TOP11 היום בסטאר

טוב אני מצביעה לקוני עכשיו ../images/Emo99.gif

זה נורא מצחיק לראות את התגובות של האנשים בפורומים האמריקאיים עכשיו, חלק לא מצליחים להצביע בגלל העומס על הקוים והם נורא נלחצים מזה וחלק נלחצים מזה שהם מצליחים להצביע כל הזמן כי נראה להם שמשהו לא בסדר בקוים
אני דווקא מצליחה להשיג אותם כמעט כל הזמן, אבל היה לפני כן קטע שברק השביתו את השרת שלהם בשביל תחזוקה וכמעט קיבלתי התקף לב
כי לא יכולתי לברר מה המספר שלו... בסוף אבל חזר לי האינטרנט בזמן, כנראה האלים היווניים התערבו

../images/Emo58.gif התכנית היום בסטאר

טוב הסיכום שלי: בתור התחלה, פולה בטוח היתה על משהו, היא כל הזמן קפצה מהכסא או מזמזה את סיימון... מה נסגר? אנתוני - לא מספיק הפגין את היכולת הקולית שלו, אבל עדיין הופעה ממש טובה, הוא אחד הבנים היותר חביבים עלי קארי - הופעה טובה, תסרוקת מזעזעת, עדיין אני ממש רוצה לראות אותה עושה שיר ממש אנרגטי כי יש בה משהו רדום כזה, אולי שיר רוק כבד?? סקוט - בחר שיר טוב, אבל די מיצינו אותו, הוא יכול לעוף מבחינתי בו - הופעה מרדימה, לפחות השיער שלו היה בלי פן הפעם... ניקו - boring! ממש לא הבנתי את ההתלהבות של השופטים קוני - גם החליפה המ-ז-ע-ז-ע-ת שהוא לבש לא הצליחה לטשטש את הסקס אפיל והכריזמה שלו. לגבי השיר הוא היה פופי מדי בעיני, אני רוצה שיחזור לשירי רוק, למרות שאני מבינה שהוא עושה את זה כדי להגיע לקהל רחב כמה שיותר נדיה - תסרוקת ברמה של: !? what were you thinking girl אני אפילו לא הצלחתי להתמקד בשיר מרוב זעזוע מקיילה - לא שרה מספיק טוב (לצערי, כי היא חמודה), אני יותר אוהבת שהיא עושה שירים אנרגטיים אנואר - סורי, אני פשוט לא רואה בו כלום ג'סיקה - ביצוע טוב, אבל אני ממש לא אוהבת אותה, לא יעזור כלום אה ובסוף התכנית היתה הודעה שתכנית התוצאות תשודר ביום שישי השבוע בגלל לוח השידורים בארה"ב או משו כזה, מישהו יודע למה?

