PS4 - Tokyo Game Show

הם נראים תותחים אבל אף פעם לא אהבתי אותם.

העיצוב שלהם נראה מגניב לגמרי וגם סגנונות הלחימה שלהם, אבל אני כנראה לא הולך להשתמש בהם אף פעם מהסיבה הפשוטה שגם אחרי 16 שנה שאני מכיר אותם... אני עדיין לא מרגיש שאני מכיר אותם :)

אגב גם אני לא הצלחתי להתקבל לבטא של המשחק, אבל גם רוב החברים שלי בPSN לא הצליחו.

יש לי חבר ישראלי אחד שדווקא הצליח ויש לו את כל המשחקים שלהם גילטי גיר וכו' אז הם בטח נתנו עדיפות לאנשים שיש להם את המשחקים שלהם.

נחכה לבטא פתוחה :)

אני מת לשחק נגדך במשחק הזה.

טריילר סיפור לCode Vein.

נראה דרמטי ואפי אם הסיפור יהיה טוב זה יכול להיות מה שיעשה את המשחק מיוחד בז'אנר שלו, כי זה בדיוק מה שחסר למשחקים האלה כדי להיות מענינים-סיפור.

קצת מבאס שנראה שהם הלכו על "גיבור שקט" שלא מדבר. נקווה שלפחות השותפים שלו יהיו מעניינים ושהם ירימו את המשחק וגם עלילה מעניינת לא תזיק.

אני אופטימי כרגע, הגיימפלי לא נראה לי משהו בכלל, אבל אני אוהב את העיצוב האמנותי ושוב אם הסיפור יהיה טוב, שני האלמנטים האלה יוכלו לגרום לי לשחק ת'משחק עד סופו.
https://www.youtube.com/watch?time_continue=124&v=xOn4zW9xGNE
(תפוז עושים בעיה עם הטריילר)

evilplate

New member
שונא גיבור שקט

Valve הכניסו את האלמנט המעפן הזה שאמור לגרום לך להכנס לתוך הדמות של הגיבור במידה והיית נולד אילם מאיזשהי סיבה. זה לא אימרסיבי מבחינתי, זה מטומטם, אנשים מדברים אליך ואתה אמור לדמיין שאתה עונה להם בחזרה ולא שהם מנהלים שיחות שם עם עצמם כמו חולי רוח מאיזשהי סיבה.

לפי ויקפדיה זלדה היא הסדרה הראשונה שעשתה גיבור שקט

אבל אם אנחנו מדברים על משחקים מודרנים במערב, כן valve הם הראשונים שקופצים גם לי לראש במיוחד כי זה ממש בולט בhalf life הכל כמו איזה סרט

קולנוע עתור תקציב המון השקעה באפקטים בהבעות פנים בדרמה, ואתה מרגיש שאתה משחק מישהו אילם שהם באמת כנראה היחידים שיכולים להזדהות עם גורדון פריימן ודומיו.

לא היתה לי בעיה עם גיבור שקט, אם לפחות אפשר היה לקרוא את המחשבות שלו ביומנים Logs וכו' יש משחקים שעשו שילוב כזה בין גיבור שקט לגיבור עם אישיות וזה היה אחלה בעיני :)

יש לי דילמה אם לקנות את the evil within 2 בהשקה דיגיטלית או לחכות כמה ימים ולקנות אותו בארץ במחיר טיפה יותר זול. אוף.

לא, לא סיימתי את הוריזון אפילו לא קרוב אבל אני לא יכול להתאפק.

evilplate

New member
מסכים עם מה שאמרת על הגיבור השקט

לפחות אם היו מנסים ליצור לו איזו אישיות עוד מילא, אבל הוא אשכרה דמות ריקה שמסתובבת שם לאנשים בין הרגליים בלי שום אופי.
&nbsp
בעניין TEW2 חכה לביקורות קודם אבל מניסיון מר שלי, ברגע שתעזוב משחק RPG באמצע אתה כבר לא תחזור אליו כנראה, ממליץ לך קצת לחרוש על הוריזון ולסיים אותו עד אז.
&nbsp
אגב את ההזמנה הדיגיטלית אתה רוצה לעשות דרך החנות הישראלית? כי אם זה מהחנות האמריקאית זה אמור להיות יותר זול מהמחיר בארץ, ואם כבר בארץ בהרבה מקרים משחקים מגיעים לפני היציאה הדיגיטלית כי חנויות פה חופשי שוברות תאריכים, ככה שהדילמה שהצגת נשמעת לי מוזרה.

אתה צודק אחי, אבל זה הוריזון :)

אני לא מתכוון להשאיר אותו בצד עד שאני אסיים את TEW2 אלא אני הולך לעשות איזה יום יומים בשבוע שאני לוקח מTEW הפסקה ומשחק בהוריזון.

