התפקדות חודש מרץ 2012 \ אדר תשע"ב

פילפולה

New member
קימת

שם:fil גיל:23 [כמעט ו-4].קיצר,רגל בקבר
תחום לימודים\קריירה: אין לי.נסתפק בעבודה הנוכחית-לספר לאנשים על צרות של אחרים. תחפושת אהובה: שלגיה! *געגועים לסבא* פיל אז מה..כל חודש וזה?

ראשונה?

שם: מילנה וכל אחת משלל הוריאציות שהשם שלי גורר. גיל: 22 ושבעה חודשים וכמה ימים. מזל: אריה תחום לימודים/קריירה: לימודים: חינוך, פרנסה: שירות לקוחות תחפושת אהובה: התחפושת האהובה עלי זו התלבושת שלי בהצגה- זונה
ושאלתנו לחודש זה.... ברוח התחפושות... האם קרה שהתחפשתם בפורים למשהו שממש לא רציתם? איך זה קרה? מי אשם? ואיך הרגשתם? אני לא חושבת שהיתה לי אי פעם חיבה יתרה לתחפושות שלי, פשוט כי הן אף פעם לא היו מקוריות או מושקעות, תמיד הסתפקתי במועט והפסקתי להתחפש ביסודי, באיזשהו שלב זה אפילו גרר אצלי תחושת דחיה מפגרת, דווקא כי אף פעם לא הייתי מיוחדת והייתי סתמית ותמיד הרגשתי הכי מכוערת אז זה פיתח אצלי איזה אנטיפורימי. אני מבטיחה לעצמי מדי שנה בחיי הבוגרים לפצות את עצמי על עוגמות נפש שכאלו אבל לא יצא לי ליישם. ובאותה נשימה- מה התחפושת שאתם "לובשים" בחיי היומיום כדי להסתיר איזשהו רובד בכם שלא בא בכפיפה אחת עם חיי חברה תקינים או עם האינטרסים והמטרות שלכם... think about it... לפעמים אני מרגישה שיש עלי יותר מדי מסכות. לא כי אני צבועה או שקרנית אלא כי אני מנסה להשתלב ולא להכביד על העולם. כך לא פעם רואים אותי שמחה וצוהלת וצוחקת כשבפנים יש בי הרבה כאב ולא מעט דכאונות. זה לא שהשמחה והצחוקים וההומור שצץ מדי פעם (הומור מפגר אבל הומור) הוא לא חלק ממני, אבל הוא רק מרכיב אחד ואני מרגישה שדווקא הצדדים היותר מדוכדכים חזקים יותר אצלי. אני לא מאמינה בזה שצריך לזייף עד שזה הופך אמיתי כי עובדה שאיתי זה לא קורה לרוב, כמעט באף תחום. מעבר לזה, לפעמים צריך להתחפש בחיים, לא מעניין את כל אחד מה באמת עובר עליך אז הרבה פעמים אני גם עוטה מעטפת אדישות ושתיקות, כדי לא לפרוץ בבכי כי אני סופר רגישה. טרום פורים שמח לכולם!

חודש יומולדת!

שם: עדי גיל: 25 (עד סוף החודש...) מזל: טלה לימודים: תולדות האמנות תחפושת אהובה: זוכרת מאוד לטובה את תחפושת השמש שלי. וביסודי אחותי ישבה כל הלילה והכינה לי תחפושת של כלב דלמטי, וגם אותה נורא אהבתי.
. מעולם לא התחפשתי למשהו שלא רציתי להתחפש אליו. מצד שני, מעולם לא היה לי רצון להתחפש למשהו במיוחד, אלא רק להרגיש את אווירת החג ולכן לא ממש עניין אותי באיזו תחפושת מדובר. המממ... שאלה מעניינת. התשובה שלי היא לא לפורום. יש לי תחפושת שבלעדיה לא הייתי שורדת את העולם הזה, אבל אני לא מוכנה לחשוף אותה בציבור (בדיוק מסיבה זו!). תחפושת אחרת שלי, אני חושבת, היא של סבלנות. לא תמיד אני סבלנית לאחרים כמו שאני מציגה את עצמי, ולפעמים אני חושבת לעצמי "אוף, תסתמי כבר!", אבל זה גם תלוי בבן אדם וברמת הנדנוד שלו. פשוט יש גבול לסבלנות שלי, אני פשוט משתדלת לא להראות את זה, כדי לא לפגוע.

