקום אבל העקשנות של ולסקז והנחישות שלו זה פשוט משהו שצריך ללמוד ממנו.
כשהוא הפסיד אותה הוא אמר "I WILL GET THIS BELT BACK"
והנה לכם בנאדם שעמד במילה שלו...
דוס סנטוס לוחם גדול ובנאדם גדול, האם הוא יעמוד בשלו?

גישגוש

New member
אם היה לדוס סאנטוס קצת שכל......

הוא היה מרים ידיים ומגן על עצמו.
אבל הוא ממש מטומטם !!!
אחד הלוחמים הטיפשים שיש...
הוא פשוט עומד וחושף את הסנטר נותו ליריב שלו לתת לו מכות לסנטר
ולא סתם יריב אלא לקיין ולאסקז.. מכונת מלחמה
וקיין כמובן מנצל את זה ישר ומכניס אגרופים ישר לסנטר ומוריד אותו
אם לדוס סאנטוס היה קצת שכל הוא היה מרים ידיים הקרב הזה היה 100% מובטח. הוא לא היה נופל וגם היה עדיין מצליח להתחמק מכל הטייק דאון.
גם לכל אגרוף שנכנס לסנטר יש השלכות לעתיד.... הוא יהיה מהלוחמים שנופלים מכל אגרוף שנכנס. (בכל קרב בעבר גם נכנסו לו אגרופים).
מאכזב......

באסטר1

New member
בוא נעזוב רגע תקטע המטומטם בעניין

יש קטע מפגר פה גם..הבחור היה מנופח ברמה מטורפת בגלל שהוא לא הגן
זה שקיין התעייף פעם ראשונה זה נחמד אבל פאק תגן! הוא לא הצליח לבלוע תרוק מרוב נפיחות.
הלוחם שהיה נראה בלתי מנוצח וכל כך טוב נראה בקרב הזה שק חבטות לא ידע מה לעשות המשיך ללכת אחורה ולהוריד ידיים משחק אותה סילבה.

ובסוף שאל למה שורקים בוז (טיפה ריגשי) אם כל ההבטחות האלה ימשיכו ויתקיימו אנחנו נראה עוד חמש שנים קיין וולסאקז נגד סיגאנו קרב 7 הקובע!

CRAZY BOLI

New member
לגביי דוס סנטוס והידיים למטה

לא ראיתי את כל הקרב אלה את חלקו
בגלל שזה שודר בזמן שעבדתי אבל ממה שראיתי
והצלחתי להבין זה שהוא היה עם הידיים למטה
כי הוא נפגע והיה גרוגי לכל אורך הקרב .

למי שלא חווה את התחושה זו תחושה נוראית
לקבל מכה שלא גורמת לנוקאאוט או נוקדאון אבל
משבשת את מערכת העצבים , אתה קולט את כל
מה שמתרחש אבל הגוף שלך נהיה כמו סמרטוט
(ולא בגלל חוסר כושר) ואתה רוצה להוציא תנועות
אבל הן יוצאות מאוד מרושלות ובמצב כזה גם
להחזיק ידיים למעלה סיבוב שלם זה קשה .

אם זה מה שקרה באמת והוא שרד את כל הסיבובים
אז אני מחזיק ממנו מאוד .

גישגוש

New member
יכול להיות... נשמע מאוד הגיוני.

מחילה ממך דוס סאנטוס

העניין הוא שגם בקרבות אחרים הוא לא כלכך מגן.
אני ממש תופס מהלוחם הזה ורואה בו פוטנציאל אדיר!! ויש לו אחלה סנטר.
אבל לכל אגרוף שנכנס יש השלכות לעתיד.. והוא עדיין לוחם "טרי".
וממש חבל לי לראות אותו כבר בעוד 3-4 קרבות נופל מאגרוף יחיד טוב שייכנס.

