Gamescom
- Live from Xbox

evilplate

New member
לא מכיר את האנימה אבל בגאף מתלהבים

וכולם אומרים עד כמה המפתחת של יאקוזה תפורה לאנימה הזו.
&nbsp
הגיימפליי נראה נחמד אני מנחש, יפני והזוי כמצופה :)

בריימיק של יאקוזה 2 מאג'ימה יהיה דמות שחיקה

כל מי ששיחק ביאקוזה 0 (כמעט) יצא עם מסקנה אחת, זה לא משנה מי אתה, זה לא משנה שאתה סטרייט, מאג'ימה הוא אחד הדמויות הכי מגניבות שיש ואם אתה לא חושב ככה אתה מוזר.

אז עכשיו סגה מפילים את הפצצה בריימיק של יאקוזה 2 הם הוסיפו פרקים שאנחנו משחקים בהם את מאג'ימה ושם נקבל תוספות עלילתיות שלא היו במשחק המקורי

קיצר, משחק הרבה יותר ארוך מהמשחק המקורי עם פאקינג מאג'ימה גאד.
(מאג'ימה הוא אחת משתי הדמויות השחיקות ביאקוזה 0 זה הבחור עם הרטייה בעין בטריילר)

עכשיו המשחק הזה חובה בשבילי.

טומב ריידר על הONE שידרוג לאנשים ששוחים בכסף.

DF פירסמו את ההשוואה שלהם בין גרסת הפס4 פרו של טומב ריידר לגרסת הסקורפיו.סקוור טרחו אשכרה לשפר גרפית את המשחק אפילו יותר ממה שהוא על הPC.
(תודה איוול שהבאת את זה לתשומת לבי אחי)

באופן אישי אני אולי עיוור או משהו, אבל אני רואה שיפור רציני רק כשאני רואה את הפנים של לארה בקלוז אפ, שאר ההבדלים נראים לי זניחים לא התרשמתי.

אני מניח שצריך לראות את זה כמובן בטלווזית 4K אמיתית כדי באמת לתפוס את השיפורים.

אני אומר משהו כזה, לגיימרים ששוחים בכסף ושמעדיפים אקסבוקס על PS
לכו על זה, יש לכם כסף. כל השאר? לא שווה לנו.
דעתכם חברים? אתם רואים שיפורים שאני לא? :)

מישהו 2

New member
אי אפשר להתכחש לכך שהמשחק נראה יותר טוב

העניין הוא שכל עוד צריך לעצור משחק ולעשות קלוז-אפים וכו' כדי להבחין בשינויים הגרפים באמת שזה כבר לא ביג דיל
&nbsp
&nbsp
&nbsp

evilplate

New member
כאמור הוסיפו לבוקס פרטים נוספים שאין גם בפרו וגם בפיסי

ככה שלא כל ההבדלים שרואים שם קשורים לכח אלא גם להשקעה ששמו על הגרסה הזו.
&nbsp
הייתי מת לראות את הפרו מול הוואן מסך ליד מסך ב 4K, לראות עד כמה מהותי 4K מול ה CB על הפרו, ובכלל עד כמה שמים לב לכל השיפורים הגראפיים. זה שהסרטון מתחיל במשפט ״בואו רגע נעצור את הסרטון ונבחן את זה בתמונות סטילס כי קשה לשים לב להבדלים כשהמשחק בתנועה״ זה קצת אומר משהו ;)
&nbsp
אבל לא מוריד, באמת הייתי רוצה לראות בעצמי את ההבדלים, ברור לי שעכשיו הוואן החדש יקח כל DF בקלות ואני מקבל את הגזירה P: בסכ״ה יש לי מכשיר מצויין לטלוויזיית 1080P שיש לי בבית ועוד כשדיברו על הפרו לפני שיצא לקחתי החלטה לא לעשות את כל השדרוגים של גם קונסולה + טלוויזיה עד לדור של הפס5.
&nbsp
בינתיים מרוצה לגמרי מהפס4 ואני מקווה שזה ישאר ככה ולא יהיו עוד משחקים סטייל יאקוזה 6 למשל עם IQ תחת וקריעות מסך כי אז אני באמת אתבאס שלא החלפתי ואז גם אתבאס שאין לי וואן איקס לקנות אלא את הפרו (כי מה לעשות שלמייק אני לא מתקרב עד שאין בלעדיים נורמלים שזה בערך עד הבוקס האמיתית הבאה במינימום)

מההיכרות שלי איתך אתה אף פעם לא תוותר על נוטי דוג.

