שרשור התפקדות

ladydaniel

New member
../images/Emo54.gifמאו...

אני חדשה כאן ואתם יכולים לקרוא לי מאו... כי כך חבריי קוראים לי אז שלום לכולכם ונחמד לי להצטרף לפורום שלכם ביי בינתיים ומבטיחה בהמשך לכתוב.

Fairywitch

New member
ברוכה הבאה

אני רואה שגם את מאזור חיפה. אשכרה אפשר לפתוח חוג בית...

ניראה לי אני הכי קטנה פה

שם:אורון גיל:14 מין:פעם אחרונה שבדקתי נקבה מאיפה בארץ:שילת להקות(זמרים בודדים) אהובות: ממ.. הרבה מוניקה סקס, היהודים, איפה הילד איפה ג'וש, משינה,Good Charolette,Evanescence,Linkin Park,Janis Joplin,Marilyn Manson וכו... תוכניות אהובות בטלויזיה:אמריקן איידול,שנות ה-70 וכולם אוהבים את ריימונד מי אתם רוצים שיזכה בתחרות השנה: קונסי מי אתם חושבים שיזכה: בו/קונסי/אנואר על עצמך(מה שאתם רוצים שידעו עליכם, או לא רוצים שידעו עליכם)...: אני לא מעניינת אין מה לדעת עלי!!!

Johanna1

New member
תורי..

שם: ג'ואנה גיל: 17 וחצי מין: נקבה מאיפה בארץ: בת-ים (צפון בת-ים, ליתר דיוק..חחחחח) להקות(זמרים בודדים) אהובות: ברי סחרוף, עמיר בניון, radiohead, muse, the strokes, oasis, alicia keys ויש עוד ועוד.. תוכניות אהובות בטלויזיה: חברים, אמריקן איידול (דה..), המירוץ למליון, טאץ' עליז.. וכרגע אני צופה גם ב"האח הגדול" כשיוצא לי, ו"המאסטרו".. מי אתם רוצים שיזכה בתחרות השנה: בו בייס! מי אתם חושבים שיזכה: מממ.. אם יש אלוהים, אז בו. LOL או בו, או קארי.. קונסטנטין גם יגיע רחוק בזכות המעריצות אבל לא יזכה.. על עצמך(מה שאתם רוצים שידעו עליכם, או לא רוצים שידעו עליכם)...: אני בעצמי הלכתי לאודישן לכוכב נולד 2. בלעע... הנה, אתם יודעים משהו מפדח עלי. חחחחחח... תמונה -->

שניש

New member
או,שקסית ^^../images/Emo89.gif../images/Emo56.gif

*שולטת בעצמי* בכל מקרה,נכון ה"אח הגדול" זו התוכנית הכי מטומטמת ובאותו הזמן הכי ממכרת בעולם
ונכון שאלכס מ-מ-ש מעצבן? (אבל הוא נראה ממש טוב
)

Johanna1

New member
חחחחחחחחחחח נכון.

מטומטמת, אבל ממכרת לגמרי.. :p ואלכס היה מעצבן, עכשיו הוא כבר יותר חמוד.. אני מרחמת עליו קצת.. ספנסר -

שניש

New member
גררר....ספנסר^^../images/Emo89.gif../images/Emo56.gif

מי הפוסטמים שהחליטו להעיפו
הוא כזה גבר-גבר. גרררר.

למעלה