PS4 - Tokyo Game Show

טריילר גיימפלי לLeft Alive שוטר מגוף שלישי פרטים חדשים

מתרחש בעולם של פרונט מיישן* - מה שאומר שאפשר לצפות לעלילה מלאת תככים מזימות ומעשים שפלים.

*למשחק יש מבנה של שלבים סגורים, לא עולם פתוח אולד פשן.
בניגוד לסדרת פרונט מיישן הראשית, אין קיסטום של המאקים הענקיים אבל אפשר לעשות קרפטינג לציוד, נשקים וכדומה.

המשחק הוא בעיקר שוטר בגוף שלישי אבל יש בו לא מעט חלקים שאנחנו שולטים במאקים הענקיים.
יש למשחק שלוש דמויות ראשיות שכל אחת מנסה לשרוד בעולם לבדה.
השלבים של המשחק לא לינארים אפשר לבחור איך לשחק אותם ואפשר להתחמק מלא מעט קרבות ועימותים אם בא לכם/אם אתם בכלל מסוגלים. לעשות את זה.

בלעדי לPS4/PC נראה כמו הפקה ממש קטנה אבל איכותית מעצב הדמויות של מטאל גיר סוליד, והבמאי עבד בין השאר על סדרת דארק סולס וגם על סדרה אחרת של from

והטריילר נפתח בציטוט של דוסטוייבסקי מה יכול להיות רע שמצטטים את המלך?

evilplate

New member
נראה קצת גנרי ו low budget בכמה שניות שהראו

אבל נקווה שיש פה משהו קצת יותר ייחודי, קשה להאמין שאנשים כאלו יצירתיים שעומדים נאחורי זה יוציאו משהו גנרי ממש.

זה נראה אפילו יותר דל תקציב מnier אוטומאטה האמת

ושברירי השניות של הגיימפלי נותנים קצת וויב של רזידנט איוול 6. מה שגורם לי להתלהב זה שזה בעיקר הולך להיות משחק שהוא story driven והבמאי שלו מתכנן שהוא יהיה משחק מאתגר מאוד.

(לא מפתיע אם נזכרים שזה בחור שמגיע מFrom software )

לפעמים דווקא המשחקים הקטנים האלה הם אלה שיכולים לספר סיפור טוב
כי הם לא מחויבים לתקציבים גדולים והפקות ענק של AAA

מקווה שזה יהיה המצב כאן ולא איזה רזי 6 באמת חח.

evilplate

New member
אני אתן צ׳אנס בגלל הטאלנטים מאחורי זה

אבל הרושם הראשוני לא משהו בכלל מהגיימפליי שהראו.

עכשיו גם אנליסטים חושבים שPS5 יגיע ב2020.

כמה תהפוכות עברנו בנוגע לזה. אנליסט אחד שהיה נעול על 2019 שינה את דעתו ועכשיו מהמר על 2020.

"If I had to bet I'd say 2020. Sony is making so much money on PS4 that I think that they'll continue to make as long as they can milk it. I think that the natural extension of that is that the PS4 Pro just becomes the default PS4 and they just knock that price down to $250 if they can.

"PS5 is probably going to be their real 4K device, it feels to me like they are not going to launch the PS5 until sales momentum for the PS4 slows and it just hasn't yet. Certainly get through 2017 and 2018, I just don't see it slowing in 2018 which would prompt them to release something in 2019. If it slows in 2019 then they will probably launch it in 2020.

גם אני הייתי נעול על 2019 אבל 2020 הולך ונראה התסריט הנכון.
חוץ מזה שאני חושב ש2020 כמו שאמרתי הוא התאריך שאני אישית מוכן לשדרג בו לא רוצה להיפרד מהפס4 ב2019 אני מרגיש שיש לי כל כך הרבה מה לחוות עדיין על הקונסולה, אם זה בקלוג או דברים עתידים.

