E3 - 2017

מישהו 2

New member
פיל ספנסר אמר שהיו בתערוכה 42 משחקים

פרסמתי כאן מה שבלט לפי דעתי, מוזמנים להוסיף ולחוות דיעה על המשחקים ועל האקסבוקס X.

זה היה משעמם פצצות נרדמתי קצת במהלך המסיבה שלהם.

שהראו את המשחק פיארטים. המשחקים שגנבו בעיני את ההצגה היו Assassin's Creed Origins - ממש אהבתי את הרקע של מצרים אהבתי גם את הקטע הזה שאתה יכול לשלוח נשר לרגל בשבילך.

ובכללי זה מאוד מרענן לעזוב את אירופה במשחקים האלה, אני מקווה שיפן והמזרח התיכון יבואו אחרי המשחק הזה.

ההילייט השני היה כמובן דרגון בול.

מעבר לזה? זו אחת המסיבות הכי משעממות שראיתי בחיים שלי, לפחות שנה שעברה היה להם סקיילבאונד להראות והפעם כלום.

ספנסר הבטיח מלא אקסקלוסיבים לוואן בתחילת המסיבה. בסוף זה היה מביך, ממש ריחמתי עליהם, הם הציגו משחק איינדי אחד אחרי השני ברמה של משחקי הפלוס אני מתכוון, וקיבלו על כל משחק איזה 3 מחיאות כפיים מאנשים שכנראה ריחמו עליהם,או שהמשפחה של ספנסר מחאה כפיים או משהו...

היה משחק על איזה גיק חנון כזה, שמנגן על גיטרה, פה הם הרגו אותי מצחוק, לא האמנתי שנשארתי ער בשביל החרא הזה.

אחרי זה ספנסר אמר בגאווה "מיינקראפט ב4K "ולא ידעתי.אם לצחוק או לבכות.
כי זה נשמע כמו בדיחה

מתישהו הם הראו משחק פלטפורמה 3D והתחלתי להתלהב בטירוף
ואז שמתי לב שהם כבר הוציאו את המשחק הזה לVR והוא קיבל חרא של ביקורות והוא קצר רצח.

ואז בשיא חוצפתם הם סגרו את האירוע האיום ונורא שלהם עם משחקי צד ג'
איזשהו משחק מקדים לlife is strange ויותר מדי גיימפלי מshadow of war.

כאילו לא ראינו מהמשחק הזה שעה וחצי של גיימפלי איזה חודש לפני E3.

היה מביך ברמות, אין אפילו משחק אחד שהוצג ששווה את זה שאשאיל מבן דוד שלי את הONE שלו
בדיחה מהלכת.

מישהו 2

New member
זה באמת היה משעמם

המשחקים לא היו מלהיבים, גם אם האקסבוקס x היא קונסולה מרשימה כשלעצמה, וב- 500$ לאנשים שמחפשים משהו שיריץ להם משחקים ממש טוב , בעיקר משחקי מולטי פלטפורם זה מומלץ לדעתי.
&nbsp
אותנו המשחקים שהם מציגים לא מעניינים, אבל זה בסדר, אחרי הכול אנחנו בחרנו סוני.
כי סוני תמיד יודעת לרגש ולהפתיע. למעשה זה ה- E3 הכי בטוח שהיה לה אי פעם.
עם משחקים כמו the last of us 2, god of war, אנצ'רטד, detroit, days gone וספיידרמן. ואלה רק המשחקים שאני בטוח שנראה מהם דברים חדשים. מה אם sucker punch הביאו אותה באיזה משחק חדש? מה אם נקבל פתאום bloodborne 2 או משהו
אלה דברים שלא קשה להניח אותם.
כרגיל סוני תציל את ה- E3

מישהו 2

New member
Life is Strange: Before the Storm

התחלתי לשחק במשחק לא מזמן כשנתנו אותו בחינם בפלוס, נחמד

evilplate

New member
זו היתה חרא של מסיבה אין לי מה לאמר

אפס! פאקינג אפס בלעדיים AAA חדשים מצד א' או ב' או וואטאבר חוץ מפורצה 6 שזה שהוא בפיתוח זה מפתיע כמו שבר רפאלי תעלה עוד תמונה שלה בבקיני באינסטה.

