רוצים לזכות בסט BDSM יוקרתי

סיפור 1:

מהרגע הראשון שראיתי אותה היא עוררה בי את הרצון לענג אותה, או אם נדייק, את הצד הנשלט שלי.
&nbsp
עכשיו אני עומדת מולה בסלון וכל גופי דרוך ומרוגש.
&nbsp
גם בן זוגי ובן זוגה יושבים לצידה על הספה, שלושתם עם כוסות משקה, אבל המבט שלי ממוקד בה.
&nbsp
"תורידי את החצאית" היא מורה לי.
&nbsp
אני מורידה ונשארת על עקבים זנותיים במיוחד, חוטיני שחור, ביריות ומחוך.
&nbsp
"שווה חברה שלך!" היא אומרת בחיוך ומוסיפה "תסתובבי ותתכופפי לאט קדימה שנוכל לראות אותך טוב יותר"
&nbsp
"מה אתם אומרים?" היא פונה לגברים -בעוד אני מובכת עד עמקי נשמתי ומגורה כמעט באותה מידה-
&nbsp
"ישבן שעושה חשק לנגוס" אומר בן זוגי
&nbsp
"בהחלט! וגם להאדים אותו קצת.." אומר בן זוגה.
&nbsp
"צודק. תחזיק אותה שלא תזוז בבקשה"
&nbsp
חבר שלי מחזיק את ראשי בין רגליו ומלטף לי את הישבן, מציג אותי לאורחים שלנו. אני שומעת שגם היא קמה מהכורסא ונעמדת לידי.
&nbsp
מגע הידיים שלה עליי מקפיץ אותי ברגע הראשון, קריר, נשי וחדש.
&nbsp
ובלי שאני מוכנה מגיע הספנק הראשון! והשני והשלישי ואחריו עוד שהולכים ומתחזקים. אני נושפת את הכאב, המבוכה והחרמנות שלי לרצפה..
&nbsp
"רוצה לנסות גם?"
&nbsp
"ברור!" אומר בן זוגה ושניה אחכ אני מרגישה את הספנאק המהסס שלו שהופך במהרה לבטוח יותר וחזק יותר.
&nbsp
העור שלי כבר חם ומעקצץ.
&nbsp
"אני חושבת שהישבן שלה מושלם עכשיו" היא אומרת והם מתיישבים בחזרה על הספה.
&nbsp
"בואי הנה זונת צעצוע שלי, מגיע לך פרס. רדי על הברכיים"
&nbsp
אני מתיישבת בין רגליה על הרצפה
&nbsp
"את יכולה להריח וללקק את הירכיים שלי והבטן. לא יותר מזה!"
&nbsp
הריח המתוק שלה ממלא לי את הנחיריים- זה מסוג הריחות שבא לי לשאוף לתוכי עוד ועוד, העור הנעים והבהיר שלה מצטמרר מנשיקותי ולשוני. היא נאנחת בהנאה ומלטפת לי את הראש.
&nbsp
"את עושה את זה טוב..אני מרשה לך לנשק אותי מעל התחתונים"
&nbsp
אני מנשקת ומסניפה אותה לתוכי, יכולה להרגיש את החום שלה מבעד לבד הדק.
&nbsp
"את רוצה לענג אותי זנזונת קטנה? רוצה שארשה לך ללקק אותי?"
&nbsp
"כן! בבקשה!"
&nbsp
"או קיי" היא מפשילה לאט את התחתונים "בזמן שהיא מענגת אותי אני רוצה שתכין לה את התחת להמשך הערב" היא אומרת לבן זוגי
&nbsp
אני טועמת אותה, בהתחלה בעדינות מנסה להרגיש איפה הנקודות והדברים שהיא אוהבת. היא מלטפת אותי ומתנשקת עם בן זוגה. עיניו המדהימות נוצצות מהמראה שמדליק אותו והוא לוחש לה מילים מחרמנות באוזן.
&nbsp
אני יכולה להרגיש את הגוף שלה מגורה יותר ויותר והיא נותנת לי הוראות מדוייקות איך ואיפה ללקק אותה
&nbsp
"כןןןן.. תמשיכי ככה... מצויין...את עושה לי מאוד נעים!"
&nbsp
האצבע של בן זוגי משחקת בי, מתעללת בי מאחורה ואני מנסה לא לאבד ריכוז.
&nbsp
היא מצמידה את ראשי אליה, דורשת את התענוג שלה. אני ממשיכה לעשות את מה שהיא אוהבת, מרגישה את המתח עולה בשרירי הירכיים שלה.
&nbsp
"יופי! כן! תמשיכי בדיוק ככה! אני גומרת!!" היא גונחת ומתפוצצת באורגזמה חזקה, סוגרת על ראשי בירכיה החזקות.
&nbsp
&nbsp
חיוך עצום מתפשט על פניי-
&nbsp
זה בדיוק מה שרציתי לעשות מהרגע הראשון שראיתי אותה!
&nbsp

