E3 - 2017

evilplate

New member
הם בקושי דיברו והתייחסו לעלילה

אז ברור שתהיה תחושה כזו שהם שמים עליה זין, זוכר איך ב AC הקודמים היה תמיד טריילר סופר מושקע ודרמטי שמכניס אותך לאווירה ולקונספט / סיפור של המשחק? אז כן הפעם לא ממש היה כזה, לפחות לא זכיר ומושקע.

התחושה היא באמת כמו שאמרת, משחק בלי עלילה הכי רצינית ומושקעת ובטח משימות שרובן הן "פעילויות" כאלו וכמובן אינספור collectibles ושטויות.

מקווה שיוכיחו לנו אחרת אבל עד אז זה באמת עוד משחק בסדרה פחות או יותר עם כמה שיפורים (אין מצב שמערכת הקרב הזו עם כמה שנראית לא מלוטשת תהיה יותר גרועה ממה שהלך עם הסדרה בעבר)

וכן גם BGE2 לא נשמע מבטיח :(

גם פיתוח שהתחיל עכשיו וגם תחת יובי הנוכחית עם החוויות מולטי שלה ושכל משחק חייב להיות במודל SERVICE שאפשר תמיד להוציא מהשחקנים עוד כסף לטווח ארוך ובכלל כל הרושם שעלה מההכרזה שהיה לא טוב בכלל, בין אם זה דיבורים על early access או מולטי ובטא וחארטות :/

אתה כל כך צודק ש RDR2 היה חסר, E3 יחסית מאכזב עד עכשיו :/

מזל שיש TEW2 לפחות.

TEW2 יהיה אגדה המשחק הכי מצופה שלי להמשך 2017 בדוק :)

כל השאר יכולים לחכות בסיבוב לתור שלהם. אתה עוד הצלחת להנות מהקודם אחי, אני מאז 2014 צמא למשחק כזה!

בעולם מושלם היינו שומעים גם על dead space 4 שחוזר לשורשים.

טריילר חדש לDragon Quest 11 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

הרגו אותי.כזה טריילר מדויק לא ראיתי בחיים שלי.
https://www.youtube.com/watch?time_continue=46&v=s5XR1ZtNVE0

חחחח ככה כל מעריץ של הסדרה מרגיש לגבי המשחק.

ראית איך הוא עף על הטלווזיה בהתרגשות? זה אמנם מוקצן, אבל קשה להאמין שהמשחק הזה יוצא ואמיתי.

אני מקווה שהפורום ישרוד את היציאה שלו כי אני מתנזר מהרשת מחשש לספוילרים שהוא מגיע.
:)

גיימפלי מFar cry5.

שאפו ליובי, אתם סוף סוף מוציאים משחקים שמתרחשים באזורים שבא לי לשחק בהם, FAR CRY באמריקה זה מגניב

evilplate

New member
משעמם תחת

לא יודע למה ציפיתי, כשראיתי את הקונספט של הכת באמריקה וכו' זה היה נראה לי מגניב ושינוי מרענן, אולי ציפיתי למשחק רציני סביב הנושא הזה עם קמפיין סינגל מושקע ודרמטי, אבל שוב אותו השטיק של לשחרר בסיסיםת בטח יהיה מלא דברים לאסוף ומיני משימות ו fetch quests כאלו וכמובן שיש CO OP ודמויות "משוגעות" שנשלטות ע"י AI או חבר שיכולות לשחק איתך וכו'.

לא יודע, יכול להיות שלחובבי FC זה נראה מגניב ואני סתם פוץ, אבל קיוויתי וציפיתי למשהו ואחר ובסופו של דבר זה סתם עוד משחק בסדרה.

וכן אני יודע שדירגתי את המסיבה של יובי מעל לזו של סוני והנה אני קוטל כל משחק בערך שראינו משם, אבל זה היה ממקום שניסה להיות אובייקטיבי - המסיבה שלהם היתה הרבה יותר מבדרת וזורמת ונחשפו בה כמה וכמה דברים חדשים שראינו או ששמענו עליהם לראשונה ואני מתחשב בזה שהם נחשבים למשחקים גדולים שמעניינים את המעריצים, אבל זה לא באמת אומר שהליינאפ שלהם מדבר אלי יותר משל סוני, אין מה להשוות בכלל למי יש משחקים שאני יותר מעוניין לשחק בהם בהפרש ענק, פשוט מנקודת מבט אובייקטיבית המסיבה שלהם היתה יותר טובה זה הכל, כמפיצה מבחינתי היא עדיין מעפנה לרוב.