מיליון משחקים עם הכותרת "בלעדיים להשקה" שזה שם מחורטט אחר לבלעדיים זמנית, רק חבל שכל המליון משחקים האלה הם אינדים ועוד יותר חבל ש 999,999 מהם הם מעפנים ומעניינים כמו טחורים.

הם מביאים את הקונסולה הכי חזקה בעולם וה showcase שהם עושים לה במשך יותר משעה זה זרם אינדים בלתי מעניין בעליל שסוחטים בערך 0.5 אחוז מהכח של החומרה. כל הכבוד מייקרוסופט.

ולמי אכפת שהם בלעדיים זמנית? האם יש מישהו שהתבאס בצורה קשה שמשחק אינדי יגיע אליו מאוחר יותר? עם כל הכבוד גם ל 3-4 כותרי האינדי הסבירים שהראו שם מתוך כל הזרם המשמים שם, אנחנו נוכל לחכות.

מייקרוסופט לא הביאה איתם שום בשורה, קרארקדאון 3 שהתהדר בהרס שלו בעבר פתאום נראה כמו משחק X360 משעמם ללא הרס בכלל, State of Decay 2 נראה כמו משחק 360 גנרי עם הפקה של סרט טורקי, בכלל הכל היה כזה MEH עם משחקים שנראים כאילו חזרנו דור אחורה, מזל שיש AAA מצד ג' שיזכירו לנו שאנחנו באמת רואים תצוגה של הקונסולה החזקה בעולם.

לא יודע עד כמה מטרו ו Anthem יראו ככה ביציאה, אבל הם נראו פסיכי לגמרי מבחינה ויזואלית, Anthem במיוחד הוא ככל הנראה המשחק היפה ביותר של E3 ובכלל שנראה עד היום (וכן אני אומר את זה עוד לפני התצוגה של סוני) למרות שאנשים סקפטיים שיצא ככה ללא שנמוך ודי בצדק, זאת ביו-וור, מאיפה להם גראפיקה כזו פתאום? זו ממש לא מפתחת שידועה בכישרון הטכני שלה, נחכה ונראה אבל ככה או ככה זו היתה תצוגה מאוד מרשימה מצידם, גם כמשחק שלא מדבר אלי אני יכול להעריך את הגדולה של מה שהוצג פה- ככה אנשים רצו שדסטיני יהיה בזמנו, הקונספט שלו שבו חוקרים עולם פתוח מדהים ביופיו ביחד עם חברים על גבי Jetpack ונלחמים לצידם הוא פצצה, והוא משאיר כל כך הרבה אבק לדסטיני 2 שזה אפילו לא מצחיק, הוא נראה כמו דור מעליו.

AC החדש היה מאכזב ברמות, כבר לא סומך עוד על יובי שתוכל לעשות איתו משהו, איך זה ש AC חדש על הסקורפיו נראה כל כך הרבה פחות טוב מהוריזון על הפס4 הרגיל אפילו, לא הפרו בכלל, ואיך זה שהוא שוב מרגיש כל כך לא מלוטש ומלא ב jank בניגוד להוריזון שמלוטש ומשויף ברמה של משחק סינגל פלייר מסדרוני.
זהו, ליובי כבר אין תירוצים של "זה עולם פתוח אז ברור שזה לא ירגיש טוב כמו אנצ'רטד" אחרי שיצא הוריזון, פשוט עלוב שמפתחת עם תקציב משולש בערך משל גרילה מוציאה משהו כזה.