A לוןA

New member
הכי כיף

כשאתה מסשן לפי רצונך
ואחרי הסשן שומע ממנה
"זה בדיוק מה שרציתי"

טוסבר

New member
יווו מיצית

איזה סיפור מחרמן !!
אני חושב שיותר מדהים בעיני מלראות נשלטת עושה את מה שהשולט/ת שלה רוצה שהיא תעשה, זה לראות נשלטת שרוצה לעשות את מה שהשולט/ת שלה רוצה שהיא תעשה.

סיפור 2:

&nbsp
היא עומדת מול הראי הגדול בחדר השניה ובוחנת את עצמה
&nbsp
מותניים צרות, ישבן קטן ונעים, שדיים יפייפיים ורתמה עם זין שחור שממלא אותה כח וחום עצום באגן.
&nbsp
מבקש-דורש להתפרק.
&nbsp
היא חודרת אליו כשהוא בתוכי- מזיין אותי על ארבע
&nbsp
ואני יכולה להרגיש את משקל גופה עליו
&nbsp
את האגן שלה נלחץ כנגדו
&nbsp
את ההתרגשות שלה, את התענוג שבחדירה אליו.
&nbsp
הפנים שלו צמודות לשלי ואני יכולה להרגיש אותו דרך נשימותיו, נהמותיו, אנחות העונג,
&nbsp
מנשקת אותו כשכואב לו.
&nbsp
&nbsp
אני מבקשת להרגיש את שניהם,
&nbsp
יושבת עליו והיא חודרת אלי מאחור.
&nbsp
חום גופם עוטף אותי מכל הצדדים- הגוף הנשי שלה והגברי שלו-
&nbsp
בועה של אור, אהבה ועונג טהורים.
&nbsp
הם ממלאים אותי כל כך בטבעיות, כאילו כך זה אמור להיות.
&nbsp
אני מסתכלת לתוך עיניו, מרגישה את תנועות האגן שלה מתגברות יותר ויותר
&nbsp
ידיים, שדיים, עור, זיינים, ריח בושם וזיעה,
&nbsp
הכל מתערבב לי לשיא חושי מטורף.
&nbsp
&nbsp
מתעוררת בבקר רטובה כולי
&nbsp
מחכה להריח אותם שוב.

A לוןA

New member
מה שיפה אצלך

שאת יכולה לעבור בכזו טיבעיות מהשולטת לנשלטת, מהמזיינת למזויינת- והכל נשאר נקי ועגול- ומחרמן ממש.
אהבתי.

