שרשור התפקדות

subject../images/Emo32.gif

טוב נמאס כבר הנושאים די חוזרים על עצמם: מי הטופ שלכם?, קונסי... וזה בערך הכל.... אז אני פותחת שרשור חברתי כדי לראות מי עוד נשאר בפורום. אני סנילית בטירוף ואני כמעט בטוחה שכבר פתחו שרשור דומה (פשוט אין לי כוח לחטט בארכיאונים) אז שכל אחד יענה על השאלות הבאות: שם: גיל: מין: מאיפה בארץ: להקות(זמרים בודדים) אהובות: תוכניות אהובות בטלויזיה: מי אתם רוצים שיזכה בתחרות השנה: מי אתם חושבים שיזכה: על עצמך(מה שאתם רוצים שידעו עליכם, או לא רוצים שידעו עליכם)...: *אם יש, ניתן ורצוי להוסיף תמונה נקודה למחשבה למנהלת הפורום: אפשר לפתוח עוד שרשור כדי להכיר יותר לעומק את הפורום שבו כל פעם בוחרים מישהו מהפורום וכולם שואלים אותו שאלות (ואל תחשבו שאני כל כך מקורית, זה לקוח מפורומים אחרים)

Fairywitch

New member
זה לא
-זאת התפקדות
מצויין

שם: חנה גיל: 28 מין:
מאיפה בארץ: חיפה להקות(זמרים בודדים) אהובות: ביטלס, ג'פרסון איירפליין, אוונאסנס, ועוד הרבה.
תוכניות אהובות בטלויזיה: אמריקן איידול (כאילו, דא...), מכושפות, באפי, אנג'ל, הכל יחסים. אהבתי "הישרדות", אבל אין בכבלים
מי אתם רוצים שיזכה בתחרות השנה: קרי, בתנאי שהיא תמשיך להשתפר. מי אתם חושבים שיזכה: הכל עוד פתוח, אבל אולי קרי או קונסי. על עצמך(מה שאתם רוצים שידעו עליכם, או לא רוצים שידעו עליכם)...: המממ... אני אידיאליסטית, צמחונית (זה די הולך עם האידיאליזם...), ומכורה ל"הארי פוטר" בפרט, ולספרים בכלל...אה- ואני נמצאת בפורומי תפוז כ-5 חודשים בלבד!! בטוחים שאתם רוצים תמונה? טוב, נו, קבלו

Billy4

New member

שם:הגר גיל:13 מין: נקבה מאיפה בארץ:ירושלים להקות(זמרים בודדים) אהובות:גרין דיי,סאם 41,מי קימיקל רומנס,מארון 5,אש..ואני לא אוהבת זמרים או זמרות תוכניות אהובות בטלויזיה:אפקט הפחד,הרואה ואינו נראה,כל מה שיש באמטיוי,שנות ה-70,ככה זה בחיים,אנג'ל... מי אתם רוצים שיזכה בתחרות השנה:אנתוני אבל הוא לא יזכה..... מי אתם חושבים שיזכה:קארי או נדיה על עצמך(מה שאתם רוצים שידעו עליכם, או לא רוצים שידעו עליכם)...:ממממ...אני מכורה לאמטיוי

Fairywitch

New member
היי, זאת לא תמונה שלך../images/Emo12.gif

אלא אם כן יש לך פיצול אישיות...

Billy4

New member
חחחח

אין לי תמונות שלי על המחשב.אם היה לי הייתי שמה

darklighter

New member
אני

שם: עדי
להקות(זמרים בודדים) אהובות: יש מלא...גרין דיי, קווין, מטאליקה, גאנז, ACDC, נירוונה,סימפל פלאן, within temptation iron maiden,blind guardian, iced earth,amon amarth,cradle of filth, children of bottom,pray for the soul of betty, RHCP,nightwish, evanesence, טוב הבנתם שהכיוון זה רוק ומטאל...
תוכניות אהובות בטלויזיה: יש גם הרבה...אמריקן איידול, מכושפות, תשוקות, חברים, באפי, אנג'ל, ג'ואי, קלף משוגע,point pleasantת סאות'פארק, סימפסון, נני, ככה זה בחיים, מתים במשרה חלקית, עקרות בית נואשות, מופע שנות ה70, זיווגים (הגירסא הבריטית! האמריקאית הרבה פחות) ועוד...
מי אתם רוצים שיזכה בתחרות השנה: הכי הרבה בו ואחרי זה קונסטנטין
ואחרי זה קארי...
מי אתם חושבים שיזכה: מוקדם מדי להגיד... אבל נראה לי לקארי יש הכי הרבה סיכויים...
על עצמך(מה שאתם רוצים שידעו עליכם, או לא רוצים שידעו עליכם)...: אני חולה על בריטים!!! יש לי חבר אנגלי שגר באנגליה
המבטא, הסגנון, המראה, הכל בהם אני אוהבת! אה וגם אני אוהבת סרטי אימה
תמונה
זה תמונה מלפני איזה 3 שנים בטיול לאילת של היחידה...

