Gamescom
- Live from Xbox

evilplate

New member
זה היה גרוע :(

לא טרחתי לראות אפילו, רק עברתי על הסיכומים, הם אשכרה לא הראו כלום חדש שם, בזבוז זמן של כולם.

ופה בעיקרון נגמרו ההכרזות הפוטנציאליות של מייק להשנה (לפחות מבחינת משחקים חדשים), ולסוני יש עוד שתי מסיבות עיתונאים, גם פריז וגם PSX. אם כרגע ההשוואה בין מצב הבלעדיים על הבוקס לפס4 נראה מביך ביותר אז חכו ותראו איך זה יראה בסוף השנה...

היום היתה לי שיחה עם ידידה על קראש בנדיקוט.

סיכמנו לסיים את אחד הקראשים ביחד באיזו הזדמנות לא משהו שבעלי הבוקס יכולים לעשות כרגע עם הONE שלהם. רק על זה הייתי שונא את מייק אם הייתי מפספס הזדמנות כזו.

איזה ביזיון,מייק. כאילו מה הדבר הכי גדול שהיה להם בתערוכה? בלעדיות זמנית לPUBG ?
ספנסר לא למד כלום מטומב ריידר וdead rising 4 לא משנה כמה הוא יגיד שכן.
גם שעושים בלעדיות זמנית (AKA קראש) צריך לדעת איזה IP.

evilplate

New member
אל תזלזל ב PUBG

הוא להיט המולטי הנוכחי ללא ספק, כבר עבר את ה 8 מליון מכירות על הפיסי והוא סכ״ה יצא לפני כמה חודשים אתה קולט?
&nbsp
מדובר בשם גדול היום ויש סיכוי טוב גם שיהפך ללהיט ענק גם על הקונסולות.
&nbsp
מה שכן זו ככל הנראה בלעדיות זמנית ככה שבעלי הפס4 גם יקבלו את המשחק בסופו של דבר אבל עד אז יכול להיות שכמו בהרבה מקרים של פורט מאוחר המשחק לא הכי יתפוס על הפס4 ואת כל המומנטום של יציאת המשחק על הקונסולות מייק תקח בזכות ההסכם הזה.

אני דווקא לא מזלזל הוא נראה ממש נחמד אחי :)

אהבתי שאפשר לשחק אותו מגוף שלישי (ככה נראה לפחות) הוא בהחלט נראה כמו משחק שראוי ל8 מליון מכירות שלו לדעתי.במיוחד שהוא יחסית משחק זול אז זה לא כואב בכיס לנסות אותו.
נראה ממש איכותי לז'אנר שלו.

פשוט אני חושב שזה משחק שגם אם הוא יגיע מאוחר לפס4 עדיין ישחקו בו יותר אנשים על הפס4 ככה שמייק לא בדיוק תרוויח מהמהלך הזה לדעתי.
בכל זאת מעל 60M מול 30M משתמשים.

פשוט משחק כזה לדעתי זה לא אקסקלוסיבי זמנית שיכול לנקר עינים למישהו.

תקח נגיד את סוניק מאניה אפילו, אם לאקסבוקס או לנינטנדו, היתה בלעדיות זמנית על סוניק מאניה זה פאקינג היה מנקר עינים ומעצבן.

כי עד שהוא היה מגיע אליך הוא כבר old news וככה עם הסינגלים האחרים.

כמו שאמרת בהודעה על הדואר אם אתה משחק בסינגל שהוא כבר Old news זה פחות כייף.

