E3 - 2017

evilplate

New member
חחח יש מצב ששכחתי באמת

בעניין RIME זאת שאלה טובה, לא בדקתי לעומק את הביקורות שלו והוא נראה מעניין אבל לא מספיק כדי שאקנה אותו במחיר מלא, אני חושב שהוא שווה את ה 5$ על הגראפיקה והעולם שלו לבד, גם אם ישעמם וננטוש אחרי כמה שעות :)

לא חושב שיש סיכוי ש FROM יעשו משהו כמו הרימייק של שאדו שהוא גם ככה מופרך ברמות, יאללה כולם כל כך רוצים BB2 אז אני מפרגן למעריצים, שיהנו :)

מה אכפת לי זה לא שאני כל כך מעריץ של FROM שאני רוצה לראות מהם IP אחר, אני כן יודע שהמון אנשים רוצים המשך לזה ואין לי בעיה שזה מה שהם יפתחו.

אחי המשחק החדש של ביו-וור לא בלעדי ל MS כן? רק הזכויות פרסום שלו כמו שיש לסוני הסכמים על RDR2 וכו', נראה לך שיהיה עוד מקרה TF2 או TR?!מפתחות כבר למדו את הלקח שלהן.

נצטרך לראות איזה רושם המשחק הזה ישאיר היום במסיבה שלהם, אבל בלי קשר לא רואה את זה כעלבון או משהו, גם סוני עושה את אותו הדבר עם דסטיני 2 וקשה לאמר שזה משחק מרגש במיוחד או לא גנרי, זה לגיטימי, שתיהן מהמרות על משחקי צד ג' שיהיו להיטים שיהיו מזוהים עם הקונסולה שלהם ויתרמו למכירות, אחד הדברים הכי טובים שסוני עשתה בדור הזה מבחינה עסקית זה הסכם הפרסום האגרסיבי על דסטיני הראשון, הם מכרו המוווון PS4 בזכותו.

בתכל'ס בתור מעריץ SF5 אני חושב שזה דווקא האינטרס שלך שהמשחק יגיע גם ל ONE כדי שיצליח כמה שיותר, אתה הרי יודע שהוא לא בדיוק מפציץ במכירות אחי, אם אתה רוצה SF6 אז עדיף להיות נאמן למותג הזה מאשר לסוני עצמה.

וואלה אני חושב שיש מצב טוב שנתבאס מההפרש בכח של הסקורפיו, יש מצב שב E3 השנה לא בלעדי של סוני יקח את פרס הגראפיקה, אלא משחק שנראה עוד שעה+ שרץ על הסקורפיו, אין מה לעשות אחי ככה זה בקרבות טכנולוגיה, פעם אתה למעלה פעם אתה למטה, העיקר שעשינו בחירה טובה עם הפס4 המקורי שכבר הצדיק את עצמו, גם טכנולוגית ובעיקר משחקים, זה ש MS ישמו כמה צ'יפים חזקים יותר זה לא יפצה על כך שהליינאפ בלעדיים שלהם מעפן, יש להם עוד דרך ארוכה עד שבאמת יאיימו על סוני מבחינת אטרקטיביות כללית...

הם עשו לסקוור הפסד של 43$ מליון דולר אז הם לא רוצים אותם.

וזה אומר שבמקרה הכי טוב יעבור הרבה זמן עד שמה שנשאר מהצוות יצליח להתאושש ולמצוא מישהו אחר שיוכל לממן אותם.

או במקרה הרע, שאין יותר היטמן אף פעם.

לפי מה שכולם חושבים ברשת, הסיבה שסקוור מפסידים עליהם כל כך הרבה כסף זה שממש עולה יקר להחזיק סטודיו פיתוח כזה בדנמרק ושהיטמן לא מספיק רווחי לפצות על זה.

אז כנראה שבסקוור הם לא רק חמדנים בחליפות אלא יש כאן מצב יותר מורכב.

אני מקווה שהם יגיעו לקיקסטארטר עם היטמן, אני אתמוך בהם :)

WOW!!ֱֱ עשה לי את E3.

איזה טוב זה נראה.מעניין אם גוקו והאחרים יכולים להפוך לסופר סייאן באמצע
הקרב או שהסופר סאיינים הם לוחמים נפרדים כמו שבטקן איוול ג'ין הוא לוחם נפרד, מג'ין הרגיל.

בכל מקרה פריזה נראה כל כך אגדי במשחק הזה אז אני שמח שהמשחק הולך להיות 3 נגד 3 כי הצוות שלי הולך להיות.

מקיטה, פריזה, גוקו.
פאק, כמה שחזורים יהיו של הקרב הזה.

נוסטלגיה בשביל הקטע....
אחד הנאומים הכי יפים שיש....:)
אני מקווה שהם יכניסו את הפסקולים של הסדרה.

מישהו 2

New member
האנימה היחידה שאי אפשר לצפות בה ביפנית

מעדיף לשמוע את זה בעברית אפילו מאשר את הזקנה שמדובבת את גוקו ביפנית

חחחח בעברית זה הרבה יותר טוב מיפנית שזה ממש חריג.

גם אני לא יכול לסבול את הקול של הזקנה הזו, ובעברית דווקא יש מדובבים אגדיים
יש לך את המדובב של מקיטה שהיה "חנוכה" ב"מ.ק 22. ופומבה במלך האריות והוא הכי מתאים למקיטה בעולם.

ויש לך גם את המדובב של גוקו שהמפיקים של האנימה הבנתי ממש התלהבו ממנו שהם ישר אישרו אותו כגוקו הישראלי.

ואתה יודע שיש להם הנחיות מאוד ברור מאקירה טוראימה את מי לאשר.

המצחיק זה? שהזקנה היא המדובבת של גוקו כי זה מה שאקירה טוראימה רוצה לקול של גוקו חחחחח. הוא אמר שהיא הכי מושלמת שיש לגוקו.

לך תבין..

מישהו 2

New member
Xbox One X - השם החדש של סקורפיו

חומרה חזקה, 4K טבעי לכל המשחקים המחיר - 499$ בלבד. החל מנובמבר הקרוב.

מישהו 2

New member
פרטים בהרחבה, כי אני רואה שלא היה כלום בסרטון

http://www.ign.com/videos/2017/06/11/xbox-one-x-specs-and-features-explained-e3-2017

למעלה