ו2020 יתן לי מרווח נשימה לחוות את כל המשחקים האלה בכייף בלי לחץ להספיק הכל.

http://www.gamezone.com/news/analyst-predicts-2020-release-of-ps5-says-ps4-pro-to-become-standard-ps4-3457525

evilplate

New member
אני חושב שמההתחלה הימרתי על לפחות 2020 :)

זה פשוט הכי הגיוני, הפס4 מוכרת בטירוף ויש להם עוד לא מעט ירידות מחיר לעשות על שתי הדגמים, הם יכולים לסחוט את הלימון הזה עד הסוף ואין להם שום סיבה למהר כל עוד המכירות ממשיכות ככה.
&nbsp
אני גם מרגיש שהדור הזה ממש לא הגיע לשיא שלו, גם מבחינה גראפית עדיין רואים שיפורים מאוד יפים אז למה למהר להחליף בכלל? יש עוד הרבה משחקים לחכות להם וכאלו להשלים ואת האמת בכל פעם שמדברים על זה שהפס5 תהיה מכונת 4K יורד לי עוד יותר ההייפ ובא לי למשוך את הדור הזה כמה שאפשר :/

יש סיכוי לא רע שעד 2020 טלווזיות 4K יהיו :) affordable

אני לא מתכוון למיינסטרים ולזה שיהיה אותם בכל בית, זה תמיד תהליך ארוך הרי וגם עכשיו לא לכל האנשים יש טלווזית 1080P עם כמה שזה מוזר :)

אבל אני חושב שעד 2020 מי שירצה טלווזיה כזו של 4K ירגיש שזה לגמרי במחיר טוב.

זה שאולי יהיה קשה לבן אדם להתלהב מ4K (לי קשה כרגע להתלהב מודה)
זה משהו אחר :)

אנחנו פשוט צריכים משחקים טובים שנבנו בראש ובראשונה ל4K שילהיבו אותנו
ככה זה רוב האנשים מתלהבים מהמונדיאל ב4K או תוכניות טבע ב4K אנחנו צריכים משחקים :)

evilplate

New member
אחי יש הרבה משחקים כאלו במחשב

לא רואה כל כך מה הכוונה בנבנו במיוחד ל 4K, זו בסכ״ה רזולוצייה ואם הם יקחו נגיד את אנצ׳רטד 4 וישדרגו את הרזולוצייה ל 4K טבעי ואולי גם את הטקסטורות קצת ועוד כמה שטויות שעושים ברימאסטרים אז אני לא בטוח שזה יראה פחות טוב מאשר אם המשחק מההתחלה היה מפותח תחת המחשבה שירוץ ברזולוצייה הזו.
&nbsp
לדעתי זה כח מבוזבז, למשחקים אין את הפריבילגיה כמו מונדיאל או תוכניות טבע שבכל מקרה נראים כבר מושלם לתחומם לבזבז כל כך הרבה כח על עוד חדות לתמונה בשלב הזה. מבחינתי התקדמות אידיאלית זה להיעצר ברזולוצייה של הפרו עם ה 4K המזוייף לכמה שנים הטובות הבאות ולהשקיע את רוב הכח בלשפר ובלקדם את המשחקים עצמם ולא בעוד כמה פיקסלים שאולי רק חדי עין ישימו לב שהם לא 4K אמיתי או כן.

אחיכרגע אני מסכים אין לנו לדעתי טכנולוגיה שעושה צדק ל4K

אבל לך דע אולי בדור הבא הגרפיקה תהיה טובה ברמה כזו שאתה צריך 4K בשביל באמת להעריך אותה? בדיוק כמו שאתה צריך טלווזית 1080P כדי להעריך פס4 עד הסוף, או יותר מזה שהיית צריך לפחות טלווזית 720P כדי להעריך את הדור הקודם ולהבין את הקפיצה שלו.

(שאי אפשר היה לתפוס אותה באמת על טלווזית SD )
זכור איך זלזלנו בדור הזה בגלל מעבדי הנוטבוק שלו ובסוף אכלנו את הכובע פחות או יותר, כולנו.

התקווה שלי היא שאם לא תהיה לנו קפיצה גרפית מרשימה מספיק בדור הבא, אז שאולי מעבר למעבדים של 4 ליבות (כי אנחנו כרגע על מחשבי נוטבוק בקטע הזה)

יתנו לנו מספיק כוח עיבוד בשביל רעיונות וקונספטים חדשים שלא הכרנו.