אההה

רק עכשיו הבנתי: הם נלחצים כשהקוים פנויים כי זה אומר שלא מצביעים לו מספיק

Reutk

Active member
אז כנראה שסיימון טעה

כי הוא אמר שהפעם לא ישכחו אותה

shalehet

New member
WOW 11 WOW המופלאים../images/Emo58.gif

התוכנית הכי טובה עד היום, אין לי מושג מה פאולה לקחה לפני התוכנית אבל לדעתי היא היתה שיכורה לחלוטין, כל הזמן חרמנה את סיימון ונשקה אותו ורקדה והתפרעה... לא יודעת מה עובר עליה... אולי זה המשפט, תלונה במשטרה, מה שזה לא יהיה.. בכל מקרה זה היה קצת מוגזם בעיניי. נושא התוכנית היה לבחור מספר להיטים שהיו להיט מספר 1 בארה"ב. אנתוני-"I Knew You Were Waiting For Me"- פתח את היום בהופעה מאכזבת מאוד בעיניי, הוא מזייף ולא מדייק, חבל כי בהתחלה הוא נראה לי מהמובילים אבל לאחרונה ממש לא. קארי- "Alone" by Heart- קארי קארי מה יש להגיד פשוט נפלאה. אמנם בניגוד לשופטים אני לא חשבתי שזאת ההופעה הכי טובה שלה, יותר אהבתי את ההופעה הראשונה ב-24 ואת ההופעה בשבוע שעבר, אבל ללא פסק היא היתה מדהימה (כתמיד) ומחמאות כאלה אני לא חושבת שאף מועמד קיבל אי פעם בתוכנית, להגיד בשלב הזה שהיא הזוכה בתחרות והיא תמכור יותר דיסקים מכולם, זאת בהחלט המחמאה הכי טובה שיכולה להיות בעיקר כשהיא מגיעה מסיימון. סקוט- "Against All Odds" by Phil Collins -למה הוא שר שיר שג'סיקה שרה לפני כמה תוכניות, את זה לא הבנתי אבל הוא נתן הופעה מצויינת, הכי טובה שלו עד עכשיו, הוא נשמע פשוט טוב, אפילו טוב מאוד בו- "Time in a Bottle" by Jim Croce -אני חושבת שזאת הפעם הראשונה שבו שר שיר שקט, הוא נשמע טוב מבחינה ווקלית אבל לא אהבתי את ההופעה שלו. וונזל- - "Best of My Love" by the Emotions -פשוט וואוו, הפתיעה אותי בצורה מדהימה, לדעתי ההופעה הטובה של הערב, היא היתה פשוט מצוינת כשעד עכשיו היא ממש לא בלטה. גם נתנה שאוו וגם נשמעה מדהים, כל הכבוד ניקו- "Incomplete" by Sisqo-את ניקו אני לא אוהבת, אבל זאת ללא ספק היתה ההופעה הכי טובה שלו עד היום, לא מדהימה, אבל לא רעה. מקאילה- "Love Will Lead You Back" by Taylor Dayne -הבחורה שכולנו אוהבים לשנוא... הפתיעה אותי, בניגוד לשופטים, אני חשבתי שהיא נשמעה היום לשם שינוי לא רע, ההופעה הכי טובה שלה עד היום, מבחינה ווקלית לפחות. קונסטנטין-"I Think I Love You" by the Partridge Family- משהו חסר, לא אהבתי את ההופעה, מבחינה ווקלית, חוסר דיוקים, פעם ראשונה שאני לא אוהבת את ההופעה שלו. נאדיה- Time After Time" by Cyndi Lauper"- נאדיה תמיד טובה, אבל אין מה לעשות תמיד יש ערב חלש יותר, היא היתה טובה אבל פחות טובה משאר ההופעות שלה עד היום. אנואר- Unknown Chaka Kahn song -אכזבה, מה קורה לו, בחירת שיר גרועה ביותר וזאת הבעיה העיקרית, הוא לא יכול היה להבליט את הקול המדהים שלו בשיר הזה וחבל כי זה מה שמייחד אותו בתוכנית, שיש לו את היכולת הקולית הכי טובה (אחרי שמאריו עזב). ג'סיקה- "Total Eclipse of the Heart" by Bonnie Tyler- כל הכבוד, למדה מהטעות של התוכנית הקודמת כשהיא היתה בשלישיה התחתית והיא נתנה הופעה מצויינת ונשמעה מצויין. *בקשר להצבעה, היו בעיות במספרי טלפון שנרשמו, לכן כנראה לא יהיו תוצאות מחר, התוכנית משודרת היום שוב בארה"ב בשידור חוזר עם מספרי הטלפון הנכונים,רק אין לי מושג עדיין איך יחשבו את הקולות שכבר הצביעו...

