אז ככה
יש כאן שלוש כוסות קטניות מעורבות שרויות במים כ-24 שעות
עדשים חומים, מאש ירוק, אזוקי.
טחונים במעבד מזון עם רבע כוס סודה וחצי בצל שעמד בצד.
בבלנדר חצי כס סודה עם 7-8 גבעולי סלרי בהירים +העלים+זסט מלימון טרי+שני קישואים
לערבב בקערה עם מלח אטלנטי, פלפל שחור גרוס, שבבי תפוחי אדמה בערך חצי כוס. לפי הצורך למיצוק התערובת.
טיגנתי בשמן זית. הנחתי בתבנית ובקערה נוספת עירבבתי מיץ מהלימון ההוא , 4-5 כפות מייפל טבעי, 4 שיני שום מגוררות, 4 עגבניות בקוביות, מלוא חופניים עלי קורנית לימונית ואזוב מקראי - הרבה ואת הגדולים מבינהם לחתוך.
שפכתי על הקציצות.