evilplate

New member
אני מקווה שאתה צודק שדור הבא יפתיע לטובה מבחינה טכנית

ואני לא יודע אם ההשוואה ל 1080P בזמנו נכונה כי אנחנו מגיעים לסוג של diminishing returns חזק בטכנולוגיית המסכים, אתה מתקרב כבר לקצה של מה שהעין כבר יכולה להכיל ולהעריך ובשביל הבדלים גדולים ומשמעותיים אתה צריך לקפוץ בהרבה יותר ממה שהיית צריך בעבר.
&nbsp
אני לא אומר להשאר ב 1080P אבל מה רע ב 4K הדינאמי של הפרו? DF בעצמם מעידים שהתוצאות מאוד טובות ואולי התמונה טיפה פחות חדה מ 4K טבעי אבל זה לא דרמטי במיוחד, זה באמת נשמע לך משהו ששווה להקריב עבורו כזה כח עיבוד ענק?
&nbsp
ברור לי שגם לך זה לא נשמע סביר להוציא כל כך הרבה משאבים על זה כשכבר ככה התוצאות ממש סבבה, שעדיף להוציא את זה על דברים אחרים.
&nbsp
אגב DF בניתוח של טומב ריידר על XBX אומרים שהאופציה הכי טובה לשחק את המשחק זה המוד של 4K enriched mode שזה 4K מזוייף כמו בפרו רק עם שיפורים לגראפיקה ולפריימרייט, או במילים שלהם:
&nbsp
similar to checkerboard rendering to produce a pixel count of 2160p just like on the Pro. Not only does this mode look great on Xbox One X, it also offers improved performance. The areas that struggled to hold 30fps in native 4K mode run without a hitch. You lose some fidelity when using this type of rendering but it works beautifully on a 4K screen, performance is improved and the graphics are just straight-up better. What's not to like? Right now, this gets our vote as the best way to play the game.
&nbsp
מה צריך לאמר יותר מזה אחי? :)
&nbsp
ואני גם מקווה כמוך שתהיה קפיצה יפה בעיבוד ונראה כבר דור שמנסה באמת לקדם את הגיימפליי בדרכים משמעותיות שלא ראינו הרבה זמן, כי כבר 2 דורות בערך מה שאנחנו מקבלים זה עוד ועוד ליטוש שזה כיף והכל אבל די הגיע הזמן כבר לפריצות דרך ב AI וגם בגיימפליי עצמו, כבר יותר מדי זמן זה לא זז והכל מתרכז נטו גראפיקה ו Scale יותר מרשים וכו׳.

דום על הסוויץ נראה ממש טוב

אני חוזר בי ממה שאמרתי הקונסולה הזו לגמרי יכולה להתמודד עם DQ11 וגם עם הרבה מעבר לכך.

דום נראה ממש טוב ולגמרי נראה שווה משחק על הסוויץ.

evilplate

New member
זה באמת הישג טכני מרשים

אבל צריך לזכור שהמשחק רץ (בוודאות גדולה) על 30 פריימים ועל 720P כולל במצב נייח, וכמו שהראו בנשוואה של DF הטקסטורות ברזולוציה נמוכה וחסרים אפקטים למרות שהם הצליחו לשמור על כמה מהפיצ׳רים המרשימים. בכלליות מדובר בהישג גדול אבל במצב נייח הוא בטח יראה חיוור מאוד כי כל הפגמים והפגיעה בגראפיקה וב FPS תודגש עוד יותר, במצב נייד לעומת זאת על מסך קטן הוא בטח יהיה מהמם ואני מתאר לעצמי שזו בעיקר המטרה של הסוויץ׳ עבור רבים.
&nbsp
היתרון של הסוויץ׳ זה שלמרות שמדובר בחומרה חלשה היא עדיין מודרנית ולכן הכלי פיתוח שלה יותר מתקדמים, וגם שבמקרה הזה מדובר במשחקים עם גיימפליי של ״דור קודם״ אם אפשר להגדיר את זה שרצים גם על 60 פריימים על הפס4 כמעט ללא נפילות, ככה שיותר קל לעשות להם פורט מאשר משחקים תובעניים באמת (גם מבחינת גיימפליי ואספקטים טכניים נוספים מלבד גראפיקה ״טהורה״), וכאמור עדיין יש פשרות משמעותיות מאוד אבל אין ספק שזה הישג טכני מרשים.

מיקאמי מדבר על TEW2 לסוויץ אחי :)

זה מה שמלהיב אותי שהקונסולה הזו אשכרה מסוגלת לקבל כותרים גדולים גם אם זה בשנמוכים. המפתחים שאמרו שהקונסולה הזו יכולה להריץ את רוב משחקי הדור הנוכחי ב720P ושנמוכים גרפיים קלים לא שיקרו אחרי הכל :)

ברור שאני ואתה וכמעט כל מי שבפורום הזה יעדיף לשחק משחק כמו TEW 2 על הפס4 אבל וואלה זה מגניב כי אני בטוח שרובנו חשבנו שזו הולכת להיות מכונת נינטנדו ואינדים וזהו.

