Gamescom
- Live from Xbox

דמואים חדשים בPS4 ...נאק 2 YS8 ו....

danganronpa 3 הדמו של נאק 2 זמין כרגע רק בPSN האירופי/ישראלי אבל יהיה זמין בקרוב באמריקאי.

אז אם תמיד רציתם לנסות משחק נאק או סתם בא לכם לראות אם נאק 2 יותר טוב מנאק 1 (והוא בטוח לא) אז אתם מוזמנים להוריד כמוני ת'דמו ונבדוק את זה.

YS8 גם כן קיבל דמו וגם אותו אבדוק כמובן.

evilplate

New member
אני גם אוריד אצ הדמו של נאק 2

למרות שהבנתי שהוא בסכ״ה שלב טוטוריאל והוא די קצר אבל אני רוצה בשביל הקטע לנסות, אולי אני אצליח להבין למה סוני אישרה לדבר הזה המשך.

שיחקתי....

אני לא יודע איך מרק סרני (שגם הוא היה דמות מפתח בסוניק ונוטי דוג בעיקר קראש וג'ק ודקסטר) הוציא דבר כזה, איך אחרי שאתה לוקח חלק משמעותי בקלאסיקות כאלה אתה מוציא משחקים מעפנים כמו נאק.

הפלטפורמה בסדר גמור, היא לא להיט אבל היא סבירה. הבעיה היא הקרבות האלה, זה מנסה להיות GOW וזה ממש ממש לא הולך להם חחחח וזה הורס הכל והפריים רייט זוועה, והעלילת "סדרת ילדים ביום שבת בבוקר" לא עוזרת.
והעיצוב החום המגעיל הזה שכל כך אפיין משחקי PS3.

משחק 6 בעיני, אבל הכי שווה לחוות בעצמך ומעניין אותי מה תחשוב.

evilplate

New member
חבל לשמוע למרות שצפוי

קיוויתי אולי שהראשון יצא רע בגלל שמיהרו איתו להשקה (אינפיימס למשל נפגע מזה בוודאות כי אנחנו יודעים ממשחקים קודמים בסדרה שהסיפור הרבה יותר מושקע ועם הרבה יותר תוכן נורמלי ובחירות מעניינות) אבל נראה שאין קשר, פשוט מותג רע ומפתחת בינונית :/
&nbsp
אני אנסה בעצמי אבל קשה להאמין שהדיעה שלי תהיה שונה, כמעט כל מי שניסה הגיב כמוך...

יאפ אתה גם אולי זוכר את ההתנצלות ההיא

של סוני ברמיזה על האיכות של איינפימוס SS האורדר ונאק וזה שהם רמזו שהם נפגעו בגלל המהירות להשקה. אין ספק שהפעם הם קיבלו מספיק זמן.

אני חושב שיש כאן פשוט מקרה, שבגלל המעמד של מרק סרני בסוני ובתעשייה בכלל
(בכל זאת האיש מאחורי הפס4 והפרו) וכמובן פירטתי דברים שהוא עשה בשביל סוני כמו קראש ומלא דברים אחרים, קיצר בגלל כל ההיסטוריה המכובדת שלו
(ומגיע לו הרבה רספקט)

אז סוני נותנים לו לעשות מה שהוא רוצה כולל משחק בינוני כמו נאק, אם זה הPassion project שלו חחחח.

ההרגשה שלי הוא שנאק מנסה להיות קראש של הדור הזה, ואולי הוא באמת ייזכר ככזה לילדים של הדור הזה שדי אוהבים נאק אבל ממש לא בשבילנו.

איפה קראש ואיפה נאק. קראש (וזה נוטי דוג אמרו לא אני ולא השערות שלי) ההשראה שלו היתה דונקי קונג ה2D ובגלל זה גם הקושי של קראש.
והוא חיקוי די טוב לדונקי קונג (לדעתי הרבה יותר טוב מדונקי קונג אבל זה עניין של טעם)

נאק זה מיש מאש מוזר של קראש wanna be עם GOD OF WAR.
מי כמוני מבין את הרצון של סרני לחזור לימים פשוטים של משחקי פלטפורמה
אבל בדור שיש לנו חידושים לקראש, פאקינג סוניק מאניה, ריימן לגנדס, ועוד לא דיברתי בכלל על הoutput של נינטנדו....

