Gamescom
- Live from Xbox

מישהו 2

New member
כנראה שלא, גם לא לסוויץ'

עד כמה שפיארתי את הזלדה מאסתי גם בו בסופו של דבר
ועכשיו עם זמן פנוי בין סמסטרים מעדיף לנצל כדי לשחק במשחקים שאפשר לשחק עם חברים ברשת...

נחכה למריו ולקירבי

אני מת על קירבי אבל קירבי<סוניק :)

דווקא סוניק מתאים רצח ל"משחק פה ושם" אין איזו עלילה שאתה צריך לעקוב אחריה
סה'כ יש לך 12 שלבים (עם שני אקטים בכל שלב)

הכי זורם ל10 דקות פה ושם.

אבל מה שבא לך אחי הכי חשוב זה להנות, לא משלמים לנו עדיין על לסיים משחקים ולשחק בהם :)

כשיהיה לי סוויץ דבר ראשון שאני מביא זה מריו כמובן ואחר כך את המריו ארנבים הזה.

evilplate

New member
וואי אם זה RPG מלא ומושקע שלהם

עם מערכת קרב נורמלית והכל אז זה פאקינג חלום!
&nbsp
למרות שאנשים מתלוננים על העלילות של בת׳סדה פה כבר מדובר בעולם מוכן עם סיפור די כתוב. ויאללה אם הצלחתי להפיק קצת הנאה מה GOT המסכן של טיילטייל אז ברור שפה בכלל אני אעשה חיים.
&nbsp
הלוואי שזה נכון, ופליז שיראה לשם שינוי טוב ויזואלית ושירוץ עם פריימרייט טוב ובלי הרבה באגים ושטויות, זו באמת בקשה מוגזמת מדי לבקש מהמשחקים של בת׳סדה? :(

חחחח אחי הבקשות האלה גדולים על בטסדה האמת.

סקיירים זה בערך הRPG היחיד שלהם שהיה נראה טוב לזמן היציאה שלו.
נראה לי שנשחק איזו דמות גנרית שאנחנו יוצרים שתלחם לצד דמויות מהסדרה ובכללי זה יהיה משחק שיתן לנו אינטרקציה עם דמויות הסדרה מאשר לשחק אותם (אני בעד)

בטח יהיה אפשר לעשות בריתות שונות וכו' דברים שמתאימים לבטסדה.

אני אשמח אם הם יפתיעו ויעשו כבוד לIP עם עלילה יותר טובה מהרגיל בשבילם
וגיימפלי טוב מהרגיל, אבל כנראה שלא יהיה גיימפלי משהו :(

עדיין המשחק יכול להיות חוויה נהדרת אם לפחות הם ישבו את הקסם של עולם המשחק/הדמויות. :)

קפקום סקוור או פלטיניום הן החברות היחידות שיכולות לעשות למשחק מערכת קרב שאני אהיה מרוצה ממנה.

אבל אני מבין למה הם HBO בחרו בבטסדה אם זה אמיתי.

כי אין על בטסדה בבניית עולמות פנטזיה.

דאמ הלוואי שהיה איזה dream project של גרילה, פלטיניום, ובטסדה על הפרויקט הזה.
גרילה לגרפיקה פלטיניום למערכת קרב בטסדה לבניית עולמות, וסקוור אולי בשביל לוודא שיוצא מכל המיש מש הזה משחק טוב.
למה דברים טובים לא קורים בעולם הזה!

evilplate

New member
עדיף באמת להשאר עם ציפיות ריאליות כלפי בת׳סדה

אני אומר לעצמי שהם בטח מודעים לכל הדברים שאנשים מבקרים אותם עליהם ואולי הפעם זה ישתפר אבל ברור לי שזה חלום בהקיץ וזאת בת׳סדה כבר עשרות שנים בערך אז זה נאיבי לצפות פתאום לשיפורים בתחומים האלה.
&nbsp
oh well זו עדיין תהיה חוויה מעולה כמו שאמרת כי הם יודעים ליצור עולמות ואווירה וגם הרבה פעמים קווסטים טובים ומורכבים עם בחירות משמעותיות והכל, יש פה מן הסתם פוטנציאל ללהיט ענק אם בת׳סדה לא תפשל.
&nbsp
ועכשיו הייתי חותם על הפרויקט חלומות שלך אבל זה יותר מדי טוב בשביל העולם הזה אחי, בוא קודם נקווה שאפילו המשחק הזה מאת בת׳סדה לבד הוא אמיתי לפני שנרשה לעצמנו לפנטז על פרויקט חלום שכזה...

מצד שני... אם בטסדה תשקיע....

במנוע חדש בשביל משחקי הכס אז סביר להניח שאותו מנוע/מודלים/גרפיקה ישמשו אותם גם לאלדר סקרולס 6, ואז הם יהיו על הגל.

אם יש אלוהים אז אני מקווה שהוא יגרום להם להשקיע.. כי משחקי הכס על המנוע של פולאאוט 4 זה כל כך לא מתאים.