EdisonGirl

New member

אפשר גם לסמן את הכל "עשרים פלוס" ואז זה ייקח 2 שניות
אל תגידו שאמרתי.

ממממ...

שם:תום גיל:26 וחצי מזל:אריה, אותו תאריך לידה כמו של קופיפה
תחום לימודים/קריירה:לימודים-מחנכות לתינוקות, קרייריה-מטפלת בתינוקיה.. תחפושת אהובה: אהובה על מי?! ושאלתנו לחודש זה.... ברוח התחפושות... האם קרה שהתחפשתם בפורים למשהו שממש לא רציתם? איך זה קרה? מי אשם? ואיך הרגשתם?לא קרה ובאותה נשימה- מה התחפושת שאתם "לובשים" בחיי היומיום כדי להסתיר איזשהו רובד בכם שלא בא בכפיפה אחת עם חיי חברה תקינים או עם האינטרסים והמטרות שלכם... think about it... אני אמיתית! נראה לי אנשים שהם לא אמיתיים יותר קל להם להתחפש בשביל שלא יראו מי הם באמת, אני לא מתביישת במה שאני..אני חיה בשלום עם היתרונות והחסרונות שלי :)

אההה אוקי :)

התחפושת שאני התחפשתי אליה שהכי אהבתי היה מלאכית , וזה היה לפני שנתיים... טוב זה לא קל להבין למה ממש אהבתי אותה, כי אני מלאכית!
ובלי קשר,יש לי ממש חולשה לתינוקות שמתחפשים, הם מכפילים את החמידות שלהם פי 2...אבל יש תינוקות שלא ממש אוהבים להתחפש, והורים לא מבינים את זה :S

MyTaoWay

New member
תגידי

היי תום
האם חשבת על ללמוד תואר ראשון? אם כבר חשבת על קריירה של ילדים, חושבת שתואר ראשון הוא חובה, המשכורת היא גרושים <מניסיוני האישי
> אבל אם עושים תואר אז המשכורת יותר טובה ... איזה מקצוע את בדיוק לומדת כרגע? איך הוא נקרא? באיזה מכללה?

כמה שאלות חחח...

אין לי פסיכומטרי וחסר לי ציון אחד בבגרויות שלי, ובלי קשר חינוך לגיל הרך עד גיל 3 לא צריך תואר.. מה שאני לומדת נקרא מחנכות לתינוקות מגילאי לידה עד שלוש. שזה אומר להיות מובילת קבוצה בבית תינוקות קיבוצי (או ויצו או נעמת בעיר) ולהוביל את הקבוצה,את הצוות החינוכי, הדרכה מול הורים וכל מה שקשור לניהול הקבוצה... זה לא מנהלת גן! זה מנהלת על קבוצה..יש הבדל. איפה אני לומדת? בסמינר הקיבוצים, זה לימודי תעודה.. זה סוג של קורסי השתלמויות.. כמו שאמרתי קודם עד גיל 3 אין צורך בתואר אלא בתעודת הוראה.

