התפקדות חודש אוקטובר 2012/תשרי תשע"ג

EdisonGirl

New member
סליחה, לא הייתה כל כוונה כזו

ודיסלקטים לא נבחנים בהבעה?

al19

New member
אחד מהאי הבנות האילה של החיים...

את יודעת...

al19

New member
לא הבנתי נכון,

חשבתי לפי ההודעה הראשונה שלך כאילו שלא עשיתי בגרות בהבעה...
עזבי.. אי הבנה...נו.. מה עכשיו קטנות...

הרגת אותי עם ה"מערכת יחסים עם מפתחות"...

יש לי המון מפתחות (תודות לעבודה)- 5 מפתחות רק של המשרד והבניין, מפתח לדירה שלי, מפתח לדירה של סבתא של בעלי (כי גרנו שם עד לא מזמן), מפתח לבית של ההורים... והיד עוד נטויה.
הכי מרגיז שהמפתח של המשרד נראה כמו המפתח של הדירה אז אני תמיד מתבלבלת ביניהם.
את כבר יודעת איך הגעתי לפורומים, אבל אני אעשה לעצמי אאוטינג בכל זאת, לטובת מי שלא יודע. עד לפני כמה שנים פתחתי וניהלתי לתקופה קצרה את פורום אופנה אלטרנטיבית, בכינוי אחר ובתקופה אחרת ואלטרנטיבית יותר בחיים שלי... לפני כן היתה לי גם קומונה באותו נושא וגם בלוג. נכון להיום נשאר רק הבלוג, אבל כבר אין לי ממש כוח לעדכן אותו. אולי מתישהו...

מתפקדת...

שם:תום

חודש לידה:סוף יולי (לביאה)

מיקום בארץ:תל אביב איכס!

עיסוק נוכחי:מטפלת בבית ילדים קיבוצי

מערכת היחסים שלך עם מפתחות (כן כן, לא התבלבלתי):כשאני עייפה אז לא משהו בכלל, אתמול כשחזרתי הבייתה מעכו אז עליתי הביתה ובאתי לפתוח את הדלת וחיפשתי את המפתחות בתיק ולא מצאתי ולא היה אף אחד בבית אז התקשרתי לאמא שלי והיא לא ענתה ואז חיפשתי שוב בתיק את המפתחות ומצאתי....

והשאלה שלנו הפעם תעסוק בכתיבה

זה מפתיע, אבל לא כל מי שנוהג לכתוב בפורומים הוא "טיפוס של כתיבה", וזה תמיד מסקרן אותי איך אנשים שאין להם חיבור לזה מגיעים למדיה הזו, אז אם אתם כאלה, יהיה מעניין לשמוע :) ואם אתם לא, אז פשוט ספרו על מערכת היחסים שלכם עם הכתיבה- כתבתם שירים בילדותכם? סיפורים? כותבים בלוג? ספר? אולי בכלל הוצאתם לאור משהו? אני אוהבת לכתוב, יותר קל לי להתבטא בכתיבה, אני כותבת לפעמים שמשהו מציק לי או שאני רוצה להזכיר לעצמי כל מיני דברים שאני נוטה לשכוח כמו לעשות או דברים לגבי החיים(זה מזכיר לי שאני צריכה לחזור לעשות את זה...) לגבי שירים שהכלבה הראשונה שלי מתה והייתי ממש קטנה כתבתי שיר קצרצר ועצוב עליה,ואני לא זוכרת את השיר אז אל תבקשו

ייאי נגמר הקיץ!

חודש לידה: אוקטובר
מיקום בארץ: ירושלים

עיסוק נוכחי: סטאז'רית
מערכת היחסים שלך עם מפתחות (כן כן, לא התבלבלתי): מצויינת תודה.
מערכת יחסים עם כתיבה: כותבת. די הרבה. לא בהכרח בפורום הזה, אבל בפורום אחרים ובבלוג וגם סתם למחברת.

raptor89

New member
שאני אפסיד התפקדות בגלל עניין פעוט כמו חו”ל??

שם: שמעון

חודש לידה: פברואר

מיקום בארץ: כרגע - סטיקיסהולמור, מערב איסלנד. ביום יום מבלה ברמת הגולן והחל מעוד שבועיים עובר רשמית לירושלים.

עיסוק נוכחי: התפקדות ראשונה שאני לא חייל

אממ... נראה לי שכבר אפשר להגיד סטודנט, לא?

מערכת היחסים שלך עם מפתחות (כן כן, לא התבלבלתי): היה היה צרור של בערך 12 מפתחות (כולם שמישים), ואז הגיע השחרור ועכשיו יש לי רק 2, וטוב שכך. גם ככה אני רוב הזמן לא יודע איפה הם.

