זו היתה חרא של מסיבה אין לי מה לאמר
אפס! פאקינג אפס בלעדיים AAA חדשים מצד א' או ב' או וואטאבר חוץ מפורצה 6 שזה שהוא בפיתוח זה מפתיע כמו שבר רפאלי תעלה עוד תמונה שלה בבקיני באינסטה.
מיליון משחקים עם הכותרת "בלעדיים להשקה" שזה שם מחורטט אחר לבלעדיים זמנית, רק חבל שכל המליון משחקים האלה הם אינדים ועוד יותר חבל ש 999,999 מהם הם מעפנים ומעניינים כמו טחורים.
הם מביאים את הקונסולה הכי חזקה בעולם וה showcase שהם עושים לה במשך יותר משעה זה זרם אינדים בלתי מעניין בעליל שסוחטים בערך 0.5 אחוז מהכח של החומרה. כל הכבוד מייקרוסופט.
ולמי אכפת שהם בלעדיים זמנית? האם יש מישהו שהתבאס בצורה קשה שמשחק אינדי יגיע אליו מאוחר יותר? עם כל הכבוד גם ל 3-4 כותרי האינדי הסבירים שהראו שם מתוך כל הזרם המשמים שם, אנחנו נוכל לחכות.
מייקרוסופט לא הביאה איתם שום בשורה, קרארקדאון 3 שהתהדר בהרס שלו בעבר פתאום נראה כמו משחק X360 משעמם ללא הרס בכלל, State of Decay 2 נראה כמו משחק 360 גנרי עם הפקה של סרט טורקי, בכלל הכל היה כזה MEH עם משחקים שנראים כאילו חזרנו דור אחורה, מזל שיש AAA מצד ג' שיזכירו לנו שאנחנו באמת רואים תצוגה של הקונסולה החזקה בעולם.
לא יודע עד כמה מטרו ו Anthem יראו ככה ביציאה, אבל הם נראו פסיכי לגמרי מבחינה ויזואלית, Anthem במיוחד הוא ככל הנראה המשחק היפה ביותר של E3 ובכלל שנראה עד היום (וכן אני אומר את זה עוד לפני התצוגה של סוני) למרות שאנשים סקפטיים שיצא ככה ללא שנמוך ודי בצדק, זאת ביו-וור, מאיפה להם גראפיקה כזו פתאום? זו ממש לא מפתחת שידועה בכישרון הטכני שלה, נחכה ונראה אבל ככה או ככה זו היתה תצוגה מאוד מרשימה מצידם, גם כמשחק שלא מדבר אלי אני יכול להעריך את הגדולה של מה שהוצג פה- ככה אנשים רצו שדסטיני יהיה בזמנו, הקונספט שלו שבו חוקרים עולם פתוח מדהים ביופיו ביחד עם חברים על גבי Jetpack ונלחמים לצידם הוא פצצה, והוא משאיר כל כך הרבה אבק לדסטיני 2 שזה אפילו לא מצחיק, הוא נראה כמו דור מעליו.
AC החדש היה מאכזב ברמות, כבר לא סומך עוד על יובי שתוכל לעשות איתו משהו, איך זה ש AC חדש על הסקורפיו נראה כל כך הרבה פחות טוב מהוריזון על הפס4 הרגיל אפילו, לא הפרו בכלל, ואיך זה שהוא שוב מרגיש כל כך לא מלוטש ומלא ב jank בניגוד להוריזון שמלוטש ומשויף ברמה של משחק סינגל פלייר מסדרוני.
זהו, ליובי כבר אין תירוצים של "זה עולם פתוח אז ברור שזה לא ירגיש טוב כמו אנצ'רטד" אחרי שיצא הוריזון, פשוט עלוב שמפתחת עם תקציב משולש בערך משל גרילה מוציאה משהו כזה.
לפחות הם לקחו את המערכת קרב מסדרת סולס (כולל הסימון של האויבים עם הנקודה הלבנה הזו), שזה בטוח שיפור לעומת מה שהיה ממקודם אבל גם לא בדיוק בשורה גדולה, ומה זה היה שם? חץ שאפשר לשלוט בו ידנית? seriously?
בקיצור חלש ברמות וציפיתי להרבה יותר, אני לא שולל לגמרי, אני אחכה לעוד דמו מוצלח יותר בתקווה היום במסיבה של יובי, אבל מבחינתי אין שום בשורות מיובי ו AC, מאכזב מאוד.
אה וכמה מילים על הסקורפיו, כנראה כל השנים של מייק בבניית חומרות שונות (כבר מזמן לא רק חברת תוכנה כמו שהיו כשנכנסו לשוק) השתלמו מאוד כי הדבר הזה הוא פלא הנדסי שמשאיר אבק לסוני עם הפרו המגושם שלה, אשכרה קטן יותר מהסלים זה לא יאומן.
אין מה לאמר, עכשיו מייק מפרקת את סוני גם בהנדסת חומרה וגם בתוכנה, אבל מה זה שווה הרבה כשאין שום בלעדי AAA נורמלי לנפח איתו קצת את השרירים של החומרה?
ומה זה עוזר שתג המחיר הוא אסטרונומי - 500 פאקינג דולר? הרי ברור שזה נועד מבחינת מייק לנישה של הנישה והם לא בונים על המכשיר שימכור בכמויות עתק אלא רוצים לעשות אחלה כסף על כל יחידה, אחרת היו מוכרים אותו ב 350-400 ומנסים באמת להלחיץ את סוני.
וזו בעצם השורה התחתונה מהמסיבה הזו, סוני רגועה, סוני מאוד רגועה, מאז דור הפס2 היא לא היתה רגועה ככה, הדור הזה שלה, ה E3 הזה, אלא אם נינטנדו תשלוף איזה שפן בחצי שעה המסכנה שיש לה, הוא שלה, מייק פשוט הפילה את הכדור כמו שאומרים, אין פה שום דבר, שום בשורה, שום איום אמיתי.
פיל הבטיח והבטיח, אבל בשורה התחתונה נשארנו עם חול ביד, וזה משהו שגם תמיכה אחורה למשחקי XB המקורי לא יציל.
(לא שיזיק לסוני לקחת ממייק דוגמא בקטע הזה)