רוצים לזכות בסט BDSM יוקרתי

tinky2

New member
שאפו עליך

&nbsp
רק דבר אחד מעניין אותי אם היה אמיתי:
הנשלטת הבוגדת שלך,
זאת באמת הייתה הפתעה לראות אותה עם בעלה?
לא ידעת מראש שזו תהיה היא?
&nbsp

newcharm

New member
ותאר לך ש א' הייתה בעצם ג'..

או שזה להיפך
(כמה אותיות יא אללה)
&nbsp
רגע, איפה השולט השני? יכול להיות שעבדו עליך? :)
&nbsp
&nbsp

השולט השני זה הקוקהולד שרצה בסוף שאבעל אותו בתחת

א' היא השפחה שלו והיא עושה מה שהוא אומר (או שאני אומר כמו במקרה הזה)

מעשה בשני שולטים ושתי נשלטות (חלק ב': הפגישה) *מתוקן*

הסיפור מתחיל כשבוע אחרי שהכרתי את ב'. קבענו להפגש איתו ועם שפחתו (משום מה סמכתי עליו ולא ביקשתי שיראה לי תמונה, כך שהסתפקתי בתיאור שהוא סיפק).
סיכמנו שאני מביא איתי גם את ג', על תקן של צופה ואולי גם להתנסות.
.
הגענו לכתובת, ב' מקבל את פנינו. "ערב טוב, כנסו", אמר לנו.
נכנסנו, התישבנו בסלון, שוחחנו וחיכינו שהנקבה שלו תתארגן ותצטרף. לא הייתי מוכן להפתעה שבאה אח"כ...
הנקבה יצאה מחדר השינה וליבי החסיר פעימה (אולי אפילו כמה), הרי זו אותה א' שאני יוצא איתה. נכנסתי ממש ללחץ וניסיתי לשחק אותה רגיל, הצגתי את עצמי, היא הציגה את עצמה והיא מצידה שיחקה את המשחק הזה בעצמה לא רע בכלל ותוך כדי האינטראקציה ביו ארבעתנו כשבעלה לא שם לב, היא הייתה מגניבה מבט עם חיוך מטופש (נועז מצידה).
ג' עוד לא ידעה מה קרה אבל היא הרגישה משהו.
.
עברנו את שלב זיוני השכל והצחוקים. התחלנו בהדרגה לזוז לחדר השינה, ב' הורה לא' לפנק אותי במסאז׳, בינתיים ב' וג' מדברים. א' מתחילה לעשות לי מסאז׳, והזונה עושה לי כואב במקומות הלא נכונים - בכוונה. אני מחייך לעצמי בלב ואומר לעצמי שהיא דורשת יותר ממה שתוכל לשאת וזה בא דווקא בתזמון טוב עם ב' וג'.
.
מיציתי את המסאז׳, אני מסתובב על הגב, מתרומם עם הגוף ונשען על הקיר, תופס לא' את השיער ומושך אותו הצידה ולמטה שיכאב לב, במקביל אני מתיר את החגורה ומוציא את הזין ואז דוחף לה אותו לגרון בברוטליות, הכאבתי לה קצת.
.
אני רואה את ב' בוהה בנו ומבחין מרחוק שבית החזה של ג' מתרחב ומתכווץ בכבדות... גרמתי לה להתרגש, כל כך רואה אותה מתחננת לזין כשאני אסיים...
.
אני מתחיל להפשיט אותה עם יד אחת תוך כדי שאני מזיין אותה בפה, חונק אותה עם הזין ונהנה ממראה של הזונה הבוכה.
.
ב' קצת נלחץ, בכל זאת, אדם כמעט זר "אונס" בהסכמה את אשתו, את הרכוש שלו.. אני יכול לתאר לעצמי את ההשפלה, איך שיצר הרכושנות והקנאה משתוללים בתוכו, הוא לא יכול לעשות דבר ובכל זאת נהנה מהרגע הזה.
.
אחרי שעה של התעללות פיזית, פיסטינג עם כפפות גומי שחורות, החדרות לתחת וקצת ריר שברח לג' מהפה, קרה הבלתי יאמן...
ב' קם בפתאומיות, בהתחלה נבהלתי (אכלתי בהתחלה סרט שאולי הוא יודע) ולהפתעתי הפשיל את מכנסיו, עבר לתנוחת רי"ש והחל להתחנן לזין.
גירדתי קצת בראש, דווקא מאוד החמיא לי שהוא בתור שולט מכובד רוצה להיות מוחדר על ידי.
.
היה קל מאוד לזהות איך בדיוק הוא רוצה את הזין שלי, לפי מידת הנואשות שלו.
הורתי לג' וא' להוציא את כל הריר שהצטבר להן במהלך הערב על הזין הזקור והתחת הבתולי שלו (ככה אני מניח) ואף הגדלתי לעשות והוצאתי את השאריות הנותרות באמצעות הידיים שנתחבו לגרונותיהן המתורגלות.
אחרי שזה נעשה חדרתי לו לתחת יחסית בברוטליות וללא הכנה מוקדמת, הבן זונה המסכן צעק מכאבים אז אמרתי לו שיהיה גבר ויסתום את הפה והמשכתי לזיין אותו בחור תחת הצר שלו עד שגמרתי.
.
נשארתי בתוכו עוד כדקה ואז נתתי לא' לסיים את העבודה ולנקות עם הלשון שלה את התחת והזין שלי כאקורד סיום מוצלח לערב ההזוי והמרגש הזה.
.
הסיפור מבוסס על 27% שקרים והגזמות ו-73% אמת לאמיתה.

