E3 - 2017

בדור שלי קירבי לא יכל לשאוב את הכוחות של האויבים שלו

אני שיחקתי רק בקירבי הראשון בגיים בוי השחור לבןי ובאותם זמנים אפלים וחשוכים כל מה שקירבי יכל לעשות זה לשאוב את האויבים שלו בלי לקבל מהם שום כוח
ולירוק אותם חזרה על אויבים אחרים, אה ולעוף ....כ

משחק Suck בקיצור
.

עדיין זה היה מעסיק אותי בתור ילד. אחר כך ניסיתי בתור מתבגר לשחק בחדשים שאתה מדבר עליהם אבל המשחקים כבר היו כל כך קלים שלא יכולתי להיכנס לזה.

אני מסכים שהקונספט של קירבי הוא מגניב שהוא שואב כוחות וזה גורם להרגיש שכאילו יש לו מגוון כוחות אינסופי, אבל בתכלס אם תסתכל טוב במשחקי הקירבי

האלה, אתה לא באמת צריך את הכוחות האלה אין פאזלים קשים שמכריחים אותך למצוא כוחות מתאימים לעבור אותם אין בוסים שדורשים שאיבה של אויב ספציפי לנצח אותם...

האתגר היחיד שקירבי באמת מציע זה אם אתה רוצה לאסוף את כל הitmes הסודיים נינטנדו ממש יודעת להחביא דברים כאלה טוב

אבל היי אני עדיין מבין אותך, כן? לקירבי לנצח יהיה מקום בלב שלי.

9 דקות גיימפלי מני נו קוני 2 (כולל קרב בוס) באדיבות

IGN. (שסוף סוף מועילים במשהו) נראה משחק פנטסטי, אקשני וזורם, לא כמו הקודם המשעמם פצצות.

אני קצת מודאג מהפיקמינים האלה/מפלצות/פוקימונים/ווטאבר, כי אני קצת מודאג שלמשחק יש דגש גדול כזה על הקמה של ממלכה ובנייה ודברים אני מקווה שזה

לא יהיה עקב האכילס של המשחק הזה כמו שמערכת הקרב היתה עקב האכילס של המשחק הקודם.

כך או אחרת נראה מקסים ואני לא אתן לזה להרוס לי משחק שנראה מקסים.
כל מה שרציתי היה לאהוב את המשחק הקודם ולא יכולתי, הפעם זה יקרה :)
יוצא ב10 בנובמבר לפס4 ולמחשב.

PlayGirl3

New member
חבל שהחליפו את הפמיליארז ביצורים האלה

נראה כמו קרב ארוך ומשעמם שלא קורה בו כלום...

איפה הרשמים והדעות שלך על שאר הדברים של E3.

חיכיתי להם :(.
בגדול אני מסכים על היצורים, אפילו המפלצות המכוערות האלה של המשחק הראשון עדיפות על הפיקמינים הקטנים חסרי האישיות שיש כאן.

אבל לדעתי הקרב דווקא לא משעמם :) זה נכון שהוא נמרח וארוך אני אישית אוהב קרבות נמרחים וארוכים אבל גם קורה בו דווקא הרבה לדעתי.

רואים שאפשר להשתמש ביצורים הקטנים האלה כדי לקבל מכל אחד מהם קסמים שתואמים לייסוד שהם עשויים ממנו, יצורי אש נותנים קסם של אש, יצורי קרח של קרח וכו'.

והגורילה עם הקרניים הזו דווקא תוקפת אותך ואת שאר חברי הקבוצה זה לא שהיא עומדת ולא עושה כלום, נראה לי הרבה יותר כייפי מטיילס למשל.
ואל תשכחי שאפשר גם לשלוט ישירות על חברי קבוצה אחרים אז יהיה מעניין.

PlayGirl3

New member
אין הרבה מה להגיד, היה E3 מאוד רגוע

שום דבר שלא ידענו עליו כבר חוץ אולי מהמשחק מונסטר האנטר (שהיה יכול להיות מגניב אם לא היה נראה כמו משחק לויטה) וביונד גוד אנד איוול 2 (שלא ראינו ממנו גיימפליי).

כן, אבל ספיידרמן.

חשבתי שממש תתלהבי ממנו.. פעם ראשונה שאנחנו רואים אותו עמד בציפיות שלך?