חחחח אחי ברור לי שדירגת את סוני נמוך יותר כי

הציפיות שלנו מסוני הרבה יותר גדולות מהציפיות שלנו מיובי חחח וסוני הציבו לעצמם רף אגדי בשנתיים האחרונות.

אולי אני סלחני כלפי המשחק הזה כי מאז וולף ב2014 לא ממש שיחקתי באיזשהו FPS.
אז יש לי itch קצת.

אבל ברור שוולף 2 הרבה מעל זה בזאנר בשבילי ואני מעדיף גם לנסות את טיטאנפול קודם, וכל המשחקים של יובי זה משחקים ש"אולי נתראה במחיר של 100 שקל ומטה"
:)

כן, אני מבין אותך הבעיה עם יובי זה שכל המשחקים שלהם מרגישים כל כך בנויים
לCO OP שקשה להרגיש שהם בשבילנו.

למשל בFar cry 4 לא שיחקתי עדיין אבל ברור שהמשימות מעפנות בגלל שהם נועדו להיות כייפיות עם חברים ולא לבד. זה ברור שהמסוק עוצמתי מדי והורס את המשחק, כי הכוונה היא להשתולל איתו עם חברים ולא שיהיה לך כייף לסיים אותם לבד.

מה שטוב במשחקים של יובי זה שהם שם במקרים של יובש קיצוני.

כמפיצה היא על הפנים, בטסדה מתגלה כמפיצה שהיא הכי בשבילנו אחרי הכול.
כלומר אחרי רוקסטר וסוני.

כי עם כל האהבה שלי לסקוור וזה ידוע שהם החברה האהובה עלי, היא הרי מורכבת מ2 החברות הכי אהובות עלי בהיסטוריה סקוור ואיידוס.

לא צריך להרחיב כמה סקוור התגלו כבית רעוע ולא יציב לאיידוס.
כמו שהם עשו טוב לאיידוס ולIP ככה הם גם הזיקו.

והחשש הזה שהם יחזרו להיות בעיקר עם Output יפני מתחיל להתממש.
לפחות נקווה שהם יפגיזו עם הIP של מארוול.

גיימפלי חדש מVampyr (יוצרי Life is strange)

הגיימפלי מעפן, אבל כל המסביב נראה שווה.
אשחק בזה.

evilplate

New member
דווקא לא רע בכלל!

גם הגיימפליי בסדר גמור, נראה יותר טוב משל הוויצ'ר למשל שזה משחק AAA :)

הבעיה הגדולה זה אנימציות פנים, פשוט על הפנים :)P), נקווה שישפרו את זה אבל כמשחק שהוא לא AAA התרשמתי מאוד לטובה בסכ"ה.

נראה לי כמו בלאדבורן לעניים פשוט :) מעדיף ארקהם :)

כאילו הייתי מעדיף שהם ינסו שוב ללכת על מערכת קרב סטייל ארקהם כמו שהם ניסו עם ריממבר מי, אני יודע שזה לא הכי מתאים לתקופה שהם מנסים לתאר
אבל היי זה משחק מעל הכול הוא צריך להיות כייפי :)

לא יודע חוץ מלאדבורן לא נהנהתי משום מערכת קרב עם נשקים קרים בדור הזה.
(גם לא מהסולס הקודמים)

הרף שfrom הציבו בז'אנר הזה של קרבות עם נשקים קרים כל כך גבוה
שקשה לי לשחק גם בזה וגם במכשף 3 למרות שאני מסכים איתך שזה נראה שנות אור מהמכשף 3 בקרבות.

ולפני שתשאל מה עם הוריזון ומערכת הקרב שלו אני מתחיל אותו עוד מעט ונראה :) ידעתי שאצטרך אותו כדי שהוא יפצה אותי על הE3 הזו :(

מה שכן הסיפור נראה כאן מאוד מעניין במשחק הזה זה מאוד אפל ורציני
ואני מוכן לפעמים לשחק במשחקים שהקרבות שלהם ככה ככה אם הם נותנים חוויה סיפורית מיוחדת AKA המשחק הזה.