simon12341

New member
לילך -סיפור שכתבתי גם בפייס

החדר היה שקט כמעט לחלוטין רעש המנוע היה הדבר היחידי שנשמע לילך לא יכלה לצעוק פיה היה חסום בגאג אדום ידיה היו כבולות לציידי המיטה גם רגליה .
הוויברטור הקטן שהיה מחובר למוט זז קדימה ואחורה ללא הפסקה לילך כבר גמרה לא מעט פעמים היא ניסתה להוציא את המכשיר מתוכה אבל גופה היה מקובע למיטה וכל הניסיונות נכשלו .
מה לכל הרוחות אני עושה זה לא יפסק לא יצילו אותי מהשטויות שלי .
אף אחד לא קשר את לילך במצב הזה הכול הייתה הפנטזיה שלה היא חודש תכננה את המהלך אם אף אחד לא היה אמיץ מספיק לעשות ...לה את זה היא תעשה את זה לעצמה היא חשבה על הכול איך תחדיר לתוכה את הוויברטור ולאחר מכן תקבע את מותניה ואת רגליה שלא תוכל להוציא אותו מתוכה ולבסוף נעילת האזיקים של הידיים שלה היא אפילו תכננה מתקן שנועל את היד השמאלית האחרונה שנשארה משוחררת .
היא רצתה להיות חסר שליטה ורק לחצן בודד שאמור היה לשחרר אותה שלא תוכל להמשיך יותר חובר לאזיק היד הימני שלה היא חיברה את מצלמת הרשת שלה ששידרה לאתר שהאדון שלה היה מחובר .
היא מעולם לא פגשה אותו רק שיחות ברשת היא זאת שהציעה את המצב הזה מה שהיא לא חשבה עליו שהיא גמרה בפעם הראשונה שמפסק החרום נפל לרצפה האורגזמות שהיא חוותה לא הביאו אותה להכרה שזה מה שקרה. שגמרה בפעם השביעית חיפשה את הכפתור ושקלטה מה שארע הבינה שמצבה אבוד מי יציל אותה .
הוא ישב במשרד צפה בשפחה שלו גומרת שוב ושוב ורק לאחר שעתיים קלט את המצוקה שלה למזלה הוא היה ממוחה טכנולוגיה לא לקח לו הרבה לאתר את הבניין שלה אבל איך לאתר אותה ואיך להיכנס לביתה.
הוא עבר דירה דירה בבניין כביכול כמתרים ורק דירה אחת לא הצליח להיכנס אליה הוא חיפש בארון החשמל ומצא את המפתח שלילך השאירה למנקה הוא פתח את הדלת שנכנס לחדר הוא מצא אותה ללא הכרה ניתק את החשמל היא נשמה לרווחה.
הוא עמד בחדרה של לילך ושחרר אותה מכבליה הוא נשמה בכבדות אבל לא פתחה עיניים 15 שעות של אוננות וחדירה רצופות עשו את שלהן היא ישנה עמוקות .
גל בחן את לילך היא הייתה מדהימה הוא רצה לחדור לתוכה לזיין אותה אבל זה לא היה מתאים הבחורה סבלה הוא שחרר את ידיה ורגליה שלף את הוויברטור מתוכה .
הוא ישב שם כמה דקות לקח את העט שבו תמיד כתבה לו על גופה את שמו וכתב על המראה שלה
"תשכפלי לעצמך מפתח חדש הוא אצלי
הייתי פה אוהב האדון "
למחרת לילך התעוררה כל גופה כאב הויברטור לא היה בתוכה מישהו שחרר אותה היא קפצה מנסה לראות אם המישהו עדין פה ואז ראתה את ההודעה .
היא חשה מוזר הוא היה פה ראה אותי ערומה קשורה נטולת שליטה למה לא פעל האם אהב מה שראה.
הודעת SMS הגיעה
" אהבתי את מה שראיתי שפחה אבל אני לא אנס עכשיו אני יודע איפה את גרה ואת יודעת שיש לי מפתח הגיעה הזמן לעלות שלב האם את מעוניינת "
"כן אדון כן אני מוכנה לכול" השיבה מיד
"שבוע הבאה ביום שלישי בערב ניפגש תכיני לנו ארוחה טובה "
"בסדר אדון ותודה שהצלת אותי אני שלך לנצח"

