TOP11 היום בסטאר

Fairywitch

New member
תראי- מי שלא צופה בסטאר- וייכנס

לשרשור עם כותרת כמו "הפרק של היום בסטאר"- בעיה שלו
ולמען האמת- לפי תוצאות הסקר בינתיים- רק 2 אנשים לא צופים בסטאר, ואני חושבת שאין טעם שפורום שלם יסבול בגלל 2 אנשים
אז אני שוקלת לשנות את ההגדרה לספוילר... אבל עדיין- לא בכותרת, כי גם אם צופים בסטאר- לא כולם צופים באותה שעה...

מעניין אם

בסטאר ישדרו מחר את השידור שיהיה היום בלילה בפוקס, כי אמרו שלמרות שההופעות יהיו בשידור חוזר, יהיו אלמנטים של שידור חי בתכנית whatever that means בכל אופן, אנשים ממש עצבניים בפורומים האמריקאיים על כל הסיפור של ההצבעה החוזרת, וגם אני!!

14מתן

New member
עוד לא ראיתי את הפרק אבל../images/Emo26.gifהודעה

מתוך האתר של איידול..
Due to an error with the graphics shown on-screen (incorrect voting numbers were displayed) during the performance recap at the end of last night’s AMERICAN IDOL, a live, one-hour show will air tonight, Wednesday, March 23 9/8c on FOX, to enable a re-vote. This new show will combine new live elements with encores of Tuesday’s performances from the remaining 11 contestants. Phone lines will open at the conclusion of tonight's show and will remain open for two hours to give viewers the chance to vote for their favorite contestants and keep them in the competition. Only the voting results from tonight’s show will determine who received the lowest number of votes and will be sent home this week. Tune in to see who America has chosen to stay and who is sent home on the live results show tomorrow, Thursday, March 24 9/8c live on FOX.​
בקיצור היו בעיות במספרי הצבעות אז בתוכנית שאמורה להיות משודרת אצלנו מחר לא יהיו תוצאות אלה תהיה תוכנית מיוחדת שבה יראו את הקטעים שוב עם עוד כל מיני דברים ואז יכלו להצביע. רק מחרתיים יהיו התוצאות ו.....זהו

cryptic Nina

New member
אז מי לדעתכם יעוף השבוע../images/Emo35.gif../images/Emo185.gif

לי יש הרגשה שמיכאלה...למרות שאני אוהבת אותה.

לי יש הרגשה ענקית [לא ספויילר, דעה]

שאנטוני ילך, כי היה נורא גרוע היום...מאוד.

למה?

לדעתי אנתוני היה מצוין השבוע, וגם יש לו קטע משלו, הוא לא משעמם כמו חצי מהמתחרים

Fairywitch

New member
לדעתי...

מיקיילה. סוף סוף. (סורי, אני לא התלהבתי ממנה מההתחלה
)

SHTRUDIDI

New member
../images/Emo45.gif

בהחלט הגיע הזמן ואם הם יעשו את זה השבוע אני אפילו אסלח על כך שנתנו לה להגיע עד הלום על חשבון אחרות...

Sweet Misery

New member
גם אני. :-\

היא זייפה ולא התבלטה. אני מתגעגעת להופעות שלה בסגנון God Bless the Child. אם שבוע שעבר היא הייתה בין האחרונים, השבוע לא יציל אותה.

Unreachable

New member
המפפ...

רק אני חושבת שהשיר שבו שר היה נשמע מדהים?? לא יודעת, ממש אהבתי

MoGanC

New member
פרק מעולה

דווקא כל הפייבוריטים היו ממש חלשים.כל השאר הפתיעו.אפילו אהבתי את קונסטנטין :O וג'סיקה הייתה כזאאאאאאת חמודה בסוף השיר כשהיא הסתכלה למצלמה >.< נדיה היתה מפחידה. מי עוזב? מקיילה.

Juliann

New member
אוףףף נמחקה לי ההודעה....שוב

אבל בקיצור הפעם אנתוני- מפשל יותר ויותר כל שבוע. קארי- לא הבנתי על מה ההתלהבות. היא שרה כמו תמיד. סקוט- סביר אבל שיר חרוש מדי וההצגות עם הכובע והמשקפיים דפוקות. בו- אהבתי, שיר קסום, הקול נשמע ממש טוב, פעם ראשונה שאני אוהבת את בו. ניקו- עוד אחד שהפתיע אותי לטובה. וונזל- אנרגטית אבל אין בה שום דבר מיוחד. קונסי- איזה שיר חחח אבל הוא התאים אותו לסטייל שלו :) והשיער- אשכרה פודל! אנואר- כפרה תבחר שירים נורמלים אתה הורס לעצמך ג'סיקה- אין לה מספיק כוח בקול כדי לבצע את השיר קרוב לגרסא המקורית. [לזמרת המקורית יש קול ע-נ-ק] מקיילה- משעממתתתתתתת נאדיה- הופעה טובה, ווקאלס די עלובים.

