שרשור UFC 155

UFC 155 דעות

מקס הולוואי אומנם ניצח את גרסיה אבל בהחלט נראה פגיע ועוד במשחק העמידה שם היתרון שלו אמור לבוא לידי ביטוי.
הוא חייב לעבוד על העצמה במכות שלו..
גרסיה עם הפסד רביעי רצוף. אני חושב שלא משנה כמה הוא ברולר ומלהיב יש גבול לקרדיט מהUFC..

מיילס ג'רי נראה מאוד מרשים ושלט במייקל ג'ונסון במשך כל הקרב.
יש לו משחק מאוד טכני במיוחד בתחום ההאבקות והג'יו-ג'יטסו, עושה רושם שמתפתח כאן לוחם מאוד איכותי.

ג'ון מורגה ניצח יריב איכותי בצורה איכותית ונראה שחוץ מדמיטריוס ג'ונסון ומג'ון דודסון יש עוד לוחם במחלקת הFLW.
הוא אחז בגליוטינה בעמידה עם יד בפנים שזאת פוזיציה שרחוקה מאוד מלהסגר כהכנעה ומשם הוא הפך את קאריסו לגדר, שם את הראש שלו מתחת לחזה במרכז הגוף, סגר אחיזה של דארס וסיים את ההכנעה בצורה מאוד טכנית שטרם ראיתי סגירה כזאת בMMA. מרשים!

ג'ימי וורנר מחזיק בקומבינציות אגרוף מאוד יעילות עם שינויי גובה ובעיקר קומבינציה ראש, גוף, ראש.
נהנתי ממנו בקרב הזה ובכלל מדובר בלוחם מאוד חביב.

ליבן נראה כמי שחטף כמה מכות יותר מידי בקריירה שלו.
תנועה איטית, אפס תנועות ראש וTDD כמעט ולא קיים.
ברונסון ניצח בצדק אבל לא ממש הרשים.

אוקומי העמיד את בלצ'ר מבקומו עם שליטה מוחלטת בקרב.
הוא סגר עליו קלינץ' מתי שרק רצה ומשם ועד הקרקע הפרשי הרמות היו ברורים.
בלצ'ר עם מחשבות על קרב אליפות נזרק כמה שלבים אחורה ואוקומי נשאר שומר הסף של הטופ במחלקה.

קוסטנטינוס פיליפו שיחק אותה בקרב הזה והציג חוכמת קרב וכושר טוב.
הוא פגע בבוץ' במשך כל הקרב ולא התפתה לזניחת הGP שלו כפי שבוץ' ניסה לגרום לו לנהוג.
קרב הבא מול אוקומי יכול להיות קרב הגיוני ומעניין מאוד.

ג'ים מילר התפוצץ על לוזון בסיבוב הראשון עם כל מה שיש לו וכמעט סיים את הקרב כמה פעמים.
לוזון הראה הרבה לב כשנישאר בקרב למרות כל הדם ומילר למרות שממש התעייף מהסיבוב הראשון נשאר חד ושלט בקרב בצורה יפה מאוד.
אחלה קרב אם כי מדמם מידי לטעמי.

נראה שג'וניור דוס סאנטוס עלה במצב מנטאלי גרוע מאוד לקרב הזה והפסיד אותו כבר בסיבוב הראשון בגלל זה.
הוא עלה עם ביטחון יתר וכשהתחמק מההטלות של ולאסקז בכלל הרגיש בשליטה מופרזת שגרמה לו לא לשמור פנים בכלל.
קאין ולאסקז ניצל את זה ופגע אגרוף טוב בJDS ומשם כל הרוח במפרשים של JDS יצאה עד לסוף הקרב.
מאוד נהנתי מההטלות של ולאסקז אם כי נראה שחלק מהכניסות שלו די שקופות וממש מרחוק!
אובריים שאוהב להשתמש ברגליים קצת יותר מJDS יכול לנצל את זה לברך.
אני דווקא די נהנתי מהקרב הזה למרות שהיה חד צדדי ולמרות שהגיע להחלטה.

