TOP11 היום בסטאר

אוקיי,אז גם אני../images/Emo42.gif

אממ.. אנתוני היה.. חביב+- בד''כ אני יותר אוהבת את ההופעה שלו ג'סיקה וקרי דומות מדיי, וגם יש להן קול דומה.. קשה לי להבדיל.. אבל היום אהבתי את שתיהן. למרות שבד''כ ההופעות של הבנות העונה לא משו העייני. אממ.. קונסטנטין יכול היה לבחור שיר יותר טוב.. זה באמת כמו שסיימון אמר.. פודל במעיל עור.. אבל אני כן חושבת שהוא ביצע את השיר טוב אנוואר- הרבה כאן לא התלהבו ממנו היום.. אבל לדעתי ההופעה שלו הייתה טובה. הוא זמר מדהים ואני מקווה שהוא יגיע לגמר בו- בד''כ אני לא אוהבת אותו, היום כן. האו הוכיח שהוא יודע גם לעשות דברים אחרים.. והשיר היה יפה. מקיילה- הולכת. אני מקווה לפחות.היא משעממת. ניקו- מה יש לפולה ממנו? הא? הוא בכלל לא היה צריך להיות בטופ 12 דעתי. סקוט- הוא תמיד בוחר את השירים הכי מוכרים והכי לעוסים
שייקח קצת סיכונים. ובכלל, אני לא מתה עליו
אממ.. זהו בערך:) פורים שמח!

Fairywitch

New member
איזה כייף היה

תכנית פשוט מצויינת היום
מצפה לשידור החוזר...
אנתוני- אני אוהבת את הקול שלו, וכרגיל נהניתי ממנו. I'm a fan
רגע- אני מייבש שיער?
נדיה- השיער שלה- WTF
הופעה מצויינת, קול פחות. מסכימה עם השופטים- ההופעה הכי פחות טובה שלה עד היום. אבל הרבה היו רוצים הופע-פחות-טובה כזו...
קרי- אני מייבש-שיער
אני מתה על קרי מההתחלה. הלוואי וסיימון צודק בנבואותיו, כי גם אני מחכה לאלבום שלה
קונסי- מבחינה קולית- פחות טוב ממה שאני רגילה אצלו, אבל הבחור הוא חיית-במה, אין מה לעשות
וכמו שפולה אמרה- יש לו כבר קבוצת בנות מעריצות, אז...
ניקו- יש לו קול מצויין, אבל הוא לא מצליח לכבוש אותי, מסכן
וונזל- ההופעה הכי טובה שלה עד עכשיו. מאוד נהניתי
סקוט- יותר טוב מפעם קודמת, אבל הוא לא בליגה של טובי המתמודדים השנה. ומה הרעיון של לבחור שיר שג'סיקה שרה לפני 3 שבועות
צעד טיפשי.
בו- חמוד, מקצוען, מוכשר. אין לי מה להוסיף.
אנואר- שיר בעעע, יחסית, אבל הופעה טובה כרגיל. גם במקרה שלו- אני מייבש-שיער
ג'סיקה- מפתיעה כל פעם מחדש. הייתה מהממת היום, לדעתי. מסכימה עם המחמאה של סיימון.
כמעט שכחתי- מיקיילה. באמוטיקון אחד-
הביתה. הימור- מיקיילה כנראה תיפרד מאיתנו השבוע. אם לא- אין צדק. השופטים- מה לכל הרוחות קרה הפעם לפולה ולסיימון? היא הייתה כולה עונג ועילפון, והוא היה נורא נחמד היום...
וגם רנדי הצטרף מתישהו לחגיגה...
נהניתי היום מאוד מהשופטים (*מנגבת דמעות מצחוק*) ולסיכום- תכנית מענגת במיוחד הייתה היום

MiZeGoogle

New member
צודקת ! מיכאלה היתה על הפנים !

אאאאאאאכככככככזזזזזזזזזזבבבבבבבבהההההההההההה..... בכל מקרה הבולטים היום היו...... השופטים........ עצוב.... יש משהו קצת רדום בתוכניות של העונה הנוכחית....חבל...

