מהפכת אוקטובר,2012,ה'תשע"ג-תשרי
3>:
צודקת בהחלט. גם אני הקפדתי על זה השנה.
שם: אלון
חודש לידה: מרץ. אדר ב'.
מיקום בארץ: דרום תל אביב, קריית שלום, יוסף אחרון 5, קומה 2, דירה מימין
(מוזמנים לבקר, מזמין את באי הפורום, מאז יום הולדת כ"ה, 25, עברי או לועזי, בפורום אחר)
עיסוק נוכחי: מהפכן של אהבה
, ועוזר לפעמים במשרד לרואה חשבון ברמת גן.
מערכת היחסים שלך עם מפתחות (כן כן, לא התבלבלתי): שם אותם תמיד בכיס הג'ינס שיוצא, וכשלא, אז כמו עכשיו, ליד הטלפון, בשידה, מעל מסמכים מסויימים, למעלה בשידה ליד המיטה.
והשאלה שלנו הפעם תעסוק בכתיבה
זה מפתיע, אבל לא כל מי שנוהג לכתוב בפורומים הוא "טיפוס של כתיבה", וזה תמיד מסקרן אותי איך אנשים שאין להם חיבור לזה מגיעים למדיה הזו, אז אם אתם כאלה, יהיה מעניין לשמוע
ואם אתם לא, אז פשוט ספרו על מערכת היחסים שלכם עם הכתיבה- כתבתם שירים בילדותכם? סיפורים? כותבים בלוג? ספר? אולי בכלל הוצאתם לאור משהו?
ואם בא לכם להביא לנו משהו, לשטוף ת'עיניים :
התחלתי לכתוב כנראה בקיץ 1980, כשבן דוד שלי עלה לכיתה א', ואני עליתי לגן טרום חובה ככל הנראה. סבא שלי ז"ל, לימד אותי גימטריה, בגיל 4, אותיות, ומספרים. והתחלתי לכתוב סיפורים קצרים על חצאי מחברות,
התחלתי לפתח עולם דימיוני ובידיוני, פתחתי על זה את הקומונה הראשונה שלי בתפוז, ביוני 2004, עוד לפני שהיה לי אינטרנט בהוסטל שבו גרתי במרכז תל אביב.
כתבתי הרבה סיפורים בילדותי, וגם איזה שיר שניים.
כותב בלוג בתפוז אנשים, למעלה מ-8 וחצי שנים. (כמעט 9),
רוצה להוציא ספר סיפורים בידיוני, בנושא של הקומונה. כל המחברות שלי. כולל יומנים אישיים מכיתה י"ב, נעלמו, נזרקו לזבל ע"י אחותי לפני כעשר או אחת עשרה שנים, וידעתי על זה רק בסמוך ליום כיפור ה'תשס"ר, 2005, כשהגיבה לי על זה בבלוג שלי, ונהיתה המנויה המשפחתית הראשונה שלי על הבלוג, בסוף שנת 2005.
כתבתי גם הרבה על הפורום, הבלוג שלי התחיל כמעיין שלוחה עצמאית שלי לפורום, והזכרתי אותו ועוד סוד, ברשומה הראשונה, בכ"ט בנובמבר, 2003. כשהייתי בן 27.
וזהו,
אה, ואצרף את הרשומה הכי פופולרית שלי,(1202 כניסות\צפיות) חפרתי שם, וכתבתי את זה קודם על כ-6 עמודים של מחברת רגילה, (מחברת שכנראה קניתי אותה ב-5 או 10 ש"ח בבזאר שהיה מתחת למשרדים של תפוז, בסמוך לראש השנה 2005, או 2006, פעם ראשונה שהייתי במשרדים של תפוז ברמת גן,
אלון
פורומיסט , בלוגר, ומהפכן של אהבה
(בלי אהבה זוגית בתקופה זו של חיי)
.
=]