E3 - 2017

מישהו 2

New member
E3 - 2017

ה- E3 מתקרב אלינו בענק,

הנה לוח הזמנים המלא - מתורגם ומומר לשעון בארץ, רק כדי שיהיה לכם נוח במיוחד:

10-13.6.2017:

יום שבת - 22:00 - EA
יום ראשון - 00:00 - Microsoft (מדובר בלילה שבין ראשון לשני, 00:01 זה כבר ביום שני).
יום שני - 7:00 - Bethesda
יום שני - 23:00 - Ubisoft
יום שלישי - 4:00 - Sony מדובר ב- 4 בבוקר של יום שלישי, בלילה שבין שני לשלישי.
יום שלישי - 19:00 - Nintendo

* נינטנדו לא תופיע כפי שהיה נהוג עד עכשיו, במקום זאת יהיה שידור חי שיציג את הסוויץ'.

קישורים לצפייה בלייב , ישורשרו להודעה זו בהמשך.

מישהו 2

New member
DLC חדש ל- Battlefield 1

In the Name of the Tsar - יאפשר לשחק בפעם הראשונה בתור אישה באונליין, יכיל 6 מפות חדשות. מודים ונשקים חדשים.
&nbsp
http://www.ign.com/articles/2017/06/10/e3-2017-ea-shares-first-details-on-battlefield-1-in-the-name-of-the-tsar-dlc?abthid=593c44fbe358d87d3c00000a

מישהו 2

New member
משחק חדש - A Way Out

http://www.ign.com/videos/2017/06/10/a-way-out-announcement-trailer-e3-2017-ea-play-2017
&nbsp
מהיוצרים של Tale of 2 sons

PlayGirl3

New member
נראה ממש מעניין, חבל שזה בהכרח לשני שחקנים פיזית

אם זה היה סינגל הייתי קונה בטוח.
גם היוצר ממש דוש.

evilplate

New member
חרא של מסיבה, כרגיל אצל EA

יותר מדי דיבורים וקשקושים וסרטונים סטייל "דוקו" שמכילים עוד דיבורים וקשקושים ופחות מדי דברים באמת מעניינים להראות.

המשחק הכי טוב שהראו זה מהיוצרים של Brothers (שהיה משחק ענק) וגם הוא co-op בלבד שאין לי ממש עם מי לשחק ככה שאני לא ממש אטרח איתו אבל אין ספק שנראה מדהים למי שכן יש עם מי לשחק, גם BF2 היה נראה מטורף גראפית אבל מה שראינו ממנו זו תצוגה די ארוכה ומשעממת של קרב מולטי עם פרשנות מאולצת במקום להראות קצת גיימפליי מהקמפיין (והכי אהבתי שהם עשו קטע בילד אפ של כמה דקות שמראים בו את כל האנשים ברשתות החברתיות שמתחננים שיוסיפו קמפיין ובסוף לא הראו כלום מזה, תודה באמת)

חוץ מזה בזבוז זמן טוטאלי, כמיטב המסורת של EA כידוע, כל שנה הם "זוכים" בתואר המסיבה הגרועה של E3 ואין סיבה שהשנה זה יהיה אחרת.
לפחות אפשר להתנחם עם זה שסיימנו מהר עם האירוע הכי גרוע ומפה זה רק ילך ויהיה טוב יותר.

נותן למסיבה 2/10, אפילו לא היה לה פן בידורי מביך כלשהו כמו שהיו לפעמים במסיבות כושלות אחרות בעבר (כמו נינטנדו עם ה WII Music ב 2008 או מייק עם התצוגות קינקט או סוני עם העקרב הגדול בסימלטור ריאליסטי של מלחמות יפן עם Genji בזמנו חחח) שאז לפחות היינו צוחקים קצת מהכישלון, סתם משעמם וגרוע.

לילה טוב לכולם וברוך השב כרונו :)

בוקר טוב גבר :) אני חושש ששאר התערוכה תראה כמו זו.

