ד"ר דנה נתן מתארחת

תשובות חשובות לשאלות חשובות

חשוב לדעת שכל התעסקות וחיטוט בעור בגלל שערה חודרנית עלולה להשאיר פיגמנטציה על העור או במקרים פחות נעימים אפילו צלקות. לפיכך ההמלצה היא שלא להתעסק באופן מכני בשיערות החודרניות. טיפולים להסרת שיער בהחלט עשויים לפתור את הבעיה. במקרים רבים שהגיעו אליי עם בעיה דומה ואף חמורה יותר (צמיחה הפוכה של שיערה שגרמה למורסות בעור, דבר נפוץ למדיי באזורי מפשעות), נפתרה הבעיה לחלוטין. לגבי קעקוע: הסדר הנכון של הדברים הוא קודם להסיר את השערות ולאחר מכן לבצע את הקעקוע, שכן הקעקוע עלול להנזק על ידי הלייזר. ולידיעה כללית, הסרת קעקועים (גם כשהיא מכוונת) מבוצעת על ידי לייזר. פרופורציה מחזיקה כיום את המכשיר החדיש והמתקדם ביותר לטיפול זה (זה למקרה ולא תאהבי את הקעקוע שתעשי).

Dead Romeo22

New member
למה כשהלכתי ליעוץ בפרופורציה

מי שעשה לי אבחון היתה יועצת , ואני בספק אם היא אפילו קוסמטיקאית !! לייזר הוא מכשיר רפואי לא קוסמטי מן הראוי שלפחות אבחון יעשה ע"י רופא .. אגב זה סניף קרית מוצקין

ייעוץ

היועצות שפרופורציה אינן רופאות ואינן קוסמטיקאיות. אלו נשות מקצוע שעברו לימוד והכשרה בנושא, ולרבות מהן אף נסיון (לא טיפולי) רב בתחום. בכל מקרה שישנו הצורך התייחסות של רופא, קוראת היועצת לאחד הרופאים שנמצאים במשמרת. בכל מקרה, הדיאגנוזה נעשית טרם הטיפול הראשון ובסמוך לו על ידי הרופא המטפל.

s212

New member
הסרת שיער מהפנים

שלום יש לי שיער בפנים מתחת לעיניים, באזור שלא מתגלחים וזה מאוד מגעיל השאלה שלי האם ניתן להסיר את השיער מאזור זה והאם זה לא מסוכן כי זה אזור שקרוב לעיניים

סמוך לעינים

אכן, אנו לא מבצעים טיפולים בלייזר באזורים קרובים מדיי לעיניים. בכל מצב שיש צמיחת שיער סמוך מדיי לעפעף תחתון האלטרנטיבה במקרים רבים הינה שימוש במכשירי IPL, שהם מכשירים בטוחים יותר במקרה זה (ועדיין גם כאן, עם המיגון ההכרחי)

ilovebarbie

New member
סתם שאלה שמעניינת אותי

האם אפשר רק לדלל שיער ? (ברגליים למשל) יעני לא להוריד לגמרי, אלא רק שיהיו פחות שערות... לא מתכוון או רוצה לעשות את זה, סתם מתעניין P:

namir1

New member
סוגי שער להסרה

יש לי על הכתפיים שערות שחורות אך די קטנות ופלומתיות - האם ניתן להסירן? כמו כן, מה התדירות בין הטיפולים החוזרים?

שיער על הכתפיים

כדי לאבחן את סוג השיער הנידון בצורה מכובדת ורצינית עליך לגשת לייעוץ ולבקש שרופא יראה אותך. תדירות בין הטיפולים נקבעת על פי שיקול דעתו של הרופא המטפל. בממוצע 2-3 חודשים.

לייזר באיזור הפנים, בטן ומפשעות

שלום, אני מטופלת בהסרת שיער בלייזר כבר כ 10 חודשים בערך באיזור הפנים והתחלתי לפני כחודשיים גם בטן ומפשעות. הטיפולים בפנים נמשכים כאמור כבר 10 חודשים וישנו שיפור קטן אך אני לא כל כך מרוצה. יומיים - שלושה אחרי הטיפול השיערות צומחות כמו "קוצים" על הפנים וזה ממש מפריע לי (אני עושה לייזר בפאות, סנתר, שפם וצוואר). רציתי לשאול אם אפשר להוריד אחרי הטיפול עם חוט את השיערות או שחייבים לחכות עד שהן ינשרו לבד? והאם הסרת יער בלייזר באמת יעילה בפנים, במפשעו ובבטן? כי לפי מה שהבנתי בכל אזור יכולות להיות תוצאות שונות. תודה מראש על התשובה.