בעיקרון אני מנסה לומר.... אם סוני חושקת בmascot חדש... נאק הוא לא התשובה, שיחזרו לסיעור המוחות.

evilplate

New member
נאק מכוער מדי בשביל להיות מאסקוט

כאילו ברצינות, כמה סמים רעים לקח מי שעיצב את הדבר הזה? כזו דמות מכוערת נעדרת כל צ׳ארם, רק על זה צריך לשרוף את הדבר הזה באש.
&nbsp
לפחות סוני חכמה מספיק כדי לתמחר אותו ב 40$, אולי ככה יפילו כמה הורים שירצו משחק ידידותי ולא יקר מדי לילד.

evilplate

New member
אחלה ציונים

צריך להודות שלסוויץ׳ יש אחלה של שנה ראשונה מבחינת בלעדיים, הלוואי סוני היתה פותחת ככה חזק את הדורות שלה כמו שנינטנדו עושה לרוב :)

טוב נו, לסוויץ יש רק בלעדיים

הם חייבים לפחות לתת את זה. זה עדיין לא מונע ממני לקנא בבעלי הסוויץ.
נכון שיש XCOM 2 בפס4 אם אני ממש רוצה משחק בסגנון אבל מה לעשות שהמראה של מריו ארנבים הרבה יותר מושך לעין?

וזה גם מראה שובבי כזה ומצחיק בלי כל הכבדות של XCOM.
אוף.

נראה אולי אני אפנק את עצמי השבוע באיזה סוויץ.

evilplate

New member
לסוני אין תירוץ אחי

כי הצד ג׳ לא משפיע על פיתוח הבלעדיים שלהם והרי ברור שהם גם יודעים להפציץ בתחום ועדיין איפה הפתיחות דור שלהם ואיפה של נינטנדו, בחיים אין איזה בלעדי חובה שיוצא עם פלייסטיישן חדש כמו שיש עם נינטנדו והצד ג׳ בהשקה ממש לא מפצה על זה, לרוב מדובר בפורטים מהדור הקודם של כל מני מותגים שנתיים או סתם משחקים בינוניים כמו שסוני מוציאה.
&nbsp
בוא נאמר ככה, על הסוויץ׳ בשנה הראשונה יש יותר דברים מעניינים לשחק מכל מה שהיה על הפס4, צד א׳ ו ג׳.

אבל סוני דווקא כן בוחשת בצד ג'.

זה די שקוף שסגה לא עושה לוקאליזציה בעצמה ליאקוזה אלא סוני היא המנוע העיקרי מאחורי הלוקאליזציות וזה שקוף עוד ממשחקי הפס3 ומהנוכחות של יאקוזה בפלוס.

סוני ממנת גם את SF5 ולפי כמה איינסידרים הם דחפו את סקוור ומפתחות יפניות אחרות להשקיע בPS4 וזה כנראה לא דחיפות שמסתכמות במילות עידוד.

בטח יש פה צ'יקים שמנים וכל מיני הטבות כמו ערכות פיתוח מתקדמות לפני כולם/הנחה במס שסוני גוזרת להם על כל רווח וכו'.

כאילו יש נטייה לכולנו לחשוב שסוני מקבלת על אוטומט את הצד ג' היפני הזה פשוט בגלל שהיא יפנית.

וברור שיש בזה משהו ואפשר להניח שכל המשחקים שמשותפים לפס4 ולסוויץ/ויטה למשל היו מגיעים לסוני גם בלי שום התערבות מצדה.

אבל אם אתה שואל אותי, אם היינו באמת רואים יאקוזה במערב, DQ11 בפס4 בלי שסוני תגרום לזה לקרות? לטעמי התשובה שלילית.לדעתי הם גם עומדים מאחורי הלוקאליזציה של DQ11 ופשוט בניגוד לנינטנדו הם לא רצים לדבר על זה.
וזה בלי להזכיר משחקים כמו זה של קוג'ימה שהוא אמנם צד א' אבל יש שרואים בו צד ג'.

נ.ב אם אני צודק לגבי DQ11 אז זה די בטוח שלא נראה גרסה מערבית שלו על נינטנדו זו תהיה די הוכחה.

evilplate

New member
אתה צודק במה שאתה אומר

שסוני משקיעה משאבים ואנרגיות כדי לקבל את התמיכה הזו לצד ג׳ אבל איך בדיוק המשאבים הללו גורמים לזה שהם מוציאים בלעדיים לא טובים בהשקות?
&nbsp
כאילו זה שההשקות שלהם גרועות לא קשור להשקעה שלהם בצד ג׳ לא ככה?
&nbsp
ואנחנו נראה אם מה שאמרת לגבי DQ11 נכון, יש לי תחושה שאם גרסת הפס4 תצליח במערב אז סקוור בעצמם ידחפו לגרסת סוויץ׳ גם :)

בדרך עקיפה בגלל שסוני סומכת על הצד ג' הזה :)

נראה לי שהם אומרים לעצמם "נחפף את נאק וקילזון ואיינפימוס" גם ככה יש לנו SF5 בדרך שאנחנו עובדים עליו ומלא צד ג' שיחפו על הזבל שהוצאנו.

כאילו בגלל שהם סידרו תמיכה צד ג' הם מרשים לעצמם לחפף שהם צריכים משחקי השקה ככה זה יוצא בעיני.

אני גם לא יכול לשלול שהתקציב שסוני נתנה לSF5 ונותנת לו עד היום נלקח ישירות מהתקציב של נאק, יש לפחות אפשרות סבירה שזה ככה.

