סיפור 1:
מהרגע הראשון שראיתי אותה היא עוררה בי את הרצון לענג אותה, או אם נדייק, את הצד הנשלט שלי.

עכשיו אני עומדת מולה בסלון וכל גופי דרוך ומרוגש.

גם בן זוגי ובן זוגה יושבים לצידה על הספה, שלושתם עם כוסות משקה, אבל המבט שלי ממוקד בה.

"תורידי את החצאית" היא מורה לי.

אני מורידה ונשארת על עקבים זנותיים במיוחד, חוטיני שחור, ביריות ומחוך.

"שווה חברה שלך!" היא אומרת בחיוך ומוסיפה "תסתובבי ותתכופפי לאט קדימה שנוכל לראות אותך טוב יותר"

"מה אתם אומרים?" היא פונה לגברים -בעוד אני מובכת עד עמקי נשמתי ומגורה כמעט באותה מידה-

"ישבן שעושה חשק לנגוס" אומר בן זוגי

"בהחלט! וגם להאדים אותו קצת.." אומר בן זוגה.

"צודק. תחזיק אותה שלא תזוז בבקשה"

חבר שלי מחזיק את ראשי בין רגליו ומלטף לי את הישבן, מציג אותי לאורחים שלנו. אני שומעת שגם היא קמה מהכורסא ונעמדת לידי.

מגע הידיים שלה עליי מקפיץ אותי ברגע הראשון, קריר, נשי וחדש.

ובלי שאני מוכנה מגיע הספנק הראשון! והשני והשלישי ואחריו עוד שהולכים ומתחזקים. אני נושפת את הכאב, המבוכה והחרמנות שלי לרצפה..

"רוצה לנסות גם?"

"ברור!" אומר בן זוגה ושניה אחכ אני מרגישה את הספנאק המהסס שלו שהופך במהרה לבטוח יותר וחזק יותר.

העור שלי כבר חם ומעקצץ.

"אני חושבת שהישבן שלה מושלם עכשיו" היא אומרת והם מתיישבים בחזרה על הספה.

"בואי הנה זונת צעצוע שלי, מגיע לך פרס. רדי על הברכיים"

אני מתיישבת בין רגליה על הרצפה

"את יכולה להריח וללקק את הירכיים שלי והבטן. לא יותר מזה!"

הריח המתוק שלה ממלא לי את הנחיריים- זה מסוג הריחות שבא לי לשאוף לתוכי עוד ועוד, העור הנעים והבהיר שלה מצטמרר מנשיקותי ולשוני. היא נאנחת בהנאה ומלטפת לי את הראש.

"את עושה את זה טוב..אני מרשה לך לנשק אותי מעל התחתונים"

אני מנשקת ומסניפה אותה לתוכי, יכולה להרגיש את החום שלה מבעד לבד הדק.

"את רוצה לענג אותי זנזונת קטנה? רוצה שארשה לך ללקק אותי?"

"כן! בבקשה!"

"או קיי" היא מפשילה לאט את התחתונים "בזמן שהיא מענגת אותי אני רוצה שתכין לה את התחת להמשך הערב" היא אומרת לבן זוגי

אני טועמת אותה, בהתחלה בעדינות מנסה להרגיש איפה הנקודות והדברים שהיא אוהבת. היא מלטפת אותי ומתנשקת עם בן זוגה. עיניו המדהימות נוצצות מהמראה שמדליק אותו והוא לוחש לה מילים מחרמנות באוזן.

אני יכולה להרגיש את הגוף שלה מגורה יותר ויותר והיא נותנת לי הוראות מדוייקות איך ואיפה ללקק אותה

"כןןןן.. תמשיכי ככה... מצויין...את עושה לי מאוד נעים!"

האצבע של בן זוגי משחקת בי, מתעללת בי מאחורה ואני מנסה לא לאבד ריכוז.

היא מצמידה את ראשי אליה, דורשת את התענוג שלה. אני ממשיכה לעשות את מה שהיא אוהבת, מרגישה את המתח עולה בשרירי הירכיים שלה.

"יופי! כן! תמשיכי בדיוק ככה! אני גומרת!!" היא גונחת ומתפוצצת באורגזמה חזקה, סוגרת על ראשי בירכיה החזקות.

חיוך עצום מתפשט על פניי-

זה בדיוק מה שרציתי לעשות מהרגע הראשון שראיתי אותה!

