אחי אני לא עושה להם הנחות אני פשוט מופתע מהכוח של הסוויץ.
אני אשכרה ציפיתי פה לגרפיקת טאבלטים/סמארטפון. אני לא רואה בנתיים את דום החדש על הטאבלטים.אני לא רואה את TEW2 על הטאבלטים ואני לא רואה את
סקוור שוקלים להוציא את פפ15 ואת KH3 על הטאבלטים, אני כן רואה אותם שוקלים להוציא את המשחקים האלה על הסוויץ.
אני מבין מאיזה מקום אתה בא שכאילו "אל תתייחסו לנינטנדו כאילו היא חזרה לליגה של הגדולים"
אני מבין אותך אני גם מסכים איתך הם לא בליגה של הגדולים. בן אדם נורמלי לא יכול לראות סוויץ ולהגיד לעצמו "טוב אני לא צריך קונסולה נורמלית או מחשב כי יש לי סוויץ"
לא אנחנו לא שם, אבל אני גם לא מרגיש שאנחנו ב"קונסולת איינדים" שחשבתי שהמכשיר הזה יהיה מתחילתו ועד סופו.
מהפורט של סקיירים לא התלהבתי כי זה באמת משחק דור קודם.
אני לא מצפה מהסוויץ שיוכל להריץ את דום ב60FPS. אבל וואלה אם אני אראה מישהו משחק בה לידי אני אחשוב שזה מרשים.
זה יפסיק להרשים אותי שאני אראה את הדום הזה על הטאבלט שלי.
ברור שאפשר להגיד על TEW 2 משחק דור קודם במהותו ולסגור עניין, אבל תזכור איך המשחק הראשון רץ גם על הPS4 וגם על הדור הקודם והוא רץ על הפנים בשניהם.
אם בטסדה ישקיעו בפורט של TEW2 ויתנו חוויה סבבה? שלא היה דבר כזה על הPS4/PS3 ?
וואלה? מגניב לדעתי ממכשיר שציפיתי שיקבל מיינקראפט אנגרי ברדס ומשחקי JRPG.
אם המכשיר הזה יקבל את הריימיק של פפ7 או את KH3 שאתה כרגע צריך לקנות בשבילם קונסולה דור נוכחית כי אין אותם גם למחשב אז וואלה זה מגניב למי שיש רק מחשב וסוויץ לא יכול לשקר
אישית אני אף פעם לא אשחק במשחקים האלה על הסוויץ גם שתהיה לי אחת בדיוק מאותה הסיבה שאני לא אצפה בסדרות מהפלאפון שלי כי זה לא כייף לראות בפלאפון, אז אני לא אעשה צפיית בינג בפלאפון גם אם אפשר כי זה לא אופטימילי.
אבל אני חושב על האנשים שכן ירצו את זה ואני שמח בשבילם שהם קנו סוויץ
במחשבה שהם קונים איזה 3DS ופתאום הם יכולים לשחק משחקים שהם בכלל לא ציפו להם.
ברור שלנינטנדו יש המון מה לעשות בשביל לחזור להיות רלוונטית ברור שהם לא בליגה של הגדולים ולא צריך להתנהג פה כאילו זה איזה אקסבוקס וואן נייד, כן?
כי עובדה שזה לא מקבל את התמיכה שהאקסבוקס וואן מקבל
אבל וואלה? זה לא רק מצב מרשים בעיני לקונסולה ניידת.
זה גם מבשר טובות ליום שנינטנדו יחליטו ללכת על קונסולה רגילה עם מעבד נורמלי.
בטסדה דיברו למשל על זה שהם מתכננים לבנות עם נינטנדו תמיכה להרבה שנים שיש שינוי ביחס של נינטנדו אליהם.
ואני קצת שמח מזה כי עכשיו אולי כשנינטנדו תרצה לחזור לליגה של הגדולים אולי תהיה תמיכה נורמלית.
אני מתאר לעצמי שלסוויץ היתה תמיכה צד ג' אפילו יותר גדולה ממה שאנחנו רואים עכשיו אם היה לו מעבד רגיל שיכול לקבל פורטים בפשטות מהPS4/PC.