PS4 - Tokyo Game Show

evilplate

New member
אחי לא השווית באמת עכשיו את המספרים של קראש P:

שמע, ברור שסינגלים מסוגלים למכור מעולה לא אמרתי שלא, רק אמרתי ש GTA5 זו באמת תופעה חסרת תקדים שסביר להניח שחלק גדול ממנה זה המולטי שלו, בוא נגיד שהמשחק בטח נותן להמון אנשים תמריץ של סוג של חבילה שלמה כשהוא מציע גם קמפיין וגם אונליין כזה, אז אומנם אני מסכים שלסינגל יש חלק גדול בהצלחה אבל בהחלט יתכן שהרגליים העצומות האלו נשמרות לא מעט בזכות המולטי שלו.
&nbsp
מקווה כמובן כמוך שרוקסטאר תמיד תמיד תתעדף סינגל לפני הכל, אם זו חברה שתתחיל להתמקד במולטי יותר מדי זו תהיה מכה כואבת מאוד ל״תעשיית הסינגל״.
&nbsp
בעניין 2 RDR אני מסכים איתך שאין הנחות, לדעתי ציון שהוא פחות מ 92 זה קצת אכזבה, וכן אם זה פחות מ 9 (גם אם זה 8 גבוה) אז זו כבר אכזבה גדולה. עם כמה שהמבקרים קשוחים יותר עדיין משחקים מדהימים מצליחים להגיע אל ה 9 ככה שזה אומר משהו לא הכי חיובי על RDR2 אם הוא לא הצליח להגיע אל היעד הזה, גם אם עדיין יכול להיות שהוא יצא מהנה וטוב בסכ״ה, הדרישות מרוקסטאר הן להרבה יותר מזה.

חח אולי היה עדיף להשתמש בפולאאוט 4

כך או אחרת יש משחקי סינגל שנמכרים כמו לחם וgta הוא בלי שום הגזמה בראש הרשימה של המשחק סינגל שמוכרים טוב בגלל הסינגל.

כן לא מן הנמנע שמולטי נתן דחיפה של מליון או אפילו מיליונים למכירות אבל אנחנו בכל זאת מדברים על המשחק
הנמכרבי ביותר בכל הזמנים באמריקה ויש לי הרגשה שהוא בכל מקרה היה מגיע לתואר הזה.

אבל מי יודע זה תרחיש סביר שהמולטי עזר במכירות. פשוט אי אפשר לשכוח שעוד לפני עידן המולטיפלייר אנחנו

מדבריםעל סדרת משחקים שהיא מלכת המערב.

וזו מהסדרות היחידות שיכולות להזיז מספרים כאלה.

אם דבר אחד אני לא יכול להתווכח שהאונליין העלה לרוקסטאר את ההכנסות בצורה מטורפת. בגלל כל הדברים שאפשר לקנות בו וזה דבר שלא היה להם במשחקים קודמים. ככה שהם שוחים בכסף יותר מבעבר וזה אכן תמריץ להשקיע במילוי.

ובכל זאת ממה שאני זוכר היציאה של gta5 המולטי לא היה זמין איזה חודש או משהו כזה ורוקסטאר עשו את זה בכוונה. מלאים ביטחון בצעד הזה והמשחק עדיין שבר שיאי עולם שדיברו עליו בחדשות בכל מקום ביום היציאה :). משחק סינגל :)

רימאסטר של שנמו 1+2 יוצא השנה (שמועה חדשה)

אם זה מרגיש גם לכם כאילו כל חודש אנחנו שומעים על רימאסטרים לשנמו 1+2 אז זה פשוט כי זה מה שקורה.

מקורות עם קשרים בסגה טוענים שהרימאסטרים יגיעו בעתיד הלא רחוק. לפי המקורות סגה עובדים על הרימאסטרים מאז 2016 ותכננו לחשוף אותם בE3 2017
אבל נדחו מסיבה לא ידועה.

