מאוד פשוט
שתי כוסות קמח, בקבוק וחצי בירה, כף קורנפלור ומלח.
אפשר לערבב עם מקציף בידיים, אבל עדיף לתת למיקסר לעשות את העבודה.
הבלילה צריכה להיות נוזלית, אבל לא מאוד נוזלית, כזו שצריך לנער קצת את הירק שטובלים בה.
אפשר עם כל ירק שרוצים. כמובן שחציל מאוד מוצלח,
אבל אפשר גם קישואים,
ובסדנת הבישול שעשיתי, טיגנו עלים קטנטנים של כרוב ניצנים בטמפורה, ואחר כך אכלנו אותם כמו צ׳יפס עם בירה.
את החציל חתכתי לפיסות לא גדולות, פיזרתי מלח ונתתי לו להגיר נוזלים במשך חצי שעה בערך.
שתי כוסות קמח, בקבוק וחצי בירה, כף קורנפלור ומלח.
אפשר לערבב עם מקציף בידיים, אבל עדיף לתת למיקסר לעשות את העבודה.
הבלילה צריכה להיות נוזלית, אבל לא מאוד נוזלית, כזו שצריך לנער קצת את הירק שטובלים בה.
אפשר עם כל ירק שרוצים. כמובן שחציל מאוד מוצלח,
אבל אפשר גם קישואים,
ובסדנת הבישול שעשיתי, טיגנו עלים קטנטנים של כרוב ניצנים בטמפורה, ואחר כך אכלנו אותם כמו צ׳יפס עם בירה.
את החציל חתכתי לפיסות לא גדולות, פיזרתי מלח ונתתי לו להגיר נוזלים במשך חצי שעה בערך.