לפחות הם לקחו את המערכת קרב מסדרת סולס (כולל הסימון של האויבים עם הנקודה הלבנה הזו), שזה בטוח שיפור לעומת מה שהיה ממקודם אבל גם לא בדיוק בשורה גדולה, ומה זה היה שם? חץ שאפשר לשלוט בו ידנית? seriously?
בקיצור חלש ברמות וציפיתי להרבה יותר, אני לא שולל לגמרי, אני אחכה לעוד דמו מוצלח יותר בתקווה היום במסיבה של יובי, אבל מבחינתי אין שום בשורות מיובי ו AC, מאכזב מאוד.

אה וכמה מילים על הסקורפיו, כנראה כל השנים של מייק בבניית חומרות שונות (כבר מזמן לא רק חברת תוכנה כמו שהיו כשנכנסו לשוק) השתלמו מאוד כי הדבר הזה הוא פלא הנדסי שמשאיר אבק לסוני עם הפרו המגושם שלה, אשכרה קטן יותר מהסלים זה לא יאומן.

אין מה לאמר, עכשיו מייק מפרקת את סוני גם בהנדסת חומרה וגם בתוכנה, אבל מה זה שווה הרבה כשאין שום בלעדי AAA נורמלי לנפח איתו קצת את השרירים של החומרה?

ומה זה עוזר שתג המחיר הוא אסטרונומי - 500 פאקינג דולר? הרי ברור שזה נועד מבחינת מייק לנישה של הנישה והם לא בונים על המכשיר שימכור בכמויות עתק אלא רוצים לעשות אחלה כסף על כל יחידה, אחרת היו מוכרים אותו ב 350-400 ומנסים באמת להלחיץ את סוני.

וזו בעצם השורה התחתונה מהמסיבה הזו, סוני רגועה, סוני מאוד רגועה, מאז דור הפס2 היא לא היתה רגועה ככה, הדור הזה שלה, ה E3 הזה, אלא אם נינטנדו תשלוף איזה שפן בחצי שעה המסכנה שיש לה, הוא שלה, מייק פשוט הפילה את הכדור כמו שאומרים, אין פה שום דבר, שום בשורה, שום איום אמיתי.

פיל הבטיח והבטיח, אבל בשורה התחתונה נשארנו עם חול ביד, וזה משהו שגם תמיכה אחורה למשחקי XB המקורי לא יציל.

(לא שיזיק לסוני לקחת ממייק דוגמא בקטע הזה)

evilplate

New member
אה שכחתי לתת ציון - 4/10

ורק בגלל שהסקורפיו היא פלא טכני וכי מייק תומכים בהרצה לאחור כמו שצריך וצריך לתת להם קרדיט על זה, מבחינת שירותים (תמיכה לאחור כמו שצריך, XBOX PASS הזה שהם השיקו עכשיו, EA access שתמיד היה וכו') הם משאירים אבק לסוני בדור הזה, אבל מהבחינה הכי חשובה, הסיבה שבגללה הרוב בוחרים קונסולה - משחקים, היא פשוט ביזיון בדור הזה, הדור הכי חלש של מייק אי פעם מבחינת בלעדיים ללא ספק.

מזדהה כמובן עם כל מה שכתבת אחי.

Anthem באמת נראה מטורף ונראה מהסוג שדוחף קונסולה לקצה ונראה גם הרבה יותר כייפי מדסטני, אבל כמו שאמרת בתגובות האחרות אחי, זה לא שנשחק בו או

משהו אז בשבילנו זה כאילו הוא לא קיים,אז מה זה משנה שעל הסקורפיו הוא יראה יותר טוב מאצלנו חח.

אני גם די בטוח שמן הסתם למרות הסכם השיווק האגרסיבי של מייק רוב הקהילה של Anthem תהיה על הפס4. אנשים מסוימים ראו את החשיפה אצל מייק ויניחו שגם המשחק יראה ככה בפס4 שלהם פחות או יותר, אז מייק עשתה לEA וסוני פרסומת יפה, וזהו.

זו הבעיה של מייק, כשכל מה שיש להם להציג זה צד ג' יותר יפה אז הם עושים
פרסומת לסוני בפריים טיים.

במיוחד שכמו שאמרת הסקורפיו הזו היא לעשירים בלבד, זה לא מוצר נגיש כלכלית שיכול לתת תחרות לPC אצל חולי גרפיקה.