קשה לי להאמין על בלעדיים שמייק יביאו שיגרמו לך לוותר על נוטי דוג, נוטי דוג פלוס הבקלוג מהפס4 ואתה נשאר אצל סוני להרבה שנים (כמו כולנו חחח)

בשביל שאני אעבור למייק הרבה דברים צריכים לקרות. רק אם נוטי דוג תתפרק
או שהרוב המוחלט של היפנים ינטשו את סוני ויתמקדו בניידות של נינטנדו וגרילה תתפרק גם.

אם יקרו כל האסונות האלה ומייק תתן פייט אז יהיה על מה לדבר אבל הסיכוי שזה יקרה כל כך קטן, שיש יותר סיכוי שאראלה תתקשר אלי לפני שזה יקרה.

evilplate

New member
ברור שלא

ובתכלס אלא אם יהיה איזה מצב שסוני תביא דור עם פלייסטיישן ממש נחות טכנית לעומת התחרות (משהו שלא קרה מעולם וסיכוי אפסי) אז רוב הסיכויים שגם המשחקים היפים ביותר ימישיכו לצאת לפלטפורמה של סוני גם אם היא תהיה חלשה יותר מהקונסולה המקבילה של מייק.
&nbsp
ברור שיהיה קצת מבאס לשחק בצד ג׳ נחות אבל מה לעשות, מדובר פה בשתי טיטאנים, פעם יצרנית אחת מנצחת בחומרה, פעם השנייה, גם הרבה תלוי בתאריכי היציאה שיהיו בכל דור לכל קונסולה, שגם זה מושפע מהמון גורמים (למשל אם ה ONE X תיאורתית תצליח בצורה חריגה זה יכול אולי לזרז את הפס5, ואז הבוקס 2 יגיע שנה אחרי עם חומרה יותר טובה משל הפס5, סתם דוגמא מופרכת שהמצאתי) ככה שאי אפשר לדעת כלום.
&nbsp
מה שכן אפשר לסמוך עליו זה שנקבל ליינאפ בלעדיים מעולה, שכבר הרבה שנים טוב יותר משל מייק בהפרש ניכר, ושמתחרה בכבוד מול של נינטנדו (לא ניכנס פה למי יותר טוב, הסגנונות שונים מדי ונינטנדו באמת מפיצה ומפתחת מדהימה ואין טענות כלפי הליינאפ שלה, רק כלפי דברים אחרים) אז כל עוד לא יהיה שינוי דרמטי אני דבק בסוס המנצח שמוכיח את עצמו כבר יותר מ 20 שנה :)

תאמין לי אחי צד ג' בגרפיקה משופרת זה לא כזה להיט. בקונסולות

אולי אני מפונק.אבל זוכר את השיחה שלנו שבה אמרת שגם במחשב השיפורים לא כאלה גדולים יחסית? שכחתי להגיב לך לזה אבל המודים שמעריצים עושים למשחקים זה שמים וארץ מהגרפיקה שלהם בקונסולות.

ופה אנחנו כבר נכנסים שוב לנושא הנצחי של קונסולות מול PC, בשבילי גם הגרפיקה הכי טובה בעולם לא תצדיק את זה שמשחק יעבוד לי חרא (aka באטמן ארקהם נייט)

מה שאני מנסה להגיד זה שלא הפרו ולא הX מספקות את הסחורה בעיני והPC אמנם מספק אבל מביא איתו את קופת השרצים שלו.

בעיקרון אני יכול מחר להביא אקסבוקס X עם בא לי.
אני נשבע לך שאני לא מרגיש שאני מפסיד משהו.