PlayGirl3

New member
מוקדם לדעת

אני לא יודעת אם ההדגמה הזאת הייתה מייצגת אבל קיבלתי קצת תחושה של "ארקהם לילדים", ואני לא בטוחה אם זה טוב או רע.

בגלל האור יום בטח

לעומת הלילה האפל של באטמן .
אבל אני מבין שאת מתכוונת להרבה יותר מזה ושמערכת הקרב נראת לך פשוטה ולילדים ושגם העומק נראה לך מפושט, כאילו הם עשו משחק קל יותר ורדוד יותר כדי שכל הגילאים והאנשים יוכלו להתמודד איתו.

כמו שאמרת מוקדם לדעת. אני זוכר שמההתחלה חששת שבגלל שזה המפתחת של R&C אז הוא יהיה משחק לילדים יותר.

מקווה שהדמו המורחב יתקן אצלך את הרושם הזה. בעיני זה משחק הספיידרמן המושלם :)

V Has Come To

New member
אשכרה ארקהם לילדים...

בכלל לא התלהבתי מהטריילר...
בכלל E3 מאכזב..אפס הייפ...
AC נראה חלש ובכלל לא מושך אותי...
days gone עם דמו ממש מעפן..ירד לי עוד יותר מהמשחק הזה שגם ככה אין לי ציפיות ממנו...
וולפנשטיין החדש עם טריילר מבולגן...הם היו על סמים שערכו אותו? לא הבנתי כלום...
אין שום משחק שתפס אותי ואני יכול להגיד שאני ממש מצפה לו...

פרטים חדשים על The Evil Within 2 (עלילה חזקה ועוד)

אז ככה יש לנו כמה פרטים פיקנטים ודי מענינים על משחק ההמשך.
הראשון הוא שהמשחק יהיה מאוד עלילתי ומיועד גם לאנשים שבדרך כלל לא אוהבים משחקי אימה. זה עדיין משחק אימה לגמרי אבל יהיו בו המון קטעי חקירה רגועים באזורים גדולים והרבה דברים שימשכו קהל שונה.

*בחירות שנעשה במשחק ישפיעו על איך העולם משתנה ומתפתח"
זה לא רק משחק הרבה יותר גדול עם סביבות הרבה יותר גדולות יש גם הרבה יותר אויבים.
הביאו תסריטאי סרטים שיכתוב את הסיפור.
המשחק משתמש בIDtech6 (המנוע של דום לא אנריל 4)
מיקאמי הוא לא הבמאי של המשחק, אבל הוא עדיין אחד המפתחים העיקרים
עיקר התפקיד שלו הפעם זה לקבוע את הקצב של המשחק.

כאילו מתי בדיוק יהיה קטע אימה מלחיץ, מתי יהיו קטעים רגועים, מתי תהיה אשליה של קטעים רגועים ומעבר חד לקטעים מפחידים וכו'.

וכמובן שיש לו את המילה האחרונה לגבי כל מה שנכנס למשחק, ככה שנקבל משחק איכותי ברמות גם אם הוא לא האדריכל הראשי הפעם.

הבמאי הוא איזה ברנש אמריקאי,לא מכיר את השם אז אני לא יודע מה הוא פיתח עד היום, אבל לפחות עכשיו לא צריך להיכנס ללחץ שהמשחק ירוץ רע על Idtech6.. המשחק התחיל פיתוח חודש אחרי שהמשחק הקודם יצא.

evilplate

New member
מעולה

כל הפרטים נשמעים מעולה וברור שהכל נעשה פה תחת העין של מיקאמי ובאישור שלו, ככה שאין מה לדאוג בנוגע למעורבות שלו.

מה שכן לא ראיתי אישור לכך שמדובר ב IDTECH 6, אם זה נכון אז לא נעשתה עבודה מדהימה במיוחד עם המנוע או שהם לא סוחטים אותו, כמובן שהמשחק נראה בהרבה יותר טוב מקודמו, אבל אם משווים לוולפי שרץ ב 60... וואלה יש מצב ש TEW2 נראה פחות טוב ממנו למרות שרץ ב 30, והוא בטח לא נראה כמו מה שהיינו מצפים מהמנוע של וולפי 2 להראות ב 30, אז או שלא שיפרו הרבה או שזה מנוע אחר לא יודע.

גיימפלי חדש מDays gone.

