התפקדות חודש מרץ 2012 \ אדר תשע"ב

h a j b i

New member
עונה

שם: יואב גיל: 28 מזל: קשת תחום לימודים/קריירה: מחשבים תחפושת אהובה: אין
ושאלתנו לחודש זה.... ברוח התחפושות... האם קרה שהתחפשתם בפורים למשהו שממש לא רציתם? איך זה קרה? לא קרה.. ובאותה נשימה- מה התחפושת שאתם "לובשים" בחיי היומיום כדי להסתיר איזשהו רובד בכם שלא בא בכפיפה אחת עם חיי חברה תקינים או עם האינטרסים והמטרות שלכם - אההמממ, לא חושב שאני יכול לחשוף פה

גילושיט

New member
אניייייייייי

ואני בכלל לא שיכורה, מה פתאום
שם: גילושיט. (ולא מעבר) גיל: 24. (זקנה
) מזל: עקרב. (אז תיזהרו) תחום לימודים/קריירה: לא מעניינת לחשוף. (אז תנחשו) תחפושת אהובה: שלי? אז כיפה אדומה (כי אדום יפה לי)

lemonade111

New member
עכשיו אני (כי ההוא הלך)

עכשיו אני, כי הייתי מוכרח. אה אתם פה? אופס..
שם: Lemonhead גיל: כרטיס. מזל: Libra תחום לימודים/קריירה: מחשבים/עבודות זמניות תחפושת אהובה: זה שאלה לבנות... ושאלתנו לחודש זה.... ברוח התחפושות... האם קרה שהתחפשתם בפורים למשהו שממש לא רציתם? כן. איך זה קרה? מחשבה של אותו בוקר. מי אשם? אחותי. ואיך הרגשתם? עד שהתחילו לצחוק עלי היה בסדר.
ובאותה נשימה- מה התחפושת שאתם "לובשים" בחיי היומיום כדי להסתיר איזשהו רובד בכם שלא בא בכפיפה אחת עם חיי חברה תקינים או עם האינטרסים והמטרות שלכם... think about it... התשובה של תום מאוד מתאימה בשבילי. אני לא מתבייש בשום דבר בי, אם זאת יש דברים שצריך להסתיר, כי יש אנשים שיראו את זה אחרת. תזכורת לעצמי: תמיד לעשות קופי-פייסט לפני ששולחים כי תפוז עלול להפתיע, במיוחד בלילה

חג שמח!!

שם: שני
מזל: דלי
תחום לימודים/קריירה: לומדת תזונה, ומקווה להשיג קריירה דווקא באקדמיה ובמחקר.
תחפושת אהובה: גמד יושב על פטריה (כשהרגליים שלך הן הרגל של הפטריה, והרגליים של הגמד מונחות על הקונסטרוקציה שיש לך מסביב לגוף). אני זוכרת שכשהייתי בת 3 התחפשתי לעכבר, שזו תחפושת מאוד חמודה, אבל אז את רואה את כל הנסיכות עם השמלות המהממות לידך, ובא לך להיות כמוהן. אז בפורים שאחריו סבתא שלי תפרה לי שמלה לתחפושת של מלכת אסתר. השמלה הייתה מאוד יפה, אבל היה לי חבל שזה היה בלי ברזלים. לא חושבת שאני עוטה על עצמי תחפושת ביום-יום. אני לא ביישנית, אבל בהתחלה אני תמיד שקטה כשצריך אני בד"כ שותקת. לא מרגישה שאני צריכה להתאמץ כדי להתנהג כמו שאני מתנהגת (למרות שזה שונה מסיטואציה לסיטואציה).

את לא צריכה להתחפש ביומיום

את אחד האנשים הכי מדהימים שאני מכירה, ואין לך אף לא דבר אחד להתבייש בו, שמעת אותי??? את מושלמת בדיוק כמו שאת
.

Purple Mushroom

New member
בקשר לתחפושת אהובה

היה פעם על זה בדיחה בקומונה הראשונה של הפורום (נוסדה במאי 2004) על הכינוי "שדוניתה על פטריה
" בצ'אט. עם היוזרית : שדוניתה. מזל טוב שני !
:) ...