הריאמסטרים כאמור מתוכננים לצאת לפס4 אקסבוקס וואן/PC וככל הנראה לכלול את שני המשחקים כאוסף אחד.

לדעתי נשמע על האוסף בPSX אם לא שמענו עליו כבר בTGS.

כנראה הוא היה אמור להיחשף אצל סוני והם לא רצו שהוא יידפק בגלל ספיידרמן או משהו כזה.
http://comicbook.com/gaming/2017/09/22/shenmue-hd-coming-this-year/#2

בכל PSX אנחנו שומעים על איזה משחק יפני שיוצא לPS4 אז כנראה המשחק הזה יהיה אחד מהם.

evilplate

New member
יהיה מוזר אם יצאו השנה לאור זה שלא הראו כלום עדיין

נראה לי הגיוני שירצו יותר זמן לבנות הייפ והכל, זה גם רעיון רע להוציא אותם בתקופת השיא של החגים מול כל הגדולים. אני סקפטי בנוגע לזה אבל אני מקווה שכמו שאתה אומר, עצם העובדה שכל הזמן מזכירים את הרימאסטרים האלה אז זה כנראה אומר שאכן זה קורה במוקדם או במאוחר.

אני דווקא רואה את זה יוצא השנה אחי :)

מתאים לסוני להכריז על זה בPSX ולהגיד "זמין עכשיו קודם לPS4 " ואז נגיד זה ייצא אחר כך לבוקס ולמחשב ב2018.

כמובן שסוני יכולים רק לחשוף את זה והיציאה בכלל תהיה ברבעון הראשון של 2018
אבל עדיין אני רואה את סוני עושים מהלך כזה.

אני לא חושב שיש למשחק הזה סיכון ממשחקי החגים כי זה משחק כל כך ניישתי שמכוון מראש רק להארדקור והם יקנו אותו בכל מקרה מתישהו.

ממה שאני זוכר סוני הכריזה על פורט של מארוול נגד קפקום 3 בE3 והוא היה בלעדי זמנית לפס4 אולי סוני לא רצתה לבזבז הפתעות בE3 ואז הזיזה את שנמו לPSX.

בכל מקרה גם אם הוא יוצא בדצמבר בPSX לא יהיה לי זמן בשביל האוסף ביציאה
אבל אני בדוק אפנה לו זמן ב2018 :)

evilplate

New member
יאללה הלוואי :)

פשוט נראה לי הם ירצו לבנות יותר הייפ כלפי זה ואני חושב שגם אם המשחק נישתי ולא בהכרח מתנגש בצורה ישירה עם הקהל של הלהיטים, זה אף פעם לא רעיון טוב להוציא אותו בכזו תקופה עמוסה (כי בכל זאת יכול להיות שגם מתוך אלו שאוהבים את הלהיטים יש רבים שאוהבים את שאנמו אבל אין להם זמן אליו), לדעתי הכי יתאים לו באיזה מרץ/אפריל שנה הבאה, אבל זה שיקול שלהם והם יכולים לאמץ במקרה הזה את צורת החשיבה שלך, אי אפשר לדעת :)
&nbsp
מה שכן גם אני כמוך לא אשחק בו השנה בכל מקרה אז זה פחות משנה לי אבל מצד שני אם יצא השנה אז זה אומר שעד שנתפנה אליו הוא כבר יהיה בסייל ככה שזה גם משתלם לנו.

חחחח כן :) נקבל איזה 50 גיימפלי שעות במחיר זנות.

(אם מחשבים את שניהם ביחד) אחי אתה לא מבין לאיפה רמת הפאנבויות שלי מגיעה לפעמים, אני רוצה לראות את התסכול של בעלי הONE בGAF שזה יהיה אקסקלוסיבי זמנית לPS4 חחחח.