MyTaoWay

New member
אני

שם:טאואיסטית גיל:למה, למה את כל הזמן מזכירה את גילי?
מזל: גדי תחום לימודים/קריירה: לומדת תואר ראשון בפסיכולוגיה + קורס של NLP קריירה יועצת אקדמית לתארים מתקדמים. תחפושת אהובה: שודדת ים, מכשפה, ערפדית
ושאלתנו לחודש זה.... ברוח התחפושות... האם קרה שהתחפשתם בפורים למשהו שממש לא רציתם? איך זה קרה? מי אשם? ואיך הרגשתם? ובאותה נשימה- מה התחפושת שאתם "לובשים" בחיי היומיום כדי להסתיר איזשהו רובד בכם שלא בא בכפיפה אחת עם חיי חברה תקינים או עם האינטרסים והמטרות שלכם... think about it... למה להזכיר לי תחפושות פורים כושלות בתקופת היסודי?
התחפושת שלי בעולם האמיתי היא להתלבש פחות או יותר אופנתית, אבל עדיין לשמור על ייחודיות משלי.

אני חושב הגיע הזמן לחשיפה:

שם: אילון גיל: 21 מזל: תאומים תחום למודים/קריירה: נכון לעכשיו עובד במלצרות תחפושת אהובה: זה היה בצבא כשלא התחפשתי אז ידידה שלי הביאה פאות, אז כבר זרמנו שנינו להתחפש לסוג של פאקצות חח אבל מן הסתם זה לא שאהבתי את התחפושת אלה את אותו ערב. כי לקחתי אותה ורשמתי אותנו לתחרות תחפושות חחח והשאר נשאר זיכרון מצחיק, כי למרות שעשינו מעצמנו פדיחה רצינית :) היום זה נשאר זיכרון מצחיק ומשמח תלב. ברוח התחפושות... האם קרה שהתחפשתם בפורים למשהו שממש לא רציתם? איך זה קרה? מי אשם? ואיך הרגשתם? ובאותה נשימה- מה התחפושת שאתם "לובשים" בחיי היומיום כדי להסתיר איזשהו רובד בכם שלא בא בכפיפה אחת עם חיי חברה תקינים או עם האינטרסים והמטרות שלכם... think about it... לגבי האפשרות הראשונה: לא 2: אז אני גם מנסה להימנע מ"תחפושת" ופשוט להיות מי שאני כי ככה אני מרוצה ממה שאני משיג ומהחבר'ה שאיתי ויותר במובן החברתי בפאב או במקום אחר, אז בלי כיסוי ו"ומשפטי פתיחה" פשוט אני עצמי, לא הולך זה טוב כי חסכתי לעצמי כאב ראש, ואם הולך מה טוב :]

halmazelmelet

New member
לגבי הקריירה..

את רוצה להיות יועצת אקדמית לתארים מתקדמים? מה זה אומר בעצם? למיטב ידיעתי, בדרך כלל לכל חוג יש יועץ, והיועץ הוא פרופ' חבר סגל בחוג, שזה פשוט תפקיד מנהלי שלו, בנוסף לעבודה האמיתית שהיא מחקר (והוראה)..

התגעגעתי וזה

שם: אוריקוש גיל: 21 מזל: עקרב |עקרב|
תחום לימודים/קריירה: צבא.
תחפושת אהובה: ממ..משהו שאני התחפשתי לפני המון שנים-גברת פלפלת! :) ושאלתנו לחודש זה.... ברוח התחפושות... האם קרה שהתחפשתם בפורים למשהו שממש לא רציתם? איך זה קרה? מי אשם? ואיך הרגשתם? ממ..לא זכור לי..אבל אני חושבת שהיתה פעם אחת שבכלל לא התחפשתי. וזה מבאס לא להתחפש.. ובאותה נשימה- מה התחפושת שאתם "לובשים" בחיי היומיום כדי להסתיר איזשהו רובד בכם שלא בא בכפיפה אחת עם חיי חברה תקינים או עם האינטרסים והמטרות שלכם... אני חושבת שאני עצמי ובלי תחפושות ביום יום. ובאופן כללי. אולי אני קצת מתביישת אז אני לא חושפת את כל כולי ואת כל מה שעל הלב..אבל זו לא תחפושת..

למעלה