ואולי גם הסכמים עם סקוור וחברות אחרות אכלו לנאק מהתקציב הזה.

אבל בכללי אני חושב שזה פחות מקרה של "לקחנו מהאורדר ונאק תקציב"
ויותר מקרה של "סידרנו ליינאפ צד ג' בלעדי כזה פצצה שאנחנו יכולים להרשות לעצמנו להוציא משחקי זבל להשקה,

אז הטקטיקה של נינטנדו זה להיעזר בנאמקו פלטיניום, יוביסופט וכל הצוותים האלה שעושים שימוש בIP שלהם ובמפתחים המוכשרים של נינטנדו שמדריכים את הצוותים החיצונים האלה.

והכוח של סוני זה לסדר ליינאפ בין השאר בלעדי צד ג' נוסף לצד א'.

הנקודה העיקרית שלי, שגם נינטנדו וגם סוני תלויות ומשתמשות בצד ג' בשביל אקסקלוסיבים, גם אם נינטנדו נעזרת בהם לפתח משחקי צד א ' וגם אם סוני פשוט דואגת שמשחקי צד ג' יתקיימו ולא יגיעו למייק ונינט.

אני מניח שסוני יכלה לנפח את משחקי צד הא' שלה לפס4 אם היתה נותנת לפלטיניום לעשות GOW חדש עד שGOW4 יגיע.
או לתת לפלטיניום לפתח Sly חדש.

וכל מיני שימושים כאלה בצד ג' בשביל צד א' כמו שנינטנדו עושה, השאלה אם האקסקלוסיבים האלה בהכרח עדיפים על שיתופי פעולה כמו SF יאקוזה וDQ ? בעיני לא בהכרח.

איינפימוס SS וcol הם משחקי הפלוס לספטמבר?

את שניהם יש לי את LIS קניתי שהיה לי עודף של איזה 20 שקל או פחות בPSN.
ואיינפימוס הוא פשוטו כמשמעו המשחק הראשון שהיה לי לPS4.

ככה שזה ממש חודש מעצבן מבחינתי.
גם אם זה נכון זה כמובן ממשיך את מגמת השיפור שאנחנו רואים ב2017
רק חבל שהם לא נותנים אם כבר את קילזון האחרון, קילזון מחר פחות מאיינפימוס
ככה ששיחקו בו פחות אנשים.

מקווה שהשמועה הזו לא נכונה אבל היא ממש נשמעת נכונה.

evilplate

New member
באמת לא חודש משהו אבל בו זמנית הוא גם כן

עם כמה שזה אבסורדי, פשוט בגלל שהוא שוב מצביע על זה שזהו, סוני חוזרת ל AAA, זה לא מקרי או איזה חודש פוקס שהיה, זה כבר כמה חודשים ברציפות וסביר להניח שמעכשיו כל חודש הם יחלקו AAA אחד, וככה למרות שהחודש מעפן הוא עדיין סוג של חדשות מצוינות וסימן שאפשר להיות אופטימיים לגבי השירות בעתיד.

חחחחח בימים הטובים של הפלוס נהגתי להתעצבן

שכל AAA שהם מחלקים כבר יש לי, אז זו גם אינדיקציה שהפלוס חוזר לעצמו חחחח.
יש כמה מפתחים שהפסקתי לקנות משחקים שלהם בגלל הפלוס TT והמשחקים של טים שייפר.

וגם כל מיני cash grabs של פלטיניום.
אני ממש מקווה שקילזון הבא בתור הגרפיקה שלו עדיין נראת טוב בעיני.
אני גם לא אתנגד לאיזה דום אם זה בחינם חחח.

evilplate

New member
למה אתה מחכה לקילזון

זה משחק ממש גרוע גם אם גראפית הוא עדיין נאה (אבל שיחקת בהוריזון, אין מצב שקילזון כבר יפוצץ לך את הראש)
&nbsp
אבל כמו שאמרת וזאת גם לתגובה למישהו 2, למרות שהם מחלקים דברים שיש לנו זה עדיין סימן שהפלוס חוזר לעצמו, בסדר אז החודש יצא ככה אבל אם ימשיכו עם העקרון של AAA כל חודש (ועושה רושם שזה הכיוון) אז במוקדם או במאוחר יגיעו דברים שמעניינים גם אותנו יחסית, עניין של זמן :)

מישהו 2

New member
מה זה col?

לא הבנתי מה המשחק השני עפ"י השמועה. את life is strange כבר קיבלנו בפלוס הרי.

ובכל אופן זאת המשמעות של חלוקת משחקי AAA בפלוס. במיוחד הבלעדיים שביניהם כי רוב הסיכויים שיש לנו אותם כבר.

לי יש פלטינום ב- second son , יותר מזה אי אפשר . מעדיף כבר לקבל את Knack הראשון. למען האמת הוא נראה כמו משחק שיותר סביר שאשחק בו מהרבה משחקים אחרים.

למעלה