ופתאום אנשים שקנו אותה במחשבה שהיא איזה 3DS חדש יוכלו אולי לשחק עליה TEW2 או פפ15.

סקוור אשכרה שוקלים להעביר את כל פפ15 לאנריל 4 בשביל הסוויץ.

אז כן, אני אישית לא אבחר לשחק בדום, וולף 2 או TEW2 או אפילו DQ11 על הסוויץ,אבל מרשים אותי שהקונסולה יכולה לתת חוויה טובה לאנשים שרוצים משחקים כאלה עליה.

וזה בלי להזכיר שזה חדשות מעולות למה שנינטנדו יכולה לעשות עם הקונסולה הזו עם מטרויד 4 וזלדה שיבנה בראש ובראשונה לסוויץ :) במיוחד אם הם ישתמשו באנריל 4 שלדעת רבים מהמפתחים הסוויץ נבנתה סביבו.

evilplate

New member
אחי אתה חוטא במשהו שהרבה אנשים חוטאים כשזה מגיע לנינטנדו

וזה בלתת להם הנחות מופלגות שאף חברה אחרת שהיתה עושה מהלכים דומים לא היתה מקבלת.
&nbsp
אין פה מבחינתי שום התלהבות מיוחדת, זה שהסוויץ׳ מקבל כמה פורטים מאוחרים מאוד של משחקים לא הכי מורכבים מבחינת גיימפליי עם שנמוכים גראפיים משמעותיים (ממש לא קלים כמו שאתה אומר, על הבדלים הרבה הרבה יותר קטנים בין הוואן לפס4 בתחילת הדור קמה זעקה בכל רחבי הרשת שעלתה למייק במליוני לקוחות אבל 30 פריימים במקום 60? 720P גם במצב נייח במקום 1080P? טקסטורות ירודות? ובמילים אחרות משחק שרץ על הכי LOW לעומת High על הפס4, אלו שנמוכים קלים?) זו ממש לא סיבה שעכשיו אתייחס לקונסולה הזו כמשהו שונה במיוחד ממכונת נינטנדו ואינדים.
&nbsp
אני לא רואה את הבשורה מצטער, גם הווי בזמנו קיבל את ה CODs החדשים שיצאו באותה תקופה לפס3 ול 360, אני מסכים שהווי היתה הרבה יותר חלשה ביחס לדור של הפס3 מאשר הסוויץ׳ (שיצאה יותר מ 3 שנים אל תוך הדור הנוכחי בניגוד ל Wii שהיה מההתחלה של הדור ההוא) חלשה מהפס4 והוואן, למשל לסוויץ׳ יש 4 ג׳יגה של RAM לעומת ה 512 של ה 360 והפס3 ככה שהיא כן יותר חזקה מהם משמעותית (לעומת הווי שלגמרי היתה שווה לאקס בוקס המקורי), אז כן בגלל כל התנאים האלו משחקים לא נראים זוועה כמו שהיו על הווי בזמנו, אבל אני בטח לא אמחא פה כפיים לנינטנדו כאילו הם הביאו את החומרה הכי פצצה שיש (גם כניידת היא לא ובטח שכנייחת היא זבל עופות) וכאילו הם סידרו פה תמיכת צד ג׳ מהסרטים בגלל שהם מקבלים כמה פורטים ישנים מדור קודם.
&nbsp
קצת נמאס מההנחות שנותנים להם, מרוב שהמצב שלהם רע מבחינת חומרה ומבחינת צד ג׳ כבר כל כך הרבה שנים אז כל פלוץ חיובי זוכה להדים כאילו הכריזו ש GTA6 יוצא בלעדית לסוויץ׳ שמריצה אותו ב 4K או משהו.

אחי אני לא עושה להם הנחות אני פשוט מופתע מהכוח של הסוויץ.

אני אשכרה ציפיתי פה לגרפיקת טאבלטים/סמארטפון. אני לא רואה בנתיים את דום החדש על הטאבלטים.אני לא רואה את TEW2 על הטאבלטים ואני לא רואה את

סקוור שוקלים להוציא את פפ15 ואת KH3 על הטאבלטים, אני כן רואה אותם שוקלים להוציא את המשחקים האלה על הסוויץ.