KKOM

New member
הטעות של דוס סנטוס..

הייתה הזלזול בסטרייקינג המצוין של ולאסקז, הוא הוריד את הידיים בשביל לפתות את קיין להתקרב ואז לחפש את וואן פאנץ' נוקאאוט, במקום לפתח קרב עמידה טכני. מה שהוא לא ציפה שולסקאז יפגע כל כך הרבה פעמים.
קיין מצידו גרם לו לחשוב, הוא זרק כל הזמן קומבינציה וטייקדאון, קומבינציה וטייקדאון מה שגרם לזה שאו שהוא פוגע בקומבינציה או שהוא מוריד את דוס סנטוס לקרקע , ואכן זה קרה JDS התרכז בהתחלה יותר מדי ב- TDD , ולאסקז פגע בו טוב בסיבוב הראשון והשאר הסטוריה..

mirko cro cop

New member
קיין ולאסקז דוס סנטוס

תאמינו לי אני לא מבין חצי מהתגובות ההזויות שלכם לגבי הקרב הענק הזה! סך הכל שני לוחמים ענקיים שנתנו קרב אדיר.
קיין ולאסקז פירק אותו לגורמים במשך חמישה סיבובים מלהיבים.אומנם היה יכול לסיים את הקרב,אבל נתן את הפייט של החיים שלו והחזיר את החגורה הביתה:)

22wings

New member
לגבי אוברים

אם הוא חוזר אותו אוברים שלפני הסיפור עם הסמים, אז אני לא רואה אף אחד בכלל לוקח אותו לקרקע. גם לא קיין. לוחמי HW נתקעים באוברים ונופלים (הקרב שלו מול ברט רוג'רס זו דוגמא טובה). שיהיה המון בהצלחה למי שמתכנן לקחת את המפלצת לקרקע.

BeniTaz

New member
רוג'רס היה סופר אוברייטד

ולראייה ההפסדים שלו כעת ללוחמים בינוניים. לרוג'רס גם אין רקע בהיאבקות. אפשר לתת את לסנר שניסה פעם אחת להתקרב וחטף.. אבל אוברים עדיין לא הוכיח יכולות TDD ב-HW מול מתאבקים.. כי לא פגש עדיין אחד דומיננטי כזה חוץ מלסנר שפחד להילחם מולו.

מה שחשוב אצל אוברים זה לא אם ולאסקז יוריד אותו, סיכוי גדול שזה יקרה וזה לא סוף העולם, אלא כיצד יתפקד אוברים מהגב. למי שזוכר אוברים הוא הלוחם MMA עם הגיליוטינה הכי מפחידה, חוץ מזה הוא יודע לעבוד טוב מהגב, יש לו רגליים ארוכות. מצד שני שתגיע הפצצה הראשונה לפנים הוא כנראה יפסיד.

22wings

New member
מסכים

אבל נתתי אותו כדוגמא כי הוא HW גדול והוא פשוט נפל רק מהמגע של אוברים בלי שאוברים אפילו ניסה לקחת אותו לקרקע. מבלי שאנחנו יודעים מה רמת ה TDD של אוברים, אנחנו יודעים שיהיה קשה להוריד משהו בגודל שלו.

מה שכן, אוברים בועט הרבה בחצי גובה ומשהו כמו קיין יכול לנצל את זה ל TD. אחרי הקרב של קיין מול JDS אני חושב שאוברים מבין שאין סיבה שהוא לא ינצח את קיין בקרב על התואר אם הם יפגשו. זה תלוי כמה הוא יקרע את עצמו באימונים, כי המפתח מבחינתו זה להגיע עם כושר לחמישה סיבובים.