הילי 122

New member
עומדת על הגשר

אין לי ממש חשק לפרט ולנמק איך בכמה דקות ,מצאתי את עצמי עם האופנים ,עומדת על גשר הולכי הרגל ,מעל כביש איילון. לבושה בג'ינס קרעים משופשף ,קסדה אדומה לראשי ונעלי אצבע . עומדת מעל ,הרוח מעיפה את תלתליי. עומדת ודופקת צעקה ״מניאק אתה והספאנקים הכואבים שלך״ תאמת בינינו הרגשתי מן הקלה כזו נעימה . חיוך התנוסס על פניי כמו שלט חוצות של ״עבודי״. כשהסתובבתי ,נתקלתי לתוך גבר . כן כן ,כמו שזה נשמע הקסדה נתקלה בחזה שלו. אויש סליחה ,אמרתי. הרמתי את ראשי , ראיתי רוכב אופנים עם קסדה לראשו משקפיים ומחייך . אהה וטייץ שחור שהבליט לו את ה.... שאלתי ,סליחה מה פשר החיוך ?? הוא ענה לי ,את פשוט מדליקה . עניתי ,יופי באמת תודה . שמעתי אותך צועקת . האדמתי ממבוכה וחוץ מזה איך לא ?? תרגישי בנוח הוא אמר לי ,רוצה לרכוב ביחד בשבת,אני מחפש פרטנרית לרכיבה ?? חייכתי ,למה לא ?? סליחה אני רואה את הגיחוך שלכם,כן כן מה יש חתיך ,גבוה על אופנים ,שאני אסרב?? הוא ביקש את כתובת האימייל שלי וכתבתי לו. שבוע שלם של תשוקה לוהטת וירטואלית . שנינות וחריפות בתוך המשפטים . ממתינה בקוצר רוח לסוף שבוע . עיני נצצו מהזריחה ועד השקיעה . פינטזתי על הפגישה הזו. הוא ביקש ממני ללבוש חצאית לבנה קצרצרה ותחתון חוטיני לבן. תגיעי לאצטדיון הגדול . הגעתי בדיוק איך שביקש. נעמדתי מולו . קשרנו את האופנים ,יותר נכון להגיד שזרקתי את האופנים . הוא משך את ידי והתלוותי אליו . התחלנו להעלות לתוך עמוד האורות הגדול. את ראשונה ,את קשורה אלי ברצועת עור שחורה . הזין שלי נעמד למראה התחתון שלך . כשאני מושך ,את נעצרת ומשאירה רגליים פתוחות . את לא זזה . הבטתי בשפתיים שלו שנעו ברוגע ורצינות אין סופית . כאילו אני מול המפקד בצבא. וכך היה. הוא משך את הרצועה שהייתה כרוכה סביב מותניי נעצרתי ,נעמדתי עם רגלים פתוחות . הוא ליקק אותי דחף לי אצבעות לבדוק את רמת הלחות . הכל היה צפוף שם וקטן . הרגשתי שרטובה בין הרגליים והוא פשוט מלקק אותי. הפיטמות הזדקרו לי ,רעד עבר בתוכי . הוא הכניס לי ידיים לכל הגוף . אסור היה לי להוציא מילה . החגורה חדרה לי לטוסיק לאט לאט . חדרה לי לכל מקום אפשרי. ועדין לא הוצאתי מילה . התענגתי מהמשחק והמגע ששיחק בי. כל אותו אקט מיני ,הרגשתי את הכוח את עוצמת האורגזמה בשליטה . החדירה עם העונג והכאב . החוסר אונים כשאני בידיים שלו. בנינו ,תלוי איך אתם אוהבים את הסקס הבדסמי שלכם אני אוהבת אותו ,חזק וקשורה .