יותר מדי משחקים/אנשים קוג'ימה לא מגיע. רד דד רדפשיין 2 לא מגיע (גאד המשחק מתחיל להדאיג) שנמו 3 לא מגיע.
שאדו אוף טומב ריידר (טומב ריידר 3 ) לא מגיע (אחד המשחקים שהכי רציתי לראות בגלל הקפיצה לדור הנוכחי של הסדרה)

זה שסקוור גם חתכו ממפתחי היטמן לתמיד, אומר שאין היטמן גם בתערוכה.
ומייק כמובן לא מביאה אפילו משחקים ברורים כמו היילו 6.

שוב הכל יהיה על הכתפיים של סוני אחי בE3 הזה.
לא יאמן שאף אחד לא נותן להם תחרות.

לפחות מסוני הציפיות שלי גדולות מאוד למרות ההיעדרות של המשחק של קוג'ימה.

בנוגע לתערוכה הפרטנית הזו של EA אכן זוועת עולם מחרידה.
המשחק הזה של מפתחי מאס אפקט, נראה כמו האמא של הWRPG הגנרים.
ולצערנו, הוא הולך לתפוס מקום מרכזי בתערוכה של מייק השנה, אז נסבול פעמיים.אם
אלא אם כן הוא יתגלה כהפ תעת ותגלית התערוכה ואז אשמח לאכול את הכובע.

נ.ב אפילו הוכרז משחק טניס AAA לדור הנוכחי (יאי!!!) לשנה הבאה
ואפילו הוא ידלג על הE3.

נ.ב 2 בגלל שפחדתי להתאכזב בE3 של השנה, הבאתי אתמול את מה שבתמונה חח.

המשחק co op הזה באמת נראה שוס,שאתה באילת דבר איתי, ערב אחד של בירה ואנחנו מחסלים אותו.נראה ממש כייף והפקה גבוהה לצוות הזה, גם בערכי הפקה יחסית וגם בקונספט המקורי הזה.

בטח כחברה קטנה אין להם משאבים לאונליין, אבל לך תדע אולי תהיה אפשרות לשחק את שתי הדמויות בסינגל פלייר.
אהבתי גם את נייד פור ספייד אבל השאר פח אחי.