אני אוהב לראות את מייק מפסידה עוד מערכה.

evilplate

New member
חחחחח לפחות אתה מודע לזה

מבחינתי בשלב הזה זה כמו להכות סוס מת אז אני לא מוצא בזה הרבה טעם אבל אני כן מודה שבהתחלה חגגתי בכיף דברים כאלו כי לא רציתי תסריט שמייק מוציאה כזו קונסולה מעפנה גם מבחינת כח, גם מבחינת זה שדחפה קינקט ונקודת מבט קז׳ואלית שכזו וגם לא משקיעה בבלעדיים ובשירות הגולד שלה ולא באמת מראה שאכפת לה מספיק מהקהל שלה. אז כן ברור שכל הפסד וכל דבר רע שקרה להם חגגתי עד שהרגשתי בטוח מספיק בניצחון המוחץ של סוני ושהם לא יוכלו להביא כבר איזה קאמבק מהסרטים כמו שהיה עם הפס3 (שבצדק עשה קאמבק)
&nbsp
אבל עכשיו אני אפילו קצת חושש מהמקום הזה שאולי לא כדאי שיחטפו חזק מדי כדי שעדיין הם ישארו בתעשייה לעוד שנים ושלא יחליטו לקפל את הבאסטה.
&nbsp
מה שכן מבחינת צדק מגיע להם עדיין לקבל בראש ולהפסיד ככה חזק בכל חודש ב NPD כמו שמפסידים השנה רק בגלל עניין הבלעדיים, פשוט קשה לי לסלוח להם שהם ככה יצרו כזו קונסולה חסרת ייחוד וזהות משלה.

מפתחי JC עובדים על משחק PS5/next gen xbox

מפתחי just cause עובדים על משחק עולם פתוח לדור הבא שמתמקד במולטיפלייר ומפותח לקונסולות הדור הבא קרי PS5 ויורש הבוקס.

הם מחפשים מפתחים מתאימים. זה המשחק השני ששמענו עליו לדור הבא. הצוות של פיינל פנטזי עובד גם הוא על IP חדש לPS5.

מה שמעניין במשחק הזה של יוצרי just cause היא שהוא הולך להיות משחק קרוס ג'ן עם הפס4/וואן אבל כאמור הגרסה המקורית והדפינטיבית שלו לדור הבא.

קראתי תגובה באינטרנט שאומרת שבגלל שרוב המשחקים של הדור הבא גם ככה בטח יהיו 80% משחקי מולטיפלייר הוא לא ימהר לשדרג, לא יכול שלא להסכים איתו.

נקווה שבאמת הPS5 מגיע ב2020 למה אם זה 2019 אני... (פשוט לא אקנה אותו עד 2020 )
http://www.gamezone.com/news/just-c...ld-multiplayer-game-for-next-xbox-ps5-3457633

evilplate

New member
מעניין שככה מפתחים מדברים כבר בחופשיות על הדור הבא

אולי הם יודעים משהו שאנחנו לא ואכן הדור הזה קרוב יותר ממה שנראה לנו?
&nbsp
אני מקווה מאוד שלא.
&nbsp
בכל אופן הפרויקט של החברה הזו לא מעניין אותי, במיוחד שיתמקד במולטי פלייר אבל גם כחברת סינגל המשחקים שלהם לא לטעמי.

הפעם אני לא אתן לסוני לגרום לי לשדרג :)

אנחנו בתקופה שהדור הנוכחי כבר מאוד בשל ואנחנו עדיין מקבלים פאקינג רימאסטרים של משחקי דור קודם כל חודש בערך.

אני רואה את המצב הזה רק מתגבר בדור הבא, כמו שאמרו בGAF היום
תאימות לאחור בPS5 לא תמנע מסוני למכור רימאסטרים ב4K.

כי בטח התאימות לאחור תהיה איזה "יעני 4K" או פשוט 1080P.

ואני לא אמהר לקנות PS5 הפעם רק בשביל לשחק איזה watch dogs 5
או AC 9000 או איזה משחק השקה מחורבן של איינפימוס.