המפתחים מראים מסלול אלטרנטיבי לזה שראינו בדמו במסיבה של סוני.
לקראת הסוף אפשר גם לראות קצת גיימפלי של ירי.
משחק ענק לדעתי.
יותר מחכה לו מאשר לTLOU2.

מישהו 2

New member
מסכים איתך, הוא נראה מעולה

אני לא יודע אם הייתי אומר שאני מחכה לו יותר מ- TLOU2, אבל אני גם לא יכול להגיד את ההפך. Days Gone מביא משהו ייחודי בג'אנר הזומבים.
לא עוד משחק ארקיידי שבו רוצחים זומבים בשלל נשקים שונים ומשונים. עדר הזומבים שם מטורף , צמא דם וקטלני. ועוד לא ראיתי משחק זומבים שמציג את האימה והלחץ בצורה כל כך אמינה כמו ש- Days gone עושה את זה.
זה בהחלט מרגיש יותר נכון מבחינת איך שהייתי מדמיין משחק זומבים, בשונה מ- TLOU, ששם הזומבים מפוזרים בתפזורת במרחקים פחות או יותר שווים אחד מהשני וצריך להתגנב *סביבם* רוב הזמן.
&nbsp
בהחלט היה חסר לי עדר הזומבים המטורף הזה שאנחנו רגילים לראות מהסרטים ומ- the walking dead. ונראה שהם עוד הצליחו לעשות את זה בלי להתפשר על עלילה סינמטית שמעניינת בפני עצמה. שאפו
.
&nbsp
ומצד שני - The last of us כבודו במקומו מונח, הוא כבר הוכיח את עצמו. לא מכיר שחקנים ששיחקו ולא התחברו רגשית לדמויות, לאלי ולג'ול , שזאת תכונה כל כך נדירה בעלילה של משחקי מחשב, וגם המשחק עצמו היה כיפי ומגניב בטירוף.
&nbsp
&nbsp
&nbsp

מסכים עם הכל, אבל לדעתי TLOU 2 משחק מיותר.

כאילו זה נחמד שאנחנו מקבלים אותו, אבל זה היה אחד המשחקים שכל כך יותר מגניב שאין להם המשך.הסיפור נגמר בדיוק ברגע הנכון עם הסוף הכי מתאים, והכי מעורר מחשבה.

Days gone אשכרה מביא חידושים לתת הז'אנר הזה של משחקי הזומבים
בעיקר העדר זומבים הזה שאמרת. אבל גם זה שזה כמובן משחק רציני של זומבים בעולם פתוח, ולא הdead rising הארקידי המפגר הזה למשל.

אז בגלל שהם עושים משהו חדש בניגוד לTLOU 2 שבטח יהיה TLOU 1 בסביבות קצת יותר גדולות וקצת יותר יפות.

בגלל זה אני מצפה לו יותר.

זה גם לא מזיק שאופנוע זה כלי הרכב האולטימטיבי בעידן פוסט אפוקליפטי חחח. הם ממש רוצים שנרגיש כמו דרייל כנראה, וזה הולך טוב.

המשחק יכל להיות מושלם אם דרייל היה נותן את הפנים שלו לדמות הראשית אבל קוג'ימה כבר תפס אותו :(

evilplate

New member
יותר מ TLOU2? חילול הקודש!

ממש אהבת את המשחק הזה אה? :)

שמע גם לי הגיימפליי הנוסף החזיר קצת מהאמון כלפיו אבל באמת שלא ראיתי משהו שם שהייתי קורא לו ענק ועוד בהדגשה כזו, זה נראה משחק טוב וסולידי אבל מה נגיד לך, different strokes וזה.

חחח זה בגלל שTLOU 2 לא יכול לשפר את השלמות של TLOU1 אחי.

הוא יכול בעיני רק להרוס. אם הם היו אפילו עושים את המשחק עם דמויות ראשיות חדשות אפילו זה היה מספיק לי כדי להתלהב בטירוף מTLOU 2 הרבה יותר מdays gone.

TLOU2 מרגיש לי כמו סרט המשך לדבר שלא היה צריך המשך.

ברור שאם איכשהו ניל ושות' יביאו עלילה וסיפור וגיימפלי כל כך מטורפים
שTLOU1 ירגיש כמו "הכנה לדבר האמיתי" אז אני אתלהב רצח.