evilplate

New member
אל תסיק מהמסיבה של EA על השאר

אני יודע ש E3 נפתחה בטעם רע בגללם אבל הם סכ״ה שומרים על המסורת של המסיבה הכי גרועה של E3, רק שהפעם הם פתחו עם המסיבה במקום להדחף בין המסיבות הגדולות האחרות לאיזו שעה נידחת אז זה הביא תחושה רעה.
&nbsp
אתה צודק שחלק מהגדולים ייעדרו, קוג׳ימה יהיה שם אבל המשחק שלו לא וזה היה צפוי אחי הם בקושי התחילו פיתוח, רק לא מזמן יחסית שמענו שהם מצאו מנוע (הזה של הוריזון), זה נאיבי לצפות לתצוגת גיימפליי מצידם כבר ב E3 הזה, אולי הם יפתיעו ב PSX.
&nbsp
לא חושב שיש מה לדאוג לרד דד, רוקסטאר היא לא בדיוק חברה קבועה ב E3, בטח לא עם המשחקים הגדולים שלה, יש לה תפיסה קצת אלטיסטית וכנראה בצדק שהמשחקים שלה הם אירוע בפני עצמו והם לא נדחסים לאיזו מסיבת עיתונאים של סוני או מייק כעוד קטע וידאו בין היילו וקראקדאון, זה שהם לא ב E3 זה לא כזה מפתיע, הם בכלליות נעדרים די בקביעות מהתערוכה הזו ומעדיפים לחשוף אותם בזמן שלהם בנפרד.
&nbsp
טומב ריידר 3 בטח רק התחיל פיתוח, עוד מוקדם לצפות לו, ההיעדרות של שאנמו 3 באמת תמוהה קצת, הייתי מצפה לפחות לגיימפליי ראשון עברו שנתיים מאז ההכרזה אבל זה לא מה שיעשה או ישבור את E3.
&nbsp
אני דווקא שמח שאין היילו 6 השנה, אנחנו תמיד יורדים על מייק עד כמה היא צפויה וגנרית עם המותגים הקבועים שלה אז דווקא שלשם שינוי השנה אין עוד איזה היילו וגירס אנחנו נרד עליהם? להפך זאת ההזדמנות שלהם היום להפתיע ולחדש, לתת פייט אמיתי לסוני גם עם חשיפת קונסולה חדשה (שאנחנו כבר יודעים שתהיה מפלצת רצינית, הם לא יכולים לפשל פה) וגם בחשיפה של IP חדשים ומושכים.
&nbsp
מייק אולי הולכת להטיל כמה פצצות רציניות היום, גם בקטע של מהות הסקורפיו, האם זה הולך להיות הפורמט מעתה והלאה ולא יהיה עוד דור חדש? האם יהיו לו בלעדיים? וגם מבחינת משחקים חדשים, הרי את הליינאפ של סוני אנחנו די מכירים ולא צפויים לנו יותר מדי הפתעות, אולי המשחק של סאקר פאנץ׳ וגם משהו עם FROM, אבל חוץ מזה אנחנו יודעים מה כל מפתחת בסוני עושה, המסיבה של סוני היא הכי ״בטוחה״ על הנייר כי גם אם לא יהיו בה הפתעות רק מלראות את המשחקים שלהם שכבר ידוע שיופיעו ברור לנו שתהיה להם מסיבה מעולה כבר ככה, עם מייק דווקא יש סימני שאלה וזו ההזדמנות שלהם כשסוני בסוג של שנת מעבר להפציץ ולגנוב את תשומת הלב.
&nbsp
כבר אין לנו עוד יותר מדי זמן, היום בלילה אנחנו נדע מה הם מכינים לנו :)
&nbsp
גם לי הקונספט של המשחק של ביוור לא נראה משהו, אבל בכלליות אני לא כזה מתחבר אל המשחקים שלהם אז שיהיה, ברור שיציגו אותו על הסקורפיו היום במסיבה והוא בטח ירשים גראפית לפחות.
&nbsp
איזה משחק טניס AAA הוכרז? לא שמתי לב.
&nbsp
ויאללה אחי סגור, אם אני באילת מסיימים את המשחק co op חחח
&nbsp
ותתחדש על הוריזון! מקווה שלא קנית במחיר מלא יש עליו סייל ב PSN ב 40$, כמובן שנשמח לשמוע רשמים כשיצא לך להתקדם בו קצת :)

לא בדיוק 40 דולר אבל קרוב :) השגתי אותו ב150 שקל.

מחיר סביר :) אני ממש מקווה שאתה צודק לגבי רד דד רדפשיין 2 נשמע הגיוני מה שאתה אומר רוקסטאר תמיד מתנהגים כאילו הם מורמים מעם, מעל כולם כזה, פשוט, פאק זה יוצא שנה הבאה, למה לא ראינו כלום?

הוא גם משחק שהיה אמור לצאת השנה זה אומר שיש די והותר מה להראות, הוא לא באיזה מצב אלפא או שאין להם כבר משימות טובות להראות ודברים.

אתה זוכר שדיברו על זה שהאיש הכי יצירתי ברוקסטאר עזב אותם? זה שלפי מה שאומרים איינסידרים הוא הפך את RDR 1 למה שהוא היה והציל אותו מקטסטרופה מוחלטת?

אני כנראה נותן לזה יותר מדי משקל, אבל לא יודע יש לי הרגשה רעה.

במקרה של קוג'ימה כן, האמת זה אפילו אבסורד, שיהיה גיימפלי, זה משחק יותר מדי חדש.

אבל הם יכלו לפחות להכין לנו איזה סרטון CGI עלילתי של כמה דקות שיתן לנו מושג קונקרטי יותר על העלילה ומי נגד מי במקום לשמוע את קוג'ימה מבטיח דברים.

והייתי שמח אם במהלך הטריילר הזה, קוגי'מה יגיד אם זה באמת משחק אפיזודי כמו שאני משער :)

כאילו אני מסכים שלא צריך להפריע לו לעשות את מעשי הכישוף שהוא יודע לעשות, אבל הם יכלו לזרוק לנו עצם לגביו גם אם זה רק עוד סרטון ממוחשב ולעדכן קצת.

