Gamescom
- Live from Xbox

evilplate

New member
ביג בוס, השועל מסטאר פוקס וקלאוד מפיינל פנטזי עשו ילד

ממש אהבתי את העיצוב, צריך לראות עוד אבל נראה מגניב מרושם ראשוני.

בואנה איזה משחק חיה מי צריך PS5.

גם בדור הבא אני הולך לחרוש על האמא של המשחק הזה.
עכשיו הצוות שלי הולך להיות:
גוקו SSJ 1
גוקו סופר סייאן בלו
פריזה

נ.ב אנדרואיד 17 נראה חיה.

יאקוזה KIWAMI מקבל ממוצע 82

הטוב:
סיפור טוב עלילה מורחבת וסצנות מורחבות שקושרות את המשחק המקורי ליאקוזה 0.

הבאסה:
מרגיש כמו משחק PS2 משופר מאוד שהפך למשחק PS3 אבל עדיין מרגיש משחק PS2 מאחורי כל השיפוץ.עולם קטן בהרבה מיאקוזה 0 ובכללי משחק הרבה פחות שאפתני.

פאק, אני מת לשחק בזה אבל אני באמצע הוריזון ואז יש TEW2 ואז בא לי להגיע גם מתישהו לNier אוטומטה. כמה משחקים יא רבאק
.

evilplate

New member
אחלה ציונים

בכל זאת משחק פס2 בבסיסו למרות שזה רמייק שעבר גם שיפורים יפים בגיימפליי, יפה שהוא עדיין מחזיק ורלוונטי גם היום.
&nbsp
זה מרשים איך כל המשחקים היפנים הבלעדיים שיצאו השנה לפס4 קיבלו 8 ומעלה, יפן באמת חזרה בדור הזה.

אומרים האמת שהסיפור שלו ממש לא ברמה של יאקוזה 0

שהוא הרבה יותר קלישאתי ועם הרבה פחות טוויסטים מעניינים. ככה שזה ברור שהוא לא ברמה של יאקוזה 0 אבל זה נראה שסגה מודעים לזה ולכן הוא עולה
20 ומשהו דולר במקום מחיר מלא :)
בכל זאת היוצר שלו עשה עד אותו יום משחקי ארקייד כמו סופר מאנקי בול
זה משחק מכובד לניסיון ראשון שלו בסינימטיות.

עדיין צודק, יפה שהוא מחזיק גם אם לא באותה רמה זה גם כייף שאנחנו יכולים לקבל בדור הזה סדרה שכמו MGS מלאה בטירוף יפני, סצנות קישור שנמשכות לנצח ובכלל הרגשה יפנית שכל כך הציפה אותנו בדור הפס2.

מה גם שמדובר באקסקלוסיבים אמייתים לדברי סגה יאקוזה אף פעם לא יגיע לסוויץ או לPC לא משנה מה.

evilplate

New member
כן לא ציפיתי שיהיה ברמה של 0 אבל עדיין בלעדי מכובד

במיוחד במחיר כזה, ממוצע של 83 זה ממש יפה לדור הזה, למרות שאני משער שהרבה מהממוצע זה בגלל שהוא זול ככה ולגמרי שווה את המחיר, בטח ב 60$ היה יושב על 7+ אבל מה זה משנה, הוא עולה גרושים וזה אחד היתרונות שלו שהוא מביא תמורה מעולה למחיר.

כן, בוא נגיד ככה העלילה שלו בטוח עדיין יותר טובה מהאורדר

גם אם היא בטח הולכת לרמות של דיוויד קייג' או משהו.

גם יאקוזה 0 לא בהכרח ידבר לכולם יש טירוף יפני ודברים הזויים אבל זה הכל הופך לקסם בעיני קשה לי להאמין שמישהו שמתחבר לדברים סטייל מה שקוג'ימה עושה נגיד לא יתחבר ליאקוזה 0.

(אני מכיר את הדברים ההזוים של קוג'ימה בעיקר מטריילרים אבל מספיק כדי לדעת מה הולך שם חח)

בעיקרון במחיר כזה להעביר עליו איזה 14 שעות לסיפור הראשי (הוא די קצר יחסית לאחרים שהם 30 שעות שזה פלוס לדעתי חח)

זה אחלה בחלה :)

Fear effect מקבל ריימיק

משחק האימה האהוב עלי מהפס1.המשחק ישמור על זווית המצלמה הקבועה של המשחק המקורי.