העץ הנדיב

לפעמים אתה מטייל בשבתות שטופות שמש ומגיע אל העץ.
סתם עץ בודד באמצע חורשה לצד הדרך, כזה שעוצרים לשבת בצילו לאיזו ארוחה קלה, להפסקה של התרעננות...
שולח לי תמונה כדי שאראה את העץ שלנו באור יום.
ילדים מטפסים עליו עכשיו והם מחייכים.
אני מכירה אותו רק לאור ירח, או כשפנסי המכונית שלך מאירים אותו כשאתה גולש אליו באטיות.
לפני כמעט שנה הגענו אליו לראשונה:

"נראה לי שעוד מעט נשתמש בחבל הזה שנותר לו תלוי על העץ ממול"
אתה מאיר עם פנסי הרכב על עץ החרוב שאחד מענפיו השתרג הצידה.
בדיוק בגובה הכתפיים שלי.
כאילו חיכה שם תמיד

מרגישה את הדופק הולם בי...
רואה בעיני רוחי אותי שם ואותך לצדי.
חזיון שכזה...
שומעת יללות מרחוק
עוד מעט גם אני
עוד מעט ותצליף ותנשך תפרק ותחדור בי

אני עדיין מופתעת ממך בכל פעם מחדש.
לא קל להפתיע אותי ואני מוצאת את עצמי מחייכת מבפנים
איזו הקלה יש לי עם ההבנה שאתה הכי אמיתי שאפשר

שעה קודם צפיתי בלהקות מרקדות על במה. היו גם כמה זיקוקים.
יום עצמאות אתה יודע...
לא ידעתי שמאוחר יותר בלילה הזיקוקים האלה ימצאו את דרכם אליי ויאירו את גופי בשלל צבעים גם ימים נוספים ויותר.

כמה חודשים אחר כך, העץ הזה כבר לא זר לי.
גם אתה.

בפעם הראשונה שלקחת אותי אליו
הוא ניצב וצילו הטיל עליי פחד
הגזע הרחב ששורשיו בולטים החוצה
איימו ללפות את כפות רגליי היחפות
ענפיו הארוכים נרעדו תחת ידיי
עליו כמו מאות כפות ידיים
מרשרשות מעליי
ואני כעלה נידף.
הלילה צעדתי אליו בבטחה
ניטעתי לצד הגזע בשתי רגליים פשוקות
ידיי אוחזות בענף המשמש לי משענת לפחדיי ותאוותי
ואתה מוביל אותי בידיים מיומנות דרך כאב מחוספס
שהופך אותי ואותו לאחד

העץ שלנו

A לוןA

New member
יש לי חיבה מיוחדת

לעצים
ואני בטוח שגם העץ נהנה לו, בדרכו

האיש ההוא

למן ההתחלה, לא היה לנו צורך בכינויים. אני ידעתי מי הוא והוא ידע היטב מי אני. ראשית היו שיחות הטלפון, ארוכות ומלאות בכל טוב. שוחחנו על הכל, מהדברים הפעוטים והפשוטים ועד לשאלות פילוסופיות עמוקות. עם הזמן ועם ההיכרות, נזכרתי בכל התחושות ההן, שהיו לפניו מאוד טריות עבורי, בראשיתיות. אותן תחושות שאני זקוקה להימעך. להיבעל. על ידו. זה הניע אותי.
והימים עברו וכבר ידעתי מה אני צריכה ורוצה. הפעם שחור על גבי לבן, לא רק זיכרון מטושטש, רחוק וזר. זה בער בי. ולא חלף הזמן וזה התחיל. כל כך פשוט וקל. התמסרתי לו. חזק בגוף שלי. בכל וריד ובכל חלקיק. שום דבר לא ממש הכין אותי לציפייה לשמוע את הקול שלו שוב ושוב בכל פעם שניתק. ידעתי שייקח עוד זמן עד שניפגש. הוא רצה שאמס מרעב אליו. ידעתי. וחיכיתי. והמילים שלו היו מינוריות אבל הן חוללו בלב שלי סערה גדולה. אחת שבהמשך תוליך עליי חורבן ותבנה אותי מחדש.
הדברים שעשיתי כדי למשוך את תשומת לבו היו טיפשיים, אבל אני הייתי נערה מאוהבת והוא נהנה מכל רגע ורגע. רציתי לגרום לו להבין שאני מוכנה. שהנה אני הטינופת הזאת שהוא חיכה לה וצריך אותה, בדיוק כמו שאני זקוקה לו כד להתנקות.
באחד הימים ביקש ממני להתקלח מולו. לפתוח מצלמה ולהתקלח מולו. המחשבה על מעשה שכזה הייתה רחוקה ממני שנות אור. כמה שעות אחר כך פתחתי את המצלמה והתפשטתי מולו. הגוף שלי רעד ובמוח שלי התרוצצו מיליון מחשבות קטנות ששאלו למה ואיך ואולי ואסור ומותר. פחדתי והשתוקקתי לדעת מה עובר בראשו. הוא נהנה שם? צוחק עליי? מה לעזאזל הוא עושה? הוא היה הערפל שלי. הוא היה חושך שחיפשתי עבורו פנסים.
בפעם אחרת נסעתי אליו. העיניים שלי היו מלאות דמעות וחיכיתי לחיבוק שלו. הוא לא התכוון לבוא.
והזמן חלף והרגעים הרבים שלא יחזרו לעולם.
מעולם לא ראיתי את פניו. אולי לא באמת רציתי. לאיש הזה שרציתי להתמסר אליו כל כך, לא היו פנים. והוא היה כמו צל, אולי הצל שלי עצמי. צל פחדים, צל שקרים. צל שהתפוגג, אולי כפי שבא, שקוף עבורי.