halmazelmelet

New member
ahoy

לפני הכל, אני מוכרח לתהות למה יש לילדת האדיסון ריח של חימר תעשייתי על הידיים? אני יודע שהיה כאן נסיון נואש לשנות מהר את הנושא, אבל העם דורש לדעת! שם: זה שאין לנקוב בשמו. גיל: 25.25. הידד! מזל: yes please! תחום לימודים/קריירה: מתמטיקה. תחפושת אהובה: זה לא ממש הקטע שלי. וכעת, לחלק היצירתי! שאלותינו לחודש זה הנן.. *תופים* ברוח התחפושות... האם קרה שהתחפשתם בפורים למשהו שממש לא רציתם? איך זה קרה? מי אשם? ואיך הרגשתם? נופ. אני בחור די עקשן, כך שגם כשהייתי ינוקא אמא שלי לא העזה לנסות ללכת כ"כ רחוק ולחפש אותי למשהו שאני לא מעוניין בו. מצד שני, היא גם לא העזה לחפש אותי כשהלכתי לאיבוד, אז מי יודע..
ובאותה נשימה- מה התחפושת שאתם "לובשים" בחיי היומיום כדי להסתיר איזשהו רובד בכם שלא בא בכפיפה אחת עם חיי חברה תקינים או עם האינטרסים והמטרות שלכם?... אה, זה קל. אני שם מסיכה של מישהו רגיל, כי אחרת העולם לא יצליח להתמודד עם כמה שאני too awesome. קה-קה-וואבנגה!

אני

שם: שחר גיל: 21 מזל: בתולה תחום לימודים/קריירה: חיילת משוחררת, כרגע עושה מועדפת פסיכומטרי תחפושת אהובה: כל תחפושת , כל עוד הדמות היא לא דמות שרבה מכות .

ofir1223

New member
דמות שרבה מכות? חח הגדרה מעניינת..

זה מצמצם לך את הרשימה בחצי בערך

חח כן יודעת

כל הדמויות המצויירות שמתחפשים אליהם וכל התוכנית זאת מלחמה, והדמות עם חרב כזה בצד או אקדח, אני לא אוהבת. אני מחריכה את עצמי לחשוב שהעולם ורוד. בעיה.

Purple Mushroom

New member
יש דמויות ורודות :)

פעם, כשהתחנתי עם גרושה פלוס 2 ילדות גדולות, הייתי רואה אצל ההורים שלה הרבה טלוייזה, והרבה סדרות מצויירות. אז היתה דמות מצויירת אחת, בסצינה אחת, שהתחברה לאינטרנט :"להפיץ אור ואהבה
- כי זה חשוב! ". זה מה שאני עושה בשנים האחרונות (הרבה שנים), באינטרנט. וגם בחוץ, (מהפכה של אהבה)
).

ofir1223

New member
יאללה, מתפקד

שם: אופיר גיל: 22 מזל: אריה (מזל די מגניב, לא הייתי מחליף) תחום לימודים/קריירה: בדיוק נרשמתי ללימודים שמתחילים באוקטובר, עובד זמנית באתר אינטרנט תחפושת אהובה: האמת היו לי כמה תחפושות טובות, ביניהם אלביס ו"השרוף" שאלת הבונוס מעניינת, אבל נשאיר את זה ביני לבין עצמי

תורי

שם: אור. גיל: 22 וחצי. מזל: סרטן. תחום לימודים/קריירה: לומדת ניהול מערכות מידע. עובדת בתור מפעילת מחשב. תחפושת אהובה: אין לי משהו ספציפי. אבל אני תמיד אוהבת לראות תחפושות מושקעות כאלו ומקוריות (לא שאני אי פעם אעשה כאלה בעצמי, אבל זה נחמד לראות). קרה שהתחפשתי למשהו שלא ממש רציתי. זה היה בגן והתחפשתי למכשפה. לא מצאתי תחפושת ואז אמא שלי הציעה את זה ופשוט הסכמתי כי לא היה לי רעיון אחר וממש לא הייתי מרוצה מעניין. מעבר לזה אני זוכרת שממש לא נהניתי בפורים הזה בגן.

lee05

New member
אפצ'ייייייייי..מתפקדת

שם: ג'ימי (כינוי של החברים וכבר אף אחד לא רואה לי אחרת...
) גיל- אוטוטו 25 - זקנה
מזל: Gemini תחום: לימוד- ניוהל ותקשורת עבודה- הפצת סרטים (ולא לא סרטים כחולים יא סוטים
תחפושת אהובה- אני אומרת לא צריך סיבה להתחפש. כל הזדמנות שיש להתלבש אחרת ושונה מבורכת
ולגבי השאילה- זה לא היה בדיוק בפורים כי בחו"ל לא חוגגים אבל זה היה לסילבטר כשהייתי קטנה עשו תחרות תחפושות במלון שהיינו אז אמא אילתרה- אני הייתי דלמטית ואחי שייח'- זכרון כייפי

למעלה