שרשור UFC 155

זה היה כזה בולט אני לא מבין אין שופט שנמצא

2 מטר משם מפספס דבר כזה?

העניין הוא, שאם בלצ'ר לא יודע שהיריב שלו על הגב במצב נוקאאוט זו בעיה שלו. אם היריב מספיק להתעורר ולהמשיך את הקרב זה חוקי, כי הקרב צריך להפסק כשנשקפת סכנה ליריב.

אז השופט, בהנחה שהוא ראה את הנוקאאוט, היה או לא היה אמור לעצור את הקרב?

Luke R

New member
אף אחד לא שם לב, כי לא רק אוקמי היה רדום

גם כל מי שצפה בקרב.

אבל ברצינות, היה שם בבירור מרפק שנכנס חזק וגרם לו לקרוס, אבל הראש של אוקמי היה בין הראש של בלצ'ר לכרית העמוד (שזה במקרה גם המקום שכדאי להזיז אליו את הראש כדי להמנע ממכות נוספות), וכל הגפיים מכופפות, כך שבאמת אף אחד לא יכול לראות מה בדיוק מצבו, אם הוא מעורפל או מעולף, והוא גם מתאושש כ"כ מהר (בלי לחטוף עוד, מה שדי מוזר אם הוא ממש מעולף), שלא היתה לדעתי סיבה אמיתית לעצור את הקרב במצב הזה.

danielmo1

New member
דעתי

קודם כל על המיין איבנט, לדעתי קרב לא טוב של שני הלוחמים
ג'וניור בא עם האף למעלה וחטף בצדק, טעיתי בניחוש שלי פשוט לא ציפיתי לראות אותו נלחם בצורה חובבנית כ"כ.
דבר שני, קיין - לדעתי קרב ממש לא גדול שלו, הוא לא הסתכן יותר מידי היה יכול לסיים את הקרב בכל שלב שרצה, כנראה שלא רצה.

לוזון נגד מילר - לוזון הוא אחד הלוחמים שאני יותר מעריך בספורט הזה, איזה שור, כ"כ חבל שנחתך בצורה כזו בהתחלת הקרב זה מה ששיבש לו את 2 הסיבובים הראשונים, הנסיונות הכנעה שלו בסוף היו מדהימות, ראו את מילר צועק בסוף What the Fuck מרוב שלא האמין שהבאזר הציל אותו.

AmitNHB

New member
אני מופתע שחלקכם לא אהבתם את הקרב המרכזי

אני מאוד אהבתי. נכון שהיו לא מעט רגעים סלופיים... אבל זה בכ"ז HW ולראות קרב HW חמישה סיבובים מבלי שאף לוחם מוציא משאף אסטמה זה נדיר. ג'וניור הראה כאן לב אדיר. ולמרות החד צדדיות הוא מעולם לא היה גמור בקרב הזה. אני אהבתי וביחד עם לוזון\מילר זה היה אחלה אירוע בעיני, גם אם השאר היה חלש... ולסקז\אוברים. make it happen !

BeniTaz

New member
על מה אתה מדבר?

דוס סאנטוס היה צריך מכונת הנשמה.. ו-ולאסקז נתן מכות כמו כוסית.. תסלח לי, בדרך כלל אני לא מתבטא כך, אבל הוא ליטף את דוס סאנטוס לעומת הכוח בידיים שיש לו.

אתה לא מצפה שככה יילחמו 2 הגדולים ב-HW.

danielmo1

New member
בדיוק

קרב לא מרשים בכלל.
הדבר היחידי שראינו פה הוא שלג'וניור יש סנטר מעולה, משחק קרקע בינוני ושקיין לא מתחייב להכנעות ובכלל לא מנסה אותן (היה יכול לסגור גיליוטינות מספר פעמים וגם חניקות אחוריות במספר שלבים של הקרב).

AmitNHB

New member
תראה, שים את אותו הקרב על שני לוחמים שמעולם

לא שמעתי עליהם, כנראה שלא היתי מרותק יותר מידי... אבל זה כמו לראות משחק של ברצלונה מול מנצ'סטר יונייטד (או שתי הקבוצות הכי טובות היום, וואטאבר...) שנגמר 3:0 אבל הגולים מגיעים אחד גול עצמי, שני סתם הרמה ושלישי משהו אחר לא יוצא דופן...

הסיבוב הראשון היה מרתק. אחרי זה הם כבר היו גמורים יחסית אבל זה עדין לא היה lay and prayer או הצמדה לכלוב של 20 דקות רצוף... אני נהניתי.

BeniTaz

New member
לא יודע לגביי ההשוואה

כאוהד כדורגל אני לא צופה רק בשביל לראות גולים, אחרת הייתי רואה רק תקצירים.. אני צופה כדי לראות קצב משחק ורמה גבוהה. אבל לא נשווה MMA לכדורגל.

