לא בדיוק 40 דולר אבל קרוב
השגתי אותו ב150 שקל.
מחיר סביר
אני ממש מקווה שאתה צודק לגבי רד דד רדפשיין 2 נשמע הגיוני מה שאתה אומר רוקסטאר תמיד מתנהגים כאילו הם מורמים מעם, מעל כולם כזה, פשוט, פאק זה יוצא שנה הבאה, למה לא ראינו כלום?
הוא גם משחק שהיה אמור לצאת השנה זה אומר שיש די והותר מה להראות, הוא לא באיזה מצב אלפא או שאין להם כבר משימות טובות להראות ודברים.
אתה זוכר שדיברו על זה שהאיש הכי יצירתי ברוקסטאר עזב אותם? זה שלפי מה שאומרים איינסידרים הוא הפך את RDR 1 למה שהוא היה והציל אותו מקטסטרופה מוחלטת?
אני כנראה נותן לזה יותר מדי משקל, אבל לא יודע יש לי הרגשה רעה.
במקרה של קוג'ימה כן, האמת זה אפילו אבסורד, שיהיה גיימפלי, זה משחק יותר מדי חדש.
אבל הם יכלו לפחות להכין לנו איזה סרטון CGI עלילתי של כמה דקות שיתן לנו מושג קונקרטי יותר על העלילה ומי נגד מי במקום לשמוע את קוג'ימה מבטיח דברים.
והייתי שמח אם במהלך הטריילר הזה, קוגי'מה יגיד אם זה באמת משחק אפיזודי כמו שאני משער
כאילו אני מסכים שלא צריך להפריע לו לעשות את מעשי הכישוף שהוא יודע לעשות, אבל הם יכלו לזרוק לנו עצם לגביו גם אם זה רק עוד סרטון ממוחשב ולעדכן קצת.
נראה מה קוג'ימה יגיד
על טומב ריידר אחי נראה לי שהפיתוח שלו די מתקדם, כי סקוור אמרו שעוד השנה הוא הולך להיחשף כמו שצריך רק לא בE3.
הם כנראה לא רוצים שהוא יבלע בתערוכה הזו כי כולם חשבו שRDR מגיע, ואולי בגלל זה המון משחקים לא מגיעים.
כאילו ממה שאני יודע, מפתחות מעדכנות אחת את השניה על משחקים שהם הולכים להוציא השנה גם אם הם לא הוכרזו אבל בE3 אני די בטוח שכל חברה שומרת לעצמה את אפקט ההפתעה והמון לא ידעו שRDR 2 לא יהיה.
גם ממה שהבנתי הטומב ריידר הזה מפותח מ2015, אבל אתה יודע איך זה עם איינסידרים, השנה נדע מה איתו. אני מקווה שהוא יפצה על אפקט המארוול/היטמן/הIP החדש שהפסדנו/דאוס אקס.
אולי הם מחכים לשבוע המשחק בפריז או גיימסקום. בנוגע למשחק טניס, המפתחים של top spin (הסדרת הארדקורד) הודיעו על AAA טניס רציני שהם עושים לדור הזה, אבל הם אמרו שזה ייחשף בגיימסקום והם מדלגים על E3.
ממש מחכה לזה.
בנוגע לזה שאין היילו 6, כן ,על הנייר אני לא יכול להתווכח על זה שזה אושר גדול שהיילו 6 וגיירס מפספסים תערוכה אבל תראה אחי מה מייק עושים במקום.
מבזבזים זמן בתערוכה על משחק RPG גנרי של EA? למה למען השם.
איפה ההתמקדות בצד א' שספנסר הבטיח, אני אתן להם את הספק היום, אבל כמו שאתה יודע הם צריכים לשחק אותה יותר מתמיד בגלל שיש לי גישה לוואן.
אני עדיין עומד על זה שרייר תחשוף איזה IP שהוא "פמיילי פרנדלי"
כל מה שיהיה כייף במסיבה של מייק זה לראות איך סוני מוחצת אותם ב10 שניות הראשונות של התערוכה
.
במיוחד שבכיר בסוני אמר לפני איזה שבוע "אתם תצטרכו לסבול אותי איזה חצי דקה בE3 ואחרי שאני עף כל התערוכה זה משחקים אחד אחרי השני"
הם הולכים על סטייל של שנה שעברה של קצר וקולע כמו שאתה בטח יודע, הולך להיות לנו תענוג אדיר
לא יכול לחכות כבר עד שיראו גיימפלי אמיתי מספיידרמן, הIP של סייבר פאנק.
דטרויט.סופר סטריט פייטר 5, ופאקינג הדובדבן האמיתי
GOD OF W A R 4.
ורק אלוהים יודע איזו עוד הפתעה הם שומרים כי תמיד הם מפילים משהו שאף אחד לא ציפה.
האמת יש לנו גם את הAC המצרי הזה, שהוא מסקרן יחסית לAC
קצת פחות ממה שחשבתי שהוא יהיה כי הולכות להיות בו ספינות וקרבות ימים
שלא סבלתי את זה, אבל עדיין הסדרה הולכת לעבור שייק אפ, חסר תקדים שיהיה מעניין לראות
אני הולך כמובן לצפות באירוע של מייק בלייב אז כדאי להם מאוד להפיל איזה IP מעניין, אבל אני חושב שיותר סביר שנינטנדו שומרת איזו הפתעה שאף אחד לא יודע עליה.
הסוויץ התחיל להיות נפוץ באילת (יחסית לכמה שקשה למצוא אותו באופן כללי)
אז אני בטח אקנה אותו בזמן הקרוב אז כדאי מאוד שנינטנדו יפציצו עם הפתעה לא צפויה, אני אכריע אם לרכוש סווי. למעשה, על סמך הE3 הזה