קרארקדאון 3 תמיד היה נראה לדעתי כמו משחק מדור הPS1, ועכשיו הם לקחו לו את הגימיק היחיד שנתן לו זכות קיום (הסביבות שאפשר להרוס) אז עכשיו זה הכי משחק PS1 שבעולם שיוצא עשרים שנה מאוחר מדי.

State of Decay 2 נראה כמו חיקוי חיוור של days gone, זה נראה כאילו הם ממש התאמצו לגרום לנו להרגיש אמפתייה לחברי הצוות שלנו, אבל הגרפיקה האיומה לא מאפשרת לחוש שום סימפתיה ואי אפשר לקחת את המשחק ברצינות.

בנוגע לAC, אחי לא חשבתי על זה ככה, אבל באמת זה לא נתפס שעכשיו ב2017 אנחנו יכולים לשחק בהוריזון והוא נראה יותר אגדי ומקורי וחדשני יותר

מכל מה שראינו אצל מייק, לא יאמן, מה שזמין בPS4 בחנויות כרגע, יותר טוב מכל משחק עתידי של מייק, ובטח שהעתיד של סוני בכלל משאיר להם אבק.

בכל מקום שאני רואה באינטרנט אנשים אומרים שהתחרות הזו בכלל לא שקולה, שאין סיבה לקנות וואן או סקורפיו (מסכים מההתחלה כמובן)

ואני רואה אנשים אומרים את זה לא רק בGAF אחי, אני רואה את זה גם בקהילות כבדות של הבוקס אחי, יש אכזבה גדולה ממייק גם בקהל הארדקורי שלה, שרוצה לראות את המאסטר צ'יף במשחק היילו מושקע וגדול.

אנשים רוצים לראות את הגיוון שהיה על האקסבוקס 360. כל מה שאני ואתה היינו אומרים כל הזמן? אני רואה אנשים שאפשר להגדיר פאנבויז של מייק שכבר מדברים כמוני וכמוך על מייק והאקסבוקס.

דיבור כמו שלנו כבר לא נראה לאף אחד כמו פאנבויז של PS4 זה כבר התחושה הכללית של כולם, ככה נראה לי.

אני בטוח שנמצא כאלה שיצדיקו את מייק והליינאפ באש ובמים כי יש הארדקורים מטורפים בכל קונסולה כמו קרוב המשפחה שלי שאמר "לא בוגד באקסבוקס"

אבל הם נדירים אחי אחרי התערוכה הזו אני לא רואה אותם.

בנוגע לAC כן ברור שהוריזון מעליו, לא רק גרפית גם מכנית, אבל אני חושב שאם שופטים את המשחק ביחס ליובי עצמה, כאילו ביחס לFar cry 5 וWD2 ואלה הוא נראה הרבה יותר טוב משאר המשחקים שלהם והרבה יותר שאפתני.

אולי אני פשוט סלחני כלפיהם בגלל האובססיה שלי לכל מה שקשור למזרח הקדום בעתק העתיקה, התקופה שהמשחק מתרחש בה ממש מעניינת אותי.

אבל בגדול נראה משחק שיהיה שווה 40 דולר, מה שמפחיד אותי זה שהוא יהיה חלש עלילתית אפילו בסטנדרטים של יובי, אבל נראה.

אני מבין למה אתה מאוכזב, אתה גם ככה עייף מאוד מהז'אנר הזה של העולם הפתוח אז זה שיובי באים ואומרים לך AC יותר עולם פתוח מתמיד, זה עוד יותר מוריד לך.

פיל משחק נגד סוני עם הקלפים הכי חזקים של מייק שזה כמו שאמרת בנייה של קונסלות וכמובן תוכנה.התאימות לאחור הו מושקעת הזו זה משהו שמייק ממש חזקים בהם.

הבעיה של מייק היא שהיא נדפקה מכל כיוון הם לא השכילו להשקיע בצד א' ועכשיו הם נדפקו ממש חזק.