כאילו תתעלם מהמחיר שלא מצדיק, המחיר פחות מפריע לי כי אני לא אהיה עני מהמחיר הזה, פשוט לא מדגדג לי באצבעות להביא אותו.
(כמו שלא דיגדג לי הפרו)

אני יכול להביא אותו ולשחק עליו צד ג' ולשמור תפס 4 לאקסקלוסיבים.

אבל אני מודה שאני נהנה מזה שכל המשחקים שלי על הפס4.
אפילו משחקים כמו שובל נייט שיותר מתאים לויטה אני נהנה יותר לשחק על הפס4, אפילו אינדים.

אני אוהב לשחק עליה כל דבר, לא יודע למה זה פשוט נוח במקום להתפזר על 300 קונסולות :)

כן יהיה משהו מבאס טיפה בעיקר במשחקים של רוקסטאר כאילו RDR 2 וGTA6 אני מודה, ואולי אפילו פפ16 (שאני יודע שלא רלוונטי אליך אבל עדיין)
או אולי אפילו רזי 8.

לקפקום יש היסטוריה של תמיכה בקונסולות חזקות, עיין ערך רזי ורוניקה, רזי 4
וכו'.

אבל עדיין סביר להניח שהפס5 יביא למשחקים האלה שיפורים יותר גדולים מהסקורפיו רק בזכות הbrute force שלו.

ותחשוב על זה שבאופן סטטיסטי גם אם תנסה לגמור את כל הבקלוג שלך בדור הזה, אתה לא תצליח אלא אם כן תוותר על המון הנאות אחרות ותקדיש כל שניה לקונסולות, אז בלתי נמנע שחלק מהמשחקים שרכשת בדור הזה אתה תהנה מהם במלוא הדרם על הפס5 :)

אנחנו נהיה בסדר.
אישית, כמו שאמרתי עם הבקלוג המטורף שלי רוב הסיכוים שאני אסחוב עם הפס4 עוד איזה חצי שנה או קצת יותר גם שהפס5 ייצא.
(אלא אם כן השיפורים לבקלוג יהיו כאלה מטורפים של 60FPS וכאלה ואז הבקלוג לבד יצדיק שדרוג :)

evilplate

New member
זה תלוי ברמת התמיכה

בגדול אתה צודק שרוב המפתחות בטח סתם יוסיפו עוד כמה פיקסלים לרזולוצייה ויסגרו עניין, אתה צודק שבשביל זה זה לא שווה, אבל כמו שאמרת יש מפתחות כמו רוקסטאר או קאפקום (לפחות קאפקום של פעם) וסקוור שינצלו חומרה חזקה יותר כמו שצריך, במקרים האלו ברור שתהיה באסה, וחכה אולי מייק תצליח ליצור תמיכה רצינית גם במקרים אחרים וככה היא תוכל ליצור ערך רציני למכשיר מעבר לסתם להקפיץ עוד את הרזולוצייה.
&nbsp
מעניין אותי אם במצב שהבוקס יקבל תמיכה סטייל רוקסטאר בהרבה משחקי צד ג׳ אם זה יפתה אותך לקנות, אני מהמר שעדיין לא ואתה כבר נחוש לחכות לפס5 :)
&nbsp
בתכל׳ס גם אני בתוכנית שלי עם הפס4 האורגינל עד הסוף וגם אני מתכנן כמוך לעבור לפס5 חצי שנה לפחות אחרי ההשקה ככה, כבר למדתי את הלקח מכמעט כל קונסולה של סוני בהסטוריה שההשקה מאוד חלשה ובהמשך זה מתפוצץ אז הפעם ניתן לקונסולה לצבור כמה משחקי חובה כדי שלא נמצא את עצמנו במצב דומה לדור הזה שאנחנו קונים כל פירור שנזרק לעברנו כמו אינפיימס ווטץ׳ דוגס ואחרים :/
&nbsp
גם אני אקנה מוקדם יותר במידה והפס5 תציע שדרוגים לבק לוג כמו שאמרת אבל וואי איזה עצבים יהיו לי אחי אם סוני תעיז לא להציע תמיכה לאחור לפס4 בכלל, לא יודע כבר איך אגיב לדבר כזה, לא רוצה לצאת פה בהצהרות סתם שאני אעבור לבוקס 2 כי זה בטח לא יקרה למרות ששם בוודאות תהיה תמיכה כזו, אבל אני כן אהיה מתוסכל רצח. פאק אני אשכרה קולט שאני קהל שבוי מבחינת סוני :/

