שרשור UFC 155

אתה בכלל במשקל שלו?

אני כן רק לא באותו מצב צבירה

בכל מקרה, הגיים פלן שלי זה לעמוד איתו כי אם אני אנסה להוריד לקרקע הוא ימרח אותי ואני אאבד את ההכרה אחרי יותר זמן. בעמידה נראה לי זה יסתיים מהר מאד מבחינתי. יש לי לסת חרסינה ואפילו כח G של מעלית גורם לי לסחרחורת כטנה.

RoyceGracie

New member
אני לא במשקל שלו, אפילו לא קרוב, בגלל זה אין

לי מה לעמוד איתו. הוא ירסק אותי..

פתח תקווה עיר האורות החדשה

יש לנו בתי קפה בימי שישי, מבשלות בירה, פאבים, סושיות....תל אביב הקטנה..

Vizmo

New member
איך לא מדברים על הקרב של לוזון-מילר ???

קרב אדיר !
לוזון, הלוחם האהוב עליי, למי שלא יודע השווה את שיא
הבונוסים לאנדרסון סילבה.
גם כשהוא מפסיד הוא מראה נחישות וממשיך ללכת קדימה. מת על הלוחם הזה !
תאכלס מילר נראה מצויין וחד. חבל שהוא שוב נתקע ללא אפשרות לקרב אליפות בקרוב (פטיס/סורוני, מלנדז...)
אני מאמין שיש לו את היכולת להיות אלוף.
יכול להיות מעניין קרב בינו לבין מיינארד (שוב).

BT24

New member
הערה קטנה בקשר למילר

אני ממש אוהב אותו, אבל הסיבה שהוא לא יקבל בקרוב קרב אליפות היא כי הוא הפסיד לאחרונה בשני צמתים מכריעים: הקרבות נגד הנדרסון ודיאז. עכשיו הוא צריך לפחות עוד שניים-שלושה ניצחונות מרשימים כדי להיכנס שוב לתמונת האליפות.

באסטר1

New member
אני חושב שיספיק לו קרב אחד

בהתחשב בזה שניצח את לוזון.
אבל..בדיעבד שאר המחלקה התקדמה גם והוא ירד קצת אחורה לא בגלל שהוא לא טוב אלא כי הפסד במחלקה הזה יכול לגרום לך לחכות מעל שנה.

אפשר לתת לו את המנצח בין פטיס לסרוני לטייטל שוט בכיף.
לא רואה את סרוני מנצח את הנדרסון ופטיס..אני חושב שהנדרסון ילמד מהטעיות ויעשה בדיוק מה שגווידה עשה.
אבל נראה איך פטיס בקרב הבא שלו לא ראיתי אותו נלחם מאז גווידה

moich

New member
היה לו קרב עם לוזון אחרי גווידה

ביפן נתן ללוזון KO יפיפה בהייקיק, אני גם לא מביו למה הוא לא נלחם כ״כ הרבה זמן וגם סרוני שהוא כיום הלוחם האהוב עלי בד״כ נלחם כל חודשיים ופתאום תפס הפסקה.

באסטר1

New member
התכוונתי לתת למילר

לוזון לוחם מעולה אבל דרוש שיפור בעמידה , הכל נחמד הוא יכול להתאגרף ויש לו ימינית טובה אבל זה לא מספיק כרגע.

הקרב האחרון של סרוני היה נגד גילארד שהיה במחנה משותף איתו.
קרב פצצתי ומול פטיס יהיה גם כזה

RoyceGracie

New member
ויזמו אני חושב שמילר לא מספיק WELL ROUNDED

העמידה שלו מדהימה, והוא עובד מושלם ללוחם שמאלי. הלואו קיקים המתוזמנים הללו היו מדהימים, תוכל לראות שכשהוא לא תיזמן נכון הוא בעט לתוך העצם של לוזון- זה אומר שהוא בועט כשהוא מצפה שהיריב יתקדם פנימה ואז הן מתלבשות. זה מראה על רמה גבוהה מאד של מוי תאי. המרפקים שלו חדים ומעולים, התנועה שלו מצויינת. אבל קח בחשבון שהוא משקל נמוך וקל לו לזוז כל כך מהר (הרמה הכי גבוהה בעמידה היא תמיד במשקלים נמוכים).

מה שכן, הוא לא מספיק טוב על הקרקע ובהימנעות מהטייקדאונים...

אם לוזון היה קצת יותר חכם, ואני לא אומר שהוא טיפש אבל הוא HARD HEADED, הוא לא היה מתעקש לעמוד עם מילר ומתעסק בלהוריד לקרקע כבר בהתחלה - אז הקרב היה נראה אחרת.

מעכשיו אני מאמין שיריבים של מילר יעשו שיעורי בית ולא יעמדו איתו בסיבוב הראשון, ינסו להוריד אותו, ימתינו שהוא יתעייף כי נראה שהקרדיו שלו לא וואו ללוחם במשקל שלו - והוא יראה אחרת.

לצערי הרבה מאד לוחמים ב UFC הם לא מספיק חכמים, וזה משתקף בפינה שלהם שאומרת להם שטויות לטעמי.

danielmo1

New member
אתה קצת קשה עם לוזון

הוא קיבל את המנות הרציניות בדקה הראשונה של הקרב
הוא לא התעקש לעמוד עם מילר הוא פשוט לא היה מוכן למהירות שהמכות נכנסו (והן נכנסו בצורה מושלמת)

אחרי זה ראינו שבעמידה הם די שווים ולוזון עם חצי פנים מלאות בדם הצליח לעמוד וגם להכניס מכות יפות

בקרקע אין בכלל מה לדבר ולוזון 2 רמות מעל מילר (שהוא גם לוחם קרקע מעולה)
לוזון היה מנצח את הקרב הזה אם לא היה סופג את המכות בהתחלה אבל זה MMA ואין מה לעשות.

RoyceGracie

New member
שמע אני לא חושב

מבחינתי העמידה של מילר הייתה בגדר שלמות, היה לו בעיית כושר בהמשך אבל כשהוא רענן הוא פשוט עבד מושלם. העמידת שמאלי שלו הייתה קלאסית לשמאלי, הוא תיזמן מצויין עם יד שמאל שלו וחזה את התנועה של לוזון ולא שלח סתם מכות והיה לו מזל. אני יודע שהוא חזה את התנועה כי כשהוא טעה בחיזוי הלואו קיק שלו נכנס לתוך העצם של לוזון, זה אומר שהוא ציפה שהוא ינוע קדימה - ובאמת הוא הכניס המון את הלואו קיק הזה.

ד"א, יש לוחם בישראל שעושה את זה המון וקוראים לו דולב ברק, כשאתה עובד איתו, כל תנועה צפויה שלך חוטפת לואו קיק פצצה ישר מעל הברך...

RoyceGracie

New member
רק רציתי לאמר שהקרב של מילר נגד לוזון

היה מהפכני מבחינתי. הוא הראה לעולם מה זה מתאגרף תאילנדי אמיתי (ועדיין לא חושב שראיתי כאלה ב MMA) שיודע לתזמן ולעבוד בקצב וסגנון של מתאגרף תאילנדי.
פשוט וואו !

מבחינתי האופן שבו הוא הוציא מרפקים היה מהפכני ! מהבחינה שהוא הראה לעולם ה MMA שאי אפשר לעצור מרפקים עם הגנת 2 ידיים עם הפנים, חייבים לעשות הגנות מוי תאי של יד חצי ישרה או אמה על המצח (קשה להסביר), פשוט מהפכני !

למעלה