אז אנחנו חושבים בדיוק אותו דבר על PUGB בגלל זה אמרתי
שהוא לא טוב בעיני כבלעדי זמנית לONE בניגוד לקראש, כי קראש מנקר עינים לדעתי גם אם הוא בלעדי זמנית.
תחשוב כמה קאזולים שהיה להם פס1 רואים תקראש ומתים לשחק והם שומעים שמתישהו הם יוכלו לשחק בזה, אבל הם רוצים עכשיו כשכולם משחקים בזה.
זה מדבק. אני רואה על סוניק מאניה שאנשים ממש נהנהים לחוות ביחד
את החזרה שלו ל2D אם זה היה בלעדי לאחת הקונסולות זה היה נפגע.
באותו משקל אני באמת מאמין שהאנגלי הממצע שנכנס לחנות ורואה כמה קראש פופלארי ומוצף על המדפים והוא לא רואה שהוא יכול לקנות את זה כרגע לבוקס שלו זה יותר מבאס אותו מאשר PUBG.
כי מימלא אם אתה בקטע של PUBG יש לך סבלנות לחכות שזה יגיע לקונסולה שלך כי שם נמצאים האנשים שאתה בטח תשכח איתם.
ואם אתה משחק לבד אז לא נורא, גם שזה יגיע לפס4 יהיה ים שחקנים.
כל מה שאני מנסה להגיד זה לא חס וחלילה להוריד או לזלזל בPUBG שלעצמו.
הוא נראה ענק ולגמרי רוקט לייג הבא
אבל שהוא לא טוב לבלעדי זמנית לבוקס כי הוא לא מעורר קנאה כמו קראש.
נראה לי שמשחקים כמו רוקט ליג וPUBG טובים למייק וסוני פחות כי סיסטם סלרים באמת, הכסף מהם מגיע מזה שאם אתה מכור לרוקט לייג או לPUBG אתה תזרים הרבה מאוד כסף לחברות האלה במשך השנים כדי לשחק בהם
תראה על מה שאמרת על הסקורפיו אפשר כמובן להסביר את ההצלחה של הסקורפיו בשני דברים לדעתי.
א' "אפקט נחש" - זוכר איך נחש דיבר על הסקורפיו כאילו זה הדור הבא?
הסכמנו על זה שזה יצור בילבול אצל אנשים וזה יצר.
ב' אפקט הספינה הטובעת. - הרבה אנשים מרגישים שהONE לא מספק אותם
אבל הם כל כך השקיעו כסף אצל מייקרוסופט יש להם בקלוג ענקי וגם מייק חילקה להם הרבה משחקי 360 בתאימות לאחור.
שהם אומרים לעצמם אם אנחנו כבר תקועים אצל מייק והשקענו כסף אז לפחות נשקיע עוד ונהנה מכל הבקלוג הזה כמו שצריך.הוואן המקורית גם ממש מכוערת ונראת כמו טכנולוגיה חייזרית עם הקינקט. המון אנשים שרצו להחליף את הכיעור הזה דילגו על הS וחיכו לסקורפיו.
תכנס רגע לשרשור של GAF ששואל אנשים אם הפרו היה כדאי.
אתה תראה המון תגובות שאנשים אומרים לך "נהה, יכולתי להישאר עם הפס4 הרגיל שלי כל הדור"
בגלל שהפס4 היה מוצר כזה טוב out of the gate.
אז יותר קשה להרגיש שיפור איתו.
צודק עם מה שאמרת על סגה... החלק הבאמת עצוב? שלדרימקאסט יש יותר אקסקלוסיבים מהוואן.