אני מבין מאיזה מקום אתה בא שכאילו "אל תתייחסו לנינטנדו כאילו היא חזרה לליגה של הגדולים"

אני מבין אותך אני גם מסכים איתך הם לא בליגה של הגדולים. בן אדם נורמלי לא יכול לראות סוויץ ולהגיד לעצמו "טוב אני לא צריך קונסולה נורמלית או מחשב כי יש לי סוויץ"

לא אנחנו לא שם, אבל אני גם לא מרגיש שאנחנו ב"קונסולת איינדים" שחשבתי שהמכשיר הזה יהיה מתחילתו ועד סופו.

מהפורט של סקיירים לא התלהבתי כי זה באמת משחק דור קודם.

אני לא מצפה מהסוויץ שיוכל להריץ את דום ב60FPS. אבל וואלה אם אני אראה מישהו משחק בה לידי אני אחשוב שזה מרשים.

זה יפסיק להרשים אותי שאני אראה את הדום הזה על הטאבלט שלי.

ברור שאפשר להגיד על TEW 2 משחק דור קודם במהותו ולסגור עניין, אבל תזכור איך המשחק הראשון רץ גם על הPS4 וגם על הדור הקודם והוא רץ על הפנים בשניהם.

אם בטסדה ישקיעו בפורט של TEW2 ויתנו חוויה סבבה? שלא היה דבר כזה על הPS4/PS3 ?

וואלה? מגניב לדעתי ממכשיר שציפיתי שיקבל מיינקראפט אנגרי ברדס ומשחקי JRPG.

אם המכשיר הזה יקבל את הריימיק של פפ7 או את KH3 שאתה כרגע צריך לקנות בשבילם קונסולה דור נוכחית כי אין אותם גם למחשב אז וואלה זה מגניב למי שיש רק מחשב וסוויץ לא יכול לשקר :)

אישית אני אף פעם לא אשחק במשחקים האלה על הסוויץ גם שתהיה לי אחת בדיוק מאותה הסיבה שאני לא אצפה בסדרות מהפלאפון שלי כי זה לא כייף לראות בפלאפון, אז אני לא אעשה צפיית בינג בפלאפון גם אם אפשר כי זה לא אופטימילי.

אבל אני חושב על האנשים שכן ירצו את זה ואני שמח בשבילם שהם קנו סוויץ
במחשבה שהם קונים איזה 3DS ופתאום הם יכולים לשחק משחקים שהם בכלל לא ציפו להם.

ברור שלנינטנדו יש המון מה לעשות בשביל לחזור להיות רלוונטית ברור שהם לא בליגה של הגדולים ולא צריך להתנהג פה כאילו זה איזה אקסבוקס וואן נייד, כן?

כי עובדה שזה לא מקבל את התמיכה שהאקסבוקס וואן מקבל

אבל וואלה? זה לא רק מצב מרשים בעיני לקונסולה ניידת.
זה גם מבשר טובות ליום שנינטנדו יחליטו ללכת על קונסולה רגילה עם מעבד נורמלי.

בטסדה דיברו למשל על זה שהם מתכננים לבנות עם נינטנדו תמיכה להרבה שנים שיש שינוי ביחס של נינטנדו אליהם.

ואני קצת שמח מזה כי עכשיו אולי כשנינטנדו תרצה לחזור לליגה של הגדולים אולי תהיה תמיכה נורמלית.

אני מתאר לעצמי שלסוויץ היתה תמיכה צד ג' אפילו יותר גדולה ממה שאנחנו רואים עכשיו אם היה לו מעבד רגיל שיכול לקבל פורטים בפשטות מהPS4/PC.