BeniTaz

New member
לאוברים יש טייקדאון מסוג של הכשלה בקלינץ'

הוא משתמש בזה הרבה, כמו איך שמאצ'ידה הוריד את טיאגו סילבה. לא יודע כמה זה יהיה אפקטיבי ברמה הזאת אבל זה יהיה מעניין.. מת לראות אוברים-ולאסקז. מצ'אפ חזק.

תגידו, רק אני שמתי לב שאוקמי....

הפסיד את הקרב הזה?? הוא איבד את ההכרה כתוצאה ממרפק שהוא חטף בזמן שהוא תפס גב לבלצ'ר ונרדם. השופט לא שם לב כי הוא נרדם בתנוחת תפיסת גב והתעורר 2 שניות אחר כך......
אפילו ג'ו רוגן לא שם לב??? לכו לכו תראו זה 8 שניות לפני סוף הקרב...בום!! ואוקמי ישן על הגב של בלצ'ר

לוזון-מילר, בנזונה של קרב, מחק מהסטוריה את הקרב של פורסט גריפין עם סטפן בונר...האמת היו עוד שמחקו אבל זה בלט במיוחד..

בוטש - פיליפו חבל מה שפציעה קטנה ודם יכולים לעשות לתוצאה של קרב. פשוט חבל. לא משקף בכלל!!

דוס סנטוס-קיין: פשוט קרב מתוכנן בקפידה של קיין וולסקאז. הוא ידע שיש לו כושר גופני יותר טוב, הוא ידע שטכנית כל מה שהוא צריך לעשות זה לשמור ידיים למעלה ולהזיז את הראש(להתגונן בעברית...). הוא ידע שהוא סוחב כמו קטר ואם הוא לוחץ את JDS הסיבוב הראשון עם אגרופים ו TD לא יישאר לJDS אוויר. אני לא האמנתי שJDS יעבור את הסיבוב השלישי אבל ברביעי הוא התאושש קצת והתחיל לאיים קצת על קיין. גם קיין היה שפוך כל הקרב אבל שמר על קצב אש יפה.

אני כל כך שמח בשביל וולאסקאז. הוא מהלוחמים השלמים של הענף ובאמת מגיע לו.

סוף הקרב JDS היה נראה כמו החרצוף של ביבי נתניהו

RoyceGracie

New member
אני גם ראיתי, הוא הלך שם לאיבוד לרגע

אבל למזלו הוא היה בדיוק בפוזיצית רכיבה והתעורר. כנראה שהוא לא התעלף הרבה בקיירה שלו ולכן זה היה עילפון לרגע קט... אם הוא היה מפסיד את הקרב על זה, זה היה גדול !

Luke R

New member
דעה על הקרב המרכזי - שבירת המיתוס

מבחינתי נשבר מיתוס בקרב הזה, והמיתוס הוא הקרדיו של ולסקז - הוא היה די שפוך אחרי שני סיבובים. ממש לא מכונת הסיבולת שמכרו לנו (גם אם עדיין די מרשים בשביל HW)

JDS חייב להוסיף כלים לארסנל שלו, או יותר נכון להרגיש יותר בנוח להשתמש בכלים שכבר יש לו. הוא מחפש תמיד רק את האיגרוף וחבל, היו מלא מצבים בקרב שממש דרשו ברכיות, והוא הוציא רק שתיים כל הקרב, ושתיהן נכנסו יפה. לדעתי יכול היה לשבש לולסקז את הגיים-פלאן אם היה משתמש בהן יותר.
ג'וניור קיבל לא מזמן שחורה בג'יו ג'יטסו חבל שהוא לא משתמש בזה להתקפה.
מה שכן, דוס סנטוס הוכיח יכולת ספיגה מדהימה ממש, ולב של אריה. העובדה שהוא עמד בחמישה סיבובים כאלו, ואפילו התאושש קצת ברביעי, היא לא פחות מפנומנלית.