Juliann

New member
חחח הנה למה קונסי בחר בשיר הזה

דייויד קאסידי גם שר את השיר הזה וכל הזמן בפורום הרשמי משווים אותו לזמר הזה, אז הוא החליט להביא אותה בשיר שלו. בדיוק כמו שהרבה אמרו שהוא לא חופף ת'שיער הוא אמר בראיון משהו כמו תתפלאו אני כן מתקלח וכן חופף את השיער אומנם בשמפו וקונדישינר של הבית מלון.."
לבנאדם יש חוש הומור אין מה להגיד. והוא לקח סיכון גדול אבל מעניין כי הוא לקח שיר קיטצ' והוסיף לו טעם של רוק. יש לו רעיונות מיוחדים והוא אף פעם לא משעמם.
[שיעולסקוטקאריאנתונישיעול]

R o t e m O p

New member
הטופ 11

אנתוני - כשאני שומעת את אנתוני יש לי הרגשה שהוא שר את אותו שיר כל הזמן. לא משנה אם הוא שר בלדה או שיר קצת יותר קצבי יש לו משהו בצורה שהוא שר שהוא פשוט בלעכס, הורס. לא אוהבת את הקול שלו. אנואר - ההתחלה הייתה די חלשה גם במחינה קולית וגם במחינה של הופעה ויזואלית נקרא לזה. פשוט היה לו מבט בעיניים של "טוב, מה עושים?" אחרי זה כשהוא עלה לבמה שמאחורי השופטים אז הוא השתפר. בכללי אני דווקא חושבת שההופעה שלו הייתה טובה מאוד מן הסתם לא הכי טובה, אבל הרבה יותר טובה משבוע שעבר. בו - ההופעה הכי טובה של הערב, לדעתי. מסכימה עם כל מילה שפולה אמרה עליו. קארי - אהבתי אותה באודישנים אבל עכשיו אני ממש לא מבינה את כל ההתלהבות סביבה. ההופעות שלה ממש לא מרשימות אותי. ג'סיקה הרבה יותר טובה ממנה מבחינה קולית... ומה שסיימון אמר לה היה פשוט הגזמה. לפעמים אני לא יודעת מה יותר נורא כשסיימון מגזים בהעלבות שלו או כשהוא מגזים בשבחים שלו. קונסטנטין - השירה שלו משתפרת משבוע לשבוע. הוא כבר לא צורח כמו בתחלה וכבר לא מזייף כמו לא יודעת מה. אני אוהבת את השיר הזה דווקא אבל חייבים להודות שזה שיר קצת מפגר, בכל זאת הייתה לו הופעה חמודה. ג'סיקה - הופעה טובה מאוד. היא בחרה שיר טוב וזה באמת הראה את היכולות הקוליות שלה. ההופעה שניה האהובה עלי היום. מיקיילה - כמה זיופים, השם ירחם. ואם יש צדק השבוע לא רק שהיא תראה את הנוף מהבוטם 2 שוב אלא הפעם היא גם תיהיה זאת שתלך... ניקו - ניקו חמוד והוא מתחזק משבוע לשבוע. סקוט - הוא הזכיר לי היום את ברבאבא. הוא יודע לשיר בלה בלה בלה אבל הוא כזה פוזה. שיפסיק לנסות לשחק אותה. וונזל - גם כאן נראה לי שסיימון טעה. הייתי צריכה להוריד את השיר כדי להיזכר מה היא בכלל שרה. אין בה שום דבר מיוחד, יש עוד אלף כמוה.

Juliann

New member
צפיתי שוב בהופעה של קונסי סתם ככה ו

משום מה מצאתי את עצמי ממש עם הלשון בחוץץץ הבנאדם פשוט חיית במה [במילים של חנהלה] ומה שיפה הוא שכל מה שהוא עושה על הבמה נראה טבעי כזה הוא יכול לקפץ לרוץ ולא יודעת מה! הכל משתלב בהופעה שלו והכל מתאים!! נגיד אנתוני, שהוא מנסה לזוז ולרקוד הוא נראה כל כך מוזר שזה מפחיד, גם סקוט כנל. קונסי פשוט שולט על הבמה... ובצפייה שניה אהבתי את ההופעה יותר, הוא נשמע טוב, והשיר מעניין כזה. מזמן לא היה כזה פרפורמר בתחרות!! ומהבנות נאדיה מקבלת את הטייטל למרות שההופעה היום היתה קצת מאכזבת.