והשאלה שלנו הפעם תעסוק בכתיבה

זה מפתיע, אבל לא כל מי שנוהג לכתוב בפורומים הוא "טיפוס של כתיבה", וזה תמיד מסקרן אותי איך אנשים שאין להם חיבור לזה מגיעים למדיה הזו, אז אם אתם כאלה, יהיה מעניין לשמוע :) ואם אתם לא, אז פשוט ספרו על מערכת היחסים שלכם עם הכתיבה- כתבתם שירים בילדותכם? סיפורים? כותבים בלוג? ספר? אולי בכלל הוצאתם לאור משהו?
ואם בא לכם להביא לנו משהו, לשטוף ת'עיניים ראו את עצמכם יותר מאשר מוזמנים!
אף פעם לא כתבתי באמת.
היו לי 2 בלוגים, שנמחקו מזמן כי נמאס לי.
אני אשאיר את הכתיבה לאלה שיודעים מה הם עושים...
אני אסתפק בלהתפקד באופן רציף

יום טוב, ושנת לימודים מהנה.

spaysi8

New member
שמעון!!!!1111111

אני לא מבינה למה אתה בפייסבוק כשיש לך מול הפנים פאקינג איסלנד שקורצת לך ומחכה שתבוא ללטף אותה :p

doughnuts

New member
חדש כאן

חודש לידה: נובמבר
מיקום בארץ: חיפה
עיסוק נוכחי: סטודנט לפסיכולוגיה
מערכת היחסים שלך עם מפתחות (כן כן, לא התבלבלתי): ניסיתי לצאת עם המפתחות שלי, אבל היה להם לב קר ומתכתי. אז נשארנו ידידים.

כרגע אני יותר טיפוס של קריאה מאשר טיפוס של כתיבה, אבל יום אחד זה הולך להשתנות. יום אחד...

EdisonGirl

New member
יכול להיות שגם לי מותר?

שם: אדיסון, אלא מה?
חודש לידה: ינואר
מיקום בארץ: ת"א
עיסוק נוכחי: סטודנטית ושכירה
מערכת היחסים שלך עם מפתחות (כן כן, לא התבלבלתי):
אובססיבית
הם חייבים להיות אצלי, בשליטה שלי, בידיים שלי. בטיולים שנתיים תמיד המפתחות היו אצלי, בהשכרת דירות, תמיד אני זו שאחזה בהם ראשונה, עד שפיתחנו עוד, במקומות עבודה... והרשימה עוד ארוכה.

והשאלה שלנו הפעם תעסוק בכתיבה..

אני כותבת מאז שאני זוכרת את עצמי. שירים, סיפורים, ספרים בהמשכים (שאחותי הייתה קוראת), מכתבים לכל מיני גופים וחברות, מכתבים לתלמידים בכיתה, להורים, למורים... גם אני קיבלתי בהבעה 100, בלי מאמץ. תביאו לי 2 מילים ואני אעשה לכם מזה ספר
מגיל 14 כמעט אני כותבת יומן באופן יומיומי כמעט. כיום הוא מנוהל דרך אפליקציה באייפון.
כתיבה בשבילי היא יותר מאשר תרפיה. למרות שעם השנים למדתי להתבטא מצוין גם בע"פ, פנים אל פנים, וגם בטלפון, הכתיבה היא בהחלט אמצעי התקשורת המועדף עליי בתקשורת בסיסית (שיחת נפש בהחלט אעדיף לערוך פנים אל פנים, למשל..). כותבת בלוג, אבל כיוון שמצאתי שקשה לי לחשוף את עצמי ועוד לא מצאתי כ"כ מה לעשות בו, אני משתמשת בו עבור כתיבת חוו"ד וביקורות - עוד משהו שאני מאוד אוהבת לעשות. לא הוצאתי שום דבר לאור אבל לכו תדעו מתי פתאום אני אקום ואחליט ש"היום זה היום"... בינתיים אני לא רואה בזה מקצוע, אלא רק צורת ביטוי מועדפת.

EdisonGirl

New member
וואו, החלק של הכתיבה.. מממ

יצא שחצני משו. אז.. אין שם כוונה כזו
אני פשוט קצת עצבנית וחסרת סבלנות היום ממשהו (לא מישהו, אם אתם תוהים).

spaysi8

New member
אני מאמינה לך שאת לא שחצנית

ונשמע ממש מגניב לנהל יומן כ"כ הרבה זמן באופן יומיומי!
כשתהיי זקנה תהפכי את זה לספר! זה יהיה ממש מגניב!

EdisonGirl

New member
זה אכן

הרבה מעבר לעובדה שאני מקבלת מעין אוטוביוגרפיה, זה כ״כ מגניב לקרוא איך חשבתי לפני 13 שנה! המסקנה? הייתי יותר חכמה מאשר אני היום

spaysi8

New member
חחחחחחחחחחחחחח

אני הייתי ממש טיפשה.
מצאתי בלוגים מגיל 12- אלוהים ישמור.

אני עדיין צריכה שתראי לי

איך לעזאזל מפעילים את התזכורות הקוליות באייפון.

למעלה