בדור הקודם זה עבד לא רק בגלל שהן היו ותיקיות אלא פשוט לא שיחקנו בחצי ממנו ברימאסטרים מהפס2. ובהמשכים סידרתיים.אז היתה תחושה שמיצינו את דור הפס3 וקיבלנו עליו מספיק IP חדשים כדי שנרגיש שמיצינו את החומרה של

הדור הקודם והיכולות שלו עד תום ואנחנו צריכים חומרה חדשה בשבל קונספטים

חדשים ומקוריות.

הפעם אני אשדרג באחד משני מצבים.

שהבקלוג שלי בפס4 והמשחקים שמעניינים אותי בשבילו נגמרו ברובם המוחלט.
2.אם נוטי דוג/סאקר פאנץ/גרילה יפגיזו באיזה משחק כל כך אגדי שהוא לא קרוס ג'ן בהשקה של המכשיר.

וזה אפילו לא עניין של כסף אחי, כמה כבר הפס5 הזה יעלה?
אנלא משדרג רק בשביל לקנות שוב את המשחקים שכבר קניתי בדור הזה ב4K.

או שיביאו משחקים חדשים מקוריים במהירות הרבה יותר גבוהה מהדור הזה או שהם יראו אותי בPS5 פרו :)

evilplate

New member
תכלס מסכים עם כל מה שאמרת

אני לא הולך לעשות את הטעות שעשיתי בדור הזה ולסחוב שנתיים פלוס יבשות של משחקים מעפנים, קרוס ג׳ן ורימאסטרים. אם לא יביאו לי כמו שנינטנדו עושה תמריץ אמיתי ומשכנע מאוד לעבור לדור הבא אני בכיף אסחט את הפס4 שלי כמה שרק אוכל ואצטרף בשלב של הפס5 פרו (שבטח יהיה משמעותי בהרבה מהפס4 פרו אם תחשוב על זה, אם הפס5 הרגיל יכוון ל 4K טבעי כמו שבטח יקרה אז גרסת הפרו תתמקד נטו בשיפורים גראפיים כי אין מצב שיכוונו פתאום ל 8K זה יותר מדי רחוק והזוי בשלב הזה, אז פה אשכרה נקבל שדרוג פרו משמעותי שנהנה ממנו ושיתן לנו לפחות קפיצה גראפית כמו שצריך מעבר לעוד רזולוצייה כמו שיקרה עם הפס5 שתבזבז המון כח על זה)

מארוול נגד קפקום 4, הוא כישלון צורם באנגליה.

זו רשימת המשחקים הנמכרים ביותר באנגליה לשבוע האחרון לפי הסדר.

. Destiny 2
2.Project CARS 2
3. NBA 2K18
4. PES 2018
5. POKKEN Tournament DX
6. GTA 5
7. Crash Bandicoot N. Sane Trilogy
8. Uncharted: Lost Legacy
9. Forza Horizon 3
10. Lego Worlds

מארוול קפקום 4 לא נכנס אפילו לעשירית המשחקים הנמכרים בשבוע היציאה שלו והוא מקום 12.זו טבלת 10 המשחקים הנמכרים ביותר באנגליה.

כמו שאמרו בgamezone, משפיל ביותר בשביל קפקום שמשחק המכות של פוקימון מקום חמישי השבוע, ומשפיל ביותר שמשחק NBA שזו אפילו לא ליגה אנגלית וזה לא פופלארי ברמות של פיפא גם כן עקפו את המשחק בלי להתאמץ בכלל.

יש על המשחק דעה די אחידה עד עכשיו. משחק כייפי ביותר שמגיע לו 9+ מבחינת גיימפלי, עם הגרפיקה הכי מכוערת שראינו מזה שנים ועיצוב שנראה כמו תחת, וחסרים האקסמן.