כל עוד הפס4 לא יירד מ900P אני איתו :)

ברגע שיתחילו לקרות מקרי זוועה של מתחת לזה לפני שהפס5 יצא אז אני אתחיל להתבאס ובטח להשתמש בפס4 פחות ופחות על משחקים חדשים שתהיה בהם ירידה כזו (אם תהיה בכלל)

אבל עדיין אחכה לפס5. המשחקים שהכי יכולים לפתות אותי זה סייברפאנק והמשחק של משחקי הכס אם באמת יש אחד כזה, כי אני מתאר לעצמי שהמשחקים האלה ירוויחו מהסקורפיו/פרו אפילו יותר מהמשחקים של קפקום וסקוור.

אבל עדיין אני אשאר עם הפס4, אני יודע שסוני תפגיז עם הפס5 מבחינת חומרה, אני מרגיש את זה.

וואה וואה אחי אם סוני לא תתן תאימות לאחור (בלי קשר למייק) אז הלך עליהם מבחינתי,לא רק שזה יכול לגרום לי לחכות אפילו שנה עד השידרוג לפס5 זה גם יגרום לי להיות הרבה יותר מחושב בקניות שלי.

אני הרבה פעמים מרחיב את הבקלוג על משחקים שמענינים אותי כי אני בטוח שהם יהיו איתי בפס5 אם הם לא יהיו אז בדור הבא אני אקנה דיגיטלית רק משחקים שאני יודע שאתחיל לשחק ברגע שאני קונה אותם/יודע שאסיים אותם במאה אחוז.

סוני נוהגת להגיד שאנשים בקושי נוגעים בתאימות לאחור, אני לא יודע מה עם אחרים, אבל היסטורית אני השתמשתי בתאימות לאחור הרבה בפס2, הפס2 שלי הריץ מלא משחקי PS1 באופן קבוע. בגיים בוי גם כן השתמשתי בתכונה הזו באופן נרחב.

ואני לחלוטין מתכוון להשתמש בה גם בפס4, ובצורה יותר נרחבת מהאחרים.
אז אם סוני לא תביא את זה, אני מודה שלא אעבור למייק בשביל זה אם מייק תציע

את זה לכל הדורות וסוני לא, אבל אני כבר לא אוכל לזלזל במייק כמו עכשיו ואני אעריך אותם על זה וזה בהחלט ייחשב בעיני פלוס ענק בקונסולות שלהם.

לי יש הרגשה שסוני כן תציע תאימות לאחור אבל תחייב מנוי פלוס שנתי בשביל להפעיל את התאימות לאחור. זו אחלה דרך לחייב אנשים שאוהבים סינגל פלייר
לשירות. כל כך טוב, שאם הייתי CEO במייק סוני או נינטנדו כנראה שהייתי בעצמי מורה על מהלך שכזה. (כי עסק זה עסק)

כלקוח אני מקווה מאוד שהיא איכשהו לא תעשה דבר כזה,אבל אני מודה שאני אעדיף לבלוע צפרדע כזו של תשלום על תאימות לאחור מאשר לא לקבל אחד כזה בכלל.

אם סוני תעשה דבר כזה שלא רק המשחקים שלך זמינים בתאימות לאחור בפלוס אלא גם המשחקים שסימנת בפלוס בפס4 זמינים בתאימות לאחור אז בכלל זו תהיה המתקת גלולה.

גם אני קהל שבוי של סוני אחי. ברגע שסקוור אומרים שדרגון קווסט זו סדרה רק של סוני ונינטנדו ברור שנינטנדו לא תקפה מבחינתי כי תמיד הגרסאות שלה יהיו

אז אני נעול אצל סוני. ברור שגם נוטי דוג וגרילה משחקות אצלי תפקיד משמעותי בהחלטה, וסביר להניח שגם בלי דרגון הייתי אצל סוני, אבל הדרגון פשוט סוגר את הדיל מבחינתי.