סוני:לא הבאנו אקסקלוסיבים לE3 תלמדו עליהם השנה.

יושידה מסוני דיבר על E3 ודי צחק שאמר“There are things we have held [back],” Yoshida laughed. “We chose not to show those at E3 2017, but there will be some more news coming out from our teams later this year. No question.”

נקווה לPSX מרשים יותר.
http://www.pushsquare.com/news/2017/06/sony_we_held_ps4_exclusives_back_from_e3_2017

evilplate

New member
קטע דיברנו על זה בו זמנית בדיונים שונים :)

אל תשכח שגם יש TGS ופריז או גיימסקום בנוסף לזה, אבל ברור שהפוקוס הוא PSX, ברגע שהכריזו שם לפני שנה על משחק כמו TLOU 2 היה ברור שזה כבר לא משחק ילדים ושסוני רואה את האירוע הזה כחשוב ברמות כמעט כמו E3.

לדעתי הם בטח עשו סקרים ומחקרי שיווק ומצאו לפי הנתונים שהגיעו אליהם של PSX היתה השפעה חזקה לא פחות ואולי גם יותר מ E3 מבחינת המוניטין שלהם, הפידבקים, הפרסום באתרים והמכירות, שכנראה יש הרבה תועלת בלעשות אירוע גדול של עצמך שמנותק מ E3 ושמקבל את כל הפוקוס, לכן בשנה שעברה עברו כבר למודל יותר מושקע ורציני של PSX.

כן זה גם בשביל שכל הפוקוס יהיה עליהם וכנראה גם פחדו מנינטנדו

לדעתי. הרי היה ברור שהשנה נינטנדו תציג דברים מיוחדים לסוויץ ותגנוב את ההצגה. אז אמנם הם הציגו רק מריו בסוף אבל היו להם הכרזות כל כך גרנדיוזיות
מטרויד פריים 4 פוקימון ראשי, ואולי בסוני חשבו שנינטנדו תציג הרבה יותר ממריו.

וחוץ מפחד מנינטנדו אולי גם הם ידעו שספיידרמן בעצמו יגרום למשחקים אחרים להתגמד השנה ולכן לא רצו שהוא יגרום להם להיבלע.

יושידה אמר שהוא שיחק המון פעמים במשחק של סאקר פאנץ.
רק נקווה שהוא נשמר במעטפת סודיות שכזו כי הוא משהו ברמה של הוריזון
ולא בגלל שהוא המשחק הכי חלש של צד א'.

זה שלא שמענו ממנו לא רשמית וגם בקושי מהצד האיינסידרי זה מדאיג כי בדרך כלל האיינסידרים לא מצליחים להתאפק שהם מתלהבים ממשחקים.

נגיד הוריזון וdays gone שהאיינסידרים לא הצליחו להתאפק לגבם וגילו קצת דברים.

ממה שקראתי, כאמור יושידה חורש על המשחק הזה של סייבר פאנק
אז יכול להיות שזה גם משחק מטורף שהוא נהנה לשמור אותו לPSX רק בשביל תגובות הOMG שיהיו לנו :)

אי אפשר לקחת ליושידה הוא טוב בהייפ.

Insomniac מדברים על הQTE בספיידרמן.

"The superhero experience isn’t fully there unless you have those big set pieces that only someone like Spider-Man can survive.

For us, that can’t be the game, but you have a sense of spectacle. Sometimes we are going to do things that even break the core of the traversal or the combat. It’s not something we rely on, but it’s something we’re going to use to our advantage.

Swinging around the city, combat, things that you’d expect from the game, that’s all there. But we do use those events from time to time to sell certain moments."

אז בקצרה כן, יהיו QTE כי חייב כאלה במשחק ספיידרמן מדי פעם שהסטפייס דורשים את זה וכדי להעצים רגעים ספציפים אבל ברור שהמשחק לא יושתת על זה.

מעבר לזה בראיון אחר, המפתחים אמרו שהם בהחלט יקחו את התגובות והפיידבק שלנו על ההדגמה עד יום היציאה של המשחק ושיש להם עוד ים זמן לפתח אותו.

ככה שגם אם מראש המשחק לא היה בנוי על QTE עכשיו אנחנו יכולים להיות בטוחים שלאור הפיידבק השלילי הם יקצצו אותם עוד יותר.