אייבורי

New member
בוקר, אבל רק יד אחת

&nbsp
בזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז
מי שהמציא את השעון מעורר - שימות
שיכה אותו הברק
שאמשלו תקבל צירים
שיפול עליו מקרר
שדולי פרטון תזיין אותו בתחת עם דילדו ענק של כושי.
אההה כן, בוקר טוב.
שניה לובש חליפה של בן אדם ומשתדל לשתות קפה לפני שהסיגריה תייבש לי את הגרון.
&nbsp
טוב נו, חמש בבוקר זאת לא בדיוק השעה שלי, אני שונא לקום, אני שונא את העולם והדרך היחידה שבה אני אוהב לקום זה כשהזין שלי בפה של מישהי.
&nbsp
תשמע היא אמרה, אני אהיה ישירה לגמרי, הורדתי שני ראשים ואני חרמנית רצח.
אז למה לא אמרת, תשמעי במקרה יש לנו פה שירות VIP, גבר עד הבית
פותר בעיית חרמנות וגם צ'ופר ספנקים בתחת.
אז איך נרשמים ? היא שואלת
שולחים תמונה ואם הכל בסדר, השירות יוצא לדרכו אליך
עד חצי שעה המתנה, במקרה ולא תקבלי מענה בתוך חצי שעה
תוכלי לקבל את כספך מתנה והשירות יהיה חינם.
&nbsp
אז הנעתי את הרכב, מזל שיש חצי שעה לאסוף את שברי האנושיות לכדי אדם מנומס.
וברור שהבת כלבה נראתה טוב, אבל כמו כל כלבה תל אביבית, חניה אין
ואני אסתובב עם זין עומד ועצבים רופפים ואחלום על קפה חמים וסיגריה מערפלת.
מזל שאהוד בנאי שר לו
&nbsp
"חוצה את העיר
עולה על ההר
ממשיך על הים
ממשיך גם מחר
חותך באויר, בין אנשים
יוצא אל האור, אל חיים חדשים."
&nbsp
טוק טוק, שלום כאן שירות VIP לכוסית החרמנית, יש מישהו בבית ??
טמבל!
בדיוק!
תראי במקרה ראינו סט חבלים שיתאים בול לגוון עורך האדום.
העור שלי לא אדום
קליינטית חסרת סבלנות אני רואה.
טוב תראי מותק, הזמן קצר, יש לי עוד לקוחות היום וזין אחד רעב
הופה הופה שתי ידיים למיטה, נקשור אותם כדי שנוכל לזוז פה.
אני לא מסכימה!
מה לא מסכימה?
לא מסכימה שתקשור לי את הידיים, לא מכירה אותך.
ו...?
לא נותנת לגבר זר, למרות השירותיות הנפלאה לקשור לי את הידיים בפעם הראשונה.
אהממ...
יודע מה, אז תקשור לי רק יד אחת.
ברור, בטח שברור, נקשור גם חלש, שתוכלי לשחרר בקלות.
&nbsp
תגיד, זה באמת קרה ככה.
היא מסתכלת בחמש בבוקר עם עיניים טובות והזין שלי נמצא כלכך יפה בפה שלה.
מזה משנה אני אומר
חמש בבוקר, השעון המזויין צלצל ואת מקשקשת בקומקום במקום למצוץ לי את הבוקר.
פיזדייטץ
&nbsp
&nbsp
&nbsp