evilplate

New member
אתה לא רואה את דום החדש על טאבלטים

כי מן הסתם לא משתלם להביא אותו יותר מכל סיבה אחרת.
&nbsp
בקשר לשאר השמות שציינת, נחיה ונראה אם יגיעו בכלל, ועדיין זו לא בשורה גדולה וגם אם הייתי שחקן PC ככה הייתי רוצה לשחק את המשחקים האלו שלא מגיעים אלי למחשב? על הגדרות Low (לרוב, ברור שיש פורטים פחות תובעניים שנראים סבבה) עם FPS נמוך ורזולוצייה נמוכה כשהם מגיעים באיחור של כמה חודשים טובים?
&nbsp
אולי זה עדיף מכלום אבל לא נשמע לי כמו סיבה למסיבה. בסכ״ה אני בעד נינטנדו מצליחה רק שאני לא רוצה שהם יקבעו סטנדרטים בתעשייה הזו, כל עוד ישארו בבועה שלהם אז עוד בסדר, ברגע שהמתחרים יקבלו מסר של אפשר לא לשים על החומרה ואנשים יקנו אז זה קצת פחות.
&nbsp
הסוויץ׳ בסופו של דבר כן חומרה חזקה יותר מהדור הקודם בהפרש לא רע (הנה למשל LA. Noire ירוץ עליה ב 1080P לעומת 720P שרץ על הדור הקודם, מן הסתם זו קפיצה מאוד יפה מבחינת כח) אבל כחומרה שיוצאת 3 שנים אל תוך הדור הזה גם כניידת היא עדיין לא ברמה גבוהה כמו שהיתה יכולה להיות אם נינטנדו שוב לא היתה חוסכת על זה, ו-וואלה זה מבאס אותי שהיא חוסכת על זה.

לא חושב שנינטנדו יכולה לקבוע סטנדרט מחריד כזה לגבי גרפיקה.

כי אם מייק וסוני ישחקו לפי החליל של נינטנדו ויתחילו לחיות בפנטזיה שהם יכולים לתת לנו חומרות חלשות, אז חברות כמו אפל, אמזון, גוגל, סגה,יראו בזה שעת כושר
להיכנס לשוק.

ואני חושב שאחרי מה שקרה עם סוני שנכנסה לשוק והשתלטה עליו אף אחד מהיצרניות הגדולות מ3 היצרניות הגדולות לא רוצה שחקנית חדשה ומפחידה בשוק. שאני אומר מפחידה אני אומר בעיקר על גוגל ואפל שהן חזקות מאוד

ואני חושב שאם הן רק יחליטו מתישהו שהן רוצות להיות שחקניות בשוק הזה הם יהיו מדהימים.

בנוגע לדום, למה לא לא משתלם אחי? הUserbase של הטאבלטים גדול בהרבה משל הסוויץ ודום זה שם ענק והנה הIOS למשל קיבל את Inside ויש לו את האקסקלוסיבי ההוא שראינו.

כאילו, אני יודע למה אתה מתכוון "שהחומרה של הסוויץ לא שונה בהרבה מהטאבלטים"

אבל אני די בטוח שנינטנדו עשו משהו עם הספריות של הסוויץ והOS שלו
שיהיה יותר קל להקדיש את הכוח שלו למשחקים מאשר הטאבלטים

ככה שלמרות שבאופן עקרוני אני יכול למצוא טאבלטים יותר חזקים מהסוויץ
אני לא שולל אפשרות שלמפתחים יותר נוח לפתח על הסוויץ.

אני חושב שגם אם רוב הבעלים של הסוויץ/PC יעדיפו באמת לקנות PS4 בשביל
הבלעדיים המשותפים שלו עם הסוויץ, עדיין עצם זה שיש אפשרות כזו גם אם היא נחותה היא מגניבה.

גם אותי ההתנהלות של נינטנדו מבאסת כי אם היתה להם קונסולה נורמלית
מבחינת כוח כבר היה לי סוויץ.

שבוע שעבר ראיתי סוויץ וממש עמדתי לקנות, ואז חשבתי על הבקלוג שלי בPS4 ועל הגרפיקה ועל זה שאחרי מריו ויושי הקונסולה הזו תהפוך לאבן בשבילי עד האקסקלוסיבי הבא...

וקשה קשה להצדיק.

הרי יש סיבה שSF2 וגם כנראה DOOM ימכרו כולם טוב, בעיקר כי קהל הסוויץ צמא למשחקים, ואני לא רוצה לקנות כרגע קונסולה חלשה שאני מחפש בנרות מה לשחק עליה אחרי מריו.