יוצא לPS4 סוויץ PC.ONE

evilplate

New member
איך זה בא משום מקום

גם אני שיחקתי בו בזמנו, הגיימפליי לא היה משהו מיוחד אבל האווירה, האומנות והסינמטיות היו ממש טובים בזמנו, לא יודע איך זה יחזיק היום, אבל זה בסכ״ה משחק דיגיטלי לא איזה AAA ב 60$ ככה שיש לו מקום בשוק גם אם זה אותו המשחק בדיוק רק עם גראפיקה משודרגת.

בדיוק הסינימטיות והאומנות ממש סוחבים אותו.

והופכים אותו למשחק הרבה יותר טוב ממה שהוא היה בלעדיהם.
יכול להיות שהוא קיים בגלל שסקוור רוצה לתמוך בסוויץ אפילו יש שמועות שהם מתאמצים להריץ עליו את פפ15 :)

אני מניח שכשתצא גרסת המחשב

נוכל לראות סרטונים על רמת גרפיקה Low ולדמיין את זה קצת פחות טוב וזו תהיה בערך גרסת הסוויץ :)

בעיקרון מפתחים רבים אמרו שהסוויץ יכולה להריץ את רוב משחקי הדור הנוכחי שרצים על אנריל 4 אם הם מוכנים לשנמך הכל ל720P ולקצץ אפקטים תובעניים.

evilplate

New member
לדעתי יהיה גם יותר נמוך מ LOW על ה PC

אם בכלל זה נכון והמשחק אכן מגיע לסוויץ׳, גם לגבי זה אני סקפטי.

amithas190

New member
למה משחקי טייקון יוצאים לשוק ומלחמות RTS לא? כל כך מתסכל

אם מייקרוסופט מביאים את הז'אנר חזרה -אני קונה אקס בוקס

גבר אם אתה כל כך אוהב rts

למה אתה לא מביא מחשב נייד שיכול להריץ אותם? :) תביא ותשחק ברשת :)

לדעתי משחקי rts לא יוצאים לשוק כי מדובר במשחקים קשים (לפחות במולטיפלייר) וזה לא זורם לרוב האנשים בטח לא בקונסולות.

זו בדיוק הסיבה שסדרת היטמן לא כזו פופלארית או משחקים קשים יותר ממה שרוב הקהל רוצה במשחקים שלו.

amithas190

New member
מה ואוברווטץ ברשת זה קל? ובלאדבורן קל? אני לא חושב שזו הסיבה

לדעתי המשחק הראשון בז'אנר שיצא לדור הזה יהיה מאוד מוצלח

אוברווטץ אתה יכול להיות גרוע בו ועדיין לשחק בו בRTS לא.

באוברווטץ וכל שאר הדומים לו אתה יכול להיות שחקן על הפנים שהורג איזה 2-4 אנשים כל המשחק ומת כל הזמן ולהיות אחרון ברשימה בצוות שלך ועדיין להיות בצוות המנצח כי המשחק שיבץ אותך בקבוצה טובה.

וגם אם הפסדת אתה יכול להיות גרוע ולשקר לעצמך שהפסדת רק בגלל שהיתר גרועים.

במשחקי RTS ברשת זה רק אתה והשחקן השני שמולך ומהר מאוד המשחק מוציא אותך מליגת הנובים אם אתה אפילו קצת מבין במשחק ואז זה מאוד מאוד קשה אחי.

אולי לך אישית זה לא קשה אבל יש סיבה למה אין לז'אנר הזה את אותה כמות שחקנים שיש למשחקי מולטיפלייר אחרים.

קנה אפילו מחשב נייד ברמה בינונית שחק עליו סטארקרפט 2 ובטח תמצא שם קרבות בלי הרבה בעיות.

ואת הפס4 תשמור למשחקים הכבדים יותר :)

טריילר CGI לביומוטאנט (חדשות רעות, המשחק עם הפנדה)

החדשות הרעות הן שהמשחק הזה הוא ממפתחי Just cause ומקס הזועם, ועוד ממפתחים שעזבו את הסטודיו, כלומר יתכן ומדובר בהכי גרועים של הצוות.

הפנדה הזה מתוק והמשחק נראה יותר מקורי מרוב אלה שיוצאים

אבל עדיין חדשות רעות

למעלה