כל עוד הפס4 לא יירד מ900P אני איתו
ברגע שיתחילו לקרות מקרי זוועה של מתחת לזה לפני שהפס5 יצא אז אני אתחיל להתבאס ובטח להשתמש בפס4 פחות ופחות על משחקים חדשים שתהיה בהם ירידה כזו (אם תהיה בכלל)
אבל עדיין אחכה לפס5. המשחקים שהכי יכולים לפתות אותי זה סייברפאנק והמשחק של משחקי הכס אם באמת יש אחד כזה, כי אני מתאר לעצמי שהמשחקים האלה ירוויחו מהסקורפיו/פרו אפילו יותר מהמשחקים של קפקום וסקוור.
אבל עדיין אני אשאר עם הפס4, אני יודע שסוני תפגיז עם הפס5 מבחינת חומרה, אני מרגיש את זה.
וואה וואה אחי אם סוני לא תתן תאימות לאחור (בלי קשר למייק) אז הלך עליהם מבחינתי,לא רק שזה יכול לגרום לי לחכות אפילו שנה עד השידרוג לפס5 זה גם יגרום לי להיות הרבה יותר מחושב בקניות שלי.
אני הרבה פעמים מרחיב את הבקלוג על משחקים שמענינים אותי כי אני בטוח שהם יהיו איתי בפס5 אם הם לא יהיו אז בדור הבא אני אקנה דיגיטלית רק משחקים שאני יודע שאתחיל לשחק ברגע שאני קונה אותם/יודע שאסיים אותם במאה אחוז.
סוני נוהגת להגיד שאנשים בקושי נוגעים בתאימות לאחור, אני לא יודע מה עם אחרים, אבל היסטורית אני השתמשתי בתאימות לאחור הרבה בפס2, הפס2 שלי הריץ מלא משחקי PS1 באופן קבוע. בגיים בוי גם כן השתמשתי בתכונה הזו באופן נרחב.
ואני לחלוטין מתכוון להשתמש בה גם בפס4, ובצורה יותר נרחבת מהאחרים.
אז אם סוני לא תביא את זה, אני מודה שלא אעבור למייק בשביל זה אם מייק תציע
את זה לכל הדורות וסוני לא, אבל אני כבר לא אוכל לזלזל במייק כמו עכשיו ואני אעריך אותם על זה וזה בהחלט ייחשב בעיני פלוס ענק בקונסולות שלהם.
לי יש הרגשה שסוני כן תציע תאימות לאחור אבל תחייב מנוי פלוס שנתי בשביל להפעיל את התאימות לאחור. זו אחלה דרך לחייב אנשים שאוהבים סינגל פלייר
לשירות. כל כך טוב, שאם הייתי CEO במייק סוני או נינטנדו כנראה שהייתי בעצמי מורה על מהלך שכזה. (כי עסק זה עסק)
כלקוח אני מקווה מאוד שהיא איכשהו לא תעשה דבר כזה,אבל אני מודה שאני אעדיף לבלוע צפרדע כזו של תשלום על תאימות לאחור מאשר לא לקבל אחד כזה בכלל.
אם סוני תעשה דבר כזה שלא רק המשחקים שלך זמינים בתאימות לאחור בפלוס אלא גם המשחקים שסימנת בפלוס בפס4 זמינים בתאימות לאחור אז בכלל זו תהיה המתקת גלולה.
גם אני קהל שבוי של סוני אחי. ברגע שסקוור אומרים שדרגון קווסט זו סדרה רק של סוני ונינטנדו ברור שנינטנדו לא תקפה מבחינתי כי תמיד הגרסאות שלה יהיו
אז אני נעול אצל סוני. ברור שגם נוטי דוג וגרילה משחקות אצלי תפקיד משמעותי בהחלטה, וסביר להניח שגם בלי דרגון הייתי אצל סוני, אבל הדרגון פשוט סוגר את הדיל מבחינתי.
מה מייק יכולה להביא לי שישתווה למשחקי נוטי דוג גרילה ודרגון? גם אם הם יחייו את סקילבאונד בדור הבא, יעשו היילו סינמטי וIP חדשים, הם לכל היותר יכולים לגרום לי לשקול את הקונסולה שלהם כקונסולה שניה במקום נינטנדו וזה במצב האופטימלי.
בעיקרון נטיית הלב שלי היא לקונסולה אחת ראשית ואחת ניידת ובגלל זה נינטנדו איכשהו מצליחה להשתחל אצלי. קשה לי מאוד להצדיק 2 קונסולות נייחות.
לא בגלל מחיר, זה גרושים לפי דעתי. זה יותר בגלל ששוב אני לא אוהב את הקונספט של "קונסולה רק לאקסקלוסיבים" "קונסולה למשחק X "
אני אוהב להרגיש שקניית קונסולה אחת מסדרת אותי מכל הבחינות.וזה רק סוני נותנת לי.
לפחות עד שתכנס מתחרה חדשה לשוק/סגה תחזור/נינטנדו תתעשת.