Freezemyass

New member
דעתי על הטופ 12

ג'סיקה באמת לא משהו בכלל אני מסכים אבל אנואר הוא תותח הוא ווקאליסט מספר אחד בתוכנית הבעייה היא שחסרה לו קצת פריפורמיות לפעמים הוא די משעמם ואם הוא משפר את הקטע הזה אז מבחינתי הוא צריך לזכות . קארי טובה אבל לא יודע לא איידול מבחינתי. אנטוני הוא טוב אבל לא מספיק זה קליי חלש יותר לדעתי. מקיילה מעצבנת. בו תותח אבל גם משהו חסר בו לדעתי. ניקו-טוב אבל מריו היה עדיף עליו חבל שהוא עזב. סקוט-יש פוטנציאל ליותר בינתיים הוא פשוט בינוני. נדיה-יש לה את זה. קונסטנטין-אם לא הוא היה הרבה יותר משעמם.

cryptic Nina

New member
חח והסיכום שלי../images/Emo185.gif

פולה בהחלט היתה היום במצב רוח טוב!!! אולי בגלל שהיא זומנה למשפט כי גילו שהיא היתה מעורבת בתאונת "פגע וברח" ??? חחחחחחחח, יואו כמה היא נישקה אצ סיימון, ראיתם איזה פרצופים מסכנים סיימון עשה? אני לא אגיב על ההופעה הקולית של המתחרים כי כולם שם שרים טוב, ולכולם יש קול יפה. אבל אני אגיד - שלדעתי קארי לא יפה :/ היא פשוט ניראת בחורה פשוטה כזאת ולא מאים לה להיות כוכבת. שתישאר בחווה שלה. מיכאלה - השיר שהיא שרה היום לא היה משהו ולא מתאים לה כול השירים האלה של המבוגרים( כמו שהשופטים כבר אמרו) אבל אני אוהבת אותה כי היא מצחיקה. לא אהבתי גם את ההופעה של נדיה בעעע מה היה לה בשיער? והכי אני שונאת את אנתוני כי אני לא סובלת את המראה הלבקני שלו חח וסיימון ירד עליו שהוא מנסה לעשות תנועות סקסיות. ג'סיקה שרה ממש יפה. ואני אוהבת את השיר שבחר סקוט כי זה שיר שגם ווסטלייף שרו(עשו לו כיסוי)...אבל הביצוע של סקוט היה פחות טוב.

shalehet

New member
נכון, קארי לא יפה...../images/Emo4.gif

היא מהממת והיא בהחלט כוכבת
. מה שמיוחד בה שהיא מופתעת כל כך מהביקורות כלפיה, כי היא בחורה פשוטה (הנינט של איידל) שלא מבינה בכלל איך היא הגיעה לשם, כל הכבוד לה. האיידל שלי ללא ספק.

shalehet

New member
ככה היה לי כשהצבעתי לקארי

בשבוע שעבר... היה כל הזמן תפוס וחשבתי שיש בעיה בקו... אבל זה יוצא נורא יקר כל ההצבעות האלה... זה לא פייר שאנחנו לא יכולים להצביע בחינם... נגיד באינטנרט...

shalehet

New member
יש בלגאן בהצבעות היום ../images/Emo58.gif

הטלפונים שרשמו למאקילה למשל לא נכונים, אני לא יודעת אם רק שלה אבל אם זה רק שלה... יכול להיות גם שההפקה קלטה שהיא תעוף בתוכנית הזאת וכדי שזה לא יקרה... יצרו בעיה בהצבעות... אפשרות... ואם זה לא רק אצלה אז זה משהו אחר... בכל מקרה הבנתי שהתוכנית תשודר היום שוב בארה"ב עם הטלפונים הנכונים, אז אין לי מושג איך יספרו את ההצבעה... בכל מקרה בהצלחה לקארי שהיתה פ-י-צ-ו-ץ... חחח... ככה שמעתי

shalehet

New member
../images/Emo31.gif עדכון על ההצבעות היום../images/Emo128.gif

ההצבעות שהיו היום לא ייחשבו... לכל מי שהצביע... היום בלילה תשודר התוכנית בשידור חוזר עם הטלפונים הנכונים ותהיה הצבעה חוזרת כל ההצבעות של אתמול לא ייחשבו

Fairywitch

New member
TOP11 היום בסטאר

אין צורך לסמן ספוילרים- אבל לא לכתוב אותם בכותרת

למעלה