לייזר באיזור הפנים, בטן ומפשעות

כאמור, יעילות הטיפול שונה מאזור אחד למשנהו. גם מטופלים שונים מגיבים באופן שונה. בכל מקרה, אין למרוט שיערות מן השורש במהלך הטיפולים ויש צורך לחכות לנשירה. מה שאני יכולה להציע לך לעשות (והוא הדבר אותו אני מציעה לשאר המטופלות שלי המטפלות באזור הפנים) זה להמתין כשבוע ובאמצעות נייר דבק להדביק ובעדינות למשוך ובכך להפיל את כל השערות המועדות לנשירה. כמו כן, אפשר יומיים שלושה לאחר הטיפול לרחוץ את הפנים באמצעות קרם גרגירים עדין (זה בתנאי שהעור לא מגורה). באופן כללי אני יכולה לומר לך שאזורים כמו מפשעות ובית שחי בהם השיער בדר"כ גס וכהה מגיבים מהר יותר מאשר אזורי פנים ובטן המאופניים בדר"כ בשיער עדין יותר. שורה תחתונה - גלי סבלנות

הסרת שיער לגברים

ערב טוב, הייתי מעוניין להסיר שיער מאזור הכתפיים והגב. שאלתי היא איך זה משתלב ביחד עם שיער הידיים שנשאר? זה לא נראה מוזר/לא טבעי? כמה טיפולים צריך לעבור עד לתוצאה הסופית? ו...האם התוצאה באמת סופית?

שיער לבן

קיים בפרופורציה מכשיר שנקרא פיטנגה, אשר עובד בטכנולוגיה של IPL ומשלב גם טכנולוגיה של תדר רדיו (זרם חשמלי). פרקציה זו מאפשרת טיפול בשיערות ללא תלות בפיגמנט. ראוי לציין שבמספר מקרים התוצאות לגבי השיער הלבן לא היו משביעות רצון, ולפיכך, זהו דבר שצריך לקחת בחשבון בעת קבלת החלטה על טיפול.

הסרת שיער לגברים

מאחר ומדובר בהפחתה של 70-80% בממוצע - התוצאה של הטיפול היא למעשה מצב שבו עדיין יש צמיחת שיער, אך זו מועטה ועדינה, כך שלא ייווצר מצב של אזור חלק ובהמשכו אזור עם שיער. בנוסף, יש אפשרות לבצע אזור מעבר, שזה למעשה רצועה על אזור הזרוע שבה מבצעים רק דילול של השיער ולא הסרה מסיבית כמו באזור הכתף.

user 1 2 3 4 5

New member
הסרת שעיר ערווה

שלום, עשיתי כבר 8 טיפולים להסרת שעיר ערווה בליזר. אני בהירה וכך גם השעיר, הרוב ירד. אבל עדיין נשאר שעיר, צבעו בלונדיני. האם יש טעם להמשיך ללכת לטיפולים (כעקרון אני יכולה להמשיך לעשות את זה כמה שאני רוצה, לפי הסכם איתם, אבל כבר נמעס לי ואם אין טעם אז מעדיפה לוותר). אם זה רלוונטי אז את הטיפולים עושים באלקסנדרית, ואני לא מגלחת שעיר בין הטיפולים. איך אפשר לעזור להצלחת הטיפולים?

הסרת שיער ערווה

שיער בהיר כידוע הוא שיער קשה להסרה ולכן הטיפול במקרה שלך נמשך מעל למספר הטיפול הממוצע הנדרש לאזור זה. סיום טיפול הוא בדר"כ בהתאם לשביעות רצון המטופל. המלצתי לך לבצע את הטיפולים במרווחי זמן גדולים כל עת שהצמיחה (שהיא מועטה כעת למיטב הבנתי) מפריעה לך.

יקי30

New member
הכל חרטה

הייתי בכמה מכוני לייזר,חוץ מלקחת כסף הם לא יודעים כלום, אחרי עשרה טיפולים השיער עדיין צומח במלא הדרו(שיער בגב) אף מכון לא מוכן להתחייב שהשיער יירד באמת האם גם כך המכון שלכם? אז למה אתם לא מוכנים לסעיף בחוזה שאם השיער ימשיח לצמוח יוחזר מלא הכסף ללקוח?

ויש שיגידו אחרת....

כיום ידוע, וזה דבר שאף אחד אינו מסתיר, שהסרת שיער בלייזר אינה מוחלטת ב- 100%. דבר זה כתוב גם בהסכם שלך עם החברה (בחברת פרופורציה, בכל אופן, זה כך). הדבר הינו חשוב כשאשר אנו מדברים על התאמת צפיות המטופל. כמובן שיש להתייחס לכך שהתגובות לטיפול יכולות להשתנות ממטופל למטופל. מעבר לכך, קשה לי להתייחס למקרה שלך, אך באופן כללי ראוי לציין שאלפים של מטופלים שמרוצים מהטיפולים יעידו על כך שהטיפולים יעלים ובמקרים רבים אפילו שיפרו ניכרות את איכות חייהם. ועם זה קשה להתווכח.

למעלה