מה מייק יכולה להביא לי שישתווה למשחקי נוטי דוג גרילה ודרגון? גם אם הם יחייו את סקילבאונד בדור הבא, יעשו היילו סינמטי וIP חדשים, הם לכל היותר יכולים לגרום לי לשקול את הקונסולה שלהם כקונסולה שניה במקום נינטנדו וזה במצב האופטימלי.

בעיקרון נטיית הלב שלי היא לקונסולה אחת ראשית ואחת ניידת ובגלל זה נינטנדו איכשהו מצליחה להשתחל אצלי. קשה לי מאוד להצדיק 2 קונסולות נייחות.
לא בגלל מחיר, זה גרושים לפי דעתי. זה יותר בגלל ששוב אני לא אוהב את הקונספט של "קונסולה רק לאקסקלוסיבים" "קונסולה למשחק X "

אני אוהב להרגיש שקניית קונסולה אחת מסדרת אותי מכל הבחינות.וזה רק סוני נותנת לי.

לפחות עד שתכנס מתחרה חדשה לשוק/סגה תחזור/נינטנדו תתעשת.

evilplate

New member
זו בתכלס הסיבה שסוני ניצחה פחות או יותר כל דור

בגלל שהם תמיד מציעים את הקונסולה שתסדר אותך הכי טוב מכל הבחינות, ברור שהיה נחמד אם גם היו עליה משחקים של נינטנדו אבל אם לוקחים עכשיו תסריט של בנאדם חייב לקנות קונסולה ביתית אחת אז אין ספק שמאז הפס הראשון סוני זו הבחירה הכי נורמלית ומתבקשת.
&nbsp
תקנה נינטנדו? תקבל בלעדיים מדהימים אבל תוותר על צד ג׳ נורמלי, זה לא מצב סביר בכלל ובגלל זה אם מישהו היה שואל אותי על קונסולה אחת שיכול לקנות ומשום מה אין אפשרות לשל סוני הייתי אומר לו כמובן שאקס בוקס (לפחות מדור ה 360 עד עכשיו) ולא מה שנינטנדו מציעה.
&nbsp
אבל ברור שהבוקס זו גם פשרה כי הבלעדיים לא מספיק טובים ואין ממש מספיק מהם ולגם א יוצאים עליה הרבה משחקים יפנים ברמה גבוהה שכן מגיעים לסוני.
&nbsp
בקיצור אין פלא שאנחנו קהל שבוי של סוני, היא מציעה דור אחרי דור את הפתרון הטוב ביותר שיש לקונסולה ביתית, ואף שירות של מייק או בלעדי של נינטנדו לא יכול להעפיל על זה.
&nbsp
מסכים גם עם שאר ההודעה שלך לגבי התמיכה לאחור, הקטע אצלם זה שהם רוצים להריץ את ה PS NOW וגם משחקי אמולציה של פס2 ופס1 שמוכרים בחנות אז תמיד יש חשש שבגלל זה לא יכניסו תמיכה אבל אני אהיה מוכן לשלם על הפלוס בשביל תמיכה, כמה שזה תרגיל מסריח עדיף מאשר חוסר תמיכה בכלל.

כן אבל ההבדל בין תאימות לאחור עם הPS4 לPS NOW

זה שהפס4 בכלל לא יכול טכנית לעשות אימולציה לפס3 אז מן הסתם הוא צריך פיתרון ביינים כמו הPSNOW בשביל משחקי פס3.

עם הפס5 בגלל הארכיטקטורה הזהה שלו למעבד של הפס4 (וכל הדורות) אז סוני והמפתחות האחרות צריכות להשקיע אפס עבודה המשחקים פשוט ירוצו.אולי פה ושם פאצים לא רצינים לסידור ג'ליצים גרפיים.

הרבה יותר משתלם לסוני ולחברות הצד ג' להציע את כל הספרייה של הפס4 למכירה בPSN+ תאימות לאחור למי שקנה אותם. מאשר לנעול את כל ההכנסה הזו תחת הנישה של הPSNOW.