שזה בערך כמו שנינטנדו יגידו שלינק לא יופיע בזלדה הבאה או משהו כזה.
שני גורמים שלדעתי קטלו את המשחק.שיחקתי בו הוא כייפי ברמות אחרות, אבל אי אפשר הוא נראה כמו צואה וחבל.
http://www.gamezone.com/news/marvel-vs-capcom-infinite-flops-hard-in-the-uk-3457621

מישהו 2

New member
בסופו של יום הגיימפליי הכי חשוב

אם הוא באמת כזה כיפי, זה כל מה שצריך

המשחק נראה כמו חור של תחת אין איך לייפות את זה

אני חושב שמה שאמרת תופס ברוב המקרים, אבל יש לכל כלל את היוצא מן הכלל ובחיים שלי לא ראיתי משחק מכות של קפקום כזה מכוער. זה ממש פוגע לי ביכולת לקחת את המשחק ברצינות.

אם נוסיף את זה שהממשחק הזה לא קיים בחלל ריק, ויש משחקים כמו דרגון בול, וקודמו בסדרה וSF5 שכולם עושים לו בית ספר מבחינת גרפיקה ומראה חיצוני.

אז זה לא דבר שיעברו עליו בשתיקה.

בשבילנו כישראלים כדי שנוכל להנות מהמשחק אנחנו צריכים מכירות חזקות באירופה במדינות כמו אנגליה צרפת ספרד גרמניה וכו' כי אלה האנשים שנשחק איתם בעיקר.

אז אם המשחק הזה נכשל באירופה זה משפיע עלינו ישירות ועוד יותר מוריד את החשק ממנו שהיה נמוך מההתחלה

evilplate

New member
הבנתי שאפילו הפורט של סטריט פייטר 2 לסוויץ׳ מכר יותר

וגרסת ה ONE של המשחק לא מופיעה ב 40 המקומות הראשונים, יעני מכר איזה כמה מאות עותקים על הוואן כאילו אנחנו מסתכלים על טבלה של מכירות של משחק חדש שיצא בירוחם ולא בפאקינג אנגלייה.
&nbsp
אין יותר כישלון מזה וזה לגמרי על קאפקום שנתנה למשחק תקציב של חבילת פיסטוקים, זה ממש מבזה את מארבל מה שקורה פה, אני במקומם רק מהמבוכה והפגיעה במותג שלהם מבקש מקאפקום פיצוי שמן והתחייבות שהמשחק הבא בסדרה ימכור מינימום 2 מיליון אחרת השותפות מתפרקת.
&nbsp
(טוב נו בתכלס אין לי מושג מה הולך בהסכם ביניהם ומה מארבל יכולה לעשות או לא אבל בשביל חברה כזו מצליחנית היום זו בושה להקשר למשחק כזה בדיחה, קאפקום באמת יצאה ביזיון ברמות עם מה שקרה פה)

ממה שהבנתי אחד האמנים בדיסני הוא קצת מעריץ סטריט פייטר :)

אחד האמנים שעבד על פרוזן וראלף ההורס אוהב את הסדרה. הנה למשל ציורים שלו של הדמות האהובה עלי.
https://www.eventhubs.com/news/2017...an-ekren-brings-us-cammy-weve-never-seen-her/

תוסיף את זה אחי שעל תחום המשחקים במארוול אחראי אחד שהיה בכיר בקפקום אמריקה לשעבר ואחד וותיק לא מישהו שעבד בקפקום חצי שנה ועזב.

ובוא נוסיף את זה זו שהשותפות של דיסני וקפקום אפילו יותר ותיקה מהשותפות
שלהם עם מארוול.

קיצור לא רואה את השותפות הזו מתפרקת בקרוב.

אבל אני מסכים עם הנקודה המרכזית שלך, אם מארוול רוצים שניקח אותם ברצינות הם לא יכולים לעשות הנחות לקפקום.

ממה שהבנתי באמת, קפקום מממנת את המשחק לבד ונותנת למארוול חצי מהרווחים.

ככה שבעיני זו טיפה גם פאשלה של מארוול/דיסני.הבעיה לדעתי אם קפקום היא שאין להם אופציה לשחק כרגע "במגרש של הגדולים"

ואחד משני הדברים היו צריכים לקרות, או שקפקום היו מגלים קצת מודעות עצמית ויודעים שזה לא הזמן למשחק מארוול חדש אם הם לא יכולים להוציא משחק עם גרפיקה פצצה שתרגיש שייכת בדור הנוכחי.

