E3 - 2017

evilplate

New member
אין קונספירציה מדובר בעניין טכני

גם הסקורפיו וגם הפרו (וגם הפס4 וה ONE מן הסתם) מחזיקות מעבד עלוב מאוד ביחס למה שיש היום בשוק, לכן הן יותר מוגבלות כשזה מגיע ל FPS במשחקים תובעניים, כל הקונסולות האלו באו עם אחלה כרטיסי מסך (ביחס לזמן היציאה) והם תוכננו סביב מקסימום גראפיקה, לא מקסימום ביצועים :)

וכנראה בצדק, הצרכן הממוצע עף מגראפיקה יפה, המשאבים מוגבלים והן העדיפו לשים מעבד גראפי הכי חזק שיכלו ודחפו CPU שהוא לא יותר מסביר שיעשה את העבודה, מעבד CPU חלש מתבטא בזה שהוא מגביל את ה FPS בסופו של דבר, לכן אני לא חוזה שבמשחקי AAA תובעניים יהיה מצב שהסקורפיו יהיה על 60 בזמן שהפרו יהיה על 30.

מה שכן מוזר מאוד שיובי לא מנצלת את האקסטרה כח שלו לתוספות גראפיות וכו', הם אמרו שהרזולוציה דינאמית ולכן הסקורפיו נגיד יוריד פחות מהרזולוציה שלו ברגעי עומס מהפרו, אבל לא בשביל זה אנשים קנו קונסולה כזו יקרה ומן הסתם זה שימוש די עלוב בכח הנוסף כי חוץ מזה הגרסאות זהות לגמרי לדברי יובי.

לא יודע לאמר אם זה עניין שזה מצריך מאמץ גבוה מדי להוסיף אפקטים גראפיים נוספים שקיימים רק בסקורפיו מבין הקונסולות או שאלו פשוט חבלי לידה ועם הזמן ההבדלים יתבטאו יותר ויותר בין הפלטפורמות.

בכל מקרה לא צריך להגזים עם פער גדול מדי בחומרה, כולה עוד מה? פחות מ 50% כח אקסטרה יש שם מבחינת עיבוד על הפרו (4.2TF לעומת 6TF) ועוד איזה 20% בזיכרון? לא זוכר בדיוק אבל לא צריך להסחף כאילו זה איזה דור חדש על הפרו.

פוקימון ראשי הוכרז לSwitch אני צריך לאכול כובע עכשיו.

תקדים היסטורי.
לראשונה מאז 1996, משחק פוקימון ראשי יהיה זמין על קונסולה שהיא גם קונסולה נייחת.

עכשיו ההצלחה של הסוויץ תהיה ברמה לא רעה בכלל.
אני עדיין בתחזית של 32-38M אבל זה הרבה יותר מקודם.

שימו לב שנינטנדו משתמשת במילה "core game " שזה בהחלט שם קוד למשחק ראשי אבל עוד יכולה להיות הפתעה.

העיר בספיידרמן תהיה עד פי 6 יותר גדולה מSunset.

שזה אומר עיר גדולה :) יהיו קטעים שנשחק את פיטר פארקר ביום יום שלו. ויש עוד אויבים חוץ מהמר נגטיב הזה והקינגפין (הגובלין?? אמן! הם מנסים לתת לספיידרמן הרבה אפשרויות לחימה (גדג'טים וכו' ) פיטר פארקר בן 23 במשחק הזה.

ועל הדרך משהו ממש מגניב שראיתי בGAF תראו עם קול כי זה לא שווה בלי :)

PlayGirl3

New member
יכול להיות שיהיה יותר מספיידרמן אחד במשחק

אני לא יודעת אם זה היה סתם איסטר אג או לא, אבל הילד שמצלם את ספיידי בסוף הטריילר מE3 זה מיילס מוראלס שהוא גם ספיידרמן.

איזה מגניב הוא. ספיידרמן שחור, רעיון ממש מגניב.

הפתיעו אותי. למדתי על קיומו בערך בחצי שעה האחרונה וכבר הספקתי לקרוא
שבייקום האלטרנטיבי שלו פיטר מת? אז מעניין אם במשחק הזה הם יהיו מודעים זה לזהותו של זה :)

מגניב שהמשחק הזה מתעסק בLore של ספיידרמן ובפרטים שהמיינסטרים והסרטים לא מראים.

בתור מעריץ ענק של ספיידרמן לא נראה לי שהייתי יודע על זה בלי המשחק.
כבר הספקתי לקרוא שהמפתחים אמרו שיהיה למילס הזה תפקיד הרבה יותר חשוב מסתם איסטר אג, אבל הם בטח לא יגידו לנו בשום שלב אם אנחנו משחקים אותו.

בכל מקרה אני ממש סקרן ללמוד עליו עוד ובכלל לראות אם בייקום האלטרנטיבי של המשחק הזה, יהיו 2 ספיידרמן בו זמנית :)

עוד קרב בוס מני נו קוני 2, הפעם דרקון.