במשחק מולטי, כל עוד יש למשחק Userbase אז הוא תמיד מלהיב למי שמעוניין בו.

evilplate

New member
אני אגיד לך מה החיסרון של הבלעדיות הזו

לא חושב שזה קשור לסינגל או למולטי, העניין זה שמדובר במותג חדש שבטח רוב שחקני הקונסולות בקושי שמעו עליו, כשרואים גיימפליי ממנו לא בדיוק מבינים מה האפיל הגדול שלו, נראה כמו עוד משחק מולטי די סטנדרטי אבל ברור שמי שמתעמק מבין שהוא לא.
&nbsp
אז מה שאני אומר זה שלא מדובר באיזה מותג ידוע שיגרום להרבה אנשים לעבור ספיישל לבוקס בגלל הבלעדיות שלו, וגם לא משהו שיוציא ממש את העיניים לשחקני פס4. יש על המשחק הזה הרבה רעש, בעיקר מכיוון שחקני פיסי שמתלהבים, אבל יש בקושי רעש על הבלעדיות שלו, אני לא מזלזל במשחק בכלל אבל אני כן חושב שמבחינה עסקית הבלעדיות הזו לא בדיוק מרעידה עולמות.

אז אתה כאילו אומר שהבלעדיות שלו תפגע יותר במשחק עצמו

מאשר בפלייסטישן או תעזור למייק? הגיוני, זה די המקרה של טומב ריידר.
יש לי הרגשה שבעלי הPS דווקא יחבקו משחק כזה, אבל יהיה מעניין לעקוב אחרי זה אחי.

בנוגע לשרשור שלנו על "מה היינו עושים אם היינו מחליפים את ספנסר בתפקיד"

אני אגיב לזה כאן שלא נצטרך לנדוד בין 20 שרשורים.

כן,אנחנו לא מסכימים לגבי כל ההחלטות שמייק צריכה לעשות כדי לחזור לגדולתה
אבל אנחנו מסכימים שהיא צריכה לעשות.

בנוגע לרמדי, אני תוהה אם הם באמת הידרדרו או פשוט נוטי דוג העלו את הרף ברמה כזו עם Uncharted 2 שהם הפכו את עצמם לרמדי של תקופתנו.

ופתאום הבינוניות העלילתית של רמדי חשופה.

בנוגע לקליף B והיילו. ההרגשה שלי שהדבר הכי חשוב בהיילו (ראשי) זה המולטיפלייר ובזה לדעתי קליף B ממש טוב.

אז גם אם הוא היה עושה להיילו סינגל פלייר סביר של 7, זה היה סתם בונוס בעיני, הכנה להיילו הסינמטי שהייתי מכין :)

העיקר שהוא היה מביא לי את היילו למצב שהוא יכול לעמוד עם דסטני וoverwatch ומשחקים פופלארים כאלה.

אני מבין שאתה לא מסכים שאפילו את זה הוא יכול לעשות.
אני מקבל את מה שאתה אומר, אני רק אגיד

חבל שאין לנו מכונת זמן לשחק עם זה חחח.

נשבע לך לשחק "בוא נציל את הONE " היה יכול להיות יותר כייף לנו מכל אקסקלוסיבי.

בזמנו סגה פיתחו משחק שהם קורסים בבעיות כלכליות ואתה המנהל
שצריך להציל את החברה. JRPG שכזה, חבל שמייק לא עושים כזה על הONE חחח, לפחות שידעו לצחוק מהמצב.