או שמארוול היו צריכים לממן את המשחק כמו שסוני עשו עם SF5.

כמו שאתה תמיד אומר, משחקי מכות זה הז'אנר שאמור להיות הכי קל להרשים איתו גרפית, ואני לא מאמין איך קרתה הפאשלה שאף אחד לא אמר לעצמו "המשחק נראה גועל נפש"

חצי מהדמויות נראות קרייפיות מלחיצות רצח והדמויות של מארוול נראות ממש מכוער גם. והרקעים דוחים.

חחחחחח זה אשכרה נראה כמו טבלת מכירות בירוחם אחי.אני חושב שאפילו רבי מכר אמייתים בישראל מכרו יותר מהמשחק חח.

אני תמיד אמרתי שלדעתי קפקום חיים בסרט שהם חושבים שהמשחק הזה יכול להגיע ל2M.

ואחי, שים לב מתי הפאשלה שלהם, בשיא ההצלחה של מארוול אנחנו בעשור שנראה לי יזכר בתור "תור הזהב " של מארוול, מבחינת אהבת הקהל.

משחק עם גרפיקת AAA וגיימפלי איכותי כמו שיש למשחק הזה? אני לא חושב שאני מגזים שאני אומר שהמשחק הזה יכל להשתוות למשחקים של מורטאל קומבאט במכירות.

הם מצד אחד רוצים את הקזואלים שהולכים לראות כל סרט של מארוול ורואים כל סדרה שלהם בנטפליקס, אבל הם שכחו שאותו קהל,ממש זה קהל שאוהב

אפקטים מדהימים, תקציב מטורך,זה קהל שבא קודם כל להנות מהיופי מהמגניבות מהסטייל.

כאילו, יופי שלמשחק הזה יש מצב ארקייד וסטורי מוד עלילתי מושקע,
אבל זה לא ממש מעניין תתחת, לקהל של הסרטים של מארוול.

המכירות של המשחק על הONE די הוכיחו שקפקום לא הפסידה כלום מהבלעדיות של SF5 ה לקהל הONE יש טעם של חרא, אבל אולי אפילו הם היו נגנבים מגרפיקה נורמלית וקונים.

קיצר, אני ממש מקווה שקפקום לא נוגעת ברזי 8 עד שיש להם תקציב נורמלי, ואני גם לא בטוח שאני רוצה DMC כרגע.

פאק שמישהו כבר יתן להם איזה בית, רצוי מארוול, שיכולים להרוויח מהם.

evilplate

New member
מסכים עם רוב מה שאמרת רק נקודה בקשר ל ONE

מארוול נגד קאפקום באמת מכר בצורה שערורייתית על הקונסולה הזו אבל יש כאלו שאומרים שבגלל שקאפקום עשתה הסכם בלעדיות עם סוני על סטריט פייטר שהמשחק ככה נכשל על הוואן כי הקהל שם לא מרגיש קשור למשחקי קאפקום בדור הזה, כי הם נכשלו בלטפח אותו.
&nbsp
לא יודע אם הסיבה הזו הגיונית אבל זה חלק מהדברים שאמרו בגאף בנוגע ללמה המשחק נכשל בצורה עד כדי כך מגוכחת על הוואן.
&nbsp
בכל מקרה שנינו מסכימים שקאפקום פישלה פה בגדול וזה לא משחק שראוי בכלל למה שמארוול מייצגת היום בתור הזהב שלה, אולי לפני 10 שנים זה היה נסבל אבל היום מעליב לשייך את זה למארוול ואם לקאפקום לא היה תקציב אז הם היו צריכים לחכות שיהיה כזה ולא להוציא הפקה כזו תחת השם הזה, או במינימום לפחות למכור את זה ב 30$ ככה היו מתייחסים לזה ביותר סלחנות.

יש בזה משהו כי גם אני נקמתי בסקוור עם טומב ריידר.