בקרב של ולאסקז-JDS הרמה לא היתה הכי גבוהה.. וזה בגלל הנסיבות. בגלל זה אנ לא נכנס להגדרות לגביי הקרב הזה. העובדה ש-JDS קיבל בראש בסיבוב הראשון ורק עצם השרידה שלו מעוררת השראה, אבל לומר "חמישה סיבובים מבלי שאף לוחם מוציא משאף אסטמה".. זה לא משקף מה שהיה. דוס סאנטוס כבר היה גמור בסיבוב השני. ו-ולאסקז לא השכיל לגמור אותו אחרי הכל. אבל אני לא מבקר אותו יותר מידי.. הוא עשה את שלו בסיבוב הראשון, הגיע לו לנצח והוא יצא מלך בסופו. אבל אל תגידו שזה היה קרב טוב ושהיה בו קצב טוב.. אפילו לא בהשוואה לקרב HW ב-UFC. ולאסקז פשוט ירד לרמה שדוס סאנטוס יכול היה להילחם במצבו, שלט ולא יותר.

KKOM

New member
מכות של כוסית?

אתה ראית את הפרצוף של דוס סאנטוס אחרי הקרב?
נכון ולאסקז לא חיפש לסיים את הקרב , פה אני מסכים , אבל אפשר להבין את קיין שיחפש קרב טקטי לאחר שהוא הבין איך לפצח את הפאזל של דוס סנטוס, במיוחד לנוכח זה שהוא חטף נוק אאוט בקודם.
לגבי אוברים , יכול להיות שאני טועה אבל אני באמת לא רואה תסריט אחר חוץ מאוברים נכתש על הגב, הוא לא מספיק וולראונדד בהשוואה ללוחם שלם כמו ולאסקז, וקיין מסיק חכם כדי לנצל את זה.

וולאסקז....

התחיל חזק מידי גם בשביל הקצבים שהוא רגיל אליהם. אבל לדעתי זה מה שגבר את JDS בסיבוב הראשון. שניהם היו שפוכים וזו באמת אכזבה . קיין גם היה צריך לסיים את זה מוקדם כי JDS כל הזמן היה עם הידיים למטה.

danielmo1

New member
אני אגיד לך מה אני שונא

שאלוף עד שהוא לא זוכה בחגורה, יש לו רעב שקשה להסביר
וברגע שזכה בחגורה, הוא מאבד את עצמו, יותר חשוב לו הסיפוק מההתעשרות מאשר המורשת שלו.

הוא נכנס לנו עם שיר של רוקי עלק (בדיוק אותו סיפור, הוא בא שחצן אחרי שהגיע מהקרשים, שכח מאיפה הגיע וזה מטריף אותי, וולסקז למשל לא שכח ותמיד מגיע רעב גם כשהוא לא בשיא)

אנדרסון סילבה למשל סבל בדיוק מאותו תסמין, המזל הגדול שלו הוא שהוא התאושש בזמן ולא היה אף לוחם שיכל לסכן אותו בתקופה שהראש שלו לא היה במקום (דוגמת מאיה, קוטה לייטס וכו')

AmitNHB

New member
קודם כל שחצנות זו תכונה אנושית, על אחת כמה

וכמה שאתה מס' 1 בעולם כבר איזה 5 שנים. שנית, חלק מהגורמים לכך שאנדרסון הביא כמה קרבות משעממים ברצף שלו היה זה שהיריבים שלו כבר לא רצים אליו בטירוף כמו כריס ליבן בכל קרב. אני לא יודע על מה אתה מדבר בעניין השחצנות אצל JDS אבל אם לשפוט לפי השרירים שלו, נראה כאילו הוא מתאמן קשה יותר מאי פעם וולסקז בעצמך אמרת שנראה הי רעב, אז אני לא ממש מקבל את מה שאתה אומר מעבר למה שאפשר מכל בן אנוש שמגיע למצוינות ותהילת עולם. נכנס עם שיר של רוקי ? סו ?

danielmo1

New member
אם אתה זוכר

ברוקי 3, הוא היה שבע, ככה דוס סנטוס נראה עם החולצה של הנייק והספונסר החדש שלו. :)

בכל אופן, ג'וניור דוס סנטוס ביאס אותי בקרב הזה, היה ידוע שקיין יתלבש עליו מהסיבוב הראשון הוא הצהיר זאת מהרגע שהוכרז הקרב, הוא פשוט נראה חסר אונים.

ג'וניור בא עם החולצה של הנייק, בטח חתם עם חוזה שמן, והוא לא היה נראה כמו אלוף המשקל הכבד שרוצה לשמור על התואר, כנראה שהיו דברים מסביב שהסיחו את דעתו.

המבנה גוף שלו הוא מבנה גוף של בן אדם שלא חותך משקל ופשוט אוכל באופן סדיר ובריא ועושה כושר על בסיס יומיומי, ובקרב הקודם לדוגמא הוא היה נראה בכושר שיא.
עכשיו כמובן שהוא יחזור לעצמו אבל אולי קיין מצא את החולייה החלשה אצלו, בכל אופן אני מאוד מאוד אוהב את 2 הלוחמים בגלל זה קצת התאכזבתי מאיך שהקרב היה נראה.

danielmo1

New member
זה בדיוק הקטע

חחחחחחח נו מה לא הבנתם מה אמרתי?

בדיוק כמו רוקי

למעלה