אני ממש לא חושב שיהיה לנו כאן מקרה "האורדר 1886"
אני מאוד אתבאס אם כן, אבל אם יש חברה אחת שאפשר לסמוך עליה
שתהיה "ממוקדת בגיימפלי" זו החברה הזו.
מעבר לזה יהיה דגש עצום במשחק על פיטר פארקר ויש מצב שהוא יהיה שחיק גם. (זה נרמז בכבדות)
http://www.ign.com/articles/2017/06/14/e3-2017-ps4s-spider-man-understands-what-makes-a-great-hero

evilplate

New member
אני מקווה שאתה צודק אחי

טוב שאינסומניאק מקבלת את כל הפידבק הזה עכשיו, למרות שאני מתאר לעצמי שהם בשלב מתקדם יחסית והם לא יהפכו את המשחק על הראש, אבל נקווה שיוכלו לשפר אותו כמה שאפשר מאיפה שהם נמצאים כרגע, הם צודקים שספיידי זה גראנדיוזיות ו set pieces ובניגוד לאנצ'רטד שהוא סכ"ה אדם עם רובה שדברים קורים סביבו, פה מדובר על רמה אחרת של מורכבות ויכולות וקשה אם לא בלתי אפשרי להביא לך שליטה מלאה על זה כמו באנצ'רטד.

אז וואלה זה באמת בעייתי וקשה להאשים אותם, ליצור משחק ספיידי טוב זה חתיכת אתגר, קשה להעביר את הקונספט הזה טוב כמו שאפשר את של באטמן שתמיד היתה דמות יותר אינטימית יחסית שמתבססת על טכנולוגיה (מה שמאפשר הרבה חופש מבחינה רעיונית) ולכן קל יותר לבנות סביבה משחק טוב, מחזיק להם אצבעות כי מגיע להם ולנו משחק גיבור על טוב חוץ מבאטמן.

יתרון אחד אחי שהיה לארקהם על ספיידרמן.

שארקהם הגיע משום מקום, אף אחד לא ציפה למשחק גדול והוא עשה היסטוריה
עם ספיידרמן המצב הפוך אחרי שנים של משחקים מחורבנים מבטיחים לנו
הרים וגבעות.

אז גם הציפיות גבוהות,בהרבה.

אם יש חברה שיכולה לעשות גיימפלי קורים ופארקור ממש מגניב זו החברה הזו R&C הוא הכי כייף בעולם בפלטפורמה ותזוזה. הם לא סתם נבחרו לתפקיד הזה :) אני בטוח שגם סוני וגם מארוול
היו יכולות להביא את רוקסטדי אם רק הם יכלו לעשות לספיידי צדק.

בנוגע למה שהראת מGAF על זה שאין לספיידרמן מומנטום עם הקורים ושהוא איטי ושמשחק הPS2 היה הרבה יותר מורכב ומהיר עם הקורים שלו.

אין ספק שאינסומאניק הלכו על גיימפלי פשטני עם הקורים.
אבל שים לב שהפארקור שלהם עצמו עם ספיידרמן נראה הרבה יותר טוב
מכל משחקי הספיידרמן שהיו לפניו.

נראה לי שהם הולכים על קטע כזה שהשימוש בקורים יהיה כמה שיותר אינטואיטיבי ולא מסובך.

מה גם שGAF ממהרים לקטול את המשחק ולהראות כל מיני צדדים שמשחק הPS2 יותר טוב בו מהמשחק החדש כמו עם הקורים, אבל כל עוד לא שיחקנו

ו אישית במשחק של אינסומאניק, איך אנחנו יודעים איך אנחנו נרגיש לגבי הקורים האלה? יכול להיות שבשבילנו זה יהיה כייף בטירוף דווקא.

מה שבטוח, כן טוב מאוד שאינסומאניק חוטפים עכשיו על הראש עם ביקורות ופיידבק כי גם אם הם לא יודו בזה מתוך גאווה הם כן יצטרכו לשנות דברים שנקטלים בבלאקלאש רצחני.

גם המפתחים הכי טובים חייבים ביקורות חיצונית על המשחקים שלהם ולפעמים הביקורת הפנימית לא מספיק כנה/איכותית.

מה שבטוח, הם חייבים דחוף לעשות עוד הדגמה למשחק כי יש הרבה אי ודאות להמון אנשים על המשחק. הם חייבים הדגמה חדשה.

