בישולים לסופ"ש

elin86

New member
שמנת לבישול צמחית של ריץ'

מישהו הכיר את זה? אמא שלי קנתה.. אולי זה יכול להחליף את שמנת האלפרו
שאני אישית קצת קשה לי איתה בטעם..
 

ladybug6

New member
מתוקה מדי לטעמי

ויש לה טעם לוואי
אני מעדיפה את הקצפת הצמחית במתיקות מעודנת של השף הלבן. היא מצוינת ואין לה טעמי לוואי
 

elin86

New member
דווקא לא הרגשתי טעם לוואי.. לבישול

עדיף פחות מתוק של השף הלבן די מתוקה לטעמי, מתאימה יותר לקינוחים
 

ladybug6

New member
לא התכוונתי לבישול אלא לקינוחים

לא ידוע לי על שמנת לא מתוקה של ריץ'
יש כזה דבר?
לבישול אני משתמשת בשל אלפרו, היא מצוינת.
 

elin86

New member
בהחלט כן.. לכן התלהבתי

אלפרו עושה לי טעם לוואי במנה..
אמא שלי קנתה בסופר רגיל
 

RSPA

New member
בתכנון

לכבוד שבירת השרב - מרק ירקות "עשיר".
וכן,
נסיון ליצור איזו פשטידת כרוב ופטריות כלשהי
נסיון חיקוי של הקבב הטבעוני "הרומני" של טבע דלי
ירקות צלויים בתנור (חצילים, פלפלים, עגבניות שרי, בצל, תפו"א, וכד')
משהו עם קישואים (יש לי הרבה ונמאס לי כבר מקישואים ברוטב עגבניות - אז עוד צריך לחשוב מה זה יהיה).
ואולי את העוגיות של מיקי - בשביל הבריאות והגזרה...
 

ladybug6

New member
סירות קישואים במילוי קוסקוס ועדשים ועשבי

תיבול!
בא לי כזה
או קישואים ממולאים ברוטב רגיל
 

RSPA

New member
רוטב רגיל זה רוטב לימוני כזה? יכול לבא בחשבון

יש לך מתכון של הסירות הללו אצלך בבלוג?
 
רוטב רגיל בדרך כלל

זה עגבניות

אבל אם את רוצה רוטב לימוני את יכולה להכין משתי כוסות ציר ירקות/ מים חצי כוס מיץ לימון , חצי ראש שום מגורר, 2-3 כפות סוכר/ סילן/ מייפל, בערך חצי כוס עשבי תיבול קצוצים- נענע, פטשוזיליה, עלי סלרי, אורגנו...ראש סלרי מגורר ושורש פטרוזילה מגורר יעזרו מאד. אם השתמש במים ולא בציר המליחי ןפלפלי לפי הצורך. אם את אוהבת ג'ינג'ר הרי שחתיכה משורש טרי תיתן טוויסט מענין.
 

RSPA

New member
תודה.

א. זה אני השואל (לא השואלת...)
ב. אני רוצה להתרחק מרוטב עגבניות (זה מה שכתבתי פחות או יותר).
 

RSPA

New member
רק שיהיה ברור - תודה על המתכון לרוטב הלימוני

 

ladybug6

New member
האמת שהתכוונתי לממולאים ברוטב עגבניות

אבל הרוטב שמיקי רשמה נשמע לי מעולה, הייתי גם מסמיכה אותו עם קצת קורנפלור.
סירות ממולאות אפויות (ללא רוטב) יש בבלוג עם דלוריות, גם קישואים יעבדו, רק שלא מצריכים אפייה מוקדמת. אפשר גם להכין להם רוטב לימוני בנפרד ולהוסיף לאפייה, בטוח יצא טעים
 

ella100

New member
קישואים--פשוט וטעים (אם עוד נשארו לך)

לטגן (עד הזהבה ממשית)הרבה בצל ,עדיף חתוך לרבועים די קטנים

לחתוך קישואים לקוביות,מלח,פילפל,שום (שמתי מעושן)שמיר (למי שאוהב) .
להוסיף שמן זית,לערבב,להעביר לכלי של מיקרוגל.לבשל 5 דקות במיקרו.לבדוק ואם צריך ממשיכים עוד דקה שתיים.
מאחדים את 2 התערובות במאבד מזון מכל סוג.לרסק.לתקן תיבול.
אפשר להוסיף תפוח אדמה מבושל או כל רעיון באם צריך עבוי.
יוצא ממרח בטעם כבד.
טעים,מהיר,קל.
 

ella100

New member
תיקון

צ"ל כמובן:מעבד מזון.כאמור,מכל סוג.
אפילו סטיק.מינימום סירבול.
 
למעלה