A לוןA

New member
וואו...

איך התגעגעתי לכתיבה שלך.
ישר לבטן הרכה.
&nbsp
אני צריך לקרוא את זה שוב.

ExLibris499

New member
כל פעם מחדש

אני נדהמת לגלות עד כמה למילים יש כוח.
אם זה בהזדהות
ואם זה ביכולת שלך, שלי, שלנו לתת כל כך הרבה בעבור מילים.

אהבתי

מעשה בשני שולטים ושתי נשלטות (חלק א': רקע)

את א' הכרתי ברשת, באחד מאתרי ההכרויות של ה"סוטים", א' היא נשואה + ילדים, בוגדת בבעלה.

את ג' הכרתי הרבה לפני כן, ג' היא נקבה אמיצה ומיוחדת, ג' היא מה שנקרא בז׳רגון הפרטי "קוד פתוח" - בני אדם עם "מערכת הפעלה" שניתן לעצב ולשנות, לא מקובעים ולא פנאטים של האידיאלים שלהם.
איתה אני במערכת יחסים כבר כמה זמן.

אני וא' נפגשים על בסיס כמעט שבועי, א' היא כלבה מזוכיסטית, פשוט בהמה חולת ריגושים, פינוק נחמד לפתוח או לסגור איתו את השבוע.

אחרי תקופה מסויימת שהייתי פעיל באחד מאתרי ה"סוטים", פנה אלי מישהו שהזדהה בתור ב'. ב' הוא "מאסטר" ולו יש שפחה, ב' הוא קצת קוקהולד שמעוניין לראות מישהו אחר שיחפיץ וישפיט את שפחתו.

מעשה בשני שולטים ושתי נשלטות (חלק ב': הפגישה)

