לא התייחסתי לפחמימות ריקות, זה פשוט היה חלק מהציטוט שלך שם
אבל לא הנקודה שלי כאן, הזכרתי את הטעות שלך לגבי הקמח. ולא, אין בישראל פסטה מקמח חיטה רגיל (מעולם לא פגשתי כזאת) רק דורום, בדיוק כפי שגם אין בה צבעי מאכל. יש כל מיני פסטות מיוחדות עם ביצים, או אטריות מקמחים שאינם חיטה (למשל אורז, שעועית וכו') אבל פסטות רגילות שעשויות רק מקמח חיטה, זה תמיד קמח דורום. אתה כנראה לא ממש טורח להסתכל על אריזות פסטה, כי אתה שוב מקשקש באוויר.
אני מזכירה לך שהגבתי לך כאן בגלל הערך הגליקמי, כי זה נושא הדיון כאן. והסיבה שלפסטה יש ערך גליקמי נמוך יותר מללחם היא לא רק אם היא אנדנטה אלא כבר מהסיבה שזה קמח קשה יותר שהערך הגליקמי שלו נמוך יותר. אכן, יש בה יותר גלוטן וציינתי זאת, ולא, זה לא רלוונטי ל-40% שנושאים גן רדום שלא בא לידי ביטוי, ואם תחזור על השקר הזה הוא לא יהפוך לאמת. מי שבאמת לא מעכל גלוטן (חולי דגנת) לא צורך מוצרי חיטה, נקודה, לא משנה אם יש יותר גלוטן, כפי שלא משנה אם יש פחות; משנה שיש.
בשורה התחתונה, עצוב שאתה ממשיך לחזור על אותן טעויות ולא מסוגל אפילו להודות בטעויות שלך אז. אין לך מושג מה יש בפסטות (אתה לא צורך אותן, זה ברור) אבל אתה בכ"ז מתווכח. מבחינתך אתה תמצא איך לסובב את הדברים כדי להיות צודק גם כשאתה טועה. קרדיט נחמד או הודאה בטעותך הגסה לגבי סוג הרמח או צבעי המאכל עוד לא קיבלתי. אתה כנראה באמת לא מסוגל להודות למישהו אחר שאשכרה לימד אותך משהו שלא ידעת או אפילו לומר "סליחה, טעיתי".
אבל לא הנקודה שלי כאן, הזכרתי את הטעות שלך לגבי הקמח. ולא, אין בישראל פסטה מקמח חיטה רגיל (מעולם לא פגשתי כזאת) רק דורום, בדיוק כפי שגם אין בה צבעי מאכל. יש כל מיני פסטות מיוחדות עם ביצים, או אטריות מקמחים שאינם חיטה (למשל אורז, שעועית וכו') אבל פסטות רגילות שעשויות רק מקמח חיטה, זה תמיד קמח דורום. אתה כנראה לא ממש טורח להסתכל על אריזות פסטה, כי אתה שוב מקשקש באוויר.
אני מזכירה לך שהגבתי לך כאן בגלל הערך הגליקמי, כי זה נושא הדיון כאן. והסיבה שלפסטה יש ערך גליקמי נמוך יותר מללחם היא לא רק אם היא אנדנטה אלא כבר מהסיבה שזה קמח קשה יותר שהערך הגליקמי שלו נמוך יותר. אכן, יש בה יותר גלוטן וציינתי זאת, ולא, זה לא רלוונטי ל-40% שנושאים גן רדום שלא בא לידי ביטוי, ואם תחזור על השקר הזה הוא לא יהפוך לאמת. מי שבאמת לא מעכל גלוטן (חולי דגנת) לא צורך מוצרי חיטה, נקודה, לא משנה אם יש יותר גלוטן, כפי שלא משנה אם יש פחות; משנה שיש.
בשורה התחתונה, עצוב שאתה ממשיך לחזור על אותן טעויות ולא מסוגל אפילו להודות בטעויות שלך אז. אין לך מושג מה יש בפסטות (אתה לא צורך אותן, זה ברור) אבל אתה בכ"ז מתווכח. מבחינתך אתה תמצא איך לסובב את הדברים כדי להיות צודק גם כשאתה טועה. קרדיט נחמד או הודאה בטעותך הגסה לגבי סוג הרמח או צבעי המאכל עוד לא קיבלתי. אתה כנראה באמת לא מסוגל להודות למישהו אחר שאשכרה לימד אותך משהו שלא ידעת או אפילו לומר "סליחה, טעיתי".