שרשור התפקדות

shalehet

New member
אני

שם: טל גיל: 28 מין: נקבה מאיפה בארץ: לא ממש בארץ.. כרגע נעה בין קרית מוצקין לת"א. ביולי חוזרת לקליפורניה להקות(זמרים בודדים) אהובות: ריקי גל, אביב גפן, בעיקר ישראלי, יש עוד המון תוכניות אהובות בטלויזיה: אמריקן איידל ומכושפות מי אתם רוצים שיזכה בתחרות השנה: קארי מי אתם חושבים שיזכה: קארי או אנואר

darklighter

New member
תמונה ממש מוצלחת../images/Emo99.gif../images/Emo115.gif

נהההההה מי צריך את רוז את יותר יפה!!!
כמו שאת יודעת אני המעריצה שלך מס' 1!!!!

shalehet

New member
חחח... באמת מי צריך את רוז?

כל תמונה בלעדיה יותר יפה... לא ספציפית שלי... אבל לא חשוב... בכל מקרה זה תמונה שצילמו אותי לסוכנות שחקנים שהייתי בה בהוליווד... בגלל שאני לא בבית, את התמונה הזאת יש לי בנט.. אז זה הדבר היחיד שיכולתי למצוא..חחח..

שניש

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo89.gif../images/Emo56.gif

שם:שניש (שני
) גיל:17 מין:והרבה. אוך,זה אף פעם לא נמאס. נקבה. מאיפה בארץ:שוהם. להקות(זמרים בודדים) אהובות: הביטלס,דפש מוד,צעירי שוהם. תוכניות אהובות בטלויזיה:הכי גאים שיש,טאץ' עליז לסטרייט וכל תוכנית הומואים באשר היא. מי אתם רוצים שיזכה בתחרות השנה: בו\נאדיה. מי אתם חושבים שיזכה: בו\קארי על עצמך(מה שאתם רוצים שידעו עליכם, או לא רוצים שידעו עליכם)...:שום דבר מיוחד ^_^

וואי מי לייק חתימה

בריאן קיני זה הבנאדם הכי שווה שיש בעולם!!! אחרי רנדי הריסון כמובן(שמשחק את ג'סטין נחשו איפה נכון בהכי גאים שיש)

שניש

New member
בלע.ג'סטין.../images/Emo89.gif../images/Emo56.gif

חבל שכריס הובס לא הרג אותו. (אני חביבה בדרך כלל,אל דאגה
)

איך אפשר שלא לאהוב את ג'סטין!!!

איך????איך??? אני שואלת(מיללת בקול היסטרי כי מישהו לא אוהבת את ג'סטין*אממ:שני:אממ*)

שניש

New member
../images/Emo6.gif אפשר אפשר..../images/Emo89.gif../images/Emo56.gif

כתבתי תגובה ארוכה ומפרטת על למה אני לא אוהבת אותו,אך תפוזונה (><)מחק אותה. ואין לי כוח לכתוב שוב

Kryptonite

New member
../images/Emo168.gif

שם: צחי גיל: 16 מין: זכר מאיפה בארץ: ראשל"צ עיר הערסים והפשע להקות(זמרים בודדים) אהובות: בריטני ספירס
תוכניות אהובות בטלויזיה: באפי קוטלת הערפדים, אנג'ל מי אתם רוצים שיזכה בתחרות השנה: קארי מי אתם חושבים שיזכה: קארי על עצמך(מה שאתם רוצים שידעו עליכם, או לא רוצים שידעו עליכם)...: You think you know, but you have no idea.

חח ממתי ראשל"צ זה עיר הערסים והפשע?

תמיד חשבתי שנתניה זה עיר הפשע וקרית אתה זה הערסים....

darklighter

New member
../images/Emo45.gifאבל...../images/Emo115.gif

ערסים תמיד היה ותמיד יהיו בעיקר ברמת אליהו (אני לא משם)... והפשע עלה נראה לי אני שומעת הרבה על שודים ועל מקרי רצח
אבל אני עדיין אוהבת את ראשון...

Sweet Misery

New member
*מתפקדת*

שם: הדר גיל: 16.5 מין: שניהם :p מאיפה בארץ: חולון להקות(זמרים בודדים) אהובות: משינה, יוני בלוך, אביתר בנאי, אפרת גוש, ירמי קפלן... וכו'. תוכניות אהובות בטלויזיה: בנות גילמור, ורוניקה מארס. מי אתם רוצים שיזכה בתחרות השנה: אמ, קרי? מי אתם חושבים שיזכה: אין לי שמץ. על עצמך(מה שאתם רוצים שידעו עליכם, או לא רוצים שידעו עליכם)...: מה שאתם לא יודעים גם לא כדאח שתדעו. :p סתם, סתם.

moran500

New member
התפקדות../images/Emo124.gif

שם: מורן גיל:18 מין: נקבה מאיפה בארץ: גבעתיים (איפה שהקניון החדש
) להקות אהובות: לא אוהבת להקות ספציפיות, אוהבת שירים יפים. תוכניות אהובות בטלויזיה: לוסט, איידול. כל מיני שמשתנות.. מי אתם רוצים שיזכה בתחרות השנה: אני יודעת מי אני *לא* רוצה שיזכה.. שזה סקוט וקונסי מי אתם חושבים שיזכה: האמריקאים לא הוכיחו את האינטליגנציה שלהם שנה שעברה *שיעול*לה טויה *שיעול* אז אין לי מושג... על עצמך )מה שאתם רוצים שידעו עליכם, או לא רוצים שידעו עליכם...): אממ.. אני קטנה חמודה ונחמדה.. חח סתם.. אין לי מושג.. תכירו אותי אז תדעו

14מתן

New member
../images/Emo130.gifmine../images/Emo130.gif

שם: מתן גיל: 17 מין:
מאיפה בארץ: גבעתיים (יותר קרוב לקניון
) להקות(זמרים בודדים) אהובות: קלי קלארקסון, אשאנטי, TLC, מאריה קארי יש עוד הרבה אבל לא עולה לי...
בעקרון פופ ומוזיקה שחורה
תוכניות אהובות בטלויזיה: באפי, השרדות, אמריקן איידול... מי אתם רוצים שיזכה בתחרות השנה: ג'סיקה סיאררררה מי אתם חושבים שיזכה: מישו שלא מגיע לו על עצמך(מה שאתם רוצים שידעו עליכם, או לא רוצים שידעו עליכם)...: אני הוכחה שבמבה זה ממכר

למעלה