נראה מגניב לגמרי, בדיוק מה שרציתי שהמשחק הראשון יהיה.
אני לא מבין את הבכיינים האלה בGAF שאומרים שטיילס יותר כייף.

המערכת קרב של טיילס היא הכי חסרת מוח שיש.
ומי שלא רוצה קרב ארוך, שימו לב שהדרקון רמה 30 והדמויות רמה 15, כאילו הדרקון פי 2 יותר מהשחקן בשלב הזה, מי שרוצה קרב שנגמר מהר פשוט

שיעלה לרמה של הדרקון, אני לא בן אדם של גריינד אין לי סבלנות לזה.
אבל אפשרי למי שרוצה.

אני שמח שהקרבות ארוכים לא כמו טיילס שאפילו קרבות הבוס שם נגמרים יותר מהר מקוביית שוקולד.

רק הייצורים האלה מעפנים.
מסתבר שיהיה גם מולטיפלייר.

מקס משחק בדרגון בול Fighter z.

אחלה קרבות :) (מקס הוא שחקן לא רע של משחקי מכות )
גם מקס וגם שחקנים אחרים אומרים שהמשחק נגיש מאוד, אין תנועות מסובכות
וקל מאוד פשוט למעוך כפתורים ולהנות.

מה שחשוב זה שהמשחק כן דורש מוח כי הקומבואים שעושים באמת נזק רציני
הם יותר מסובכים לביצוע, ככה שמי שירצה להגיע לרמה גבוהה המשחק הזה יציע הרבה מאוד.

כמה שהמשחק הזה יעודד יותר אנשים לנסות אותו ככה יותר טוב.

מישהו 2

New member
טוב לדעת, פחדתי שיעשו אותו קשה מידי

אני זוכר את הפעם הראשונה שנחשפתי למשחק של סטריט פייטר, זה היה משחק לגיימבוי אדוונס. לקח לי הרבה זמן להבין שמדובר במשחק של סטריט פייטר בכלל, זה פשוט היה סתם משחק אקראי שקנו לי עם הגיימבוי אדוונס, ואני לא גדלתי על קונסולות משחק.
בכלל פנטזתי על איזה מריו אבל זה מה שקיבלתי חח..

בקיצור, המשחק הזה הגיע עם חוברת הדרכה קטנה שמפרטת את המהלכים המיוחדים של הדמויות. חוץ מהכדור אנרגיה של Ryu, אם היית מסתכל על החוברת הזאת היית מקבל חופה.
רק מלהסתכל על רצף הכיוונים של החצים שצריך לעשות במהירות מסוימת עם הכפתורים העלובים של הגיימבוי אדוונס, כבר היית מרגיש את הכאב באגודלים.
המשחק דרגון בול זה היה נראה בעל פוטנציאל גבוה להיות משהו כזה. אני שמח שאומרים שהוא לא מסובך מידי.

תראה התנועות בטוח יהיו דומות לסטריט פייטר מאשר למורטאל

קומבאט, כי זה עדיין משחק של יוצרי גילטי גיר שזה די קרוב לסטריט פייטר.
אבל מכל מה שאומרים זה כרגע באמת נשמע קצת יותר פשוט בייחוד גוקו אומרים שהוא קל מאוד לשליטה וקל מאוד לתפוס אותו.

אתה תהיה אחלה הדבר היחיד שאתה צריך לעשות זה להתרגל לשחק עם החיצים
ולא להסתכל ברשימת התנועות כי רצף הכיוונים ממש גורמים לזה להיראות יותר מסובך ממה שזה :)

חצי שעה- שעה בחדר האימון ואתה שולט בכל התנועות שצריך. פשוט תחשוב שכל התנועות זה וריאציה של סיבוב/חצי סיבוב שלוש רבעי סיבוב.

תתנסה ואחר כך כמה ימים זה יהפוך לזיכרון שריר תוכל לעשות אותם בשינה.

גם רצף התנועות הכי מסובך בסוף יהפוך לזיכרון שריר אם תתרגל אותו פעם בשבוע :)

אתה תהיה בסדר גם כי זה יותר קל ויש קומבואים קלים וגם כי נשחק מלא אחד נגד השני :)

בלי ללכלך על נארוטו לא תוכל לחזור אחורה עכשיו אני מבטיח לך.
חוץ מזה בגיים בוי אדוונס חסרים כפתורים אז הבעיה לא אצלך חח.

תשיג גילטי גיר זה יתן לך מושג מה מצפה רק יותר קל קצת כנראה :)

מפתחי היטמן הפכו לאינדים, יש להם בעלות מלאה על היטמן.

יש! עכשיו הם יוכלו לעשות עם היטמן מה שהם רוצים לא מה שקובעים להם.
איזה כייף.
הם היו באמצע הפיתוח של העונה השניה אז אני מניח שהם ימשיכו לפתח את זה עכשיו.הם למעשה קנו את עצמם.
http://www.ioi.dk/the-future-of-ioi/

למעלה