מהרגע הראשון שראיתי אותה היא עוררה בי את הרצון לענג אותה, או אם נדייק, את הצד הנשלט שלי.

עכשיו אני עומדת מולה בסלון וכל גופי דרוך ומרוגש.

גם בן זוגי ובן זוגה יושבים לצידה על הספה, שלושתם עם כוסות משקה, אבל המבט שלי ממוקד בה.

"תורידי את החצאית" היא מורה לי.

אני מורידה ונשארת על עקבים זנותיים במיוחד, חוטיני שחור, ביריות ומחוך.

"שווה חברה שלך!" היא אומרת בחיוך ומוסיפה "תסתובבי ותתכופפי לאט קדימה שנוכל לראות אותך טוב יותר"

"מה אתם אומרים?" היא פונה לגברים -בעוד אני מובכת עד עמקי נשמתי ומגורה כמעט באותה מידה-

"ישבן שעושה חשק לנגוס" אומר בן זוגי

"בהחלט! וגם להאדים אותו קצת.." אומר בן זוגה.

"צודק. תחזיק אותה שלא תזוז בבקשה"

חבר שלי מחזיק את ראשי בין רגליו ומלטף לי את הישבן, מציג אותי לאורחים שלנו. אני שומעת שגם היא קמה מהכורסא ונעמדת לידי.

מגע הידיים שלה עליי מקפיץ אותי ברגע הראשון, קריר, נשי וחדש.

ובלי שאני מוכנה מגיע הספנק הראשון! והשני והשלישי ואחריו עוד שהולכים ומתחזקים. אני נושפת את הכאב, המבוכה והחרמנות שלי לרצפה..

"רוצה לנסות גם?"

"ברור!" אומר בן זוגה ושניה אחכ אני מרגישה את הספנאק המהסס שלו שהופך במהרה לבטוח יותר וחזק יותר.

העור שלי כבר חם ומעקצץ.

"אני חושבת שהישבן שלה מושלם עכשיו" היא אומרת והם מתיישבים בחזרה על הספה.

"בואי הנה זונת צעצוע שלי, מגיע לך פרס. רדי על הברכיים"

אני מתיישבת בין רגליה על הרצפה

"את יכולה להריח וללקק את הירכיים שלי והבטן. לא יותר מזה!"

הריח המתוק שלה ממלא לי את הנחיריים- זה מסוג הריחות שבא לי לשאוף לתוכי עוד ועוד, העור הנעים והבהיר שלה מצטמרר מנשיקותי ולשוני. היא נאנחת בהנאה ומלטפת לי את הראש.

"את עושה את זה טוב..אני מרשה לך לנשק אותי מעל התחתונים"

אני מנשקת ומסניפה אותה לתוכי, יכולה להרגיש את החום שלה מבעד לבד הדק.

"את רוצה לענג אותי זנזונת קטנה? רוצה שארשה לך ללקק אותי?"

"כן! בבקשה!"

"או קיי" היא מפשילה לאט את התחתונים "בזמן שהיא מענגת אותי אני רוצה שתכין לה את התחת להמשך הערב" היא אומרת לבן זוגי

אני טועמת אותה, בהתחלה בעדינות מנסה להרגיש איפה הנקודות והדברים שהיא אוהבת. היא מלטפת אותי ומתנשקת עם בן זוגה. עיניו המדהימות נוצצות מהמראה שמדליק אותו והוא לוחש לה מילים מחרמנות באוזן.

אני יכולה להרגיש את הגוף שלה מגורה יותר ויותר והיא נותנת לי הוראות מדוייקות איך ואיפה ללקק אותה

"כןןןן.. תמשיכי ככה... מצויין...את עושה לי מאוד נעים!"

האצבע של בן זוגי משחקת בי, מתעללת בי מאחורה ואני מנסה לא לאבד ריכוז.

היא מצמידה את ראשי אליה, דורשת את התענוג שלה. אני ממשיכה לעשות את מה שהיא אוהבת, מרגישה את המתח עולה בשרירי הירכיים שלה.

"יופי! כן! תמשיכי בדיוק ככה! אני גומרת!!" היא גונחת ומתפוצצת באורגזמה חזקה, סוגרת על ראשי בירכיה החזקות.

חיוך עצום מתפשט על פניי-

זה בדיוק מה שרציתי לעשות מהרגע הראשון שראיתי אותה!