נראה מה קוג'ימה יגיד :)

על טומב ריידר אחי נראה לי שהפיתוח שלו די מתקדם, כי סקוור אמרו שעוד השנה הוא הולך להיחשף כמו שצריך רק לא בE3.

הם כנראה לא רוצים שהוא יבלע בתערוכה הזו כי כולם חשבו שRDR מגיע, ואולי בגלל זה המון משחקים לא מגיעים.

כאילו ממה שאני יודע, מפתחות מעדכנות אחת את השניה על משחקים שהם הולכים להוציא השנה גם אם הם לא הוכרזו אבל בE3 אני די בטוח שכל חברה שומרת לעצמה את אפקט ההפתעה והמון לא ידעו שRDR 2 לא יהיה.

גם ממה שהבנתי הטומב ריידר הזה מפותח מ2015, אבל אתה יודע איך זה עם איינסידרים, השנה נדע מה איתו. אני מקווה שהוא יפצה על אפקט המארוול/היטמן/הIP החדש שהפסדנו/דאוס אקס.

אולי הם מחכים לשבוע המשחק בפריז או גיימסקום. בנוגע למשחק טניס, המפתחים של top spin (הסדרת הארדקורד) הודיעו על AAA טניס רציני שהם עושים לדור הזה, אבל הם אמרו שזה ייחשף בגיימסקום והם מדלגים על E3.

ממש מחכה לזה.

בנוגע לזה שאין היילו 6, כן ,על הנייר אני לא יכול להתווכח על זה שזה אושר גדול שהיילו 6 וגיירס מפספסים תערוכה אבל תראה אחי מה מייק עושים במקום.
מבזבזים זמן בתערוכה על משחק RPG גנרי של EA? למה למען השם.

איפה ההתמקדות בצד א' שספנסר הבטיח, אני אתן להם את הספק היום, אבל כמו שאתה יודע הם צריכים לשחק אותה יותר מתמיד בגלל שיש לי גישה לוואן.
אני עדיין עומד על זה שרייר תחשוף איזה IP שהוא "פמיילי פרנדלי"

כל מה שיהיה כייף במסיבה של מייק זה לראות איך סוני מוחצת אותם ב10 שניות הראשונות של התערוכה
.

במיוחד שבכיר בסוני אמר לפני איזה שבוע "אתם תצטרכו לסבול אותי איזה חצי דקה בE3 ואחרי שאני עף כל התערוכה זה משחקים אחד אחרי השני"

הם הולכים על סטייל של שנה שעברה של קצר וקולע כמו שאתה בטח יודע, הולך להיות לנו תענוג אדיר :)

לא יכול לחכות כבר עד שיראו גיימפלי אמיתי מספיידרמן, הIP של סייבר פאנק.
דטרויט.סופר סטריט פייטר 5, ופאקינג הדובדבן האמיתי

GOD OF W A R 4.
ורק אלוהים יודע איזו עוד הפתעה הם שומרים כי תמיד הם מפילים משהו שאף אחד לא ציפה.

האמת יש לנו גם את הAC המצרי הזה, שהוא מסקרן יחסית לAC :)
קצת פחות ממה שחשבתי שהוא יהיה כי הולכות להיות בו ספינות וקרבות ימים
שלא סבלתי את זה, אבל עדיין הסדרה הולכת לעבור שייק אפ, חסר תקדים שיהיה מעניין לראות :)

אני הולך כמובן לצפות באירוע של מייק בלייב אז כדאי להם מאוד להפיל איזה IP מעניין, אבל אני חושב שיותר סביר שנינטנדו שומרת איזו הפתעה שאף אחד לא יודע עליה.