זה קטע כי בדיוק היום מה שאמרת על זה שהם לא יכולים להפוך את המשחק על הראש. כי בדיוק קראתי היום שהם אמרו שעכשיו הדבר שהם הכי עובדים עליו

זה המשימות ועיצוב השלבים, והם כן כל הזמן מוחקים דברים ועושים דברים מחדש.

אולי הם אומרים לנו מה שהם יודעים שאנחנו רוצים לשמוע? אולי הם קיבלו הוראה מגבוה שזה יהיה משחק משונמך להמונים שהם לא גיימרים?

הכל יכול להיות, אבל מארוול כזו רצינית עם המשחקים שלה.
הם אפילו עשו מארוול נגד קפקום 4.

הם עשו הסכם ארוך טווח עם סקוור ששם נמצאים האנשים שעזרו לרוקסטדי לעשות את ארקהם, והם אחרי כל זה החליטו שאינסומאניק תהיה המפתחת
של משחקי ספיידרמן מהיום וזה הIP הכי חשוב שלהם.

קשה לי להאמין שאת כל הIP שלהם הם יפקידו בידי סקוור ולא יתנו להם את הIP הכי גדול שלהם.
סקוור וסוני הם סוג של חתן וכלה ככה שאם סוני היו רוצים שסקוור יעשו את ספיידרמן אין להם דבר יותר קל מלגרום לזה.
אני כרגע אופטימי בטירוף :)

מישהו 2

New member
אססינס קריד ירוץ ב- 30FPS על האקסבוקס X

אז אססינס קריד החדש ירוץ על פי מה שהמפתחים אמרו באופן שווה ב- 4K 30FPS על ה- PS4 PRO והאקסבוקס X.
&nbsp
כמו כן, בשורה דומה קיבלנו מהמפתחים של דסטיני.
&nbsp
לגבי דסטיני, כמובן שיש את הקונספירציה הלא רעה בכלל, שמכיוון שיש להם דיל עם סוני, הם לא יממשו את הפוטנציאל של האקסבוקס X שחס וחלילה , משחק של עסקה עם סוני ירוץ יותר טוב על האקסבוקס.
אבל אני חייב לומר שהבשורה של מפתחי אססינס קריד קצת מפתיעה אותי.
&nbsp
הרי ברור לי לחלוטין שאם האקסבוקס וואן, בשונה מהפרו מסוגל להריץ את המשחק ב- 4K טבעי, הוא אמור להיות מסוגל להריץ את המשחק יותר טוב מה-PS4 PRO , על אחת כמה וכמה ב- 60 FPS ברזולוציה רגילה.
&nbsp
מה קורה כאן? למה מיקרוסופט שהמוניטין שלה על "הקונסולה הכי חזקה, שפי 2 חזקה יותר מהפרו" נפגע משחק אחרי משחק, לא זורקת איזה מילה על אופציה לשחק ב- FPS גבוה ברזולוציה נמוכה יותר?
&nbsp
http://wccftech.com/assassins-creed-origins-4k30fps-xbox-one-x/
זאת סיטואציה שיכולה לקרות רק בשוק הקונסולות, האקסבוקס וואן הוא סופרמן, אבל נראה שחברות המולטיפלטפורם הולכות לזרוק עליו קריפטונייט. (סליחה על התיאור הגיקי לחלוטין).
האם פער גדול מידי בין החומרה של הפרו לאקסבוקס , יוצר מן "צוואר בקבוק דימיוני" מסוכן למיקרוסופט?

הסקורפיו הזה זה תרגיל העוקץ הכי גדול שראיתי.

ואני מקווה שהאנשים מספיק חכמים לראות שספנסר מנסה למכור להם מכונת איינדים וצד ג' ב500 דולר.

אפילו מייק עצמם לא מאמינים שהסקורפיו הזה יתקרב למכירות של האקסבוקס S אז אפילו לגבי סינגל AC הם לא יטרחו שיהיה 60FPS.

יכול להיות שבגלל שהם תותחים בתוכנה הם יוציאו איזשהו עידכון שמריץ משחקים מסוימים ב60FP אבל מי צריך את זה.

מי שרוצה 60FPS יש מחשב גם הפרו וגם הסקורפיו נכשלו לספק את הסחורה הזו.

למעלה