מילון מונחים- D

melancholy man

New member
אם אנחנו מדברים על אותו דבר...

(הרכב אמריקאי משנות השביעים) אז לדעתי לא, האלבום הראשון שלהם, שאיכשהו יצא לי לשמוע כמה פעמים, מאוד מושפע מפסייח אבל נמצא על הגבול הזה שבין פסיכדליה רוק כבד ופרוג, כמו הרבה הרכבים מהתקופה. Dust היא דוגמא מצוינת למה שיכול היה להיות סצנת הרוק הכבד או הפרוג האמריקאית, אבל מעולם לא התפתח, בכל מקרה לדעתי, אם אמרנו שפסיכדליה זה סוג של state of mind, נדמה לי שלחברה האלה היה state of mind אחר לגמרי.

modulo1000

New member
מאשר את הנ"ל..לכיוון הרד רוק פרוג

מה שכן עטיפת התקליט הראשון מבין השניים שהלהקה הוציא מעניינת

ozitex

New member
DAY OF PHOENIX

ככל הנראה הפסייח הטוב ביותר מתוצרת דנמרק.מעולה בפני עצמו. 1970-1972. שני האלבומים שלהם יצאו בשניים על אחד.לא קל להשיג בארצנו אם בכלל.

modulo1000

New member
dug dug's (los ) - mexico

אחת הלהקות הנפלאות מארץ הטקילה הוציאה שלושה אלבומי פסיכדליה כולם מומלצים האתר שבקישור מקיף ...ובאנגלית

modulo1000

New member
SANDY DENNY

אמנם פולק אבל הנפילה במדרגות הייתה פסיכדלית......סתם! מדובר באחת מזמרות הפולק רוק הטובות ביותר תקליט נפלא עם הSTRAWBS ....הראשון שלהם כמדומני FAIRPORT CONVENTION כמובן FOTHERINGAY הנפלאים גם הם ואלבומי הסולו המיוחדים שלה אגב יצאה לאחרונה קופסא של 5 דיסקים שלה....לא לא...עדיין אין לי...עדיין

modulo1000

New member
JULIE DRISCCOLL

באותה ליגה של SANDY DENNY מבחינת הרמה והחשיבות קצת יותר מושפעת מגאז אלבומי מופת...חובה !!! : 1969 OPEN STREETNOISE

modulo1000

New member
DULCIMER

גם כן פולק אבל עם נגיעות של אסיד חובה חובה חובה בכל בית קיים עוד תקליט שלא יצא בזמנו

modulo1000

New member
DEVIANTS

אוי ואבוי לנו אם היינו שוכחים...JFLY....כתוב על התופעה...

modulo1000

New member
dark

אמנם השפעות רוק כבד ...אבל...עם השפעות פסייך כבדות רוצים ויניל מההדפסה הראשונה...תכינו 5000 דולר בדיסק....אין בעיה

chirco2

New member
dando shaft

הפולק של דולסימר...ד"ר סטרנג'לי ...פנטנגל...אולי רך ושורשי מעט

למעלה