הסוויץ התחיל להיות נפוץ באילת (יחסית לכמה שקשה למצוא אותו באופן כללי)
אז אני בטח אקנה אותו בזמן הקרוב אז כדאי מאוד שנינטנדו יפציצו עם הפתעה לא צפויה, אני אכריע אם לרכוש סווי. למעשה, על סמך הE3 הזה :)

evilplate

New member
וואלה לא שמעתי על האיש היצירתי ברוקסטאר

שעזב אותם, אני גם מקווה שלא להיה חזה כזו השפעה, אבל זה שהם לא הופיעו ב E3 או שהמשחק נדחה זה לא בדיוק מפתיע כשזה מגיע לרוקסטאר, אפילו די טיפוסי הייתי אומר :)
&nbsp
בעניין קוג׳ימה, אני דווקא בדיעה שאני רוצה לראות בתצוגה הבאה שלו ישר גיימפליי ולא עוד טיזרים ושטויות של CGI ככה שאני בסדר שהוא לא הביא איתו כלום הפעם, שיתרכזו בפיתוח במקום לבזבז עוד משאבים על סרטוני קונספט הזויים עם סלבס.
&nbsp
לא ידעתי שטומב ריידר 3 כבר מתקדם יחסית, חשבתי שהמפתחת מתרכזת במארוול לתקופה הקרובה, טוב לדעת :)
&nbsp
נחמד מאוד לשמוע שהמפתחת של טופ ספין עושה טניס AAA, ממש סקרן לראות את זה, למרות שאני לא הכי אוהב טניס הארדקור, היה נחמד אם זה היה ארקיידי יותר.
&nbsp
אחי גם סוני תבזבז זמן על משחקים צד ג׳ במסיבה שלה ואפילו דברים יותר גרועים כמו דסטיני 2 (לפחות את המשחק של ביו-וור לא ראינו עדיין, למרות שהדיווחים בגאף מדברים על כך שזה תאום דסטיני, איזה באסה :/), זה לא אומר כלום על המסיבה עצמה, בקיצור נחכה ונראה, אולי תשמח לשם שינוי שיש לך וואן זמין ותתבאס בו זמנית שבן דוד שלך לא היה חכם מספיק בשביל לחכות לסקורפיו

&nbsp
המסיבה של סוני תהיה פצצה אחי זה ברור, יכול להיות שמייק תנצח בגלל שתנחית יותר מגהטונים שיעשו יותר רעש מסוני, אבל גם אם כן קשה לי להאמין שמישהו יכול להתחרות בליינאפ עצמו שסוני תציג היום, גם אם אין הפתעות גדולות אין מצב שלא נהנה רק מלראות את כל המשחקים שציינת במיוחד GOW אבל גם ספיידרמן נראה מדהים, החבילת הרחבה של אנצ׳רטד (שכמעט באורך משחק מלא של דור קודם לפחות), גם נראה את Days Gone ודטרויט... שמע זה מאוד יאכזב אם סאקר פאנץ׳ לא יופיעו היום אבל אפילו בלעדיהם ובלי עוד שום הפתעה נוספת שלא ידוע לנו עליה אנחנו נהנה מהמסיבה הזו זה בטוח, גם אם נצא עם טעם של החמצה כי היתה צפויה...
&nbsp
את AC החדש אנחנו נראה בטח אצל מייק, זה משחק שלה, קראתי עליו פרטים שדלפו והוא עבר מהפכה רצינית בכל אספקט כמעט, ממש ניערו אותו כמו שצריך ואפילו לי יש הייפ מסויים כלפיו, אני מחכה לראות אותו מאוד, בטח יראה מטורף על הסקורפיו (אין מה לעשות כרונו צריכים להתרגל לכך שאין לנו עוד את הקונסולה הכי חזקה בשוק חח)
&nbsp
המסיבה של נינטנדו היא כולה חצי שעה, קשה להאמין שתפציץ אבל נראה לי מריו לבד שברור שיופיע שם יכול להטות את הכף עבורך ולקנות את הקונסולה עוד השנה, מאחל לך הפתעה גדולה בדמות מטרויד ראשי חדש ומושקע אבל אני לא הכי אופטימי בנוגע להכרזות מרגשות מצד נינטנדו.
&nbsp
&nbsp

כנראה שכחת כי אני זוכר שדיברנו על זה :)

ואמרת שאתה לא קונה את זה שרוקסטאר תלויה כל כך בבן אדם הזה.לפחות ככה אני זוכר. וזה נכון, כי כמו שאמרנו הפיתוח במערב זו עבודת צוות אמיתית בין אנשים לא כמו ביפן ששם זה דיקטטורה של במאי עריץ (כמו מיקאמי האגדי חח)

אני קצת גולש רגע מהנושא של E3 .ראית שRime יושב על ממוצע 81 אחי?
יש לו באמת ביקורות מזעזעות של 6 ביחד עם ביקורות שעפות עליו לגמרי.

