Sweet Misery
New member
נמ.
דעתי.
אנתוני... אני פשוט לא יכולה לסבול אותו. הלוק, הקול ובחירת השירים, הכל יותר מדי מלוקק ומשעמם בשבילי. וכמו שסיימון אמר, אין בו שום דבר סקסי. הופעה שאפילו המילה "בנאלית" לא מתאימה לה. קרי. המנעד שלה מפתיע אותי כל פעם מחדש. ואהבתי אהבתי את השיער. הופעה טובה, לא טובה כמו Could've Been אבל יפה שהיא זזה מהקאנטרי. מתאים לה הסגנון הזה. סקוט, אותו אני בדרך כלל לא אוהבת, אבל למרות השיר החרוש, הוא ביצע אותו מצויין לדעתי. בו היה מקסים. הוא באמת מקצועי ונראה כאילו הוא מרגיש בבית. הופעה מרגשת ונוגעת, אהבתי. את וונזל אני גם לא אוהבת יותר מדי, אבל יש לה אחלה קול. הלאה. ניקו - לא יודעת אם ההופעה שלו שהכי אהבתי, אבל הוא היה טוב. מקיילה, אם לחזור על מה שכתבתי קודם, זייפה ולא התבלטה. אני מתגעגעת להופעות שלה בסגנון God Bless the Child. אם שבוע שעבר היא הייתה בין האחרונים, השבוע לא יציל אותה. קונסטנטין היה מצויין, לדעתי. בחירה מעניינת וביצוע מצויין ופשוט כיף, תענוג לשמוע. נאדיה איכזבה אותי. העיבוד שעשו לשיר (שאני מאוד אוהבת, דרך אגב) רק גרע מהשיר והיא בקושי הפגינה יכולות אנואר צריך להישאר בשקט. ג'סיקה, הפעם לא הסתכלתי על ההופעה כדי שהצוואר שאין לה לא יציק לי בעיניים. אבל הופעה מצויינת והלוואי עלי קול כמו שלה.
דעתי.