כי אפילו חברות בקרשים כמו קפקום לא יתנו להם אקסקלוסיבים מעבר לאקסקלוסיבים זמנית.

זוכר שספנסר אמר שאין שוק למשחקים כמו הוריזון וזלדה ? הוריזון דווקא מוכר סבבה מעל 3M עד עכשיו, והתערוכה שלהם הוכיחה שמייק לא מאמינה בסיינגל פלייר מושקע להארדקור.

ספנסר כבר לא יכול להאשים את קודמיו בחטיבת האקסבוקס. הוא לא יכול להגיד
שהן הביאו לו באלגן. הוא בנתיים הזיק לאקסבוקס בעיני יותר מקודמו.

הוא ביטל הכי הרבה משחקים בהיסטוריה של מייק שאני זוכר.
הבחור הקודם, לפחות נתן אור ירוק למשחק כמו קוונטום ברייק.

והנה גם רמדי ברחה מהאקסבוקס, ואני לא רואה שזה מפריע לספנסר הוא יכל לתת להן להישאר, היא עושה 2 משחקי סינגל עכשיו רמדי, אם שניהם היו מגיעים לוואן אחי, בטח תסכים שששתי משחקים מושקעים מרמדי היו עושים נפלאות למייק, לפחות בעינינו הארדקור.

מייק טיפשים, כי מצד אחד זה ברור שרוב העולם קונה קונסלות בשביל פיפא ופרו והמשחקים האלה.

אבל מהצד השני החשיבות של אנשים הארדקור כמונו זה לא רק שאנחנו קונים
משחקים על בסיס קבוע.

אנחנו האנשים שמייצרים את ההייפ אצל הקהל הרחב לגבי קונסולות.

עובדה, הארדקור התחרפן מזלדה? זה אמנם לא תורגם למכירות עתק של המשחק עצמו, אבל זה כן יצר באז חיובי מאוד אצל הארדקור, ואלה יצרו באז מאוד חיובי כלפי הסוויץ שהשפיע על הקהל הרחב.

כנל עם הWII שקיבל את זלדה TP בהשקה.

וכנל עם הפס4 שההתלהבות של הארדקור ממנו השפיעה על איך הקהל הרחב תופס אותו,זה מה שמייק לא מבינים לדעתי.

evilplate

New member
אחי במוקדם או במאוחר יגיע המולטי פלטפורם שיבאס אותנו קצת

אולי לא עם Anthem שבאמת אין לנו עניין בו, אבל ברור לך ש RDR2 ו GTA6 למשל יככבו על הסקורפיו בהשוואה לאיך שזה יראה אצלנו.

מה שכן אני ואתה אולד סקול כאלה ולא התפתינו גם לפס4 פרו, אז זה לא באמת משנה בכל מקרה, לקחנו החלטה להוציא את המקסימום מהגרוטאה שלנו בלי להתפתות לשדרג, לא משנה אם זה פרו או סקורפיו, בזמן שאחרים יריצו את המשחקים בגרסה הכי יפה האפשרית על הטלוויזיות והקונסולות היקרות שלהם אני ואתה נתלהב מזה שהצליחו להוציא מהחומרה העתיקה שלנו גראפיקה מספיק יפה :)

אני חושב שמייק לקחו החלטה טובה עם השיווק של Anthem, כן זה משחק שיוצא גם לפס4 אבל הוא מזוהה עכשיו עם מייק ובעיקר עם הסקורפיו, הם מכרו שם חזון של המשחק שיכול להראות *ככה* על הסקורפיו העוצמתית כביכול, כשאתה מתלבט איזו קונסולה לקנות אתה רוצה את החלום שמכרו לך אז במסיבה, לא את איך שזה יראה על קונסולה חלשה יותר כמו הפס4, לא זה מה שעורר עבורך את ההייפ, ההתלהבות מהמשחק מקושרת ביחד עם הסקורפיו למרות שיתכן שגם על הפרו הוא נראה כמעט באותה רמה, אבל זהו הדימוי כבר התקבע ומכאן העובדות פחות מהותיות לחלק רב מהאנשים שראו והשתגעו מהתצוגה שלו אתמול.