קיין מימש גיים פלאן יעיל אומנם, אך כמעט פחד לחרוג ממנו. נכון שזה השתלם, אבל איפה הקילר אינסטינקט. הוא צריך לסיים קרב כזה. אבל הוא היה כ"כ עייף שלא בטוח שהוא היה יכול. הדירטי בוקסינג שלו היה קצת מלוכלך מדי לטעמי - כל הזמן עם הראש בתוך הפרצוף של דוס סנטוס. טייסון (שהיה בקהל) לא היה עובר על זה בלי לנשוך לו את האוזן.

אי אפשר בלי מילה על הקהל: כשרוגן עבר לראיין את JDS חלק קראו בוז, מבחינתי זה רגע השפל של השנה, ואחד המכוערים אי פעם. פשוט לא להאמין איזה אנשים קקות.

fatnoam

Active member
היה קרב מביך

והבוז הגיע דווקא לולאסקז.

נמאס מלוחמים שמשחקים על בטוח. אם אחרי סיבוב ראשון כזה אתה לא מסיים, אז מתי כן?

הסיבה היחידה ש-JDS שרד עד הסיבוב החמישי היא ולאסקז. לא לב של אריה ולא נעליים.

ואגב JDS איבד את הקרדיו שלו בערך אחרי 2 דקות. ואז הגיע האגרוף שבתכל'ס ממנו כבר אי אפשר היה לטפס בחזרה.

Luke R

New member
לא מבין מה אתה רוצה

כשלוחם חוטף כ"כ הרבה, וכמו שאתה אומר בעצמך, מאבד את הקרדיו אחרי 2 ד', וסופג אגרוף שנראה שכבר לא יצליח להתאושש ממנו, ואז חוטף את מה שולסקז מאכיל אותו עד סוף הסיבוב, ומוסיף להנחית עליו בסיבוב שאחרי, ולמרות זאת מצליח להחזיק ולהמשיך עד סוף הסיבוב החמישי. מה זה אם לא לב?

fatnoam

Active member
זה היה לב אם ולאסקז היה ממשיך להתקיף

במקום לעמוד ולגרד את הביצים מול JDS שכבר נשען על הגדר מרוב שהיה גמור.

אני לא מנסה להוריד מ-JDS, אלא מולאסקז, שנתן קרב גרג-ג'קסוני לכל דבר.

חבל שמגיע לוחם, ובחמש דקות מפרק בדומיננטיות מוחלטת את האלוף המכהן, ואז מעביר את הזמן עוד 4 סיבובים. בעצם לא חבל, אלא בושה.

באסטר1

New member
הוא קיבל אופנוע בנוסף

ולא לשכוח דוס סאנטוס הוא האלוף היה , ברור שאמור לקבל יותר לא? נראה לי הגיוני
מה גם שהארלי דוידסון הזה עולה לפחות 100 אלף

BeniTaz

New member
זה הכסף הקטן, אין לזה משמעות גדולה

רק בשביל להשתיק את ועדת האתלטיקה שמחייבת מהארגון לפרסם שכר. בפועל כנראה שכל אחד מהם עשה 2-3 מליון מהקרב כולל נתחי המכירות. משהו כזה..

אני מחר נכנס לזירה עם וולסקז בשביל 400K$

שיא הרצינות זה דירה 6 חדרים בפתח תקווה.

RoyceGracie

New member
ברור , גם אני, אבל מה הגיימפלאן שלך ?

כדי לנסות ולהמנע מהשפלה טוטאלית אני מניח שאנסה לרקוד איתו כמה שיותר, בטח שאני לא ארים בלוקים כי הוא ישבור לי את הרגל, אני לא אנסה לעשות טייקדאונים כי לא משנה גם אם אצליח הוא ימרח אותי. אני מניח שהכי הרבה זמן שאוכל למרוח איתו לפני שהוא עושה לי נוק אווט זה בלהתמרח על הכלוב

למעלה