שרשור התפקדות

sk8er grrl

New member
מתפקדת :)

שם: אפרת... גיל: 16.5, קרוב יותר ל-17... מין: נקבה... חיחי... מאיפה בארץ: חולון... להקות(זמרים בודדים) אהובות: וואי יש המון... אבריל לאבין, סאם 41, גוד שארלוט, סימפל פלאן,בלינק 182, גרין דיי, נירוונה, מיי קמיקל רומנס, מיוז, ולקני קרביץ... תוכניות אהובות בטלויזיה: מממ... חברים :) אמריקן איידול כמובן... מי אתם רוצים שיזכה בתחרות השנה: קארי ואחריה קונסטנטין... מי אתם חושבים שיזכה: מממ... יכול מאוד להיות שקארי... גם נאדיה... על עצמך(מה שאתם רוצים שידעו עליכם, או לא רוצים שידעו עליכם)...: משוגעת, מחורפנת :)

../images/Emo27.gif

שם:עדי גיל:17 מין:נקבה מאיפה בארץ:חולון להקות(זמרים בודדים) אהובות:ה-ר-א-ל מ-ו-י-א-ל
תוכניות אהובות בטלויזיה:השרדות,הרווק,עקרות בית מיואשות,אבודים,ג'ואי, ימי חיינו ויש עודד מי אתם רוצים שיזכה בתחרות השנה:ניקו מי אתם חושבים שיזכה:קארי

:)

שם:רעות לוי גיל:16 מין:נקבה מאיפה בארץ: מרכז להקות(זמרים בודדים) אהובות:שומעת הכל אין משהו ספציפי תוכניות אהובות בטלויזיה: חברים אי אר אמריקן איידול גיא פינס. מי אתם רוצים שיזכה בתחרות השנה:נדיה או ניקו מי אתם חושבים שיזכה: לא סגורה על זה עדיין על עצמך(מה שאתם רוצים שידעו עליכם, או לא רוצים שידעו עליכם)...:אני גם בפורמים חברים ואי אר, אני בכיתה י' אוהבת את השחקן ג'ורג' קלוני וחולה על החיוך של סיימון.

Juliann

New member
נו נצטרף!

שם: יפית גיל: 17 וחצי מין: F מאיפה בארץ: פ"ת להקות(זמרים בודדים) אהובות: קליי אייקן !!!
ובכללי- דארן הייז, קלי קלארקסון, קיילן פורטר, דיאנה דיגרמו... תוכניות אהובות בטלויזיה: איידול, עקרות בית נואשות ותכלס זה רק מה שיוצא לי לראות בזמן האחרון. מי אתם רוצים שיזכה בתחרות השנה: wishful thinking קונסי או אנואר מי אתם חושבים שיזכה: סיימון כבר סימן את קארי ובו אז הנה לכם הפיינל2. על עצמך(מה שאתם רוצים שידעו עליכם, או לא רוצים שידעו עליכם)...: אממ.. קיאנו ריבס שולט

SHTRUDIDI

New member
תורי

שם:קרן גיל:20 מין:נקבה מאיפה בארץ:מרכז ארצנו להקות(זמרים בודדים) אהובות:מארון 5,אשר, אאוטקסט,ג'ייזי ושאר מוסיקה שחורה לסוגיה וסיקסטיז. תוכניות אהובות בטלויזיה:אמריקן איידול,ג'ק ובובי,סקס והעיר הגדולה... מי אתם רוצים שיזכה בתחרות השנה:מאריו(
).בו. מי אתם חושבים שיזכה:כרגע נראה לי שבו,זה יכול להשתנות לפי הצלחתם בשבועות הבאים. ועוד הצעת ייעול-אולי לעשות מעין לוח עם ימי הולדת,אני כמעט בטוחה שיש פה מי שרוצה לקבל מסיבה וירטואלית.

יפי אוריי!!

שם: נוי גיל: 14 מין: נקבה מאיפה בארץ: פ"ת להקות(זמרים בודדים) אהובות:נירוונה, פרל ג'אם, אריק קלפטון,לד זפלין,מטאליקה,סליפקנוט ועוד מלאאא תוכניות אהובות בטלויזיה: ימי חיינו,שנות ה-70 ועוד כול מיני מי אתם רוצים שיזכה בתחרות השנה: בו או קונסי מי אתם חושבים שיזכה: בו,קונסי,אנוואר או קרי(אין לי מושג מי) על עצמך(מה שאתם רוצים שידעו עליכם, או לא רוצים שידעו עליכם)...: לא בא לכתוב נ.ב רק עכשיו גילתי שיש גם פורום לזה אבל הייתי גם בקומונה קודם

darklighter

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo115.gif

איזה תמונה פצצתית אבתי את האיפור והעיניים האדומות
מתה על מראה גותי!!!! בכל מקרה שתהי לך השתלבות מהנה