על הבלעדיות, אבל זה רק בגלל שמימלא הטומב ריידר ההוא נראה לי כמו משחק דור קודם
זאת אומרת אם טומב ריידר לא היה מרגיש לי דור קודם, כנראה שלא הייתי מעניש את סקוור על הבלעדיות.

אז אולי בעלי הONE הם במצב הזה נוח להם "להעניש" את קפקום על משחק שגם ככה לא עושה להם את זה.

מכל מיני סיבות כמו גרפיקה וערכי הפקה וגיימפלים.

לא יודע למה, הם לא נראים לי קהל שיודע להעריך משחק מכות טוב, יש לי הרגשה שKI היה זוכה להצלחה גדולה על הפס4.

והנה טקן 7 סדרה שכבר שני דורות על הבוקס,אמרו שיש על הבוקס פחות לאג בטקן 7 ממה שיש בפס4 והנה אפילו הPC עקף את גרסת הבוקס.

וגם עם דרגון בול אני מאמין שאמנם הוא ימכור כמו מטורף על כל הפלטפורמות אבל נראה לי שעיקר הקהילה תהיה על הPS4.

יש לי את הסטיגמה הזו על קהל הבוקס, שזה קהל שמתעניין רק במשחקי הצד ג' הכי מיינסטרימים שיש ובגלל זה הם בחרו בבוקס, בגלל כל מיני פיצ'רים שוליים.

ואולי הבלעדי היחיד שמעניין אותם זה פורצה, כי נראה כבר שאפילו היילו וגירס לא מעניינים אותם.

ברור שבGAF אנחנו נראה את קהל הבוקס, שכן מתעניין בSF ושכן מקנא על האקסקלוסיבים של הPS4 וגיימרים שבכללי הם דומים לנו רק שיש להם בוקס.

אבל נראה לי שקהל הבוקס הרחב יותר, לא הארדקורי שמשתקף לנו בGAF סתם לא יודע להעריך משחקים טובים.

אפילו יש לאנשים כל מיני השערות שדרגון בול התחיל את חייו כמשחק בלעדי לPC/PS4 ושספנסר דאג בנסיעה שלו ליפן שיצא גם לONE ובתמורה נתן לזה חשיפה בתערוכת הE3 שלהם, לך דע אחי.

זה נכון למשל שלSF4 היתה הצלחה פנומנלית על הבוקס לא מתווכח עם זה, אבל היתה לו הצלחה פנומנלית אפילו על ה3DS והPC בתור משחק שהחייה את המותג אז זה ברור שבעלי הבוקס התייחסו אליו, ביחד עם כל הגיימרים.

בסופו של יום אני חושב שמי שבאמת אוהב SF/טקן/מכות נמצא על הPS4.

מה הניחוש שלכם למשחקי הפלוס לאוקטובר 2017 חברים?

הרבה אנשים זורקים ניחושים עכשיו מה יהיה משחקי הפלוס לPS4 באוקטובר, חלק מהמרים שזה יהיה משחק אימה כמו the evil within 1 או רזי זירו. או רזי REV 2.
לי אישית לא נראה שזה יכול להיות TEW 1 כי ההמשך יוצא חודש הבא.

וזה לא נראה לי יכול להיות רזי REV 2 בגלל שהגרסת סוויץ שלו עוד לא יצאה וקפקום לא יהיו כאלה מפגרים לתת בפלוס משחק במתנה שעוד לא יצא בפלטפורמה אחרת.

זירו עוד יכול להיות הגיוני, אבל לא נראה לי שקפקום ירצו להיכנס במיקאמי וTEW 2 על אף התחרות.

הניחושים שלי:
קילזון (כי סוני נתנו הרבה משחקי צד א' בזמן האחרון, אז למה לא את זה?)
dishonored 1
פס4 אדישן (כי ... זה רק עניין של זמן עד שהוא יגיע לפלוס)
Full Throttle - משחק של טים שיפר משנות ה90 פוינט אנד קליק (כי כולם מגיעים לפלוס מתישהו ואתם יודעים את זה)

למעלה