זקס11

New member
אכן וואו, אבל אני חולק עליך(ספויילר, וגם מעלי

קיין לא ממש תכנן להחזיק את ג'וניור למטה. גם כשהוא היה מעל ג'וניור, הוא לא כלכך ידע מה לעשות.
לדעתי, כל הפואנטה הייתה לעייף את ג'וניור בנסיונות החזרה למעלה. ובכלל, המטרה הייתה להוסיף אלמנט הרתעה לג'וניור, כך שכל מכה שלו יכולה להיהפך לנסיון הורדה.
וגם כאשר קיין נתן קומבינציה, הרבה מאד פעמים הוא סיים אותה בקלינץ'. וגם כאן, המטרה הייתה לברוח מהטווח האפקטיבי של האגרופים של ג'וניור. ובנוסף לכך, לקיין היה יתרון עצום בקלינצ', כי ג'וניור היה יותר עסוק בהגנה.

FrecCo

Active member
בטוח שראית פעם קרב של ולסקז?

זה מה שהוא עושה בקרבות שלו, מוריד לקרקע, טוחן בgnp אכזרי עד העצירה...תהיה בטוח שהכוונה שלו לא הייתה להוריד לקרקע רק כדי לאפשר לדוס סנטוס לקום. כמובן שכל הדברים שאמרת הם יתרונות נוספים של הורדה לקרקע ועדיף להוריד ושיקום כל פעם מאשר להשאיר את הקרב בעמידה. אבל עדיין ההעדפה שלו היא להשאיר שם את הקרב ולטחון לו את הפנים. הוא לא הצליח להוציא הרבה מכות כי אי אפשר להשאיר תפלץ כמו דוס סנטוס עם גודל וכוח ויכולת כזו על הקרקע. לפחות את זה תן לדוס סנטוס.. אף אחד לא הצליח להחזיק אותו על הקרקע.

מרקו בי

New member
דעות שלי על המיין איבנט

סה"כ קיין עשה מה שחשבתי שיעשה בקרב הקודם בינהם. לצערו לקרב הקודם הוא לא הגיע 100% גם מבחינה פיזית לטענתו, אבל יותר מבחינה מנטלית, בתור אלוף עם תהילה הוא פחות השקיע באימונים לדעתי (וממה שראיתי בקאנדאון לפני הארוע לפני שנה +). הפעם הגיע קיין נחוש מוכן (ואולי JDS עם אותה בעייה שהייתה לקיין), שלט בכל מימד באוקטגון כולל האיגרוף והכל תוך ניצול כל היכולות שלו ובעיקר הפיזיות, הכושר והסיבולת הבלתי נגמרים שלו. אי אפשר היה לשפוט את יכולתיהם של השניים לפי הקרב הקודם בינהם, סה"כ זה קרב שנגמר תוך דקה ע"י אגרוף מדויק אחד לאוזן של קיין, אין בזה שום דבר שמעיד על משהו, רק על יכולת דיוק ומזל של JDS בטח שלא על סנטר חלש של קיין, בטח שלא על עוצמה של ONE PUNCH K.O של JDS, דוס סאנטוס מפרק יריבים באגרוף מצויין אבל לא במכה אחת כמו שתארו אותו, המכה האחת שמסיימת מגיעה אחרי כמה מכות לגוף ולראש (חוץ מהמקרה של וורדום).
סה"כ לפי ראות עניי קיין הוא הHW הטוב בעולם, אבל המבחן האמיתי שלו הוא: אוברים.

fatnoam

Active member
דיעות שלי על הקרבות

דבר ראשון עד הקרב האחרון טעיתי בכל ההימורים, הרגשתי כמו בדואי שניגש לעשות פסיכומטרי.