אגב, גם המשחקים שלהם זה משחקים שיראו הכי טוב/יפעלו הכי טוב/על סקורפיו/פרו
פשוט ככה זה אחי. אז הנה עוד משחק שיגרום לנו לקנא קצת... מבאס...

כן, אם אנחנו מדברים על בניית עולם פנטזיה מורכב עם המון סיעות ופלגים ומין אקולוגיה חברתית מורכבת (קיצר בדיוק מה שמשחקי הכס עושה)

אז בטסדה הכי טובים בזה כמו שאמרתי גם בדור הזה סקיירים מרגיש מעל המכשף
בעיקר באיך שהעולם שלו מרגיש אמיתי וחי.

אני יכול לפתוח את סקיירים אחרי 7 שנים ולגלות אזורים שעוד לא ראיתי, לא יכול להגיד שהיה לי כייף לחקור ככה במכשף.

מי יודע אולי אפילו הסופר יעזור להם עם הכתיבה... אבל פה אני מכין את עצמי לאכזבה אז הנה אני שוב מנסה להנמיך ציפיות.

מה שכן, כל הכבוד להם אם הם באמת שמו את אלדר סקרולס 6 בצד בשביל משחקי הכס.

evilplate

New member
הלוואי ויחליפו מנוע בשביל משחקי הכס

אבל לא הייתי עוצר את נשימתי לפי ההתנהלות הרגילה שלהם, בכלל עדיף להוריד ציפיות כשזה מגיע אל ביצועים טכניים של בת׳סדה.
&nbsp
וזה לא שהמנועים המעפנים שלהם פתאום נראים מדהים על הסקורפיו והפרו או משהו, הם פשוט רצים יותר טוב ויש פחות בעיות אולי טכניות אבל הגראפיקה עדיין פח, זה מנוע מעפן לא תעזור לו שום חומרה, רק המודים המתקדמים על הפיסי יכולים להוציא מהמנוע שלהם משהו מרשים גראפית.

סוני GOD OF WAR 4 מתמקד בקרבות 1 על 1.

או מקסימום 1 נגד 2. זה יהיה משחק יותר טקטי וחשיבתי מהקודמים אבל באותה נשימה הרבה יותר ברוטאלי ואלים מהם. בכללי בסוני מאמינים שלאנשים יעוף המוח מהמשחק הזה.

כן, נעשו כבר השוואות לhellblade (המשחק עם המשוגעת של NT )
לדעתי אין מה להשוות את סנטה מוניקה לNT ואני מאוד אוהב את NT זה ברור.

כבר שהמשחק נחשף אמרתי שהוא מזכיר לי קצת נוטי דוג וקצת את NT וזה לא רע בעיני,קרבות 1 על 1 או לפעמים 2 נגד 1 יכולים להיות הרבה יותר מענינים מקרבות
המוניים אם עושים את זה נכון.

אי אפשר להשוות בין שתי המפתחות כי סנטה מוניקה יש להם הרבה יותר צוות, והם יותר וותיקים מNT והיכולת שלהם להרים מערכת קרב טובה של 1 על 1 או 2 נגד 1 היא הרבה יותר גבוהה מNT.

סגה רוצים לדעת מה דעתכם על .... (סקר)

3 המשחקים שהם חשפו, יאקוזה 2 ריימיק, המשחק אנימה ההוא, והמשחק יאקוזה free to play.

התשובות שלי היו כמובן.
יאקוזה 2- מאוד רוצה
המשחק אנימה- אולי יהיה טוב אולי רע אין לדעת.
המשחק יאקוזה free to play.- לא מעניין תי בשיט.

הסקר ישפיע בוודאות על הלוקאליזציה. אז מי שרוצה להשפיע....
(הסקר דורש להתחבר לחשבון הג'יימל)
כתבתי את הידיעה הזו פאקינג פעמיים כי תפוז לא יודעים לשרשר.
http://yakuza.sega.com/RGGStudioAnnouncementSurvey/

חחח לא צריך להירשם אחי.

אתה כולה נכנס עם הג'יימל שלך למעלה.
אבל זה קצת סקר מעצבן הם היו צריכים לעשות אותו יותר ארוך ועל עוד נושאים חוץ מזה.

evilplate

New member
בטריילר עצמו אבל רואים אותו נלחם נגד 5-6

ואפילו קטע שנלחם נגד ענק ועוד חיילים רגילים סביבו.
&nbsp
אז אולי אלו לא יהיו קרבות בסדר גודל של הישנים אבל לא נראה לי זה גם נגד אחד או שניים.
&nbsp
אני לא כל כך יודע איך להגיב לזה, כי וואלה אני מרגיש שאפיות היא חלק מה DNA של GOW, כמו שרכבים וגיימפליי פתוח זה חלק מה DNA של היילו אבל יאללה המשחקים הישנים יצאו לי מכל החורים ואני פתוח גם לשינוי מהותי בנוסחה. אני מאמין שיש פה פוטנציאל למשחק ענק לא משנה באיזה סגנון הקרבות יהיו.
&nbsp
&nbsp

יכולים להיות לזה כמה הסברים אחי.