מזמן אני לא זוכר כזה פולמוס וניגוד בין מבקרים.

מה דעתך עליו לאור הביקורות האלה? תתן לו צאנס באיזה 5 דולר או שהוא לא על הראדר שלך? :)

על קוג'ימה במחשבה שניה אתה צודק, זו כנראה גם אחת הסיבות האמיתיות שרוקסטאר אף פעם לא מביאה משחקים לE3 אין להם כוח ללטש חצי שנה דמו מראש ומעדיפים להשקיע במשחק.

אולי הסיבה גם שסוני לא מביאה את המשחק של דרייל/קוג'ימה למסיבה היא שהיא רוצה את כל העינים על ספיידרמן והIP החדש של סאקר פאנץ ששתיהם משרתים מאוד את האינטרסים שלה, ספיידרמן בגלל הסרט המתקרב כמובן.

והIP של סאקר יעשה את "אפקט הוריזון"

שאלוהים יסלח לי ומעריצי הסול, אם סוני מבזבזת זמן במסיבה שלה על איזה
משחק סול, מFrom זה כל כך יעצבן אותי.

המשחקים האלה מגיעים בערך בתדירות של AC לפני ההפסקה, ואם הם לא מגיעים אז יש איזה חיקוי שלהם בכל רגע נתון.

אני לא נגד From עצמם כי הם הוכיחו שהם מוכשרים בטירוף, אבל אניתר הרבה יותר מעדיף שהם יעשו את הריימיק של שאדו אם הוא קיים או שאדו 2.

כאילו שיעזרו לצוות ICO כי יש להם מערכת קרב פצצה שתתאים למשחק כמו שאדו 2 מצוות ICO

מה המשחק של ביוור זה משחק מולטי וונאבי דסטני? חחחחחחח

כמה פעמים EA דופקים את מייק בדור הזה חחח. בהתחלה עם הבלעדיות של טיטאנפול 1 ועכשיו עם הוונאבי דסטני הזה?

מצא מין את מינו כנראה. כל מה שמעניין את EA זה לחקות את החרא הכי מיינסטרימי שקיים בשוק כרגע וכל מה שמעניין את מייק זה להיות הבית של המשחקים הבנאלים האלה.

יש שמועות גם על סופר סטריט פייטר 5 שיוכרז השנה אולי בE3 של סוני, מפוצץ בסינגל פלייר ושיפורים וחינימי לגמרי לכל הבעלים של המקורי.

אני מקווה שזה נכון כי יש המון בעלי ONE ואנשים שקונים סקורפיו שאומרים

שהנה זה, SF5 יגיע לסקורפיו ולוואן ושזה הסוף לבלעדיות ואני מודה שאני מרושע ואני רוצה לראות את 4000 השרשורים ההיסטרים שיפתחו בGAF

קפקום אמרה שבדור הזה הם בחיים לא יהיו על הבוקס ואנשים חיים בהכחשה.

בנוגע לסוני אחי, הם יכולים לתת לנו עשר דקות של גיימפלי מספיידרמן וGOW4
והם עשו לי את השבוע.

לראות איזה רבע שעה ממשחק עולם פתוח עשיר כזה כמו ספיידרמן אנחנו נראה את הסרטונים האלה שבועות ונתענג על כל פרט.

אני לא יכול להתלונן.

אבל אם הם יוסיפו לנו איזה מגהטון "משחק ICO חדש"
IP חדש של From שלא קשור לסול.
"קנינו את הצוות של היטמן ביחד עם הIP החדש שלהם (הם מסוגלים!)"
הIP של סייבר פאנק.

ולקינוח איזה סופר סטריט פייטר 5. אז הם לקחו הכל.

בנוגע לסקורפיו, האמת אני מת לראות כבר היום איך נרגיש לגביו
תתכונן יש מצב שהכוח שלו יבאס אותנו יותר ממה שאנחנו משערים חחח.

אם זה יהיה הבדל ויזואלי בולט נהיה בבעיה חחחח.

למעלה