ואני לא עושה את זה כי זה בלעדי שיחיכינו לו שנים, אני פשוט באמת מאוד אוהב אותו.

(SF5 פשוט הרס לי קצת את הדור מבחינת קצב ההתקדמות שלי, בגלל שאני לא מצליח לאזן סינגלים איתו)

את ההזמנה הדיגיטלית? רציתי לעשות בישראלי, כמו שאני תמיד אומר אני מעדיף לקנות בויזה נטענת בחוץ לארץ ואמזון לא הסבירו לי למה הם לא מקבלים ת'ויזה.

אבל נראה אולי ניתן להם אשראי ונקנה בחוץ לארץ.

אני חושב אבל בגדול שאתה צודק נחכה לביקורות.

פחות מודאג מהתוכן אני בטוח שזה משחק של 9 אני רק לא בטוח שיש לו יציבות וביצועים של 9, לא בא לי לקנות משחק שירגיש כאילו אני משחק אותו על מחשב 286 עם מסך ירוק (אם אתה זוכר את אלה)

ראיתי באמת במרכז שחנויות שוברות תאריכים, אבל מהניסיון האישי שלי באילת
למשחקים לוקח כמה ימים אחרי השחרור להגיע.

למרות שיש משחקים כאן שהצלחתי להשיג ביום השחרור כמו טקן 7.

אני אנסה לראות אם אפשר יהיה להשיג אותו כי ברור שהמחיר האילתי עדיף על המחיר של הPSN הישראלי.

אבל לא יודע אם אני אתאפק.

אני ממש חושב שTEW 1 הראשון היה אגדי ממה ששיחקתי, ככה שTEW 2
זה משהו שבא לי כל כך טוב.

evilplate

New member
אוקיי עכשיו הבנתי

אם זה המצב ואתה יודע שהוריזון לא ינטש אז יאללה תעוף על זה!
&nbsp
חכה לביקורות ואם הן טובות תזמין מחו״ל ב 60 דולר, אין לך מה לפחד להביא את כרטיס האשראי שלך לאמזון, זה הריטיילר בין הגדולים והמאובטחים ביותר שיש, אם שם לא בטוח אז אין אף מקום ברשת שבטוח לקנות בו.
&nbsp
מצפה לשמוע רשמים במידה ואחליט לחכות עם זה :)
&nbsp

Divinity: Original Sin 2 נראה כמו מועמד למשחק השנה.

בימים האחרונים יצא Divinity: Original Sin 2 למחשב (בעתיד מגיע גם לפס4 ולONE ) ויש לו את הממוצע הכי טוב של השנה אחרי זלדה. הממוצע עומד כרגע על 94.

רבים קוראים לו משחק הRPG הכי טוב של הדורות האחרונים ובוודאי אחד משיאי הדור הנוכחי.

הכתיבה נחשבת יוצאת דופן באיכותה ואחד הדברים הייחודים בו, זה שאפשר ליצור דמות משלך, אבל אם אנחנו לא בקטע של יצירת דמות משלנו אנחנו יכולים

לבחור דמות ראשית עם רקע וסיפור משלה הדמויות האלה אמורות להצטרף אלינו
בסיפור הראשי אם ניצור דמות משלנו אבל כאמור אנחנו יכולים לשחק פשוט את הדמויות האלה במקום.

מערכת הקרב של המשחק היא בתורות כמו הקודם, אבל עם אפילו יותר אינטרקטיביות.

הside quests הם לב המשחק ומרוב שהעלילה היא Open ended כמובן שאנחנו יכולים בטעות להרוס קווסטים נפלאים שלמים לפני שראינו אותם :)

ברור שאני קונה את זה על היום הראשון שזה מגיע, אין צורך לשחק בקודם.
(שנחשב טוב אבל לא מדהים ועם כתיבה חלשה)
ואם ההודעה שלי לא מספיקה צירפתי ביקורת וידיאו של IGN.
https://www.youtube.com/watch?v=g2ASwVoZUeQ0

evilplate

New member
מרשים מאוד

לא מכיר את המפתחת, מתאר לעצמי שמורכבת מכל מני טאלנטים גדולים בתחום שהרימו חברה משלהם נכון? :)
&nbsp
94 בימינו זה ציון הזוי על גבול השלמות אין מילים, אין לי כל כך ניסיון בסגנון הזה ואני לא יודע אם אוהב אותו כמו שאהבתי את הוויצ׳ר למשל, אני גם לא יודע אם זה סגנון שעובר טוב לקונסולות, הלוואי והיה איזה דמו.

האמת שזו חברה די ותיקה, אבל בלי שום משחקים מדהימים עד היום.