בעניין AC, לא יודע אחי, המערכת קרב אולי מחקה את סדרת סולס (בצורה די שקופה- אפילו עם הנקודה הלבנה כשננעלים על אויב) אבל היא לא קרובה לליטוש של סולס מהוידאו הזה, זה פשוט מרגיש מגושם ולא מלוטש וחבל.
אבל כמו שאמרתי מוכן לתת להם עוד צ'אנס, יכול להיות נפלתי על הדגמה בינונית.

עם כל שאר הדברים שאמרת אני לגמרי מסכים, מייק איבדה הרבה מוניטין עם המסיבה הזו ופיל ספנסר הוא בחור כריזמטי שמשדר משהו down to earth כזה שבא לך להיות חבר שלו ושיודע למכור ולהציג בצורה מעולה אבל הוא גם שקרן וחרטטן, רק בזכות הכריזמה שלו הוא מכר לכולם את דמות הגיימר שהגיע למצב שהוא CEO ולכן הוא דואג להשקיע בגיימרים ובמעריצים, במציאות הוא לגמרי מנכ"ל עסקי קר שממש לא משקיע בגיימרים כמו שהוא ניסה למכור עד עכשיו, אם הבחור הקודם שכולם אהבו לצחוק עליו היה עושה את אותם המהלכים שפיל עושה מאז שמונה למנכ"ל, כולם היו לועגים לו ומתחננים כבר שיעיפו אותו.

רק מראה לך עד כמה קל לקנות אנשים עם אריזה יפה, אנשים בקושי שמים לב שה ONE בפיקוחו התדרדר למקום שבו הוא נמצא כיום מבחינת בלעדיים.

ואתה לגמרי צודק לגבי ההשפעה של ההארדקורים על התעשייה, זלדה נמכר עם כל סוויץ' כמעט שנקנה, אז ברור שזה הייפ של ההארדקורים.

שמע אחי, כמעט לכל קבוצת חברים קז'ואלים שמשחקים בפיפ"א או COD, יש איזה חבר אחד הארדקור שנחשב אצלם ל"מבין" ושמעביר להם מה שהולך, ברור שהאנשים האלה והרעש שהם עושים בכל מקום, גם באינטרנט, עם כמה שהוא (אנחנו :)) מיעוט קולני, הוא משפיע.

sky121

New member
אכזבה גדולה

זהו בהחלט כשלון גדול של מיקרוסופט. אני ציפיתי לאיזה קפיצה מדרגה משמעותית מצדם, בגלל שסוני הוציאו רק סוג של שדרוג שנקרה 'הפרו'.
אבל התאכזבתי מאוד, כולה קונסולה חזקה. זהו.

כמה אפשר להגיד 4K?!!! כמה?! מה זה עוזר? הטלביזיות הללו עדיין מאוד יקרות, ולא כל אחד יכול לרכוש טלביזיה קעורה 60 אינצ' ב-4K, על מנת להנות מהמיטב. כמו שבארץ שיש לאנשים 4K, ורוב הערוצים משדרים בסטנדרט או HD.

השם... אל תתחילו איתי עם השם... הרשו לי לנער מאבק את התואר שלי בתקשורת.
זהו שם מאוד מבלבל, כמעט ברמה של ה-WII מול ה-WII U. במקרה של נינטנדו זה היה יותר חמור, כי זה היה הבדל של דורות בין הקונסולות. בעוד אצל מיקרוסופט זה בלבול בין קונסולה בינונית הישנה לבין העוצמתית והחדשה של אותו דור.
כבר עכשיו יש אנשים שעושים הזמנה מוקדמת לקונסולה וצריכים להדגיש "aaKKKKssssss" ולא "aaaasssssssss", בשביל שלא יטעו.

evilplate

New member
אין לי מה להוסיף, צודק בהכל, והשם אכן מבלבל ובעייתי יחסית

למעלה