יכול להיות שהמשחק השתנה קצת מאז הE3 2017 והם הורידו את הסקאלה, או שיש פה ושם מקרים מעטים שכמות האויבים אכן עולה על 2-3 והם בחרו להראות אותם בהדגמות בשביל הגיימפלי.הבכירים האלה לא תמיד מדייקים בהצהרות שלהם כידוע, אז יכול להיות שהוא הגזים.

אולי בגלל שהבן של קרייטוס עוזר לנו אז יוצא שבדרך קבע הוא בדרך כלל הורג מהר איזה 3 מפלצות ומשאיר אותנו מול 3 אחרות?

נחכה ונראה אחי :)

גם לי הGOW הישנים יצאו מכל החורים ככה שבעיני זה מבורך אם הקרבות יהיו ארוכים ומספקים ואם יהיו הרבה מהם ככה שלא נרגיש שזה איזה סימולטור הליכה עם 3 אויבים פעם במאה שנה :)

וזה תירוץ לראות שוב את הטריילר מE3 2017 איזו אגדה של משחק זה יהיה אחי.

evilplate

New member
סומך עליהם ובסופו של דבר

אני אישית חושב שגם אם הפרויקט הזה לא יצא משהו אני מעדיף ניסיון מקורי לעשות GOW חדש ולרענן משמעותית את הנוסחה מאשר עוד GOW סטייל הישנים בגראפיקה מתקדמת.
&nbsp
אני מעדיף שסוני תקח סיכונים כאלו שלפעמים יצליחו ויצאו לנו מהם קלאסיקות או חוויות מיוחדות ומגניבות כמו TLOU בדור הקודם או LBP ,HR טוקיו ג׳ונגל או TLG בדור הזה וכו׳ מאשר שידבקו למוכר ולבטוח תמיד ויגמרו עם עוד איזה גירס 4 או היילו 5, סתם עוד משהו שיצא מהמפעל ושכולם שחכו ממנו 5 דקות אחרי שסיימו אותו.
&nbsp
והטריילר הזה אדיר.

יאפ זה בדיוק מה שהאיינסידר ההוא אמר

(זה שאני תמיד קורא לו הגדול מכולם) שסוני מוכנה לספוג הפסדים וכישלונות על דברים חדשים העיקר שהם יגשימו את החזון שלהם שכל מפתחת תהיה ברמה של נוטי דוג.

בכללי לא רק בשבילנו, זה גם חשוב בשביל המפתחים שיוכלו לעבוד על דברים חדשים.

אני די בטוח שגם ככה המורל בסנטה מוניקה היה על הפנים אחרי כל הביטולים שלהם
ולהכריח אותם להוציא עוד GOW שבלוני היה הופך אותם לצוות הכי בינוני של סוני, צוות כזה שמוציא משחקים מכוח האינרציה.

כאילו אני מניח שיכלו לעשות את הGOW4 הזה כIP חדש בלי קרייטוס, פשוט סיפור של אב ובן, אבל איכשהו דווקא בגלל שזה GOW4 זה יותר מעניין אותי.

אם זה היה IP חדש הייתי בדוק מתלהב מהגרפיקה ומהגישה הסינמטית
אבל לא הייתי בהלם כמו שקיבלתי.

מאוד מעריך אותם על האומץ להביא טוויסט כזה על המשחק.

אני מקווה שבשביל משחקים כמו GOW הישנים אם סוני תרצה בכל זאת לחזור לנוסחא הישנה, אז שתתן לפלטיניום או NT לעשות את זה.

פלטיניום בשנה יביאו איזה GOW באיכות של הקודמים.

evilplate

New member
פלטניום יכולים להביא מערכת קרב פצצה

יותר גם ממה שסנטה מוניקה עושה אבל היא לא יכולה להתחרות בגראפיקה, בסינמטיות ובסט פיסס האדירים של הסדרה ובלעדי האלמנטים האלו אני לא יודע בדיוק מה ישאר מ GOW.
&nbsp
הם יכולים להביא האק אנ סלאש איכותי ומעולה אבל לא יודע עד כמה יכולים להביא GOW טוב. בכל אופן אני מסכים עם שאר ההודעה שלך, השינוי שהסדרה עברה נראה פצצה וטוב גם שזה המותג הזה ולא מותג חדש.

מריו ארנבים מקבל ממוצע של 85.

אין כל כך מה להגיד, זה XCOM עם מריו וארנבים וזה נראה מקסים לאללה והלוואי שיובי היתה עושה משחק כזה לפס4 רק בלי מריו כדי שגם לנו יהיה משחק כזה.

נראה לי כמו המשחק המושלם לסוויץ כי לשבת חצי שעה על קרב כשהקונסולה ניידת זה ממש מהנה.

מצד שני שנתקעים על שלב ממש קשה, זה ממש כייף לשבת על המשחק עם איזו קולה קפואה לחבר לטלווזיה ולתכנן כל מהלך בשקידה ולהנות מכל הצבעוניות הזו על המסך הגדול.משחק שממש משחק טוב על היתרונות של הסוויץ.

אם וכשיהיה לי סוויץ זה משחק חובה.
נ.ב הוא קשה מאוד כך אומרים.

למעלה