בכל אופן לענייננו:
לוזון - מילר
אחד הקרבות הטובים שראיתי השנה, לוזון ללא ספק הלוחם האהוב עליי. ככה קרב LW צריך להיראות ולא הגוש חרא שמכרו לנו פרנקי אדגר ובנסון הנדרסון. מכות עם משמעות, עושים טייקדאון בשביל לקחת את הקרב לקרקע ולא בשביל לנקד, וסה"כ שני חבר'ה שבאו לתת הכל במטרה לנצח את היריב ולא להיראות טוב בעיני השופטים. מילר שלט בסטרייקינג, ולמרות שכבר שפך לאגר באמצע השני, לוזון היה פצוע ותשוש מדי מכדי לעשות משהו. לוזון כמעט גנב את הקרב בסוף השלישי, וכל הכבוד לו. איזה בחור קשוח.
אגב שיפוט לעילא ולעילא של איב לאבין, בקרב שלא היה קל לשפוט מבחינת עצירות וכמעט עצירות. נתן צ'אנס ללוזון למרות הדם ולמרות שברגע מסויים היה נראה גמור, ובצדק. האנשים האלה מתאמנים חודשים בשביל ה-15 דקות האלה, ומעולה שבא שופט שלא נתן לקצת דם ותשישות רגעית לקחת את הדקות האלה מהלוחמים.

בוטש - פיליפו
לא הכרתי את קוסטה לפני וחבל, אחלה לוחם, אחלה ידיים. שוב, הרבה עוצמה, וממש לא קל לסיים את בוטש.

בלצ'ר - אוקאמי
ציפיתי ליותר מבלצ'ר. אוקאמי כל כך שקוף וצפוי וחד מימדי, ובלצ'ר פשוט לא הצליח לעשות כלום אל מול ההיאבקות של אוקאמי. וזה לא שאוקאמי שייך לטופ של המתאבקים בארגון. בלצ'ר רצה לנצח כדי להתקדם למעמד של קונטנדר, ועכשיו הוא נכנס למעמד של גייט קיפר.

דוס סאנטוס - ולאסקז
סיבוב ראשון מדהים של קיין די סתם את הגולל על תוצאת הקרב. דוס סנטוס היה צריך לעבוד יותר קרדיו. אגב, היה לו צ'אנס לנצח, בסיבוב הראשון קיין הלך לטייקדאון בכל מחיר כי הוא ממש פחד מהאגרוף האחד הזה של דוס סנטוס. ראו עליו את זה. דוס סנטוס היה צריך להירגע, להמשיך עם הספרולים המוצלחים בתחילה, ולמצוא את הטיימינג המתאים. במקום זה, הוא ניסה להעניש את קיין על הנסיונות, והתעייף מהר מאוד. כבר באמצע הראשון הוא היה נראה כמו אחרי ספרינט של 100 מ', וקיין מינף את זה לטובתו.
קיין ממש הביך את דוס סאנטוס בראשון. חבל רק שהוא לא סיים את הקרב. למעשה, תוך כדי הקרב, למרות שאני אוהד קיין, עודדתי את דוס סנטוס. די מרגיז שלוחמים הולכים על בטוח. אני יודע מה הסטייקס, אבל ג'וניור כבר היה גמור, ובכל זאת קיין מרח אותו ואת הצופים במשך 20 דקות נוספות ויש לציין מיותרות לחלוטין. צריך למצוא שיטה לעקור את השיטה הגרג ג'קסונית הזו מהספורט, כי זה הורס אותו. הקהל שרק בוז ובצדק.

BeniTaz

New member
דעות..

אירוע משעמם.. חוץ מהקרב של דיאז-מילר, שנראה לי היה קרב טראומתי לאוהדים החדשים בערוץ הספורט עם כל הדם, כל שאר הקרבות היו יבשים.

הגיע הזמן שה-UFC יתחילו לטפל בזה. לטעמי הגיע הזמן לבטל את הבונוס הגדול על ניצחון בקרב ב-UFC (הבונוס היום לניצחון זה תוספת 100%, כלומר 2 משכורות).. מי שניצח בהחלטה מקבל בונוס זעיר אבל מי שהצליח להכריע את הקרב צריך לקבל בונוס גדול מאוד. זה לעודד אותם לסיים. סך הכל אני מבין את הלוחמים.. משתלם ב-UFC לנצח בהחלטה בלי להסתכן. אתה מקבל בונוס ניצחון, אתה לא נחתך (במקרה של ה-UFC האצבע על ההדק בכל הפסד) ואתה ממשיך לקרבות גדולים יותר.