כל הטאלנטים הכי גדולים בתחום (יוצרי פולאאוט המקוריים פלנסקייפ טורמנט וכו')
נמצאים בObsidian. אני לא חושב שמישהו ציפה מהמפתחת היחסית עלומה הזו
למשחק איכותי כזה :)

במקרה המשחק הזה וקודמו עוברים מעולה לקונסולות בגלל שהקרבות הם בתורות
פרופר, אתה מציב את הדמויות שלך משתמש בקסמים ואז האויב.

זה לא שונה במיוחד מXCOM או המריו ארנבים או אפילו משחקי התפקידים היפנים ככה שלמרות שהמשחק ממבט עילי הוא לגמרי ירגיש בבית על הקונסולות.

בגלל שאתה לא מת על קרבות בתורות אז אני באמת לא יודע אם זה יהיה בשבילך
אבל אמן שיהיה דמו כי אני חושב שבאמת אם היה מדובר באיזה משחק נישתי שמקבל שבחים מוגזמים זה לא היה מגיע ל94 אלא נעצר איפה שהוא באזור ה91-92.

amithas190

New member
אני יכול להעיד שמשחקי תורות זורמים מעולה בפס4

Xcom עובד ממש טוב , אולי אפילו יותר נוח ממחשב עם הסטיקים.
&nbsp
עכשיו shadow tactics בכלל מגיע עם שליטה גאונית -הרבה יותר מוצלחת מעכבר ומקלדת.

אהבת את השליטה בסוף?

נכון גאונית ברמות? עשו מזה כמעט מטאל גיר סוליד ממבט על :) אהבתי שאפשר לשמור בכל רגע כמו במחשב עם המשטח נגיעה.

משחק חובה יום אחד אגיע אליו.

amithas190

New member
ממש גאונית. הרבה יותר טוב מהמחשב

אתה יכול לחסל מישהו ולגרור את הגופה ותוך כדי לסובב את המצלמה ולשמור את המשחק.
&nbsp

כן, זו הפעם הראשונה שאני מעדיף על הPS4 משחק שנולד על הPC

פשוט הרבה יותר אינטויטיבי וזורם ובמקום להרגיש כמו איזה מפקד על אתה מרגיש יותר כאילו אתה החיילים בשטח וזה נהדר.

רואה, לא סתם אמרתי לך שהמשחק לא צריך מקלדת :)

ביום חמישי נקבל טריילר של Red Dead redemption 2

בתקווה שיהיה גיימפלי ולא איזה "טריילר סיפור" מקושקש. אני מודאג מהמשחק הזה ורוקסטאר צריכים להוכיח לנו שיש משחק טוב.

למה אני מודאג? המשחק הזה היה אמור לצאת השנה ולא ראינו ממנו כלום באמת עד היום והוא נדחה בפתאומיות....

אני מודה שגם מGTA5 לא ראינו הרבה יחסית, והיה המון זמן של שקט לגביו אבל עדיין ראינו יותר ממנו.

evilplate

New member
אני מהמר שיראו גיימפליי

זה יהיה טריילר סיפור עם קטעי גיימפליי קצרים בפנים, כמו שאמרת בקושי ראינו ממנו משהו, עכשיו זה הזמן שלהם להתחיל לבנות הייפ וזה לא יקרה סתם עם טריילר סיפור בלי שידברו על המשחק עצמו ומה מלהיב בו.
&nbsp
אני אישית מאוד סקרן, משחק הדור הבא האמיתי הראשון של רוקסטאר :)
&nbsp
למרות שלפי מה שהולך פה זה נראה שהם יכולים לגרבץ דור שלם ולחיות מההכנסות של GTA5 לבד ככה שהם בטח מסודרים בין אם המשחק הזה יצא להיט (כמעט בוודאות שכן) ובין אם לא :)

אגב RDR 2 וGTA 6.

אלא יצא לי להגיב לך על ההודעות למטה כי נפתח השרשור הזה. אישית אני לא מודאג שרוקסטאר יהפכו את GTA 6 ושאר המשחקים שלהם למשחקים עם סינגל בינוני שמתמקדים במולטיפלייר.

כי אמנם זה נכון שמולטיפלייר יותר חשוב היום למפתחות מאשר משחקי סינגל, סקוור למשל דיברו על זה לפני כמה ימים שמשחקי מולטיפלייר יותר חשובים.

רוקסטאר ובטסדה הן כמו המבצר האחרון של משחקי הסינגל גם בלי המולטיפלייר המשחקים שלהם היו הצלחה היסטרית.