evilplate

New member
מה שאני אומר זה שהבלעדיות בעלת פחות אימפקט ממותג מוכר

אבל לא שזה יפגע במיוחד במשחק כי מדובר פה כנראה בלהיט סטייל רוקט ליג שיצליח על כל פלטפורמה.
&nbsp
לדעתי זה סיפור דומה לרוקט ליג, אתה רואה את רוקט ליג נפגע בגלל הבלעדיות הזמנית שלו לסוני? לא ממש, הוא הגיע לוואן באיחור וגם שם הוא מצליח, בקרוב יגיע לסוויץ׳ וגם שם מאמין שילך לו טוב. אבל האם השם רוקט ליג דחף ממש יחידות של פס4? קשה לי להאמין שבמיוחד. ככה גם PUBG, משחק שבטח יצליח על כל פלטפורמה ברגע ששחקנים יתנסו בו אבל לא הולך עכשיו לגרום לנדידה של שחקנים מסוני לבוקס בשבילו.
&nbsp
במשחקי רמדי לא שיחקתי מאז מקס פיין אז קשה לי לענות על השאלה הזו אבל ברור שחברות כמו נוטי מעלות את הסטנדרט בז׳אנר בשביל כולן ככה שזה בהחלט הגיוני.
&nbsp
ודווקא עם היילו אני חושב שיש יותר חשיבות לקמפיין ולכן אני לא סומך על קליפי שידע מה לעשות P:
&nbsp
אבל הרעיון שלך לעשות את היילו סטייל דסטיני זה דווקא נשמע כמו כיוון מאוד מעניין ומתבקש לסדרה, כמובן שזה שינוי טוטאלי לסדרה שתהפוך לסוג של עולם פתוח קו אופ עם חברים אבל וואלה זה נשמע כיוון מאוד טבעי שגם יכול לתמוך בחופש ובסאנדבוקס שהסדרה ידועה בה, ולהציע על הדרך עלילה, עולם וסינמטיות יותר טובה ומעניינת משל דסטיני. תכלס זורם עם הרעיון הזה! (מבחינה עסקית, מבחינה אישית זה איכס)
&nbsp
חחחח לא ידעתי שסגה יצרה משחק שכזה, אל תגזים אחי מייק לא במצב אפילו קרוב לגרוע כמו של סגה, אם הדרימקאסט היתה מוכרת כמו הוואן סגה היתה מחזיקה לעוד שנים, לא יודע אם ראית אבל הוואן איקס מכרה כבר באמזון בפרי אורדר יותר ממה שמכרה הפרו באמזון לאורך כל 2017, לא חושב שיש וויכוח שמייק התנהלה עם הוואן איקס הרבה יותר טוב מאיך שסוני עם הפרו, הם באמת הצליחו ליצור הייפ לגראפיקה ולכח שלה בניגוד לסוני עם הפרו שהרגיש כמו שדרוג לא כזה נחוץ, אם משום מה הייתי אוהב אקס בוקס במקום סוני הייתי משדרג די בוודאות לוואן איקס, מה שאני לא אעשה עם הפרו מן הסתם.
&nbsp
מה שכן מבחינת בלעדיים סגה כמובן משתינה על מייק בקשת אז מהבחינה הזו היא באמת במצב רע.

אז אנחנו חושבים בדיוק אותו דבר על PUGB בגלל זה אמרתי

שהוא לא טוב בעיני כבלעדי זמנית לONE בניגוד לקראש, כי קראש מנקר עינים לדעתי גם אם הוא בלעדי זמנית.

תחשוב כמה קאזולים שהיה להם פס1 רואים תקראש ומתים לשחק והם שומעים שמתישהו הם יוכלו לשחק בזה, אבל הם רוצים עכשיו כשכולם משחקים בזה.

זה מדבק. אני רואה על סוניק מאניה שאנשים ממש נהנהים לחוות ביחד
את החזרה שלו ל2D אם זה היה בלעדי לאחת הקונסולות זה היה נפגע.

באותו משקל אני באמת מאמין שהאנגלי הממצע שנכנס לחנות ורואה כמה קראש פופלארי ומוצף על המדפים והוא לא רואה שהוא יכול לקנות את זה כרגע לבוקס שלו זה יותר מבאס אותו מאשר PUBG.

כי מימלא אם אתה בקטע של PUBG יש לך סבלנות לחכות שזה יגיע לקונסולה שלך כי שם נמצאים האנשים שאתה בטח תשכח איתם.

ואם אתה משחק לבד אז לא נורא, גם שזה יגיע לפס4 יהיה ים שחקנים.

כל מה שאני מנסה להגיד זה לא חס וחלילה להוריד או לזלזל בPUBG שלעצמו.
הוא נראה ענק ולגמרי רוקט לייג הבא

אבל שהוא לא טוב לבלעדי זמנית לבוקס כי הוא לא מעורר קנאה כמו קראש.