דרק ברונסון בקרב הראשון שלו ב-UFC, מה עדיף לו? להסתכן או לקחת לקרקע? כריס ליבן בקרב רע.. מכות חלשות, מה זה הבעיטות האלה? זה לא כריס ליבן המשוגע, נראה שאין לו חשק. ברונסון חייב לעבוד על הכושר שלו. בקרב הבא זה לא יספיק.

אוקאמי-בלצ'ר:
קרב מאכזב של בלצ'ר.. אין לו טייקדאון דיפנס לרמות האלה, הוא איטי וצפוי בעמידה. קרב חלש מאוד.. ציפיתי ליותר. אוקאמי כרגיל בשלו, גם שהוא במאונט הוא מרביץ כמו ילדה. אין אחידות בשיפוט.. בקרב אחד לא מקימים שעה ובקרב אחר מקימים אחרי חצי דקה במצב של חצי גארד פלוס פלוס. או שהשופט קיבל הוראה מלמעלה להקים את אוקאמי. סך הכל לאוקאמי אין לאן להתקדם, במצב שלו כבר הייתי מעדיף להפסיד בקרב מלהיב מאשר לנצח בעוד קרב משעמם. בלצ'ר רצה בעבר לעלות ל-LHW, זה הזמן.. הוא גדל מאוד פיזית וחוץ מזה הקטגוריה שם יותר חלשה, הוא יכול להגיע רחוק יותר.

פיליפו-בוץ':
קרב טוב סך הכל.. אומנם כואב הלב על בוץ', ראו שהוא סובל אבל פיליפו הזה מלך. אני אוהב אותו, יש לו אחלה סגנון איגרוף והוא לוחם קשוח מאוד. זן נדיר. רוצה לראות אתו עוד. אז יש לוחם מקפריסין, לפני כמה שנים נלחם במיין קארד לוחם מלבנון (מוסטפה אל טורק), יש גם לוחם ממוצא פלסטיני (רמזי נייג'ם).. איפה שלנו?

דוס סאנטוס-ולאסקז:
וואלה.. פאר צדקת, לא הערכתי את ולאסקז מספיק בעמידה או שהערכתי יותר מידי את דוס סאנטוס. זה חטא היוהרה, דוס סאנטוס מההתחלה זילזל בולאסקז עד שחטף את האחת. זה דיי גמר אותו.. ציפיתי במצב הנוכחי שולאסקז יהמר יותר כדי לגמור אותו, הוא יכל לעשות את זה אבל העדיף לשמור כוח וללכת על בטוח. יצא GSP. אני בטוח שמול אוברים זה יהיה עולם אחר.. אין מצב שאוברים מקבל בראש בעמידה מולאסקז ובטח לא עולה לקרב יהיר.

לא ראיתי את הקרב של וארנר-גילארד, אבל יש קרב כזה עם 2 לוחמים מלהיבים בקארד. לא תשימו אותו בקארד המרכזי? טיפשות.

ערוץ הספורט נפל על אירוע לא משהו.. למרות שרוב השנה האירועים היו לא משהו, מקווה מאוד שזה לא ייפגע ויבריח אוהדים פוטנציאלים.

היתה לי הרגשה....

שתתייחס למה שכתבתי לפני הארוע, כי כל הקרב הזה אני חשבתי מה אני אכתוב לך בקטע של I told YOU....

ותגיד, אני היחיד בפורום ששם לב לכך שאוקמי הפסיד את הקרב הזה בנוקאאוט ממרפק שנכנס 3לו ללסת כשהוא תפב גב לבלצ'ר, 8 שניות לפני תום הקרב? אוקמי איבד את ההקרה והשופט לא שם לב...

למעלה