אפילו ראיתי שסוני ביטלה את הPSNOW בכמה טלווזיות חכמות ככה שהשירות הזה כנראה לא כזה להיט?

בכל זאת אני מבין אותך היו דברים מעולם ואני מקווה מאוד שסוני לא תעשה צעד דבילי עם הPSNOW.

אם סוני תשחק נכון, ובאמת הPSN בדור הבא יהיה סוג של סטים שמציע את כל הספריה של הפס4+פס5+פס6 והלאה.

אז סוני תעלה על הגל של ניצחון להרבה מאוד שנים. אני מקווה שיש להם את השכל להבין את זה.
גם לחברות צד ג' יש אינטרס להכנסה קבועה מהמשחקים הדגייטלים האלה לכל הדורות, במקום כל דור, להשקיע משאבים ברימאסטרים+ לשלוח דיסקים לחנויות ולוגיסטיקה, מקווה שהן גם מפעילות את הלחץ שלהן.

מקווה שהפס4 לא עשה אותם שיכורים מהצלחה, מזל שהבחור שתכנן את הפס3/פס2/פס1 כבר לא שם. הוא די היה מהמובילים של המחיר הגרנדיוזי של הפס3 כולל ההתעקשות המיותרת על מעבד הסל וכל שאר הקשקושים שהבריחו לויאלים לסוני כמוני למייק.

אני מקווה שגם אם סוני תשמור על עמימות בנושא בתחילה (כדי להכשיל את מייק)
היא תעשה את זה. יהיו צחוקים אמיתים אם דווקא מייק לא תציע תאימות לאחור וסוני כן.

evilplate

New member
אחי אם כבר הרימאסטרים האלו זו עוד סיבה לדאגה

מפתחות עושות אחלה כסף קל על הרימאסטרים האלה אבל יש סיכוי טוב שהערך שלהם ירד אם תהיה תמיכה לאחור, פחות אנשים יקנו את אנצ׳רטד 4 בגרסת 4K ועוד שיפורים על הפס5 אם כבר יש להם את גרסת הדור הקודמת זמינה על הקונסולה ושרצה במצב פרו על הפס5, אין אפס.
&nbsp
חסר לסוני שהיא מכניסה את התאימות לאחור לשירות NOW המסריח שלה, אני תולש לעצמי שיערות במצב כזה, אני מקווה שאתה צודק ויותר משתלם להם יהיה להציע תמיכה לאחור, זה יהיה מדהים אם בפס6 תהיה לנו תמיכה מלאה של מאה אחוז ל 2 דורות אחורה, זה יהיה כמו סטים רק עם הרבה בלעדיים טובים וקלאסיקות P:
&nbsp
ואתה מדבר על קן קוטרגי שידוע בכינויו Crazy Ken חחח הוא היה דמות צבעונית ותשמע, עם כל השטויות לבנאדם היה חזון ותעוזה, אבל זה נכון שאין לו מקום היום, סוני לא צריכה להתברבר אלא פשוט להוציא קונסולות טובות ופשוטות ובזה הגישה הישירה של סרני עדיפה.
&nbsp
התסריט של מייק לא תציע תמיכה וסוני כן הוא משעשע אבל אפסי וזה חיסרון גדול לרעת סוני, הם לא מביאים את הביטחון הזה בכלל בעוד שעם מייק זה מרגיש ודאי ב 99% וזה יתרון שהם מגיעים איתו אל הדור הבא, שיש להם את התדמית הזו של תמיכה טובה בעוד שסוני נכשלה חזק עם זה.

מפתחי היטמן לשעבר במשחק בלעדי לPS4 והPC

מפתחי היטמן לשעבר שעזבו את IO והקימו צוות חדש מפתחים משחק התגנבות story driven למחשב ולפס4. לגיבורה במשחק קוראים EN. לפי המפתחים הייחוד של המשחק מעבר לזה שהוא עלילתי, זה שהAI לדבריהם ממש מנסה ללמוד את

דרך המשחק הייחודית של השחקן ולפעמים יחקה אותנו ולפעמים ישתמש בטקטיקות ספציפיות שיעילות נגד הגישה שלנו כלפיו מהפעמים הקודמות ששיחקנו.