הסיפור מתחיל כשבוע אחרי שהכרתי את ב'. קבענו להפגש איתו ועם שפחתו (משום מה סמכתי עליו ולא ביקשתי שיראה לי תמונה, כך שהסתפקתי בתיאור שהוא סיפק).
סיכמנו שאני מביא איתי גם את ג', על תקן של צופה ואולי גם להתנסות.
הגענו לכתובת, ב' מקבל את פנינו. "ערב טוב, כנסו", אמר לנו.
נכנסנו, התישבנו בסלון, שוחחנו וחיכינו שהנקבה שלו תתארגן ותצטרף. לא הייתי מוכן להפתעה שבאה אח"כ...
הנקבה יצאה מחדר השינה וליבי החסיר פעימה (אולי אפילו כמה), הרי זו אותה א' שאני יוצא איתה. נכנסתי ממש ללחץ וניסיתי לשחק אותה רגיל, הצגתי את עצמי, היא הציגה את עצמה והיא מצידה שיחקה את המשחק הזה בעצמה לא רע בכלל ותוך כדי האינטראקציה ביו ארבעתנו כשבעלה לא שם לב, היא הייתה מגניבה מבט עם חיוך מטופש (נועז מצידה).
ג' עוד לא ידעה מה קרה אבל היא הרגישה משהו.
עברנו את שלב זיוני השכל והצחוקים. התחלנו בהדרגה לזוז לחדר השינה, ב' הורה לא' לפנק אותי במסאז׳, בינתיים ב' וג' מדברים. א' מתחילה לעשות לי מסאז׳, והזונה עושה לי כואב במקומות הלא נכונים - בכוונה. אני מחייך לעצמי בלב ואומר לעצמי שהיא דורשת יותר ממה שתוכל לשאת וזה בא דווקא בתזמון טוב עם ב' וג'.
מיציתי את המסאז׳, אני מסתובב על הגב, מתרומם עם הגוף ונשען על הקיר, תופס לא' את השיער ומושך אותו הצידה ולמטה שיכאב לב, במקביל אני מתיר את החגורה ומוציא את הזין ואז דוחף לה אותו לגרון בברוטליות, הכאבתי לה קצת.
אני רואה את ב' בוהה בנו ומבחין מרחוק שבית החזה של ג' מתרחב ומתכווץ בכבדות... גרמתי לה להתרגש, כל כך רואה אותה מתחננת לזין כשאני אסיים...
אני מתחיל להפשיט אותה עם יד אחת תוך כדי שאני מזיין אותה בפה, חונק אותה עם הזין ונהנה ממראה של הזונה הבוכה.
ב' קצת נלחץ, בכל זאת, אדם כמעט זר "אונס" בהסכמה את אשתו, את הרכוש שלו.. אני יכול לתאר לעצמי את ההשפלה, איך שיצר הרכושנות והקנאה משתוללים בתוכו, הוא לא יכול לעשות דבר ובכל זאת נהנה מהרגע הזה.
אחרי שעה של התעללות פיזית, פיסטינג עם כפפות גומי שחורות, החדרות לתחת וקצת ריר שברח לג' מהפה, קרה הבלתי יאמן...
ב' קם בפתאומיות, בהתחלה נבהלתי (אכלתי בהתחלה סרט שאולי הוא יודע) ולהפתעתי הפשיל את מכנסיו, עבר לתנוחת רי"ש והחל להתחנן לזין.
גירדתי קצת בראש, דווקא מאוד החמיא לי שהוא בתור שולט מכובד רוצה להיות מוחדר על ידי.
היה קל מאוד לזהות איך בדיוק הוא רוצה את הזין שלי, לפי מידת הנואשות שלו.
הורתי לג' וא' להוציא את כל הריר שהצטבר להן במהלך הערב על הזין הזקור והתחת הבתולי שלו (ככה אני מניח) ואף הגדלתי לעשות והוצאתי את השאריות הנותרות באמצעות הידיים שנתחבו לגרונותיהן המתורגלות.
אחרי שזה נעשה חדרתי לו לתחת יחסית בברוטליות וללא הכנה מוקדמת, הבן זונה המסכן צעק מכאבים אז אמרתי לו שיהיה גבר ויסתום את הפה והמשכתי לזיין אותו בחור תחת הצר שלו עד שגמרתי.
נשארתי בתוכו עוד כדקה ואז נתתי לא' לסיים את העבודה ולנקות עם הלשון שלה את התחת והזין שלי כאקורד סיום מוצלח לערב ההזוי והמרגש הזה.
.
הסיפור מבוסס על 27% שקר ו-73% אמת.

למעלה