היא לא נמחקה,הנה היא:
מוהאהאהא,אני קורא המחשבות הגדול: היום שניתי את דעתי לגבי כמה מועמדיםו Juliann ו 15:16 | 23/03/05 אנתוני- הבנאדם מפשל בטירוף שבוע אחרי שבוע. היה פשוט נורא מבחינתי. קארי- מה ההתלהבות?! היה בסדר אבל לא היה משהו שהיא כבר לא עשתה בהופעות קודמות. זה כל כך ברור שסיימון סימן אותה ככה שהיא תגיע רחוק ולא משנה מה. בעע. סקוט- אמא שלי ממשיכה להגיד שהוא שר ממש יפה. אני לא רואה את זה. סתם טמטום הקטע של הכובע ומהשקפיים, הוא שר בסדר אבל אף פעם לא יותר מבסדר. בו- תאמינו או לא, הפעם לשם שינוי אהבתי את בו! השיר היה קסום, ההופעה מרגשת, הקול נשמע טוב.. באמת אהבתי ניקו- עוד אחד שלשם שינוי אהבתי, ההצגות עם המעילים והכובעים מטומטמות אבל הוא נשמע טוב והשיר היה יפה. וונזל- אנרגטית והכל אבל שוב, לא מוצאת בה שום דבר מעניין. קונסי- כפרה עליו. שיר מוזר ביותר אבל הוא הביא את השיר לסטייל שלו. ומה לעזאזל עשו לו לשיער?! אשכרה פודל! חחחח ג'סיקה- לא הבנתי על מה ההתלהבות. שמעתי את השיר הזה אתמול ולזמרת שם יש קול ענקקקק ג'סיקה אפילו לא התקרבה לזה אנואר- כפרה למה בחרת שיר כזה מעפן? אתה הורס לעצמך בטירוףףף מקיילה- שיעמוםםםםםםםם