נראה לי שמשחקים כמו רוקט ליג וPUBG טובים למייק וסוני פחות כי סיסטם סלרים באמת, הכסף מהם מגיע מזה שאם אתה מכור לרוקט לייג או לPUBG אתה תזרים הרבה מאוד כסף לחברות האלה במשך השנים כדי לשחק בהם :)

תראה על מה שאמרת על הסקורפיו אפשר כמובן להסביר את ההצלחה של הסקורפיו בשני דברים לדעתי.

א' "אפקט נחש" - זוכר איך נחש דיבר על הסקורפיו כאילו זה הדור הבא?
הסכמנו על זה שזה יצור בילבול אצל אנשים וזה יצר.

ב' אפקט הספינה הטובעת. - הרבה אנשים מרגישים שהONE לא מספק אותם
אבל הם כל כך השקיעו כסף אצל מייקרוסופט יש להם בקלוג ענקי וגם מייק חילקה להם הרבה משחקי 360 בתאימות לאחור.

שהם אומרים לעצמם אם אנחנו כבר תקועים אצל מייק והשקענו כסף אז לפחות נשקיע עוד ונהנה מכל הבקלוג הזה כמו שצריך.הוואן המקורית גם ממש מכוערת ונראת כמו טכנולוגיה חייזרית עם הקינקט. המון אנשים שרצו להחליף את הכיעור הזה דילגו על הS וחיכו לסקורפיו.

תכנס רגע לשרשור של GAF ששואל אנשים אם הפרו היה כדאי.

אתה תראה המון תגובות שאנשים אומרים לך "נהה, יכולתי להישאר עם הפס4 הרגיל שלי כל הדור"

בגלל שהפס4 היה מוצר כזה טוב out of the gate.
אז יותר קשה להרגיש שיפור איתו.

צודק עם מה שאמרת על סגה... החלק הבאמת עצוב? שלדרימקאסט יש יותר אקסקלוסיבים מהוואן.

evilplate

New member
כן אני מסכים איתך

אני חושב ש PUBG הוא שם ענק אבל לא בלעדי ענק, בהודעה המקורית שלך זה נשמע כאילו אתה קצת מזלזל בשם אבל עכשיו יותר ברורה הכוונה. זה באמת לא שם שיגרום לאנשים להחליף צדדים או להתבאס יותר מדי, זה כמו שמישהו יחשוב ששחקני אקס בוקס יקנו פס4 בזמנו כי רוקט ליג יצא לשם ראשון.
&nbsp
מה גם שקראש זה משחק שהרבה פחות ברור מה קורה איתו ואם מגיע לבוקס, יכול להיות שהוא בלעדי זמני אבל סוני עושה עבודה יותר טובה בלהסתיר את זה והוא מוצג כממש בלעדי לפס4 ואני מאמין שרוב הקז׳ואלים חושבים ככה.
&nbsp
במקרה של PUGB מהר מאוד גילינו שזה Launch Exclusive שזו מילה מכובסת לבלעדי זמני, מייק בעצמה משתמשת בביטוי הזה ככה שאין בלבול בכלל שזה יגיע בהמשך.
&nbsp
בעניין הסקוריפיו, מייק שיחקה אותה עם החומרה של הקונסולה, היא באמת מפלצת ועל הדרך קטנה יותר מהפס4 והוואן סלים, אתה קולט איזה הישג זה?
גם מייק מתנהלת יותר טוב בזה שהיא מציעה downsampling למסכי 1080P לכל משחק שיצא, אין שכונה כמו אצל סוני שחלק מהמפתחות שמות זין וחלק לא, אצל מייק זה עובד אוטומטית בתוכנה.
&nbsp
גם נראה על פניו (עוד מוקדם לקבוע) שהמפתחות עושות את האקסטרה ומשפרות את הגראפיקה עצמה בגרסאות ה X ולא סתם מעלות רק רזולוציה וזהו, טומב ריידר למשל קיבל טיפול מעבר גם לגרסת הפיסי עם פרטים נוספים שהוסיפו ל X.
&nbsp
אני באמת חושב שה X זה שדרוג ראוי וטוב ואם זה היה הפרו של הפס4 השנה יש מצב טוב שהייתי משדרג למרות שהפס4 היא אחלה כמו שאמרת.
הסיבה שאנשים פחות מתלהבים מהפרו זה בגלל שסוני לא עשתה מעבר למינימום איתה.
&nbsp
מה שכן כמו שתמיד אמרנו הבלעדיים של סוני על הפרו יתנו בראש לשאר התעשייה, ברור לי שלא יהיה בסקורפיו משהו שיתחרה בגראפיקה של TLOU2 כשיצא או משהו שיתחרה ב 2018 בספיידרמן מבחינת גראפיקה בעולם פתוח (אולי RDR2 אם רוקסטאר תתאמץ במיוחד עבור מייק?).
&nbsp
אבל תתכונן עכשיו לחגיגה של מעריצי הבוקס אחרי כל DF שיצא בכמה חודשים הבאים, הפרו הולך לקבל בראש והולכים להיות הבדלים שאפילו יותר גדולים ממה אמורים להיות על הנייר בגלל החומרה.