MoGanC

New member
היא לא נמחקה,הנה היא:

מוהאהאהא,אני קורא המחשבות הגדול: היום שניתי את דעתי לגבי כמה מועמדיםו Juliann ו 15:16 | 23/03/05 אנתוני- הבנאדם מפשל בטירוף שבוע אחרי שבוע. היה פשוט נורא מבחינתי. קארי- מה ההתלהבות?! היה בסדר אבל לא היה משהו שהיא כבר לא עשתה בהופעות קודמות. זה כל כך ברור שסיימון סימן אותה ככה שהיא תגיע רחוק ולא משנה מה. בעע. סקוט- אמא שלי ממשיכה להגיד שהוא שר ממש יפה. אני לא רואה את זה. סתם טמטום הקטע של הכובע ומהשקפיים, הוא שר בסדר אבל אף פעם לא יותר מבסדר. בו- תאמינו או לא, הפעם לשם שינוי אהבתי את בו! השיר היה קסום, ההופעה מרגשת, הקול נשמע טוב.. באמת אהבתי ניקו- עוד אחד שלשם שינוי אהבתי, ההצגות עם המעילים והכובעים מטומטמות אבל הוא נשמע טוב והשיר היה יפה. וונזל- אנרגטית והכל אבל שוב, לא מוצאת בה שום דבר מעניין. קונסי- כפרה עליו. שיר מוזר ביותר אבל הוא הביא את השיר לסטייל שלו. ומה לעזאזל עשו לו לשיער?! אשכרה פודל! חחחח ג'סיקה- לא הבנתי על מה ההתלהבות. שמעתי את השיר הזה אתמול ולזמרת שם יש קול ענקקקק ג'סיקה אפילו לא התקרבה לזה אנואר- כפרה למה בחרת שיר כזה מעפן? אתה הורס לעצמך בטירוףףף מקיילה- שיעמוםםםםםםםם

Juliann

New member
יואו תודהה אז למה אני לא רואה אותה?

זאת אומרת, את ההודעה המקורית שלי?

נועה167

New member
וואוווו

הייתה אחת התוכניות הטובות!! אנתוני- לא משו בכלל. קארי- הופעה מעולה, השיער שלה היה נראה מגעיל אבל אפשר לעבור על זה כי הייתה הופעה מצויינת. סקוט- היה סבבה. בו- מעולה! אמנם סגנון אחר קצת אבל צריך לשנות כדי שלא יהיה משעמם. ניקו- אהבתי. וונזל- גם ממש אהבתי היה מעולה! קונסטנטין- לא מתה עליו פה כמו רוב האנשים. הוא מאוד חמוד אבל לא מעריצה אותו או משו ולא תמיד הוא שר מעולה. אבל יש לו כריזמה והוא בחר דווקא שיר מתאים אני חושבת (למרות מה שאמרו השופטים) ונתן הופעה בין הטובות שלו נדיה- אין ספק שהיא יודעת להופיע לא משנה עם איזה שיר, לא מתה על השיר הספציפי הזה אבל עדין מופיעה מעולה. ולא אהבתי ת'תסרוקת. מקיילה- כמו שסיימון אמר עליה ממש ממזמן שבטח יש את האנשים שמאוד אוהבים אותה ואת אלה שחושבים שהיא מעצבנת. אני לא ממש אף אחד היא בסדר אני חושבת יש לה קול מאוד יפה אבללל היא לא יודעת להשתמש בו כ"כ.. היא מזייפת מלא ולא רק הפעם, ואני חייבת להגיד שאני רוצה שהיא תעוף כי השאר מממש טובים ומגיע להם להישאר. אנואר- שר מדהים כרגיל. ג'סיקה- הופעה שווה, היא שרה ממש ממש יפה ויש לה קול מדהים! רק חבל שהיא לא מתלבשת משו. זה הכל! אני מקווה שמי שצריך יעוף כי השאר היו ממש טובים.

למעלה