evilplate

New member
כי דום על הטאבלטים זה לא שחיק בכלל

איך תעביר כזה גיימפליי מהיר, ארקיידי ומדוייק עם לא מעט סקיל (ברמות הקשות) עם השליטה העלובה של הטאבלטים?
&nbsp
זה למה סמארטפונים וכל הממשקי טאץ׳ האלו בחיים לא יוכלו להוות פלטפורמת משחקים ״אמיתית״, גם אם אפשר להעביר איזה משחק אסטרטגיה הארדקורי ברמה טובה או משהו השימוש של זה הוא עדיין מוגבל מאוד אז עד שלא יהיה איזה סטארטאפ גיאוני או התפתחות טכנולוגית משמעותית שתפתור את העניין הזה אין בכלל מה לחפש שם עבור הקהל שרוצה משחקים ברמת מורכבות גבוהה יותר.
&nbsp
בתכלס לא חושב שיש מה לדאוג מפני אפל כשזה מגיע לשוק ה AAA המסורתי, לא רואה שום סיכוי שהם הולכים להכנס לתחום המאוד קשה והתחרותי הזה בשנים הקרובות אם בכלל, הם כן אבל פוזלים לאינדים אבל כמובן שזו לא פלטפורמה שתאיים ברצינות על שלושת הגדולים שהרי גם להן יוצאים האינדים בתוספת גם של AAA אז לגיימר הסביר אין סיבה לבחור בפלטפורמה של אפל בשביל זה גם אם יוצאים כמה אינדים בלעדיים להם. זה בסכ״ה בונוס נחמד למי שקונה אותה בלי קשר למשחקים.
&nbsp
יכול להיות שהסוויץ׳ יותר נוחה לפיתוח משחקים אבל זה בטח עניין של תוכנה שאם ליצרניות הטאבלטים היה אינטרס לקדם הן היו בקלות עושות את זה אבל זה לא קורה כי הדברים שיוצאים לפלטפורמה שלהם הם בכל מקרה לא בדיוק תובעניים. אפילו אם זו חומרה לא מותאמת טאבלטים חדשים יוצאים על בסיס שנתי ולא היתה בעיה לעשות את ההתאמות אבל פשוט אין עניין.
&nbsp
מסכים עם הסיבה שציינת שבגינה אין לך את הסוויץ׳, עם כל החגיגות על כל פורט שמגיע ושלא נראה זוועה זה עדיין מבאס מאוד שהמכשיר כזה חלש וזה בהחלט פוגע בתמריץ לקנות אותו לפחות עבור חלק מאיתנו (גם אם חלק קטן)

ההסבר שלך כמעט שיכנע אותי אחי אבל זה נעשה.

עובדה שלסמרטפונים יש לא מעט שוטרים מהירים.(צירפתי אחד) אז זה אפשרי ברמת הקונספט.

אולי אם כבר בטסדה יודעים שאף אחד לא יסכים לשלם על פורט סמארטפון של דום אפילו לא 40$ דולר.

כמעט כל בן אדם שתגיד לו לשלם 40 דולר ומעלה על משחק יעדיף כבר לשלם את הסכומים האלה על פלטפורמת משחקים נורמלית.

משהו שאני יכול להגיד לטובת בטסדה זה שאפילו לעומת רוקסטאר הם לרגע לא מוכרים את קהל הסינגל שלהם.

לא דחפו לפולאאוט 4 מולטיפלייר מאולץ ולא co op, וששאלו את טוד האוורד (המנהיג שלהם) אם סקיירים יקבל מולטיפלייר הוא אמר "אם נעשה את זה, אנחנו כבר נעשה MMO" וככה היה.

אז בטסדה הם די האחרונים שאני אאמין עליהם האמת שהם ידרדרו משחקי AAA לטאבלטים.

בכל אופן גם אם הסוויץ מקבלת תמיכה פשוט כי היא נתפסת בעיני המפתחות כפלטפורמה "נורמלית ולגיטימית" עדיין במבחן התוצאה, הסוויץ הזו קצת מתחילה להגשים את החזון שלה כקונסולה היברידית, גם אם אותנו הפורטים המשונמכים שלה לא מעניינים.

גם הPSP והויטה ניסו ללכת לכיוון הזה של "משחקי AAA על קונסולה ניידת"
אבל לא זכור לי שהויטה קיבלה איזשהו קילר אפ AAA מדור הPS3.

אם הויטה איכשהו היתה מקבלת פורטים של משונמכים של משחקי AAA מהפס3
הייתי יכול לומר שזה נעשה בעבר.

תכלס, סוני כל כך דומיננטית בשוק כרגע וזה ימשיך ככה בפס5 אם הם לא יעשו פשלות של מחיר או יזלזלו בתאימות לאחור.