MoGanC

New member
זה מדהים איך הטעם שלנו שונה

אני חושב שהשיר של קונס' היום היה הכי טוב שלו עד כה
פשוט אהבתי את כל השירה והגיטרה ברקע פשוט פצצה (יש לי גיטרה חשמלית משלי ואני מנסה כל היום לחקות את הנגינה >.<)

Juliann

New member
האמת שאחרי 5 פעמים שצפיתי בהופעה

השיר נשמע מגניב.. אבל אני מודעת לעובדה שאני בכלל לא אובייקטיבית. נראה לי שכל מה שקונסי ישיר בסופו של דבר אני יאהב כי אני אוהבת את ההופעות שלו, כמו שרנדי אמר, זה לא השיר כמו שזה איך שמבצעים אותו

whatever4

New member
אני מוכרחה להודות:

למרות שאני נורא אוהבת את קונסטנטין, אני מסכימה עם השופטים. הוא ניסה לעשות משיר חמוד וקיטשי שיר רוק וממש, אבל ממש לא הלך לו. התוצאה הייתה די פתטית ועלובה. הוא התחיל לרקוד ולהשתגע כאילו מדובר בשיר של מטאליקה. אני עדיין חושבת שהוא מופיע נהדר ושהוא מדהים אבל הפעם הוא איכזב אותי בגדול.

Juliann

New member
לא מסכימה

הוא ממש לא איכזב אותי... לא יודעת למה ציפית אבל קונסי כבר הוכיח שהוא טיפוס שלוקח סיכונים ונהנה מכל רגע. התחרות לא היתה אותו דבר בלעדיו. ואם סקוט, אנתוני ומקיילה לא עפים לפניו אני אשקול צפייה בתוכנית. כי חוץ מלהיות זמר טוב אתה צריך את המשהו הנוסף, ואם אותו משהו הוא אותו דבר אצל כולם אז זה לא משהו נוסף.. מבינים למה אני מתכוונת? העובדה שקונסי הוא ייחודי עושה את העבודה. רק הוא מסוגל לקחת שיר כזה ולהפוך אותו 180 מעלות לצד השני וזה מה שהופך את התוכנית למעניינת, בוודאי לא סקוט ששר את אותם שירים חרושים כל שבוע.

whatever4

New member
אני מסכימה איתך לגמרי

קונסטנטין הוא הכי מיוחד מכל המתמודדים שם. כולם כל כך בנאליים ורגילים אבל הוא שונה וייחודי. ממש לא התכוונתי שהוא צריך לעוף! הוא המתמודד שאני הכי אוהבת (יחד עם בו), אבל לטעמי- זאת הייתה ההופעה הכי גרועה שלו.

darklighter

New member
הפרק היום בסטאר...../images/Emo115.gif

פולה הייתה ממש מצחיקה היום... בעיקר שהיא התחרמנה על סיימון...(חחח אפשר להבין אותה
) אנתוני-נשמע כאילו הוא שר במקלחת, כמה הוא יכול לזייף... קארי- הלכה לכיוון קצת יותר רוקיסטי מאוד אהבתי
זאת הייתה אחת ההופעות הכי טובות שלה. חבל שהשיער היה מזעזע... סקוט-שיר ידוע ונדוש מדי...שמעתי כבר ביצועים הרבה יותר טובים...ביצוע בינוני... בו-גם שהוא שר שיר רך הוא נשמע מצויין
ללא ספק- הפייבוריט שלי
ניקו-שיפור משבוע שעבר, ההופעה הכי טובה שלו...אבל עדיין לדעתי יחסית לשאר הוא לא יותר מבסדר. וונזל-נתנה הופעה פצצה, יש לה קול טוב. הפתיעה לטובה. כמו שסיימון מר- בפעם הראשונה באמת זוכרים את ההופעה שלה. קונסטנטין-בחירת שיר גרועה...למרות זאת הוא דווקא הצליח לעשות טוב לשיר. ביצוע טוב. ההופעה הכי פחות טובה שלו אבל הוא עדיין בפייבוריטים שלי. מקווה שלא יהיו עוד אכזבות. נדיה-איכזבה מאוד השבוע,ביצוע מאוד גרוע לשיר מאוד יפה, היא שינתה לגמרי את השיר והקצב שלו.והשיער שלה הפחיד אותי
כבר עדיף האפרו... מקיילה-כרגיל גרועה יש לה קול מעצבן וגם בחרה בשיר מרדים.... ג'סיקה-בחירת שיר מצויינת.ההופעה הכי טובה שלה. נראה לי שהשבוע היא לא תגיע לבוטום 3. כמו שסיימון אמר היא וקארי היחידות שנותנות תחרות לבנים. הפייבוריטים שלי: בו, קארי וקונסטנטין
הבייתה דחוף: מקיילה, אנתוני, סקוט

Juliann

New member
חחחחחחח יואו רק אני שמתי לבבבב????