אבל זה מרגיש לי כרגע כמו המשך סבבה עם כמה שפחות סיכונים.
אני לא אומר לנוטי דוג לנטוש את העולם של TLOU כי הוא מאוד מעניין ואפשר

לספר בו הרבה סיפורים בוגרים ומעניינים ו,ם מאסטרים של הגשה קולנועית וסיפור, אבל החזרה הזו לדמויות הישנות, מרגיש לי "too safe"

Days gone לא יגיע לרמה הסיפורית של נוטי דוג זה ברור לי, אבל החוויה השלמה שלו תהיה משהו מיוחד בעיני וזה הולך להיות IP מאוד מעניין לספרייה שלנו.

עם כל מה שאמרתי אני עם TLOU2 בהשקה, כי אלי היא עדיין אלי, היא עדיין הדמות האהובה עלי ממשחקים כבר שנים ואין מצב שאני לא בודק מה הם עשו איתה ולאן הסיפור שלה הולך ואיזה חידושים הם יכניסו למשחק וכמה טוב הגרפיקה תהיה לעומת Uncharted 4.

לא חסרות סיבות לשחק בו, הם פשוט יכלו להפוך אותו למשחק הכי מצופה שלי בדור אחרי DQ11 אם רק הדמויות היו חדשות :) על זה המרמור שלי.

20 דקות גיימפלי מAssassin's Creed Origins

נראה AC כמו שאנחנו רגילים אליו רק הפעם בתקופה אשכרה מעניינת.
ומים ממש יפים.

evilplate

New member
נראה לי אישית כמו עוד כותר של AC

יכול להיות שיהיה משחק מעולה בסדרה, אבל אני לא רואה איזה מהפך רציני, אז כן שיפרו את מערכת הקרב מבחינת הגיימפליי ,אבל עושה רושם שהיא עדיין לא מלוטשת ומרגישה רע, אז יש נשר וזה אחלה רעיון אבל המשימות עדיין בתחושה שלי יהיו די רפטטיביות.

לא יודע יכול להיות כאמור שזה יצא אחלה אבל אני לא רואה את המשחק הזה משכנע אנשים שנמאס להם מהסדרה או שלא נמשכו אליה מלחתכילה לחזור בחזרה.

ויזואלית הוא יפה מאוד אין מה לאמר, אבל לא מפוצץ ראשים, אני חושב שהדבר הכי מרשים בו זה ה draw distance המטורף שלו, ממש אפשר לראות את כל המפה עד לאופק, מאוד מרשים.

כן מערכת הקרב עדיין מעפנה אחי.

אבל זה כמו עם זלדה הם תמיד הסתפקו במערכת קרב שהיא "בסדר" בAC אף פעם הם לא ניסו להמציא את הגלגל עם קרבות מדהימים.זה משחק שכאילו כל הכייף אמור לבוא מהטרוורסיה וה"פלטפורמה"

זה באמת לא איזה רייבוט רציני כמו שיובי רצו שנחשוב אין ספק, והכי מדאיג אותי שהמשחק הזה דווקא מדגים לי כמה הם היו רצינים לגבי הגישה שלהם
"משחקים בלי עלילה מושקעת"

כי הAC הזה לא נראה כאילו יש לו איזו עלילה בכלל זה נראה שהעלילות זה הfetch quest שאתה מוצא בעולם.

אולי אני טועה ויש עלילה, אבל אפילו BGE2 נראה לי יהיה משחק עם עלילה לא מושקעת והרבה יותר מולטי, הזוי שאפילו "פרויקט תשוקה" כמו BGE2 נופל קורבן לחזון היוביסופטי.

וכן אין ספק שהמשימות יהיו רפטטיביות, והמשחק הזה לאל עובר שום
"מהפכת עולם" כמו שהבטיחו לנו.

אבל באיזה 30 דולר אין לי בעיה לנסות אותו כי הוא נראה לי יותר מעניין מהאחרונים וכמו שאמרת פעם יש לנו מחסור במשחקי סינגל פלייר חחח.

פתאום אני מרגיש כמה RDR 2 היה חסר בתערוכה כי היה חסר לנו משחק עולם פתוח שיגרום לנו לוואו. (סוני כידוע לא הדגימה ממש את האלמנטים האלה במשחקים שלה השנה)

למעלה