darklighter

New member
די אני נראית פה מפחיד

טוב אז תמונה מלפני שנה
סורי אם הבהלתי אותכם

•BluEyeS•

New member
עונה :)

שם: נופר גיל: עוד חודשיים 17 מין: נקבה מאיפה בארץ: נתניה להקות(זמרים בודדים) אהובות: גרינדיי, מארון 5 תוכניות אהובות בטלויזיה: באפי, אנג'ל, חברים מי אתם רוצים שיזכה בתחרות השנה: לא סגורה על זה עדיין מי אתם חושבים שיזכה: קרי או קונסטנטין על עצמך(מה שאתם רוצים שידעו עליכם, או לא רוצים שידעו עליכם)...: אממ... אני ג'ינג'ית חחח

IrishKiss

New member
עונה:)

שם: מיקה גיל: 17 מין: נקבה מאיפה בארץ: הוד השרון להקות(זמרים בודדים) אהובות: ווסטלייף!!! בון ג'ובי... תוכניות אהובות בטלויזיה: מגרש ביתי, בנות גילמור, מרוץ לאתמול, אמריקן איידול!! מי אתם רוצים שיזכה בתחרות השנה: אנתוניייי!!! או בו... מי אתם חושבים שיזכה: אמממ...חשבתי שמריו...אבל עכשיו אין לי מושג! על עצמך(מה שאתם רוצים שידעו עליכם, או לא רוצים שידעו עליכם)...: אממ אין לי מושג...אירלנד שולטת! אני חולה על איריםםםם

חחח איזה דפוקה אני

פתחתי שרשור הכרות ושכחתי לרשום את עצמי. טוב אני רואה שעד עכשיו רק בנות כתבו ת'שם שלהם, שזו סיבה עוד יותר טובה שעוד בת כמוני תרשום.... טוב, שם: אבישג (לא השם הכי יפה בעולם אבל זה מה יש) גיל: עוד שבועיים וחצי 16!!!!!!!! מין: נקבה (וטוב שכך) מאיפה בארץ: רעננה (כבוד!!) להקות(זמרים בודדים) אהובות: אירוסמית, לינקין פארק, אנסטסיה, שוגהבייבס, דה ראסמוס וכד'... (אני דיי אוהבת הכל. כל הסגנונות, כל השירים, הכל) תוכניות אהובות בטלויזיה: חברים, אמריקן אידול, מכושפות, ככה זה בחיים וכו'... מי אתם רוצים שיזכה בתחרות השנה: הארי פוטר הבלונדיני (אתם כבר יודעים על מי אני מדברת). הוא פשוט חמוד. מי אתם חושבים שיזכה: קרי (בעיקר בגלל שסימון אוהב אותה והקהל נוטה להקשיב לשיפוט של סיימון אבל לפי דעתי אם קרי לא הייתה נדיה תזכה) על עצמך(מה שאתם רוצים שידעו עליכם, או לא רוצים שידעו עליכם)...: אני בחורה שדורשת צומ"י (אני הכי לא סובלת כשמתעלמים ממני, זה מעצבן אותי בטירוף), יש לי שריטה במוח (אני קצת משוגעת, אבל לא יותר מידי - שלא תיבהלו). אוף איזה באסה, יש לי תמונה על המחשב ששמורה בפוטו שופ והמחשב לא מוכן לקבל אותה (אין לי מושג איך להתעסק עם הפוטו שופ). זה כזה עצוב רציתי לשים אותה...

tsviak

New member
גם אני

שם:צביה גיל:19 מין:נקבה מאיפה בארץ:ר"ג להקות(זמרים בודדים) אהובות:ג'ף באקלי,קולדפליי,וייט סטרייפס,מיוז תוכניות אהובות בטלויזיה:באפי,האו.סי,איסטאנדרס,חלל עמוק 9,מלקולם באמצע,דד לייק מי,ורוניקה מארס,אנג'ל,פיירפליי,בוננזה מי אתם רוצים שיזכה בתחרות השנה:קונסטנטין מי אתם חושבים שיזכה:אנוואר

למעלה