WOW 11 WOW המופלאים../images/Emo58.gif
התוכנית הכי טובה עד היום, אין לי מושג מה פאולה לקחה לפני התוכנית אבל לדעתי היא היתה שיכורה לחלוטין, כל הזמן חרמנה את סיימון ונשקה אותו ורקדה והתפרעה... לא יודעת מה עובר עליה... אולי זה המשפט, תלונה במשטרה, מה שזה לא יהיה.. בכל מקרה זה היה קצת מוגזם בעיניי. נושא התוכנית היה לבחור מספר להיטים שהיו להיט מספר 1 בארה"ב. אנתוני-"I Knew You Were Waiting For Me"- פתח את היום בהופעה מאכזבת מאוד בעיניי, הוא מזייף ולא מדייק, חבל כי בהתחלה הוא נראה לי מהמובילים אבל לאחרונה ממש לא. קארי- "Alone" by Heart- קארי קארי מה יש להגיד פשוט נפלאה. אמנם בניגוד לשופטים אני לא חשבתי שזאת ההופעה הכי טובה שלה, יותר אהבתי את ההופעה הראשונה ב-24 ואת ההופעה בשבוע שעבר, אבל ללא פסק היא היתה מדהימה (כתמיד) ומחמאות כאלה אני לא חושבת שאף מועמד קיבל אי פעם בתוכנית, להגיד בשלב הזה שהיא הזוכה בתחרות והיא תמכור יותר דיסקים מכולם, זאת בהחלט המחמאה הכי טובה שיכולה להיות בעיקר כשהיא מגיעה מסיימון. סקוט- "Against All Odds" by Phil Collins -למה הוא שר שיר שג'סיקה שרה לפני כמה תוכניות, את זה לא הבנתי אבל הוא נתן הופעה מצויינת, הכי טובה שלו עד עכשיו, הוא נשמע פשוט טוב, אפילו טוב מאוד בו- "Time in a Bottle" by Jim Croce -אני חושבת שזאת הפעם הראשונה שבו שר שיר שקט, הוא נשמע טוב מבחינה ווקלית אבל לא אהבתי את ההופעה שלו. וונזל- - "Best of My Love" by the Emotions -פשוט וואוו, הפתיעה אותי בצורה מדהימה, לדעתי ההופעה הטובה של הערב, היא היתה פשוט מצוינת כשעד עכשיו היא ממש לא בלטה. גם נתנה שאוו וגם נשמעה מדהים, כל הכבוד ניקו- "Incomplete" by Sisqo-את ניקו אני לא אוהבת, אבל זאת ללא ספק היתה ההופעה הכי טובה שלו עד היום, לא מדהימה, אבל לא רעה. מקאילה- "Love Will Lead You Back" by Taylor Dayne -הבחורה שכולנו אוהבים לשנוא... הפתיעה אותי, בניגוד לשופטים, אני חשבתי שהיא נשמעה היום לשם שינוי לא רע, ההופעה הכי טובה שלה עד היום, מבחינה ווקלית לפחות. קונסטנטין-"I Think I Love You" by the Partridge Family- משהו חסר, לא אהבתי את ההופעה, מבחינה ווקלית, חוסר דיוקים, פעם ראשונה שאני לא אוהבת את ההופעה שלו. נאדיה- Time After Time" by Cyndi Lauper"- נאדיה תמיד טובה, אבל אין מה לעשות תמיד יש ערב חלש יותר, היא היתה טובה אבל פחות טובה משאר ההופעות שלה עד היום. אנואר- Unknown Chaka Kahn song -אכזבה, מה קורה לו, בחירת שיר גרועה ביותר וזאת הבעיה העיקרית, הוא לא יכול היה להבליט את הקול המדהים שלו בשיר הזה וחבל כי זה מה שמייחד אותו בתוכנית, שיש לו את היכולת הקולית הכי טובה (אחרי שמאריו עזב). ג'סיקה- "Total Eclipse of the Heart" by Bonnie Tyler- כל הכבוד, למדה מהטעות של התוכנית הקודמת כשהיא היתה בשלישיה התחתית והיא נתנה הופעה מצויינת ונשמעה מצויין. *בקשר להצבעה, היו בעיות במספרי טלפון שנרשמו, לכן כנראה לא יהיו תוצאות מחר, התוכנית משודרת היום שוב בארה"ב בשידור חוזר עם מספרי הטלפון הנכונים,רק אין לי מושג עדיין איך יחשבו את הקולות שכבר הצביעו...