ד"ר דנה נתן מתארחת

הסרת שיער

הנושא הזה קיבל התייחסותי באחת השאלות הקומות אתה מוזמן לעיין בתשובתי שם.

הסרת שער

מדוע זה חשוב שרופאים יבצעו את ההליך להסרת שער? באיזה ליזר הכי טוב להשתמש? כמה זמן לוקחת הטיפול להסרת שיער, מהפנים, מבית השחי ומהמפשעה? האם זה מתאים גם לגברים? תודה על התשובות

שיערות חודרניות

שלום ד"ר דותן יש לי בעיה של שעירות יתר מצד אחד ועור רגיש מצד שני, כולל נטייה לשיערות חודרניות. התוצאה היא עור מלא סימנים משנים של מריטת שיער. חלק מהשיערות צומחות לי מתחת לעור בצורה סיבובית כזו ורק מחט יכולה להוציא אותו, אלא שהמחט גם משאירה סימן. בקיצור, זה מצב של הפסד מכל כיוון. האם את מאמינה שהסרת שיער בלייזר תפתור את הבעייה? מה הסיכוי שהשיער באמת יפסיק לצמוח והעור ייראה יפה?

c a i n

New member
הקרם שלפני

לא מזמן הייתה כתבה בעיתון על סטונדטית צעירה בארה"ב אשר נפטרה- ככל הנראה בעקבות מריחת קרם האמור ל"הרדים" את האזור בו הולכת להתבצע הסרת השיער. האם ידוע מה בדיוק קרה שם? ואיך אני מבטיחה את העובדה- בתור אחת שעוברת טיפולים, שזה לא יקרה גם לי?

ד"ר דנה נתן מתארחת

היום בשעה 20:30 תתארח ד"ר דנה נתן בפורום ותענה לשאלותיכם בנושא הסרת שיער בלייזר, אתם מוזמנים להוסיף שאלותיכם בשרשור. אירוח מוצלח

מבצעים

לשם כך, אני ממליצה לפנות לפגישת ייעוץ ולקבל הסבר ופירוט על ידי היועצות שלנו.

גרגמל 1

New member
היי

מה הדרך היעילה והבטוחה ביותר להסרת שיער לצמיתות? היכן כדאי לעשות זאת? ברצוני לעשות הסרת שיער בכל הגוף...

הסרת שיער

כיום עומדות שתי טכנולוגיות עיקריות להסרת שיער לצמיתות: 1. שימוש במחט חשמלית - הטיפול יעיל, כואב מאוד, ממושך ויקר מאוד. 2. הסרת שיער לצמיתות בלייזר או מכשירים מבוססי אור - הטיפולים יעילים ומהירים יותר, זולים יותר יחסית לטיפול במחט ובמרבית המקרים גם כואבים פחות. השיקול במה לבחור לבצע את ההסרה הוא שלך.

אםילדיי

New member
איך לבחור מכון להסרת שיער?

מכיוון שכיום ישנם בלי סוף מכונים וכל אחד טוען שהמיכשור שלו הוא הכי טוב אז - מהם הדגשים אליהם נדרש לשים לב בטרם בחירת מכון? ומהם ההבדלים בין המכונות השונות (האוררה או הלנצ'ר - מקווה כי רשמתי זאת נכון)? תודה מראש על התשובות

אםילדיי

New member
כנראה שכן זה פשוט מה שהצלחתי

לקלוט בשיחת הטלפון שבה ביררתי מעט על הנושא. תודה על התיקון

בחירת מכון

מומלץ לברר מספר דברים: 1. האם המקום הוא בפקוח רפואי של משרד הבריאות 2. מי מבצע את הטיפולים 3. האם ניתנת אחריות כלשהי על הצלחת הטיפול 4. באיזה מכשור משתמשים. מקום שמכבד את עצמו, יחזיק יותר מסוג אחד של מכשירים. באופן כללי, כיום ישנם שני סוגים של מכשירים: מכשירים שעובדים בטכנולוגיית לייזר וכאלו שעובדים בטכנולוגיית IPL (מכשירים מבוססי אור שאינם לייזר), אשר נותנים מענה למטופלים שנמצאו לא מתאימים לטיפול בלייזר.

יש הבדל בין IPL לבין אינפרה רד?

עניתי בדיוק על שאלה זו בהקשר ללייזר. אינפרא אדום זה טווח של ארכי גל ולא סוג של טכנולוגיה. זה בערך כמו להשוות בין אורך לצבע.

orin hil

New member
שאלות חשובות

יש לי עור מאוד רגיש ובכל אזור שאני מסירה שיער השערות צומחות הפוך ונגרמת דלקת בתוך העור ולבסוף נשארות צלקות בדמוי כתמים .. המקום שנגרם לו הכי הרבה נזק הוא איזור הרגליים מלמטה עד הברך, שם נמצאות לי מלא שערות כלואות וכן רגל אחת מתהדרת בכמה כתמים לא אסטתיים שרופאי העור אמרו לי שלא יעברו כי הם כבר צלקות..האם הסרת שיער בלייזר תפטור את הבעיה?האם יש איזה שהוא פתרון עבור הכתמים הקיימים?(הבהרה אולי?) חשבתי לעשות קעקוע על איזור הכתמים ברגליים בימים הקרובים אם אני יעשה קעקוע וארצה מתישהו לעשות הסרת שיער בליזר האם תהיה בעיה להסיר בגין הקעקוע או שלחלופין הקעקוע יהרס? תודה רבה

למעלה