מעשה בשני שולטים ושתי נשלטות (חלק ב': הפגישה) *מתוקן*
הסיפור מתחיל כשבוע אחרי שהכרתי את ב'. קבענו להפגש איתו ועם שפחתו (משום מה סמכתי עליו ולא ביקשתי שיראה לי תמונה, כך שהסתפקתי בתיאור שהוא סיפק).
סיכמנו שאני מביא איתי גם את ג', על תקן של צופה ואולי גם להתנסות.
.
הגענו לכתובת, ב' מקבל את פנינו. "ערב טוב, כנסו", אמר לנו.
נכנסנו, התישבנו בסלון, שוחחנו וחיכינו שהנקבה שלו תתארגן ותצטרף. לא הייתי מוכן להפתעה שבאה אח"כ...
הנקבה יצאה מחדר השינה וליבי החסיר פעימה (אולי אפילו כמה), הרי זו אותה א' שאני יוצא איתה. נכנסתי ממש ללחץ וניסיתי לשחק אותה רגיל, הצגתי את עצמי, היא הציגה את עצמה והיא מצידה שיחקה את המשחק הזה בעצמה לא רע בכלל ותוך כדי האינטראקציה ביו ארבעתנו כשבעלה לא שם לב, היא הייתה מגניבה מבט עם חיוך מטופש (נועז מצידה).
ג' עוד לא ידעה מה קרה אבל היא הרגישה משהו.
.
עברנו את שלב זיוני השכל והצחוקים. התחלנו בהדרגה לזוז לחדר השינה, ב' הורה לא' לפנק אותי במסאז׳, בינתיים ב' וג' מדברים. א' מתחילה לעשות לי מסאז׳, והזונה עושה לי כואב במקומות הלא נכונים - בכוונה. אני מחייך לעצמי בלב ואומר לעצמי שהיא דורשת יותר ממה שתוכל לשאת וזה בא דווקא בתזמון טוב עם ב' וג'.
.
מיציתי את המסאז׳, אני מסתובב על הגב, מתרומם עם הגוף ונשען על הקיר, תופס לא' את השיער ומושך אותו הצידה ולמטה שיכאב לב, במקביל אני מתיר את החגורה ומוציא את הזין ואז דוחף לה אותו לגרון בברוטליות, הכאבתי לה קצת.
.
אני רואה את ב' בוהה בנו ומבחין מרחוק שבית החזה של ג' מתרחב ומתכווץ בכבדות... גרמתי לה להתרגש, כל כך רואה אותה מתחננת לזין כשאני אסיים...
.
אני מתחיל להפשיט אותה עם יד אחת תוך כדי שאני מזיין אותה בפה, חונק אותה עם הזין ונהנה ממראה של הזונה הבוכה.
.
ב' קצת נלחץ, בכל זאת, אדם כמעט זר "אונס" בהסכמה את אשתו, את הרכוש שלו.. אני יכול לתאר לעצמי את ההשפלה, איך שיצר הרכושנות והקנאה משתוללים בתוכו, הוא לא יכול לעשות דבר ובכל זאת נהנה מהרגע הזה.
.
אחרי שעה של התעללות פיזית, פיסטינג עם כפפות גומי שחורות, החדרות לתחת וקצת ריר שברח לג' מהפה, קרה הבלתי יאמן...
ב' קם בפתאומיות, בהתחלה נבהלתי (אכלתי בהתחלה סרט שאולי הוא יודע) ולהפתעתי הפשיל את מכנסיו, עבר לתנוחת רי"ש והחל להתחנן לזין.
גירדתי קצת בראש, דווקא מאוד החמיא לי שהוא בתור שולט מכובד רוצה להיות מוחדר על ידי.
.
היה קל מאוד לזהות איך בדיוק הוא רוצה את הזין שלי, לפי מידת הנואשות שלו.
הורתי לג' וא' להוציא את כל הריר שהצטבר להן במהלך הערב על הזין הזקור והתחת הבתולי שלו (ככה אני מניח) ואף הגדלתי לעשות והוצאתי את השאריות הנותרות באמצעות הידיים שנתחבו לגרונותיהן המתורגלות.
אחרי שזה נעשה חדרתי לו לתחת יחסית בברוטליות וללא הכנה מוקדמת, הבן זונה המסכן צעק מכאבים אז אמרתי לו שיהיה גבר ויסתום את הפה והמשכתי לזיין אותו בחור תחת הצר שלו עד שגמרתי.
.
נשארתי בתוכו עוד כדקה ואז נתתי לא' לסיים את העבודה ולנקות עם הלשון שלה את התחת והזין שלי כאקורד סיום מוצלח לערב ההזוי והמרגש הזה.
.
הסיפור מבוסס על 27% שקרים והגזמות ו-73% אמת לאמיתה.