גמאני../images/Emo9.gif../images/Emo42.gif

שם:אלה גיל:16 וחצי מין:נקבה מאיפה בארץ:ממ.. מרכז להקות(זמרים בודדים) אהובות:יש הרבה.. three doors down, לאחרונהcounting crows היהודים, מוניקהסקס, gavin degraw, nickelback וכו וכו תוכניות אהובות בטלויזיה:חברים,וואן טרי היל(מגרש ביתי), מופע שנות השבעים, בנות גילמור , מכושפות וכו מי אתם רוצים שיזכה בתחרות השנה:אמ.. לא יודעת. זה התלבטות. כי אני בעד קונסטנטין, אבל אני לא בטוחה שאני רוצה שהוא יזכה.. שלא יתמסחר לי
. מי אתם חושבים שיזכה:אני מאוד מאוד מקווה שלא סקוט על עצמך(מה שאתם רוצים שידעו עליכם, או לא רוצים שידעו עליכם)...:אמ.. אני אוהבת אמנות.. וכלבים.. ומוזיקה.. מספיק להיום

ארררר../images/Emo4.gif

שמתם לב שאנחנו איזה 18 בנות ורק 2 בנים בפורום (אם אין עוד אנשים שלא הספיקו לענות לשאלה שלי והם עדיין פה...) אני אישית הייתי מרגישה בעמדה נחותה אם הייתי בן בפורום הזה

R o t e m O p

New member
איזה באסה לכם...גם אני בת

שם : רותם גיל : 18 מאיפה בארץ : הרי השומרון להקות (זמרים בודדים) אהובים : עברי - כוורת, משינה, החלונות הגבוהים. לועזי - ג'ניס ג'ופלין, Incubus. ועוד... תוכניות טלויזיה אהובות : אמריקן איידול זאת התוכנית היחידה שאני צופה בה...ואני עדיין לא כל כך בטוחה שזאת התוכנית האהובה עליי P: מי אתם רוצים שיזכה בתחרות השנה : בו בייס. מי אתם חושבים שיזכה : קשה להגיד בשלב הזה, אבל בו אנוואר וקארי הם לפי דעתי המתמודדים המובלים. על עצמך (מה שאתם רוצים שידעו עליכם, או לא רוצים שידעו עליכם) : אני מתגייסת עוד שבועיים וחצי.

ליאוריש

New member
אני...התמכרתי ל-alone של קארי....

שם: ליאור גיל: 20 מין: זכר מאיפה בארץ: ת"א להקות(זמרים בודדים) אהובות: John Mayer, Natalie Imbruglia, Sarah Mclachlan ובמבחינת איידול Kelly Clarkson האלבום האחרון פשוט מצוין ועוד הרבה...במיוחד פולק ורוק קל. תוכניות אהובות בטלויזיה: ורוניקה מארס, או.סי, זיווגים, ככה זה בחיים, סמולוויל. מי אתם רוצים שיזכה בתחרות השנה: קארי או קונסטנטין מי אתם חושבים שיזכה: מקווה מי שלמעלה... והתמכרתי מאוד מאוד מאוד ל-alone של קארי...פשוט מדהים.

שילי!! עוד בת לאוסף...

שם:שרה[לא לצחוק זה לא יפה!!] גיל:14 וחצי מין:נקבה מאיפה בארץ:זכרון יעקב!![האוכל טוב] להקות(זמרים בודדים) אהובות:גרין דיי,היהודים,סאם41,מוניקה סקס,לינקין פארק---בקיצור,רוק!
תוכניות אהובות בטלויזיה:אמריקן איידול..מגרש ביתי,חברים,ג'ק ובובי,ועוד פווולל [מכורה לטלויזיה
!!] מי אתם רוצים שיזכה בתחרות השנה:קארי,אנואר,או בו
! מי אתם חושבים שיזכה:נאדיה או בו על עצמך(מה שאתם רוצים שידעו עליכם, או לא רוצים שידעו עליכם)...:אני דתיי'ה,בריטית
, ואני שונאת את אנתוני וקונסטנטין ומיכאלה
!!

whatever4

New member
אני:

שם:רעות גיל:17 מין:נחשו! מאיפה בארץ:כפר סבא להקות(זמרים בודדים) אהובות:רדיוהד תוכניות אהובות בטלויזיה:סיינפלד מי אתם רוצים שיזכה בתחרות השנה:קונסטנטין או בו מי אתם חושבים שיזכה:אני יהמר ויגיד בו למרות שזו יותר משאלה מאשר מציאות. על עצמך(מה שאתם רוצים שידעו עליכם, או לא רוצים שידעו עליכם)...: אני בן אדם משועמם

גמני

שם: שגית גיל: 27 מין: נקבה מאיפה: אני רוצה לומר ניו יורק, אבל נאלצת לומר תל אביב... להקות וזמרים אהובים: הביטלס בכלל וג'ון לנון בפרט, אירוסמית, בון ג'ובי, גאנז נ' רוזס, אבריל לאבין, מייסי גריי, נו דאוט, בריטני (כן, אני יודעת שהיא לא קשורה..) בעיקר רוקנ'רול (rockers rule you know) טי.וי.: רק טלויזיה אמריקאית!! באפי, הסופרנוס, סאות'פארק, מכושפות, DHW, ערוץ E, דיילי שואו (למה הפסיקו לשדר?) ואיידול כמובן... מי אני רוצה שיזכה: לא משנה לי, בעצם אנתוני יכול להיות איידול חביב מי נראה לי שיזכה: בו או קארי מה אני רוצה שיידעו עלי: מכורה לשוקולד, טלויזיה ועבודה

בואנה איזה פורום פורה!!!

אנחנו פול אנשים, יותר נכון נשים...(-; יש משהו כמו 22 בנות בפורום ושלושה בנים.....

למעלה