tinky2

New member
לא הפסקתי לצחוק

כתיבה מבריקה !

פפפפפפ התחרות קשה. באמת.

simon12341

New member
בחלון

היא עמדה בחלון בתחתונים וחזייה לבנים בחוץ ירד גשם זלעפות פתאום היא רואה בחלון ממול בחורה ערומה מהממת בלונדינית סקסית, כזאת שהיא פעם הייתה חזה מושלם זקור מתנשקת עם גבר מדהים מקועקע גבוה חסון שרירי ומצויד להפליא .
הם התנשקו הבחור הרים את הבחורה באוויר וחדר לתוכה חגית צפתה במתרחש בפה פעור .
הזין שלו היה ענק והבחורה גנחה בקול שלמרות המרחק היא חשבה שהיא שומעת אותה ,הם נעו בקצב איטי נהנים מהתחושה ופתאום חגית ראתה בחורה נוספת עומדת בצד, לבושה בבגדי עור שחורים אוחזת בידה בשוט .
היא העבירה את השוט על שני המשתגלים ומידי פעם השוט הונף ואחד מהם חטף מכה .חגית לא שלטה בעצמה היא הכניסה יד בין רגליה הרטיבות שהחלה להופיע טופלה על ידה בקצב איטי, היא עמדה שם בחושך בחדרה וצפתה בהם ללא יכולת להפסיק.
הגבר הגביר את קצב והבחורה נשכבה אחורה שדיה הגדולים חשופים לשוט של הבחורה ,שלא הפסיקה להכות בה ראו את הפסים שהיא השאירה עליה .
חגית שיחקה בעצמה כעת ללא מחשבה החזיה שלה נשרה לרצפה והתחתונים גם כן היא עמדה כך בחלון שלה ערומה ואוננה ללא בושה .
היא עצמה את עיניה לרגע ושפתחה ראתה את הבחורה בלבוש העור מסתכלת ישר עליה הבחורה חייכה הרימה את השוט וסימנה לחגית לבוא .
חגית התכווצה היא סגרה את החלון ניסתה להסתיר את גופה איך נתנה לעצמה להיחשף ככה , לאחר דקה היא כבר הייתה לבושה בפיג'מה שלה הציצה שוב בחלון הפעם הווילון הסתיר את המתרחש .
במשך חצי שעה היא ישבה שם כולה סמוקה היא לא ידעה עם מבושה או מתשוקה .היא לבשה את הבגדים שהמתינו על המיטה שלה ויצאה החוצה, תוך דקה הייתה בחדר המדרגות של הבניין ממול היא עלתה ודפקה על הדלת .
הלב דפק בעוצמה הפה שלה התייבש ,עד קלטה שצופים בה בעינית ורעש המנעול הנפתח לאט נשמע בחלל המדרגות.
בדלת עמדה הבחורה בלבוש העור עם חיוך על הפנים היא לא דיברה רק פתחה את הדלת רחב ,חגית נכנסה שומעת את הדלת נסגרת מאחוריה ואת המנעולים ננעלים .
הבחורה לא דיברה היא נכנסה לחדר חגית הלכה אחריה חגית נכנסה לחדר אף אחד לא היה שם .
"תתפשטי " אמרה הבחורה, חגית היססה ומכה של שוט הוטחה על ישבנה היא מיהרה להתפשט .
היא עמדה במרכז החדר ערומה ,חשופה לעיניה של הבחורה שבחנה אותה מכל הכיוונים .