הגרפיקה לא נראת הכי משהו אבל כמובן שמדובר בהפקה אינדית וזה עדיין נראה הרבה יותר טוב מהפנדה לדעתי.

חוץ מזה כמובן שאני הולך עם אנשים שבאו מIO באש ובמים.
ותזכרו שבפעם האחרונה שאנשים פרשו מIO קיבלנו את לימבו ואיינסיד.
גיימפלי בסרטון של המפתחים משחקים ומדברים.

evilplate

New member
הגראפיקה דווקא בסדר גמור

אבל המשחק עצמו נראה ממש משעמם אחי, גם העיצוב האומנותי והעולם וגם הגיימפליי מרדים ולא עושה חשק בכלל לשחק. לא הצלחתי לסיים את הסרטון הזה.

כן, שדיברתי על הגרפיקה התכוונתי יותר לעיצוב האמנותי.

שהוא ממש משעמם אפרורי וסטרילי שכזה. האמת אני חייב להגיד שאם זה לא היו מפתחי IO לשעבר לא הייתי נותן לזה 4 דקות צפיה אפילו, אבל אני מאמין בהם בלב שלם והרעיון שלהם עם הAI נשמע לי מעניין,מאמין שייצא להם משהו טוב, הם בחיים לא איכזבו אותי.
(חוץ מהיטמן 5 שהיה כפוי עליהם מלמעלה)

evilplate

New member
מקווה שלא יאכזבו

אם היה רשום שזה איזה פרוטוטייפ מוקדם למשחק אז הייתי הרבה יותר סלחן אבל המשחק יוצא ממש בקרוב וזה נראה התוצר הסופי, אני לא אופטימי אבל אולי הם יפתיעו או לפחות יקלעו לטעם של הרבה אנשים אחרים, לא שולל שאולי המשחק איכותי רק אני לא מתחבר אליו.

בטסדה עובדים על RPG של משחקי הכס?

GAF מצאו את הדף הזה באתר של target שלא משאיר הרבה מקום לדמיון.
(לינק בסוף הידיעה)

Bethesda : Game of Thrones בטסדה לא מאשרים כרגע כלום אבל הם כן אמרו שהם עובדים עכשיו על 5 משחקים גדולים שאחד מהם יותר גדול מכל פרויקט שהם אי פעם עשו ככה שייתכן שהפרויקט הזה הוא RPG של משחקי הכס.

עוד דבר זה שטוד האוורד שהוא בעצם דמות המפתח, האיש בבטסדה תמיד דיבר בהערצה על משחקי הכס ותמיד אמר שאם הוא יעבוד על IP מבוסס עלילה הוא תמיד ירצה שזה יהיה משהו כמו משחקי הכס...אז קחו את זה איך שאתם רוצים חברים.
.
לדעתי זה 90% קורה.יאלה טיריון RPG!!
https://intl.target.com/c/game-of-t...1938&afid=ShopStyle Inc.&ref=tgt_adv_xasd0002

מישהו 2

New member
נשמע פצצה!

וואלה זה לגמרי זורם RPG של game of thrones.
האמת שגם RTS של game of thrones נשמע טוב,
תחשבו על זה רגע, לבחור לשחק איזה ממלכה kings landing, צפון, גרייג'וי , אולי בכלל את המתים, דות'ראקי?
לשלוט על יחידות של דרקונים מי יודע

האמת בא לי JRPG בתורות.

בתקציב גבוה :)
אבל כן גם RTS היה הולך טוב למי שאוהב את הסגנון (אני לא )

הבאסה זה שעם כל האהבה שלי לבטסדה אני לא חושב שהם הצוות המתאים למשחק RPG של משחקי הכס. מפתחי המכשף הרבה יותר מתאימים.
(למרות שגם אם הם היו רוצים הם עובדים עכשיו על יותר מדי משחקים)

גם קפקום וסקוור הרבה יותר מתאימות למשחק RPGשל משחקי הכס מבטסדה.
אבל נראה מה יהיה :) מחזיק אצבעות שהם יעשו כבוד לעלילה.

למעלה