בניגוד לCOD וסדרות אחרות שזכו ל20M+ משחקי הGTA של הסינגל פלייר עברו את זה בלי שום מולטיפלייר :)

ככה שאני לא דואג משחקי הסינגל ישארו משמעותים מאוד אצלם.וזה המולטיפלייר לדעתי שתמיד ירגיש "מקום שני" "תוספת של הרגע האחרון" וכו'.

אני מודאג מRDR 2 כי אני לא קונה את זה שהם דחו אותו בשביל ליטוש זה נראה כאילו הוא די גמור והוא פשוט משחק של 7 והם יודעים את זה והוא נדחה בשביל להביא אותו לאיזה ממוצע 8+.

אני מתלהב שסוף סוף יהיה לנו משחק ראשי של רוקסטאר לדור הנוכחי כמו כולם אבל לא יודע למה אני מפחד שזה הולך להיות המאס אפקט אנדרומדה של רוקסטאר.

כאילו ברור שהוא יהיה יותר טוב ממאס אפקט אבל אתה יודע בטח למה התכוונתי.
במקום הפאקינג 95 שכולנו מחכים לו יהיה איזה 86 במקרה הטוב, וגם זה כי המבקרים אין להם אומץ לקטול את רוקסטאר מתוך פאנבויות.

אני מקווה שביום חמישי הוא יעיף לכולנו את המוח כמו שכולם התלהבו בטריילר הגיימפלי של GTA5.

אני לא חושב שהייתי בלחץ בלי הדחיה הפתאומית ופתאום הוא הופך להיות משחק של "אחרי אפריל 2018 אולי" אבל קשה להתעלם מתמרור אזהרה כזה.
לא זוכר דחייה כזו עם GTA5.

evilplate

New member
כן אבל GTA5 זה game changer

מדובר ברמה אחרת של הצלחה, ויתכן שהרבה ממנה זה מצב המולטי כי אחרת איך משחק סינגל היה שומר ככה על כזה מומנטום ואיך רוקסטאר ממשיכה להשקיע בעוד ועוד תוכן לאונליין המעפן שלהם?
&nbsp
אני לא חושב שהאונליין ב GTA6 ירגיש כמו חשיבות משנית, אני חושב שאחרי 5 הוא לפחות ירגיש חשוב באותה המידה כמו מצב הסינגל פלייר ואם זה ישתלם להם אתה עוד עלול להרגיש ב GTA7 שמצב הסינגל זה החלק המשני. אני מקווה שזה לא יקרה כמובן אבל זה החשש שלי.
&nbsp
בקשר ל RDR2 אני אישית לא מודאג כל כך, אז קרתה דחייה זה לא דבר חריג כל כך בתחום ה AAA ובטח לא למשחק ברמה כזו מושקעת, בניגוד למקרה מאס אפקט פה מדובר בהמשך מלא וממוספר לאחד מהמשחקים האהובים של הדור הקודם ולא מדובר גם באיזה צוות משני שמפתח אותו כמו שקרה עם מאס אפקט, זו רוקסטאר, והיא יודעת מה הציפיות שיש כלפי המשך שכזה. קשה לי להאמין שזה יהיה משחק של פחות מ 9 ושהולך לקרות פה מה שקרה עם מאס אפקט.

אני חושב שגם בלי המולטיפלייר GTA 5 היה מוכר פצצה (ערכתי)

תראה את קראש אחי מעל 2.5M רק בעותקים פיזים ככה שהם ברור עקפו את ה3M+ עם הדיגיטלי.

ברור שהמולטיפלייר הוא בוסט רצחני למכירות שלו אבל אנקדוטה אישית.

כל אילתי שאני מכיר שיש לו קונסולות דור נוכחי/והיה לו דור קודם, יש לו גם את GTA5 על הדור הנוכחי.

האקסית שלי (שהיא לא אילתית) קנתה PS3 שהדור הנוכחי כבר היה כמעט בן שנה והמשחק הראשון שהיא קנתה לו היה GTA5.

יש למשחק הזה איזה כוח עמידה רצחני.

באמת חושב שזה הדרגון קווסט של המערב.

בנוגע לRDR2 אני מקווה שאני סתם איזה פראנויד,אבל לא יודע הם דיברו כל כך בנחישות שהמשחק הזה יוצא ב2017 ככה שברור שהוא מאוד שחיק ומאוד גמור ושאם הם היו רוצים הם יכלו להוציא אותו.

זה כאילו או שהם דחו אותו בגלל שהוא נפל ל20FPS או שהוא פשוט לא טוב מספיק.

ולא, לרוקסטאר אני לא אעשה הנחות אם הם יקבלו 88 בדור הקשוח הזה, עם כל הכבוד לגרילה מרוקאסטר יש לי ציפיות שיביאו משחק של 95 גם בדור הזה.

מקווה שאני פראנויד.
העריכה היא הוספה על RDR2.

למעלה