"ארז כנס לפה " פקדה . לחדר נכנס גבר מדהים שחום שרירי שמסכה מכסה את פניו והכי חשוב הוא היה ערום לחלוטין ומצויד להפליא חגית ליקקה את שפתיה שראתה את איבר מינו הגדול שלא היה זקור כלל.
"אז הזונה רוצה למצוץ תכרעי על הברכיים ותמצצי לו עכשיו" נשמעה פקודה ומכה של שוט פגעה בישבנה הלבן.
חגית מיהרה לציית היא כרעה מול הגבר תפסה את האיבר הרך והחלה ללקק את הקצה הגבר לא זז ולא גנח ראו שהוא שולט בעצמו בקושי , חגית רתחה בתוכה האיבר היה מדהים גדול וככל שמצצה יותר הוא הוא גדל וגודלו המלא. כעת היא בקושי הצליחה להחדיר אותו לפיה כמעט עד הסוף היא חייכה שבלעה את כולו לגרונה חושבת שזה ירשים מישהו ,הגבר בקושי זז מנסה לא לגמור .
"אתה יכול לגמור " נשמעה פקודה של הבחורה הגבר גנח בקול וחגית קיבלה זרם חם של זרע הישר לפיה היא הופתעה ."תבלעי הכול זונה " נשמעה פקודה חגית לא ממש רצתה ופלטה את הזרע מפיה.
בתגובה חטפה 4 מכות שוט על החזה שלה הכאב היה עז היא חשבה שתתעלף היא הוציאה לשון וליקקה את כל מה שפלטה.
"עכשיו את מבינה שאסור להמרות את פי זונה " אמרה הבחורה .
"אסף ורועי כנסו לפה " שני גברים חדשים נכנסו לחדר הגבר הקודם יצא .
"אסף אנאלי רועי וגינאלי מהר " חגית לא הספיקה להבין מה קורה שהבחורים החדשים הרימו אותה מהרצפה אסף היה הבחור שראתה קודם מזיין את הבחורה הוא מרח משחה על פי הטבעת שלה ולפני שהספיקה לומר לא חדר לתוכה .
חגית מעולם לא עשתה סקס אנאלי התחושה של איבר מין זכרי בעכוזה הייתה מוזרה וכואבת אבל היא כלל לא הספיקה לחשוב על זה כי הבחור השני שהיה לא פחות מדהים מהראשון והשני נכנס לתוך איבר מינה החשוף היא הייתה תלויה בין שני הבחורים המדהימים הללו נעוצה על איבריהם הם לא זזו היא חשה כל כך מלאה .
"תתחילו " נשמעה הפקודה והם החלו לזיין אותה זאת הייתה תחושה בחיים היא לא חשה , נעולה בין שני גברים חסונים שנכנסים ויוצאים ללא הרף הייתה משכרת היא חשה איך האורגזמה שלה מתקרבת היא גנחה בקול וגמרה ,הם לא הפסיקו והיא שוב גמרה ושוב ושוב גופה נטף מזיעה רק לאחר אין ספור אורגזמות נשמעה הפקודה "אתם יכולים לגמור " ושני הגברים גמרו בתוכה וכמו שהרימו אותה באוויר הם יצאו מתוכה משאירים אותה עומד שם ערומה רגליה בקושי מחזיקות אותה מול הבחורה .
"כל הכבוד היית מעולה מזל טוב ויום הולדת שמח תסתכלי בחלון "
חגית הסתכלה בחלון שם היא רואה את בעלה יוגב צופה בה שבידו בלונים ופיו פעור בהלם מוחלט...

למעלה