אחי תאר לך את נטפליקס סתם לדוגמא נכנסים לשוק הזה ומשקיעים בתוכן אקסקלוסיבי כמו שהם משקעים בסדרות אקסקלוסיביות או את אפל גוררת חברות צד ג' לתמוך רק בה כמו שהיא יודעת לעשות עם משחקים בIOS

אני מסכים עם מה שאמרת על זה שזה שוק קשה אחי. דיברנו פשוט על סיטואציה שמייק וסוני נופלות על הראש ומתחילות להתנהג כמו נינטנדו.

וכמו שאתה יודע חוק מספר אחד,הוא "כשיש ביקוש- יש היצע" אם סוני ומייק יתחילו להציע חומרות עלובות כמו נינטנדו אז כן תבוא חברה גדולה שתענה על הצורך הזה של הגיימרים.

ברור שאם סוני ומייק ידאגו לגיימרים כמו תמיד ולא ישתנו אז אפל סגה אמזון או נטפליקס לא יעזו להיכנס לשוק הזה אבל במצב שמייק וסוני הופכות את עורן? הקלפים נטרפים.

דמיין אחי, אם לנטפליקס היתה קונסולה והם היו משקיעים בתוכן אקסקלוסיבי כמו שהם משקיעים בסדרות אקסקלוסיביות.

הכל עדיף ממייק.

evilplate

New member
אחי הזוועה הזו שהבאת לא משכנעת אותי

אל תשווה את הגיימפליי הסופר מהיר והארקיידי של דום עם כל הקפיצות וה strafing שצריך לעשות לדבר הזוחל הזה שעוצב סביב שליטה גרועה ולכן כולם שם הולכים בקו ישר ועומדים ואף אחד לא מנסה לאתגר בשיט את התנועה שלך כי ברור שבקושי אפשר להגיב עם זה.
&nbsp
אין פה בכלל שאלה, עד שלא יהיה פיתרון טוב למחסור בג׳ויסטיק הפלטפורמות האלו לעולם לא יוכלו להיות פלטפורמות גיימינג לגיטימיות, וכרגע זה לא נראה כמו משהו שהולך לקרות במשך הרבה הרבה שנים, עד שימציאו איזו טכנולוגיה שבלחיצת כפתור יוצא מהסמארטפון/טאבלטים ג׳ויסטיק נשלף שנבנה אל מול עיניך ב 5 שניות או משהו כזה ושנמצא בכל מכשיר שנמכר, לא כאיזה משהו ייעודי לגיימרים אלא שזו תהיה אופציה בילט אין בכל אייפון 30 נגיד, אז באמת נדבר. ההגבלה של הפלטפורמות האלו היא הרבה יותר בממשק ובשליטה מאשר הכח שלהן.
&nbsp
כמובן שגם מה שאמרת על המחיר נכון.
&nbsp
בקיצור אני לא משוכנע עדיין שיש שינוי מהותי במצב של נינטנדו מבחינת צד ג׳ עם הסוויץ׳ אבל המכשיר כן זוכה להצלחה גדולה עד עכשיו וההצלחה הזו כן מבוססת על גיימרים אין ספק ככה שאולי כן יש פה פוטנציאל לשינוי סטטוס אם הפורטים המשונמכים האלה ימכרו בצורה מעולה ויתנו את האות למפתחים לנסות להעביר עוד ועוד פרויקטים שאפשר לשנמך (כי וואלה לא חסרים משחקים שמבחינת גיימפליי הם לא מציעים משהו שאי אפשר לעשות בגרסה משונמכת על חצי דור קודם), אבל נחיה ונראה :)
&nbsp
בעניין נטפליקס וחברות אחרות, אם יביאו חומרה נורמלית אז אני לא אתנגד בכלל, סלח לי שאני אומר אבל קשה לי לראות איך חברה אחרת שמביאה טכנולוגיה נורמלית שזוכה לתמיכה של צד ג׳ יכולה להיות פחות טובה משמעותית ממייק, גם אם לא תעשה הרבה חוץ מלקבל צד ג׳ (התסריט הכי גרוע והכי פחות סביר כי הרי ברור שהיא כן תשקיע בבלעדיים, בטח בהתחלה כשמנסה לגנוב נתח שוק) אז היא תהיה רק קצת פחות טובה ממייק הנוכחית, בכל תסריט סביר אחר היא לדעתי עדיפה ממה שהולך עכשיו על הוואן.
&nbsp
&nbsp

למעלה