מישהו 2

New member
הוא מנצח לעיתים קרובות את LOL ו- DOTA2 ב- twitch

לא יודע איך הוא נהיה כל כך פופולארי . כנראה שווה ניסיון

מישהו 2

New member
כן.. גם אני לא ראיתי

שמתי לב שמשהו מוזר כשנכנסתי לאתרי חדשות משחקים ונראה שהם לא יודעים איזה כתבות לעשות.
נראה שלא הייתה הרבה משמעות לגיימסקום השנה

דמות חדשה מגיעה לStreet Fighter 5 מחר.

Menat. סגנון הלחימה שלה לא מקורי במיוחד כי היה לנו כבר את רוז שנלחמה באותו סגנון כבר הרבה מאוד שנים.

בכל זאת היא נראת אחת הדמויות הכי סקסיות בסדרה עד עכשיו, (אחרי קאמי כמובן)
אז לפחות זה.

Sega רוצים לדעת מה דעתם על ....(סקר)

3 המשחקים שהם חשפו, הריימיק של יאקוזה 2 המשחק אנימה ההוא, ומשחק free to play של יאקוזה.
(הסקר דורש מאיתנו להתחבר לחשבון הג'יימל שלנו)

אני כמובן עניתי מאוד בפשטות.
יאקוזה 2 ריימיק - מאוד רוצה
המשחק אנימה- אולי יהיה טוב אולי רע אין לדעת.
יאקוזה free to play- לא מעניין תי בשיט.
http://yakuza.sega.com/RGGStudioAnnouncementSurvey/

הסקר נועד כמובן לקהל המערבי אז ברור שתהיה לו השפעה על החלטת הלוקליזאציה.

RPG חדש שקצת מזכיר את הוריזון דלף.

נראה כמו הוריזון שעבר מיזוג עם סטאר פוקס של נינטנדו וקצת ratchet and clank לפי המפתחים מדובר במשחק תפקידים הארדקורי. יוצא לפס4/וואן/מחשב.

קיצר: ספנסר, שמור את הלאקי טיילס שלך לעצמך הדבר הזה נראה ענק.
שאפו לTHQ על האומץ לפתח IP חדש כזה ועל זה שהם לא שמו לנו איזה גיבור ערס.

amithas190

New member
זה מזכיר לי שכשהייתי בבוליביה הם היו מוכרים DVD של סרטים ש

שעדיין לא יצאו כמו ספיידרמן 9 עם אריזת פוטושופ כזאת

למעלה