שאחרי שסיימון יורד על מקיילה הוא אומרת לו "שלום סיימון!" שמתי לב לזה בפעם השניה שצפיתי בתוכנית

d58

New member
קאאאאאאאאאאאאאארי!!!

אם היו לי עד עכשיו התלבטויות, אחרי התוכנית אין לי בכלל ספ שקרי היא הזמרת הכי טובה שם והמועמדת הכי טובה לזכות (אני רק חושבת שסיימון טעה שהוא אמר לה את זה כי עכשיו הציפיות ילחיצו אותה ומפה יש רק לרדת) דרך אגב, מישהו יודע אולי אם פולה נשואה?

Juliann

New member
פאולה לא נשואה...נראה לי שיש לה חבר

או שהיא נפרדה מחבר שלה... ולסיימון יש חברה אבל הוא מתפרפר ח-ו-פ-ש-י

14מתן

New member
התוכנית של היום...

כמעט כולם היו טובים היום וכתבו כבר על כולם אז אני לא יכתוב גם על כל אחד מהם עכשיו... הבוטם 3 שלדעתי צריכים להיות הם : מקיילה-קונסטנטין-נאדיה הבוטם 3 שלדעתי יהיו : מקיילה-ניקו-וונזל

לגבי קוני

הרבה אנשים אומרים שהוא ביצע את השיר הזה בתור בדיחה על איידול ועל זה שהוא בתכנית נראה לי שיש בזה משהו

whatever4

New member
הדעה שלי:

אנתוני- הבן אדם הזה פשוט תפור לארוויזיון! הוא כל כך קיטשי ורגיל, אבל אני מוכרחה להגיד שלטעמי היום הייתה ההופעה הכי טובה שלו. נתן ביצוע יפה והקול שלו היה טוב. נחמד+.
קארי- אין ספק שקול יש לה, אבל אני פשוט לא אוהבת אותה. יש בה משהו מעצבן. היא ממש לא מרגשת אותי וממש לא מיוחדת. לצערי אני אצטרך לראות אותה עוד הרבה זמן כי הצופים אוהבים אותה.
סקוט- ביצוע נחמד, לא יותר מזה. ימיו באמריקן איידול ספורים.
בו- אין מה להגיד- קול מ-ד-ה-י-ם. השיר קצת שיעמם אבל עדיין נתן הופעה מרשימה. הוא כוכב בכל קנה מידה.
ניקו- הופעה נחמדה, קול טוב. לא ישאר הרבה זמן אבל עדיין נתן ביצוע טוב.
ונזל- ההופעה הכי טובה שלה עד עכשיו. הופעה אנרגטית, חזקה ויותר מהכל- קול מרשים. אני לא מאמינה שהיא תגיע רחוק אבל בזכות ההופעה הזאת היא תישאר עוד כמה תוכניות.
קונסטנטין- כמו שכבר אמרתי- ההופעה הכי גרועה שלו עד עכשיו. פרפורמר וזמר ענק אבל הפעם הוא פישל בגדול.
נאדיה- מה זה השיער הזה לעזעזל?!!!!!! נשפכתי מצחוק כשראיתי את השיער שלה ולכן בכלל לא הצלחתי להתרכז בהופעה שלה.
אנואר- אין מה להגיד, הבן אדם מוכשר. יש לו קול עוצמתי ומעולה. אומנם הוא לא מהפייבוריטים שלי אבל אי אפשר להתעלם ממנו.
מקיילה- לבחורה יש כריזמה ואישיות אבל מה לעשות- קול אין לה. בגלל שמתחרים אחרים היו גרועים ממנה אז היא נשארה בתחרות אבל הפעם נראה לי שהיא תעוף.
ג'סיקה- לבחורה הזאת יש קול מדהים. ביצוע יפהפיה ומרגש. הימור שלי מי יעוף: התלבטות בין מקיילה לסקוט. אני מאמינה שמקיילה תעוף.

למעלה